Lördag

Hejsan.

Erik åkte hem för en stund sen. Vi gick på nyöppnade Intersport på Solbacken. Sen gick vi lite på Jula och tittade på Eriks drömhögtalare till bilen, man kanske säger stereo? Ja, iallafall sen åkte vi hem till mig och titta på barnprogram.

Sen satte jag mig ner och tryckte godis då han åkt. Buhu, så nu mår jag lite illa men jag ska väl som titta på Vetenskapens Värld om vad som händer med människor i isolation.

Puss.

Snäll

Hej vaknade vid halv tolv någongång?
Erik sover väl fortfarande hahaha, men han var ju trevlig i telefon då jag ringde igår när jag kom hem. Kanske för att han lovade att vara det.
Men imorgon får jag vara med honom wihoo de ska bli mys. Han skulle komma efter jag varit i stallet så jag får duscha snabbt då jag kommer hem och inte sitta och filosofera (? Vad heter det riktigt?!)

Nej mamma har gjort mat nu. Risgrynsgröt.

Puss.

I en annan division

Kom nyss hem från Erik.
Skjutsade Madde till Moröbacke, annars så var jag mest med Erik tills Robin kom.
Men det var som ändå trevligt.

Nu sitter jag här och önskar att ostbågspåsen i köket varit öppen.
Var den det?
NEJ! SJÄLVKLART INTE!
Jag känner mig helt bestört och hungrig.

Erik är bäst förövrigt :)

Imorgon vet jag inte vad som händer får förhoppningsvis träffa Erik annars ska jag ju vara med honom på söndag. Det blir mys.

Nej, sängen kallar och tandborsten.
Puss.


Korvfingrar

Mina fingrar har börjat se ut som korvar. Korvfingrar. Kanske inte särskilt smickrande men det är ju inte mitt fel. Det är någon annans.

Varför mina fingrar börjar se ut som korvar vet jag ärligt talat inte. Troligtvis för att jag är allergisk mot kyla och har utsatt mina händer för något kallare temperaturer under en längre tid.
Ajabaja.

De kallare temperaturerna (konstigt nog så är det plus, men det verkar räcka) utsatte jag mina fingrar för då jag först satt ute och löste korsord. Somnade lite smidigt då också, så jag är säkert bränd i fejjan. Men det är bara hett. Sen så skottade jag uppfarten och de var faktiskt jobbigt. Snön hade typ frysit ihop så jag var tvungen hugga sönder den med ena sånadära spaden, och sen ta den med den stora och skyffla över det till andra sidan vägen.

Men nu är jag här och väntar ivrigt på fika.

Puss.


HAHAHAHAHAH

Tidig morgon

Idag var jag på ungdomsmottagningen och bytte p-piller. Det gick great så nu har jag nya här hemma som jag ska börja med så fort den andra kartan är slut. Fast dom är typ dubbelt så dyra som dom jag har nu så, buhu, Emelie kommer bli fattig var tredje månad!!!

Ikväll ska jag vara med Erik! :)
Så jag måste ragga bilen av mamma och pappa.

Men det var som allt jag hade att berätta.
Det är som jättefint väder ute idag men jag har ingen ork att röra på mig, så istället ska jag sätta mig och lösa korsord, det är som min nya grej. Fniss.

Och jag kan ju berätta att jag imorse vaknade sex och var så pigg att jag inte kunde somna om. Det måste vara den värsta känslan som finns, så då löste jag lite korsord sen så blev jag trött igen och somnade om till väckarn ringde. Skönt.
Bara det att Jolin kom in och väckte mig lite dittan som dattan.
Men det kan jag leva med!
Puss.

Lika

Ejrik Breijnström :)

Märk väl att vi har samma initialer!!
Plus att vi har typ samma matvanor. Han gillar inte heller sallad! Yess! För en gångs skull i mitt liv kommer jag inte behöva skämmas då jag är den enda som inte tar sallad!
Sen var det något mer.

Puss :)

Borta föralltid

Hinner egentligen inte skriva för Jolin står och piper på mig. Älskade Jolin som snart är borta för alltid. Det kommer bli så ensamt. Jag kommer gråta varje gång jag kommer hem, fyfan..
Älskade hund.

Annars idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska väl gå ut med Jolin nu då, eftersom hon verkar så himla sugen. Sen ska jag nog bara slappa, måla lite till bilden med Karin. Hittade en jättefin leksak hemma hos mormor som jag nu ska avbilda. Men det får bli senare.

Sen kanske jag får träffa Erik idag!! :)
Hoppas!
Vadå jag saknar han ju?
SnyggErik!

Puss!

ALDRIG MER

Fast sen säger jag såhär.
JAG SKA ALDRIG MER KÖRA HEM I DETTA VÄDER!
Höll ju på att missa vägen typ tusen gånger?! DET VAR OBEHAGLIGT.
Sen blev jag tjurig då jag tänkte på att "jag kan ju inte dö nu, jag har ju nyss varit med Erik och vi ska vara med varandra i helgen, det går ju bara inte!" Så efter det gick det ändå hyfsat, körde rikligt sakta också.

Men nu är jag ju hemma och mormor rockar för jag och syster var hos henne idag. Hon var så himla glad och pigg vilket hon inte alltid brukar. Berättar väl mer senare.
Ska hitta nått att äta sen ska jag tänka på Erik fniss :)

Lycka

Hej alla vakna.
Ikväll var jag med Erik, vilket var himla glädjande.
Jag vet inte men blir så lycklig i hans sällskap.
Han är bara ett lyckopiller :)
Jag är ändå liiiite kär fniss ^^

Hungrar till döds

Sitter här. Har nyss löst ex.antal korsord. Gick väl bra, lyckades tillochmed lösa dedär sista alltid svåraste sakerna som jag lämnat lite dittan dattan i min korsordstidning. Men det är riktigt roligt med korsord faktiskt!

Är sjukt hungrig också, riktigt så att de känns som jag mår dåligt fast jag egentligen bara är hungrig, men nu kan man ju inte äta!

Imorgon blire mormor för hela slanten sen kanske jag ska vara med E :) fniss.

Nemen nu ska jag väl fortsätta slamsa med Lovisa på msn, alltid lika roligt. Saknar min lilla 91a!!
image236
Hon är alltid lika het!


Så ful

Okej ingen ska få se detta körkort HAHAH jag har nog aldrig sett så rolig ut på en bild i hela mitt liv. Menmen, gjort är gjort och nu är det väl tio år tills jag får byta. Bara att vara happyface. Ser ut som jag sett ett spöke plus att jag egentligen ser ut att vara ett spöke är ju blekare än det blekaste vitt.
Nu har jag iallafall något att skratta åt!

Älskade brev

image235

WIHOOOO!! ÄNTLIGEN HAR DET KOMMIT!!! BREVET MED ETT AVI SOM JAG SKA LÄMNA IN PÅ POSTEN SÅ ATT JAG KAN HÄMTA UT MITT ÄLSKADE KÖRKORT!!!! :D:D:D:D:D:D

Smärtstillande

Godermorgon.
Ställde väckaren ganska tidigt imorse för att ringa ett samtal. Somnade sen som tur var om och vaknade för lite mer än en halvtimma sen. Blev ju en sen kväll igår men det gör jag gärna om.
När sällskapet åkt så tog jag fatet med druvor i köket och åt upp dom. Det var himla gott.

Blir nog ingen mormor idag men imorgon hoppas jag för hon är bäst i världen. Hoppas hon inte blir ledsen på mig nu..

Råkade peta mig i ögat nyss okså så det svider mest.

Sen så var dom hos veterinären med Jolin och det såg inte bra ut..
Att behandla det hon har skaffat sig nu skulle kosta flera tusen plus att hon inte kan äta sin smärtstillande medicin samtidigt..
Så när hon börjar lida av fisteln så måste vi avliva henne...
image195
Älskade hund..


Pirrig

Jag känner mig som lite smålycklig.
Eller ganska mycket förresten.
Pirrig och fnittrig.

Varför kan jag inte äta?

Det här är ju inte ens roligt. Jag mår så illa att jag inte kommer kunna äta nu.. Vad händer med mig?
Kanske har fått en släng av det jag hade då jag gick på mellanstadiet varje jul. Då kunde jag inte heller äta för att jag mådde illa hela tiden.
Haha, fast de var ju för att jag var så nervös inför julafton..

Nej, ska försöka trycka i mig mat nu!
Puss.

Hon bet mig i tån!

Supermysigt fika med Amanda. Banankaka och varm choklad jag som är lite emot frukt i kakor men de var faktiskt riktigt gott! Det är nog bara äpplen och jag som inte trivs tillsammans i kakor. Blä! Inte gott.
Men det kommer nog bilder senare! Haha, de var ändå lite mysigt + att Amandas katt bet mig i tån! HAHAH men de var inte så hårt faktiskt och allt var Amandas fel då hon retade Wilma så hon fick spratt och bet mig.
Jag älskar dom båda ändå.

Nu ska jag vänta på mat.
Puss.


Varm

Egentligen har jag inte tid att sitta här!! Ska nämligen träffa Amanda på Maxi halv men jag har inte gjort mig klar än, fast så snygg ska jag ju inte vara heller hahaha. Men de ska bli supernajs, det ryktas om att vi ska sitta ute och dricka varm oboy, dendu!


Ingen sömn

Jag kommer ju inte kunna somna inatt.
Jag är för nervös...

Godast

Ikväll var mysigt. Hämtade tjejorna innan vi drog till Madde och hämta mina kvarglömda saker. Sen körde jag till Kvantum där vi handla chips och dip. Det var lätt godast. Så längesen att jag åt det att jag faktiskt inte minns när det var!



Våran Sunemaratonkväll förvandlades efter Sunessommar till Bertmaraton. Det var faktiskt lika roligt, men tyvärr så minns jag ju inte vad vi skulle ändra våran slogan på apberget till får komma ihåg att prata med Emma. Men det va kul haha, nästa gång skulle vi ha.. hm nått annat maraton, eller om det nu var Bert. Men det återstår att se!

Nu ska jag visa två bilder på kläderna jag hade i fredags. Min lovelyklänning jag fick i artonårspresent av Lina och Amanda.



Puss.

Mamma är bäst

Hej ville som bara snabbt komma in och blogga om min upptäck då jag kom hem nyss.
Mamma hade lagt ett påskägg på mitt bord :)
I love her!

image229

Sunemaraton forlife!!

IKVÄLL ÄRE SUNEMARATON!
Och det närmar sig! MOHAhaha tur att man har körkort, för jag ska hämta alla som ska vara med (Emma, Karro och Lina HAHA) sen ska vi dra och köpa chirre och dip! SÅ GÖTT!!
Sen ska jag förbi Madde också.



Ska duscha nu puss!! :)

Stänga av

Jag måste lära mig stänga av. Jag kan inte gå och bli ledsen varje gång han gjort något som jag aldrig fått uppleva. Nejnej. Nu ska det bli ändring här.
Jag ångrar att jag i två år satt hemma och skar mig i handlederna istället för att vara ute och festa.
Så istället ska jag ändra på det nu!
Mitt nya liv.
Puss.

Dumt

Äntligen har blogg.se börjat fungera och jag är lite arg över att det inte fungerade igår för jag hade ex. antal roliga grejer på g.

Drog värsta skämtet för Emma:

emelie säger (01:12):

han är ju Mr.Ex

emelie säger (01:12):

fyndig jag var där va?

emma säger (01:12):

HAHAHAHHAHAA

emelie säger (01:12):

hahahaha erkänn

emelie säger (01:12):

jag var ganska ball

emma säger (01:12):

den var faktsikt bra:(

emma säger (01:12):

jävla ordvitsare:(

emma säger (01:14):

nästan så vitsiga att det gör ont i hjärtat

Hittade roligaste filmklippet på YouTube HAHAHAHAHAH

http://www.youtube.com/watch?v=ei33BfiHbws
(Jag ska prata med Karro för att lära mig hur man gör så de kommer upp i samma fönster. PROMISE!!)
Och här är del två:

http://www.youtube.com/watch?v=IW9oEk0jKrU&NR=1


Idag ska jag till stugan alldeles snart. Sen ikväll blire Sunemaraton med fikatjejerna såhimla mys.
Ses. 
Puss.


RUDOLF HAHAHAHHA han ser ju som hel och fin ut! :)
 


Körtlarna sprängs

Aj alltså mina halsmandlar eller nått som är i halsen smärtar. Allt som är runt halsen smärtar förresten. Äh, men de är smällar man får ta jag är lycklig ändå.

Skjutsade nyss iväg mamma och pappa men jag måste säga att de kändes lite läskigt, är rädd att polisen ska ta mig för jag vill inte förlora körkortet. Fast jag är ju inte onykter men alltså, ja ni fattar!!

Idag så vaknade jag sen drog jag mig i sängen i ett år ungefär, orkade inte stiga upp utan jag och Jolin låg och spanade på varandra genom dörren.
När jag väl tagit mig upp åt jag väl nån frukost och sen gick jag ut med Jolin. Fast innan det bäddade jag rent i sängen faktiskt. Den luktade fylla och de luktade inte så gott, och jag duschade innan jag gick ut med henne med. Då jag kom hem så gjorde jag chokladbollar sen kom mina darlings. Emma, Karro och Lina. Mihih. Det var så mysigt vi fika och sen satt vi på mitt rum och kollade runt på bloggar.

Sen gjorde vi ett riktigt gulligt filmklipp med Emma.
"Det här är min pappas kjol!" HAHAHAHAH.
Hon är söt.
Kolla även in Linas cparm. Den är också söt.

image228

Sen klippte Emma Lina sen skjutsade jag hem Lina och sen så åt jag sen skjutsade jag föräldrarna sen är jag här nu. Kul va?
Nu väntar hunden.
Puss.

Slänger in "gårdagens outfit" senare. Känns inte som min grej men ändå!

Så söt



"Allt jag tycker extra mycket om är rött"

"Allt är ju rött?"

"Jaa, jag vet!"


Elak

Det är alltid lika roligt att vakna upp dagen efter och tänka på de saker man gjort dagen innan. Speciellt roligt är det att läsa fylleinlägg som man skrivit. Mitt förra var inte så farligt och jag förstörde väl två kvällar antar jag. En för Fredrik och en för Marcus.
Jag känner mig elak och dum..

MEN nu är det en ny dag och jag tar nya friska tag! Ikväll kanske jag ska till Fredrik och titta på film tills jag ska hämta mamma och pappa som ska vara hos Solveig. De blir king. Men jag måste ju bara hitta till honom först... kan bli lite tjivigt kanske.

Jag är skyldig Henny pengar + att jag är skyldig Fredrik, men det ordnar sig, det var inte så mycket hoppas jag. Det lär vi ju märka senare iallafall. Henny kanske fick sina pengar... måste kolla med henne!

Nemen idag så blir de förhoppningsvis fika med tjejorna, myspys, sen ska jag skjutsa och hämta mamma och pappa troligtvis. Får se om jag mår bättre då....
Sen kanske jag ska skjutsa Jacke också. Men de får vi ta senare, han skulle tydligen hem från Byske.
När man har tagit körkort vill alla plötsligt vara kompis med dig. HAHAH

Puss.


Love you gud!

Balzac, himla najs förutom att jag typ förstörde kvällen för Fredrik men jag ska gottgöra honom jag lovar. Sen att jag blev jättefull på ingendricka alls. Billigt är bra.

Sen så hittade jag en tia på golvet och den hade jag glömt bort tills jag tog av mig bhn så jag kom hem då den föll ut. Tack gud. Tio kronor till godis.
Love you.

Puss!


Den står sig ännu

Hej gänget.

Eller alla andra, speciellt min mamma. Ja, såhär är det då att jag ska ut ikväll. Och jag är väl som klar och allt men inte maten och jag kan inte säga nej då jag tänker på att jag faktiskt känner mig en aning stressad. Men det är väl sånt som hör till.

Idag har jag varit i stugan hela dagen. Grillat korv och låg på rygg och tittade på snöflingorna som dalade ner från de vita molnen (fast dom var nog smått gråa också).
Jolin har ett sår i rumpan så för henne blir de veterinären i veckan, lilla lovely, kan hon aldrig bara inte ha något fel?
Sen så har jag väl inte så mycket mer att säga direkt. Fast jag ska ju lägga in en bild på min ultrafina artonårsballong som faktiskt existerar ännu.
Idag var det ju faktiskt exakt en månad sen jag fick den och att jag fyllde arton och jag har ännu inte fått körkortet buhu.

image227

Ha en trevlig kväll.
Puss.

Ps. Jag måste verkligen lära mig att säga egentligen och inte igentligen, men det är sötare...

Våren drog förbi som ett skott

Nu drar vi en snabb översikt på dagen.
Skola till kvart över ett som det verkar nu. Vi får nog inte sluta tidigare från matten, det är likamed döden kan man nästan tro ibland även fast Stina är jättesnäll!
Plus att det är ELVA MINUSGRADER UTE?! VAD HÄNDE MED VÅREN?!
Den var ju i min hand men nu har den flygit iväg, vad händer säger jag bara?
Men alla de som åker någon slags planka/plankor är säkerligen överlyckliga, deras snö får kanske stanna över påsk. Grattis till er.
Så idag latar jag och tar bilen till skolan. Det enda jobbiga är att jag först måste gå till mammas parkering, men en varm bil istället för en lång iskall promenad. Det gör mycket för hälsan.

Väckarklockan ringde ju inte imorse heller. Inte högt. Hade råkat he volymen på minsta snäppet så mamma knacka på dörrn tio i sju och fråga om jag hade sovmorgon. Måste ju vara en av de värsta fraserna man får höra?
Nej, nu måste jag kila. Ska försöka leta upp Olle idag på skolan så att jag får hjälp med läxan för jag förstod den inte.

Puss.

Det ordnar sig

Hej mamma.

Gick bra att köra bil idag faktiskt, alldeles ensam. Körde först förbi Amanda så nu är jag skuldfri, skönt.
Glömde ju såklart min nya bilhitsskiva hemma, så jag fick nöja mig med den gamla.
Men iallafall, mycket trafik ute då jag skulle på Coop, och självklart tusen och åter tusen parkerade bilar. Som det parkeringsproffset jag (inte) är parkerade jag på den lättaste parkeringen jag kunde hitta nästan längst bort. Sen hade jag lite strul med parkeringsljuset men jag insåg sedan att jag råkat vrida på en grej.
Tillslut så fick jag mig mitt godis, dock lite besviken på att allt var slut, så imorgon ska jag nog köpa mer på ICA i stan. Det får bli great.

Nu orkar jag inte skriva mer ska sova, har en lagomtlång dag imorgon.

Puss.


Tyngd

Ikväll ska jag skjutsa syrran till hennes träning, sen ska jag på Coop och köpa gottis!! MUMMA!!!! Längtar som mest i världen och så.
Hade till och med tänkt åka till Amanda innan vi far ordentligt och lämna mina pengar. Den första delen av summan jag är skyldig henne. Men det blir great, då är jag iallafall inte skyldig längre.
Då lättar som en tyngd från bröstet.
Bara några småpengar för rosen är kvar, men dom ska jag försöka skaffa fram.

Annars har jag som inget nytt att berätta. Provet gick inte så bra, så vi ropar IG redan nu!
Yesss..

Nej, nu ska jag fylla vattenflaska vi synes.
Puss.


Känns inte som på riktigt än!

Hej mamma.

Vaknade hur mycket tidigare som helt imorse för att hinna plugga till historian. Och det hann jag. Så jag hoppas bara att jag för en gång skull hittar Lage nu på morgonen så att han vet att jag vill göra det nu och inte imorgon!
Det får helt enkelt gå som det går.

Ikväll ska jag träna också hade jag tänkt. Sen köpa godis på Coop. Superbilligt. Älska påsk! Och karamellkungen har godast påskgodis så jag är inte ledsen ett dugg.
Sen ska jag köra bil alldeles själv också.... :)
Hoppas jag får körkortet i veckan, orkar inte vänta tills nästa!!
Känns inte lika på riktigt. Kommer inte förstå det förrän jag har det i handen!

Sen ville jag egentligen bara påpeka att jag älskar Lina Stenman. För varenda gång vi träffas så undrar hon alltid om jag klippt mig HAHAHAHAHA! Lika roligt varje gång för det är samma svar.
Hon är bäst!!

Vi ses!

(JAG VILL KÖRA BIL NUUUU!!!)


Det är för tråkigt

Nu har det fallit sig så att jag faktiskt har prov imorgon. Hade jag istället valt att ha det på torsdag så hade jag vart ledig imorgon. Men jag orkar inte vänta en timma och tio minuter på att ha prov, så jag gör bort det imorgon hade jag tänkt.

Och det är ju självklart inte allt. Tror ni jag har lagt ner mycket tid till att plugga då?
Självklart inte. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker. Efter tio minuter blir jag tröttare tills jag når den punkt då jag somnar.
Så jag har inte, en enda gång läst klart allting på en och samma gång. Så nu ska jag göra en kraftansträgning och läsa det minst två gånger.
Men det är bara sååååå tråkigt...



Sen fick jag en skiva av Fredrik idag, haha kanske inte riktigt min stil men jag ska lyssna på den ändå. Min andra bilskiva var ju inte så himla bra så jag gjorde en ny idag och den la jag faktiskt ner tid på att göra. Så nu har jag bra låtar på den som jag ska lyssa på nästa gång jag kör bil.
Märk väl, KÖR, inte åker, utan KÖR!!!
Alldeles ensam, kan sjunga hur högt, fult, falskt jag vill! ÄLSKAR DET!!
Körde till skolan idag, hämtade Lovisa och Magda "på vägen" men det var great. Sen skjutsa jag hem Lovisa och körde hem. Så bäst, så skönt.

Jag vill bara köra mer, bara för att få känna mig ensam typ?
Så imorgon måste jag hitta på någonstans att köra bara för att få köra... bara för att...

Vi ses på vägen!

JAG HAR KÖRKOOORT!
Det tål att sägas om och om igen, så ni kommer få höra det ex antal gånger.
Sorry :)

Obefintlig

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2079879.ab
Ursäkta att jag skrattar, men lite roligt är det faktiskt. Hur stor är chansen?

Kan inte fatta

Hej mamma.

Nu sitter jag änteligen hemma. Fast jag måste ju säga att min första dag med ett alldeles eget körkort har gått riktigt bra. Hämtade Amanda ikväll och hon kom springandes, glad som tusan, hon blev riktigt chockad och de vara bara så himla kul.
Det var ju som tanken och allt. Så de blev inget pluggande, men jag fick äta limpa, oboy och snoddas hos Amanda. Det var inte helt fel! Det var gott som attan så nu är jag mättare än mättast.

Men idag då, då jag körde upp. Hanna körde före mig och hon klarade det så jag var som dubbelt nervös. Men jag vet inte, det försvann efter ett tag. Sen blev jag som lite lugn iallafall. Hon var inte från Skellefteå, Astrid som hon hette. Henne ska jag aldrig glömma.
Inte det att gud heller lyssnat på mina böner och gjort vägen vit så att de inte gick se några linjer vilket jag har lite problem med annars.
Men hon sa att jag skulle köra hem till mig. Svårare än så var det inte, trots att jag backade stört från min uppfart och att du inte ens märkte att vi körde förbi. Men sen körde jag lite på E4an sen körde jag till stan och då sa hon de magiska orden.
"Du är godkänd" Jag fattade inte först och frågade om hon skojade med mig, och det gjorde hon inte. Så jag började grina istället och jag kan bara inte förstå det.
Jag har körkort.


Jag klarade det!

Hej mammiii!

Blev ingen träning för mig och Amanda för hon va på nå Polenmöte! Men de hade hon inte sagt till mig så ikväll ska jag ge henne sitt livs chock! hehehehehe..

Men jag kan ju säga att....
JAG KLARADE DET!!!! :D:D:D:D:D
Nu har jag, Emelie Björkman körkort!
JAG HAR KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
Aldrig mer den gröna skylten, aldrig mer bilskolan!

Nu ska jag bara duscha sen ska jag sätta mig ner och hårdplugga Historia, sen ska jag överraska Amanda sen ska jag göra min "Bil-skiva" Har redan funderat på ett par riktiga godingar.

Vi ses på vägarna!


Det där var då det jag skrev tidigare idag eftersom det var stört.


Oberäkneligt

Har inte haft så mycket tid till att blogga i helgen. Sen har jag inte heller haft den orken eller lusten.

Fredag var vi på minnesgudstjänsten, superfint då hela hamnen var fylld med ljus och då ufoballongerna lyfte och fördes iväg med vindarna. Man känner sig lättare, det är som en tyngd har lyft.

I lördags var jag på mässan och stod i montern en snabbis. Gick bra faktiskt. Sen gick jag och åt av allt gratisgodis man kan finna på mässor. Himla gott faktiskt. Så jag känner mig väl lite tjockis idag med tanke på att jag åt, alltså oberäkneliga mängder godis i helgen.
Sen åkte jag och mamma till Byske. Fick tillochmed köra dit! Mormor fyllde då 86 år. Så det var himla mysigt. Mammas syskon var där och så fick vi godaste maten och godaste fikat. Kan ju säga att det var jag som åt upp fingerkexen!

Igår, söndag, körde jag mest bil. Var ute med Jolin någongång också. Sen var jag i stallet. Det var mysigt.

Men nu måste jag springa!
Ska ju hinna till bussen och skolan och trätekniken. Viktigtviktigt.

Puss.

Grattis mormor, 86 :)

Hej hoj.

Tänkte hinna med att blogga lite snabbt innan jag hoppar in i duschen för att sedan sätta mig ner och titta på melodifestivalen med dig.

Idag har förövrigt varit en rätt stressig dag?
Vaknade, åkte till mässan, var där, kom hem, gick ut med Jolin, åkte till mormor, tankade, åkte på Frasses, köpte godis på Ica, åkte hem och sprang ut med Jolin igen.

Men det har ändå varit en bra och rolig dag. Har hänt så mycket trevligt.
Mormor har till exempel fyllt 86.
Grattis till dig! :)
Sen mycket gratisgodis på mässan både idag och igår.

Puss.


Tack för alla minnen du gett oss Marcus.

image173
Igårkväll, fredagkväll, var det minnesgudstjänst för dig.
Det var så fint, samtidigt som det var det tyngsta jag varit med om.
Kyrkan var full. Fylld med människor som ville sörja, minnas och älska.

Du var en sån fin människa Marcus. Det är så synd att inte fler upptäckt det tidigare. För nu är det för sent.
Men det är först nu så många märker vilket stort avtryck du gjort i deras liv. Ett avtryck dom kommer bära med sig i resten av det.

Jag är så glad att jag fick lära känna dig. Så glad att jag fått vara din vän.
Du har gett mig så många minnen. Speciellt såna jag kan glädjas åt. Såna minnen jag ler av att ägna en tanke.
Visst kan jag ångra att vi inte pratat mer än vi faktiskt gjort sedan vi började gymnasiet. Men jag ska inte ångra något. Jag ska vara lycklig.
Lycklig att du faktiskt varit min vän.

Men hur ont allt detta ändå tar, så är det så mycket gott som följer efter.
Det är när något sådant händer, människor ser varandra. Det är när något sådant händer människor tar kontakt med varandra igen, försonas och förenas.
Det är när sådant som detta händer människor börjar förstå hur kort livet faktiskt är, hur kort tid med varandra vi faktiskt har.
Det är nu som människor får upp ögonen för alla det älskar, och förhoppningsvis tar det vara på den lärdomen och tar hand om alla som det skulle vara den sista dagen vi får vara tillsammans.

Marcus Degerman, vi tänker på dig.
Ingrid, Leif och Martina, med släkt och vänner, vi tänker på er.

Hemma från minnesgudstjänsten

Hemma från minnesgudstjänsten nu. Det känns så skönt. Som att man blivit fem kilo lättare.
Berättar mer sedan, förhoppningsvis med bilder.

Vila i frid Marcus Degerman.
image226

Kan man ta farväl av någon som inte kommit hem?



Så bra hahaha jag skrattar typ, han är så rolig. Alla kockar är ju typ dumma i huvudet?

Sen idag har jag bara varit på skolan och chillat. Imorgon ska jag vara på mässan och stå i en monter. Det kommer bli kul men jag är lite nervis, men det kommer bli roligt, och framförallt lärorikt.

Annars var det lagfoto sen träning, lite sådär halvjobbigt. Sen köpte vi godis, mumma, och åt upp ikväll.

image225
Och imorgon ska vi väl ta "farväl" av dig Marcus..
Men kan man verkligen det?
Du har ju inte kommit hem än..

Nostalgi

Hej igen maaami.

Har änteligen kommit tillbaka för ikväll. Var ju som först ute och körde med pappa. Sen åkte du och jag på pluskväll på MoröBackeskola. Och shitaspomfritas så litet allting va. Matsalen som alltid varit så stor var ju minimalisk. Och guuud vad jag saknar det. Moröbacketiden! Den var så rolig.  
Efter vi vart där så for vi direkt på Ica och köpte godis, mumma. De ska jag äta upp på fredag! Sen annars jaaa, körde vi lite medans vi väntade på syster och sen körde jag hem.

Uppkörningen närmar sig.

image223image224
Nu har jag bytt skosnören på mina skor också!! Supernajs!
Så nu har jag ett par svarta och ett par vita.
Längtar tills slasket dött ut så man slipper bli blöt om fötterna.

Puss.

Jag måste bli bättre

Hej mamma.

Alla dessa övningskörningar med pappa har varit ett ärende åt honom. I måndags, Jula, tisdags, Elgiganten, idag, Jula. Men det är väl som kul ändå?

Nu berättar pappa om mina filbyten för dig. Jag veeet, jag veeeet. Jag släpper gasen och det är ju big nono. Men jag ska öva. Jag ska fanimej ta detta körkort, jag får inte misslyckas.

Snart ska vi iväg på plusgrejsimojs, och sen på moröhallen för att köpa tvtidningen. Jag ska även inhandla godis hade jag tänkt. Mina favoritbästapåskgodis som jag älskar mest i världen! Det är nog mitt godaste godis. Och det är bara för att jag får det till påsk. Mmmmmm.

http://www.candyking.com/Candyking/templates/Candyking_ProductList.aspx?id=65345&epslanguage=SV

En ny trend

Hej mamma.

Jag vet inte men det börjar bli någon sorts trend detta med att jag inte har några lektioner. Igår tillexempel, ingen lektion, men jag åkte på skolan ändå för att lämna valpapprena. Idag som ett nytt exempel åkte jag till skolan, fick veta att det inte blir någon historia för att alla treor ska hålla på med sina företag inför mässan. Jag åkte hem och nu sitter jag här.

Ska fixa fram en fin lunch nu.
Vi ses.


Hål

Hej mamma.

Har som funderat på att gå till moster idag och söka sommarjobb. Men det kändes som lite extra jobbigt med tanke på att de är uppe på sjukan. Hm.. funderar på att ringa och fråga om jag kan maila mitt cv, eller så tar jag tag i det och går dit imorgon innan jag börjar skolan då jag ändå har lektion på Balder. Så gör vi, jag tar bussen kvart i åtta och hoppar av på sjukan. Hoppas bara att hon börjat jobba, måste ringa och fråga.
Det ska jag göra ikväll.

Annars så har jag inget bättre för mig idag än att jag ska med dig på Apotekets pluskväll och lyssna på nått om tänder. Alltid bra att veta, speciellt nu när jag anar att jag faktiskt har ett hål.

Vädret är inte så slaskigt idag heller. Det är great!

Puss.

image222
Sen vill jag säga grattis till Sandra som fyllde arton i måndags!!!! Wihooo!
Sen vill jag också tillägga att det är synd att jag inte kan vara med er idag då ni ändå ska till Skellefteå...

Man vill inte tro att det är sant

image178

http://marcusminnesfond.blogg.se/

Man vill inte tro att det är sant...

Vattenplask

Hej mamma.

Ledig dag idag, skönt som attan. Och behövligt, även fast jag nyss hade en veckas sportlov. Sovde tills jag vaknade, det blev inte särskilt länge ändå, tills klockan tjugo i tio. Gick upp och åt min frukost i lungan ro. Det är nog det bästa med sovmornar. Att man kan äta sin frukost sakta!!
Sen så tittade jag på tv och stökade lite innan jag var ute med Jolin på lunchpromenad i skogen. Det var riktigt skönt faktiskt. Fåglarna kvittrade.

Men då jag sen skulle till skolan för att lämna alla dessa papper. Fyfarao säger jag bara. SÅ BLÖTT.
Direkt jag tittade på slasket då jag kom genom garagedörren blev jag blöt om fötterna. Innan jag var på skolan hade jag hunnit bli jätteblöt och ännu blötare var jag då jag komme hem! Det riktigt drypte i skorna. Det lät sådär som det brukar göra då man har jätteblöta skor. Så jag funderar allvarligt på att köpa några snygga stövlar jag kan ha sådär nu när det slaskar till.

Nu ska jag plugga på om företaget. Vet vilken tid jag ska stå i montern nu. Men den kommer jag inte ihåg och jag orkar inte sträcka mig efter lappen det står heller.
Kan väl berätta sen!

Vi ses.

Först var jag lycklig, sen blev det lite sämre

Hej mamiii!

Kunde inte blogga förut. Var något stört eller så.

Men iallafall. Ikväll har jag kört bil med pappa. Det var väl kul, jätte, tills han bestämde sig för att vi skulle till hans arbetskompis och hjälpa han med hans skoter. JÄTTEROLIGT. Självklart inte! Jag satt i bilen, det tog så lång tid att jag hann somna (fast det tar inte så lång tid egentligen, men nu gjorde de det!).
Men jaja, det gick som bra ändå.

Imorgon är jag ledig från skolan. WIhoooo kan jag bara säga, enda tills jag insåg att jag ändå måste till skolan och lämna in papperna på individuellavalen och valbarakurser. Buhu.
Men jag var ändå tvungen gå till bilskolan och betala lektionerna och bilhyran till uppkörningen.
Sen tänkte jag köpa nya örhängen! Det ska bli det bästa nästan, eller jo, det är klart det blir det.
Sen vill jag hitta en ny sjal också, men jag är så fattig just nu!

Puss!

Nej till idrott.

Hej mamma.

Fint vårväder ute eller vad?
Nej, inte så faktiskt. Jag kan då inte kalla det vårväder. Vårväder för mig är när solen skiner och det töar. Inte då det är mulet, regnar och töar allt i en enda stor salig blandning.

Annars har det mesta som gått bra idag. Körlektion, gick hyvens. Kom för sent till trätekniken vilket kanske inte gjorde så mycket eftersom jag bara ritade det jag ville göra. Ungefär samma sak som jag gjort de två tidigare gångerna. Sen åt vi lunch, jag åt faktiskt blodpudding!! Fast inte mitten, men nu när jag tänkte på att jag åt det börjar jag må lite illa igen... hoppas det blir pannkaka till middag!!

Jag hatar idrott också. Den går ut på fel sak. Jag tycker inte idrott ska vara nån typ av uppvisning där man ska visa upp hur tränad man är och att man också bedöms efter det. Det är fel. Idrott ska vara roligt, och inte en tävling. Idrotten ska låta dig prova på olika former av idrotter och den ska vara till för att du ska träna, ha roligt och framförallt utvecklas som lagarbetare.
Idag är det tyvärr inte så. Idag ska man vara bra på bollsporter, stort plus, du ska även ha en superkondition som heter duga.
Nej till idrott.

Nu ska jag välja iv-val och valbara kurser för det ska vara inlämnat imorgon.
Lutar mot att läsa tusen poäng till typ?

Inte otrevligare än vanligt

Hej mammaaaa.

Du är sömntuta och sover nu. Vi såg ju som på Wallander tillsammans. Du jag och syster. Pappa och hunden hade lagt sig som vanligt.

Hur har dagen varit idag då?
Jo, riktigt bra med tanke på det dåliga vädret! Var ute med Jolin tre gånger idag. Plaskade runt typ? Nemen, det var ändå inte så blött. Hade ju mina superfula, men SUPERBRA skor! Gortex eller varom heter, jag kallar dom iallafall Gorotex. Dom var bra. Eller är, så mina fötter var torra.

Idag satte jag tillsammans med pappa upp en spegel i mitt rum. Egentligen är det ju fyra, men det blir ju som en. Alltså snacka om smådetaljer typ?
Men det är bra, jag gillar den. Nu slipper jag springa till badrummet varje gång jag ska kolla mig i spegeln haha.

Sen övningskörde dag. Och vi lyckas fortfarande inte hålla sams. Det började bra idag mellan mig och pappa. Men när vi kom hem var vi båda lika tjuriga på varandra, fast inte lika arga som vi faktiskt brukar.
Det var rätt lugnt.

Sängen nu. Har ju inte ens packat gympaväskan till imorgon.. åååh så jobbigt det kändes.
Puss.

(Nu längtar jag tills det blir vår så jag kan ta på mig ballerina skor, tunnare jacka, shorts, livet typ?)

Gubbjävel

Hej mamma.

Måste erkänna att jag ångrar allt jag sa om det där med att gå ut med Jolin ikväll. Fast nu har jag ju inte längre någon chans att ångra mig eftersom det bara är jag hemma som är frisk. Du och pappa åkte till farmor och farfar och Jennie hon är sjuk.
Buhu. Så jag tänkte väl gå ut med henne vid halv sju. Idag får hon en kort prommis.

Och jag kan ju berätta om den dummafulaalkoholistgubben igår som inte har reda på sin hund. Den där jävla hunden har han lös och den springer hur den vill. Då sticker den då såklart och jag ser hur den kommer närmare och närmare och så när han står nån meter från mig och Jolin så måste jag ju bara fråga "Ska ni ta fast hunden eller?" Och dom svara jo jo, de skulle dom men gubbjäveln, nej, han har ju bättre saker för sig. Tända cigarett och pilla i sin korg på sparken och dittan dattan nejnej han hade massa annat för sig och när han änteligen tog tid till sig och sparkade fram och tog tag i hundfan då hade ju den planerat att vara på min hund.
Sen säger han då samma sak som han sagt en gång tidigare till mig
"Släpp hunden så får dom göra upp" Då brast det fyfasen så arg jag var. Tur att jag är så duktig på att behärska mig.
"PFF! ALDRIG, då kommer min hund äta upp din och då får min hund fan för det!" Sen gick jag bara.
Fyfabian vad jag hatar honom....


Inte så händelserikt

Hej moder.

Såhär är det. Att idag ska jag bara slappa. Ta det lilla lugna. Fast jag ska plugga på om DivideIt och skissa klart leksaken till bilden.

Det är vad som händer. Nu ska sätta mig på sängen och starta.

Vi ses.
Puss.

Bilen är mitt nya hem

Hej mamma.

Nu är vi hemma igen. Fast det var ett tag sen vi kom hem.

Mormor är bäst. Utan tvivel.
Det enda jobbiga är att hon har börjat höra så dåligt, man måste nästan stå och skrika för att hon ska höra. Men hon bjöd på hennes bästa fika (sockerkakaaa!!!) sen så tänkte hon bjuda oss på Gästis (resturang i Byske) men de gick vi inte med på. Utan jag förespråkade våfflor och det fick vi. När jag ätit ex antal stycken blev jag så mätt att jag höll på spy och var tvungen lägga mig på soffan för att allt inte skulle komma upp igen.
Men det var mysigt.

Ikväll, vet inte vad som händer. Förmodligen ska jag väl ut och övningsköra. Kan ingen bara ge mig det jävla körkortet utan att jag behöver göra något?!?!?!

Jag fryser och är trött. Så jag ska väl sova en snutt nu innan bilen blir mitt nya hem.
Puss.

Tjatar du på mig

Hej hoj på morgonkvisten mamma.

Nyss tjatade du på mig att jag skulle ta bort muggarna i köket. Och det ska jag, fast sen, då vi kommer hem från mormor. För det är nämligen dit vi ska idag. Om fyra minuter. Så egentligen hinner jag inte blogga men jag gör det ändå.

Igår gick jag och la mig tolv för jag bara sovde överallt där jag satt ungefär, så därför var det en dum ide att vara vaken.

Men jag berättar mera saker sen.

Puss.


Körkort? Aldrig i livet

Jag orkar inte börja detta inlägg med hej mamma. Känner bara inte för det. Dagen har varit så sämst. Jag vet inte vad. Körlektionen med Lasse gjorde min dag. SÄMST. Jag har nog aldrig kört så dåligt i hela mitt liv. Kan nog inte heller skylla på trötthet eller så, ville bara sjunka genom jorden för det gick dåligt.

Sen har resten av dagen inte varit så bra heller. Det enda bra var ju stallet och ridlektionen vi hade utomhus. Få galoppera i skogen var det bästa på länge. Så skönt att få känna vinden i ansiktet.

Aja, sen köpte jag då fyra muggar. Faktiskt ur samma serie som tallrikarna jag fick. Superfina. Asiatiskt stuk. Svarta. Mm, inte dåligt.

Nu bär det snart av till kusinerna. Orkar egentligen inte. Men jag måste.

Sen kan jag berätta en rolig grej.

Vi ses.


Aldrig mer

2006-apr-28 @ 15:43
inte ens smärtan existerar längre. inte ens smärtan dämpar min ångest. ge till mig tillbaka det som tagits ifrån mig. min enda verklighet.

En tomhet

Bläbläblö.

Har tråkigare än allt. Känner bara hur less jag är på att vara vaken, att leva överhuvudtaget? Jag står ju bara och trampar på samma ställe. Jag vill ut i världen, helst bli rik direkt så jag slipper jobba mig ihop en förmögenhet.

Pengar är lycka, vem kan inte säga att man blir lycklig av att äta? Att shoppa?
Det blir iallafall jag.
En kort lycka, men den gör mig glad den korta stunden den verkar.

Speciellt maten, jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Men jag kan inte. Jag kan inte låta mig själv äta allt det jag egentligen vill äta. Och jag tänker inte sitta här och säga vad jag äter och inte äter. För jag vet själv hur jobbigt jag får det då jag läser/hör andra människor berätta om hur mycket dom tränar, hur deras diet är blablabla. Snälla nån skona mig. Det får mig att äta mer, sen blir jag ledsen för att jag åt, sen tänker jag "Det spelar ju ingen roll nu när jag redan börjat äta" och så äter jag mer!

Det är en ond cirkel och jag försöker ta mig ur den. Sen blir jag så himla dålig i magen. Tränar jag ingenting (vilket jag typ aldrig gör) och äter massor med mat (alltså inte bara onyttiga saker, utan allting och mycket av det) så blir allting dåligt.

Jag tänker inte heller säga hur mycket jag rör på mig, för det vill jag inte att någon ska veta. Speciellt med tanke på att jag vet hur dåligt jag själv mår då folk sitter och berättar "idag tränade jag på gymmet och idag tränade jag dittandattan". Det har inget med detta att göra.

Jag har inte heller någon aning om hur jag mår, hur jag känner. Jag känner mig inte som förut, då allting var svart. Då det enda jag gjorde var att sitta hemma och deppa livet ur mig själv. Så känner jag mig inte. Mer meningslös och tom. En känsla som vrider om i magen, men ändå lämnar den så pass oberörd att jag inte deppar ihop. För det var en tuff tid, en jävla tuff tid. Samtidigt som jag ville ha hjälp så hade jag nog inte tagit emot den även om jag fått den. För det har jag aldrig gjort. Jag har tagit mig igenom allt själv.
Det finns så mycket som inte borde nämnas, saker som ett fåtal personer vet som dom egentligen inte borde veta. Vissa saker behöver inte ens kuratorn veta bara för att hon ska hjälpa mig, för hon skulle bara göra det värre.

Ibörjan av de samtalen var det skönt. Alltså endast det första ensamma. Resten blev bara jobbiga, då hade jag berättat allt jag ville berätta, sen ville jag bara därifrån. Jag hade lättat mitt hjärta för någon jag inte ens kände.
Men det räckte inte, istället skulle hon rota. Rota i mitt inre och i min familj.
Där sa jag stopp och började sura, vart lite smått otrevlig och bad om att få slippa eftersom jag uppnått de jag ville uppnå med mina samtal.
Att få det bättre hemma.

Men det har det inte blivit. Det var bättre, det börjar gå utför igen. Men denna gång ska jag lösa det själv. För det är bara jag som måste ändra mig. Och jag tänker inte falla tillbaka igen. Jag tänker inte skaffa mig fler ärr som folk undrar över.
Jag är för stark för det.

Hektiskt

Hej mamma.

Egentligen borde jag sova. Väckarklockan står på åtta och jag tänkte vara ute tio över med hunden. Imorgon blir en hektisk dag. Ska förbi sjukan och söka sommarjobb hos moster, på banken sätta ut och in pengar. Sen ska jag på bilskolan och köra i en timma. Den lektionen ska alltså vara klar 5 i tolv. Bäst att den är det också för halv ett måste jag vara på stallet.

Hoppas det är fina vädret imorgon.

Känner liksom att jag borde träna eller något?
Idag åt jag lite mer än jag borde. Jag borde slutat då jag ätit upp halva ostkrokspåsen, men där stannade jag inte. Nejnej, istället åt jag tills jag mådde så illa att jag höll på att spricka (eller ännu värre.... SPY!!!).
Men så är det.

Puss.

Jag är snabb, jag lovar!

Hej mamma.

Jag får inte duscha, nejnej.
"Jag ska duscha före dig" "Jag med!"
Jag kan faktiskt duscha fort! Ni underskattar mig, det är ju inte själva duschningen som tar tid, utan allt efter, typ smörja hit och dit.

Sen är jag vråligt hungrig också. Sådär så det tar ont i magen och strupen.
Nu blev det änteligen ledigt så nu ska jag springa och duscha sen ska jag äta massa mackoooor!! Godast i världen. Längtar efter rostade mackor med ost och oboy... mmmmm...

Vi var ju på Ikea idag också så bäääääääst!!! Fick ju 500 kronor som var märkta Ikea då jag fyllde arton. Och dom använde jag idag, fast bara hälften. Inhandlade bestick, 12 av varje sort, och glas, 12 där också, fast de var ju bara en sort men ni fattar! Billigt är bäst som jag brukar säga. 24pack bestick gick på 89 kronor!! Och 6pack glas gick på 19, man kunde ju som bara inte motstå. Sen köpte jag ett bestickställ också bara för att jag var så himla glad.

Min flyttlåda är snart fulländad!!


Ingvar Kamprad, min gud.
Fast nu är han bara 7nde rikast i världen.

Det är bara socker och fett, socker och fett

Hej mamma.

Var ju som sagt och tränade med Amanda på vårat dubbelpass. Jag orkade verkligen inte. Kände bara hur död jag var på sista passet, och luften var garanterat slut! Det var riktigt sant. All luft bestod typ av svett?
Men nu känner jag mig lite tränad. Blir ju som bara att bara sitta i bilen imorgon och äta massa fett. Men jag älskar fett. Kan inte stå emot det.
Det är bara socker och fett, socker och fett! som min Hemkunskapslärare en gång i tiden sa till mig.

Annars har jag och Amanda planerat värsta grejen och jag hoppas för gud att det blir av för det skulle vara så jävla roligt. Menmen, nu ska jag spela Sims, sen sova för jag tänkte ju som gå upp vid sju imorgon... .

Imorse när jag vaknade så hittade jag ju också tre nya blåmärken, ett på foten då, kan knappt ha skor för det smärtar, men jag härdar. Sen igår kan jag ju berätta lite om. Började hos Fredrik, sen fick jag åka taxi för första gången till stan där vi gick in på Station8. Där träffade jag Lina och Stina som jag inte träffat sen nian typ? Det var lite sjukt men jävligt roligt. Annars hängde jag med Madde och vi aktade oss för alla utlänningar som höll till där och tog en på rumpan.
Det går bort.

Puss.


Buhuhelidu

Hej mamma.

Nu har jag tagit bilder på min artonårsros som jag fick av farmor. Den är riktigt fin.

image220

Idag har jag annars inte gjort mycket. Varit ute med Jolin i det fina vädret sådär. Begrundat mina synder?

Nu ska jag lägga in en bild på min fina bil jag fick av bästa moster Solveig!!!
image221

Happis imorgon!!!
Berättar något mer av värde sen.
Puss.

Jag kommer aldrig bli brun

Hej mamma.

Igår kväll var inte lika roligt som förväntat. Fast jag hade inte förväntat mig så mycket heller. Gick väl som bra annars, inte för full eller något. Träffade några gamla flammor.

Men nu ska jag gå och hitta på nått. Jag orkar då inte sätta mig ute i solen och sola för de orkar jag inte. Kommer nog ändå inte bli brunare för det. Jag ska äta knäckebröd med kaviar på och ett glas mjölk. Mumma.



Puss.


HAHAHA kolla vilken rolig bild jag hittade hahaha.


Jag är ett nötskal

Hej mamma.

(03:00) emelie: soe,,mar kajgså äräe llört
Det där var jag i ett nötskal i fredags natt.

AJFÖRFANOCHFÖRALLTILIVET

Hej världen.

Först kände jag AJFÖRFAN för att någon trampade på min vänstra fot.
Sen kände jag AJFÖRFANOCHALLTIVÄRLDEN igen för att någon trampade på min vänstra fot igen.
Sen kände jag AJFÖRFANOCHFÖRALLTILIVET för att två personer trampat på min fot redan.

På sportlovet sportar jag käkarna

Hej mamma.

Skitafint väder idag såhär en tisdag på sportlovet. Egentligen borde jag sporta för allt i världen, men det orkar jag inte. Istället latar jag mig och äter. Jag sportar käkarna, det är min grej.

Annars var jag på bilskolan, körde som en gud nästan. Inte mycket kvar nu, bara lite smågrejer jag måste ändra på.
Träffade Britta också, heja Britta!!

Nej, nu ska jag fixa min outfit för ikväll. Är inte så himla peppad men kan nog bli. Ska försöka iallafall, vet inte en själ som ska ut än? Hoppas det är många bara!!
Vet ju inte ens vad jag ska ha på mig mer än pumpsen, partypumpsen!

Puss.

Magsjukelunch

Hej mamma.

image217
Magsjukelunchen. Jag åt inte upp den.

Sitter och slänger i mig en skål med yoghurt. Hoppas på att yoghurten inte är gammal för jag vill inte få magsjuka. Den smakar misstänksamt surt, men jag äter den ändå. Orkar inte leta upp ny mat.

Ska förresten ta bussen som går om tretton minuter, det är därför jag stressar sönder. Tanken slog mig att jag kanske skulle gått in på banken och satt in mina pengar på mitt nya sparkonto. Men sen ångrade jag mig för jag insåg att jag nog aldrig skulle hinna leta upp papperet med siffrorna som jag behöver ha eller så. Jag får springa in på banken på fredag istället.

Och nu äre snart Happis och Ikea. Längtar ihjäl mig.
Ska köpa de snyggaste besticken dom har!!

image218
Och dessa sötnosar åker på ikväll.

Puss.

Blodfläckar och trötta ögon

Hej mamma.

Har ju som lyckas med det igen. Somnat framför teven den sämsta tiden på dagen. Klockan halv nio till tip typ? PÅ KVÄLLEN. Jag vet, det är skamligt. Och så kommer du kära mor in och säger "Ligger du här och sover" och som vanligt vägrar jag erkänna det och säger "Nej, verkligen inte" fast det jag egentligen allra mest skulle vilja göra är att blunda och fortsätta sova.

image216
Min lilla blomma :)

Sen har jag sovit ännu mer idag också, mitt på dagen vid halv tre. Kände bara hur ögonen ville blunda mer än en hundradels sekund. Så jag la mig ner och sovde i en kvart.
Jag förstår bara inte hur jag kan vara så fruktansvärt trött hela tiden! Verkligen. En timma efter att jag vaknade på morgonen är jag lika trött som då jag somnade typ? Det är sjukt, måste nog kolla upp mina järnvärden igen. Buhu, vill inte äta de jävla pillren igen!!

Förövrigt idag (utom att sova) har jag varit ute med kärleken två gånger, fast jag insåg ikväll att hon droppat i mitt rum. Och då menar jag inte dreggel eller snor som det vanligtvis kan vara, nejnej. Detta mensmonster (som nu intresserat sig för killar) har droppat blod på min matta!!!
ÄCKLIGT!!
Sen var jag och träna på Friskis med Amanda efter en körlektion med Erika (ja, jag ska ta körkort, men de är länge kvar........) och på Friskis träffade jag (för en gångs skull någon av mina lärare, Amandas lärare och Friskis verkar vara ett bra team) Stina min mattelärare som berättade att hon rättat mitt prov samma dag och att jag fick VG, pust. Tack för den, jag som trodde de skulle gå åt helvete rentutsagt.

Nej godnatt alla nattugglor jag återkommer säkert senare.
Måste hämta lite vatten nu!
Puss!

Sportlovet har gjort sitt intåg

Hej mamma och alla andra vakna människor.

Sportlovet har gjort sitt intåg, och jag älskar det. Så skönt, en hel vecka att bara slappa, vara vaken hur länge man vill och sova hur länge man vill. Även fast det inte riktigt är så med att sova hur länge man vill, måste nämligen till bilskolan lite tidigt två dagar i veckan + att vi ska till Happis på torsdag. Då ska jag köpa bestick på Ikea, så himla bäst!!

Nu ska jag borsta tänderna.
Puss!!

Du är välkommen hem imorgon

Hej mamma.

Du får jättegärna komma hem och jobba imorgon efter lunch även fast du nu blivit tjurig och vägrat åka hem bara för att jag fick nån släng av surhet.



Sen älskar jag apelsiner och kommer gråta sönder då dom börjar bli dåliga. Då måste jag alltså hitta en ny frukt att tycka om, men det kommer jag aldrig. Buhu.

Puss


Okej, de var inte mina byxor

Okej jag hoppas att byxorna inte var mina för då är jag fan spe nu eller så var jag bara otroligt stor förut. Så jag hoppas att dom inte var mina. Ska gå och leta lite mer och kolla så att jag verkligen inte slängt dom!

Fö tjock för byxor

Hej mamis.

Körtlarna som jag nu kallar dom har börjat ta mindre ont faktiskt. Nu har jag som inte ont någonstans mer än att jag håller på frysa sönder? Men det är ändå okej, jag får bara klä på mig.

Ikväll blir det stallet sen ska jag chilla och titta på tv, ska nog försöka se någon film också och kanske försöka göra klart fysiken. Då har jag bara en läxa kvar och det är bilden. Ska rita nån leksak. Synd att jag inte har någon rolig hemma men jag får väl leta upp en.

image215


Övningskörde lite idag också, fast bara i backen hemma. Prova fickparkera och sånt med, det gick sämre. Men de går ändå framåt. Körlektion imorgon tio i fem. Buhu och familjen ska till Happis på torsdag och då ska jag köra med Lasse så jag måste ringa och skaffa ny tid imorgon så jag får en tid på fredag typ för jag kan inte köra på onsdag om jag ska ut på tisdag. Det går inte för sig!
Men på fredag har jag uteridning också klockan ett så då får jag se till att jag inte får en tid runt ett.

Nu ska jag gå från datorn och prova ett par jeans som jag hade i typ åttan eller nian eller något sånt. HAHA får se om dom passar. Har säkert växt på bredden sen sist. Buhu.

Puss.

Helkul men dålig på att torka

Hej mamma.

Är ju som sagt värdelös på att låta nagellacket hinna torka innan jag börjar pilla med saker. Det resulterar ju liksom i fula naglar, men nu känner jag mig ändå duktig och ska göra om de naglar som blev dåliga. Det blir nog bra ska du se.

Känns bara som att jag är som smygit stressad nu? Fast vet inte för varför. Men okej, jag kan ju berätta om idag. Vaknade tio över sju eftersom jag ställt väckarn. Sen drog det av till Luleå för att titta på syster som skulle tävla i DM i Cheerleading. Dom var duktiga men kom trea så de blir inge SM för dom i år heller.
Synd faktiskt.

Klarade mig undan värsta baksmällan också faktiskt. Mådde ändå riktigt okej idag förutom huvudvärk som återkom, speciellt då vi satt bredvid världens gnälligaste tant med världens gnälligaste röst och världens gnälligaste dialekt. Hon var hemsk.
image213

Igår var supernajs och det är nu jag märker hur fruktansvärt ont jag har överallt? I axlarna, tårna, bröstkorgen och nacken typ? Helkonstigt. Men kul som fanken vare iallafall. Kanske ska ut på tisdag med får se vad som händer!!

image214
Men nej, nu ska jag satsa klart på naglarna sen gå och lägga mig och sova en ordentlig natts sömn. Blev inte så mycket sova sova inatt inte. La mig vid halv fyra steg då upp vid sju. Men sovde ju iofs i bilen.

Påtal om bilen. Idag då när vi skulle hem från Luleå så ja såklart har någon krockat och kön är ett faktum och den är en kö hur länge som helst? Innan några börjar vända och köra åt andra hållet bara för att hitta en ny väg att ta. Så vi hängde efter dom och kom hem ganska precis tjugo över sju och alla skulle komma halv. Så det blev stressat läge i slutet och alla fick deltaga med en liten del i allt framplockande av assietter och liknande (kan inte stava det). Det var mycket mysigt. Fick superfin klänning av Lina och Amanda också, alltså dom två andra hahaha.

Puss på alla.

Inte helt på styret

Hej jag är lite fuller nu men de ska nog gå blogga ändp hoppas jag. Ha överseende med stavfel och sånt. Är inte så haj på tangenterna ännu. Kvällen började hos Frida med några tjeror det var myspyus sen for vi påstation 8 där vi festa fan ocjh fick en shot av Fredrik så himla snäll. Annars köpte jagn åndrink som kosta satan>?

Nej, men jag är tillräcklgit full nu. Jar ändå laddat ipp med godís till ijmorogn!!


RSS 2.0