Jag har det!!



Sen så sitter jag och klurar lite på vad jag ska ge Ingela i inflyttningspresent. Jag har en ide, en riktigt bra ide faktiskt! Men jag kan inte säga det här för om Ingela skulle läsa så blir allt förstört!

Som då jag tog körkortet och skrev det här "för Lovisa och Magda läser ju aldrig". Men Lovisa läste och min överraskning dagen efter blev förstörd. Buhu.

Men nu har jag bestämt vad jag ska göra åt Ingela, måste bara leta upp rätt saker till de. Sen är jag nöjd!

Tillbaka till Eriks studentpresent också, måste prata med Amanda för hon vet nog vad jag borde köpa. Hon verkar kunna sådant! Jag hoppas iallafall på henne!

Nej, jag är så nöjd nu över Ingelas inflyttningspresent att jag bara sitter och ler.
Nu ska jag skriva på en lapp vad jag ska göra åt henne. Måste få berätta för någon.

Ps. ERIK ÄR BÄST :)

Vem är det?

Vem är bäst i världen med världens finaste ögon?
ERIK ERIK ERIK!!! :)

Nu ska jag äta mina mackor och sen gå och sova för att vara pigg och kry inför morgondagens bakning. Hoppas smöret räcker bara!!

Dålig stämning

Sitter här och väntar på att Erik ska ringa och säga "nu kommer jag". Behöver någon som gör mig på gott humör känner jag. Dålig stämning här hemma.

Får väl bjuda han på fika med.
Världens bästa Erik :)

Synd bara att jag ser ut som en rispuff typ.
Men han älskar ju mig för den jag är och inte för hur jag ser ut, eller hur var det nu igen? hahaha

Förresten så kingar Ingela hihihi :)


Bagarmamma

Idag har jag varit bagarmamma. Det har varit ett riktigt nöje måste jag säga. Speciellt nu 4 kaksorter rikare!
I like!



Jag blir så jävla less nu håller dom på och hackar igen.
Orkar inte.

Hysteri

Hej hopp bagaren är här.
Har bakat bullar nu på morgonen, även gjort smeten och färgningen av mandelmassan till dammsugarna, bara inte rullat ut den än.
Nu blir det att slänga sig på cykeln och cykla till Maxi för att inhandla ingredienser jag glömde igår + lite nya till mina andra muffins jag vill baka. Maffiga daimmuffins eller nått hette dom.
Men det blir roligt.

Ibland älskar jag bara att baka :)

Annars ska jag ta mig i kragen och ringa Åke från Rönnskär som aldrig ringt upp mig och aldrig verkar ha tid att prata med mig heller eftersom han alltid håller på med något viktigare. Så jag ska ringa han och pressa han lite senare. Ska även försöka få kontakt med Ingela.

Men först ska jag baka klart!
Älska Erik!
Puss!!


Ingen lust

Sitter här och knåpar ihop morgondagens bakning.
Hur jag ska få detta att gå ihop ska bli spännande att se. Fick värsta lusten att vårbaka. Så har en hel lista här på saker jag tänker baka.

- Dammsugare
- Bullar (mammas och pappas förslag, egentligen hatar jag att baka bullar, men pappa diskar!)
- Chokladkakor (nått nytt recept och jag insåg nyss att jag glömde köpa råsocker)
- Muffins (bara vanliga)
- Kärleksmums
- Chokladbollar (klassikern i frysen)

Så dessa två närmaste dagar är alltså fullbokade med bakning. Tur att jag fick helg idag då? Karin berättade att vi nämligen inte hade någon lektion imorgon, så jag är helledig.
Istället har jag då planerat in att baka dammsugare, bullar och snoddas imorgon. På onsdag blir det chokladbollar, chokladkakorna och muffins.

Sen tror jag att jag är i någon hormonell obalans. Tappar humöret för ingenting och får ibland lust att bara lägga mig ner och hoppas på att någon kör på mig. Knäet gör ju inte nånting bättre heller. Det vägrar bli bra och nu har det gått en hel vecka!

Nu ska jag fortsätta planera mina närmsta dagar.
Puss.

Erik <3 :)

Tänkte om ni ville veta

Ska till skolan snart tänkte bara komma in och säga lite saker.

Typ att jag har kommit på vad jag ska ge Erik då han tar studenten.
Eller... egentligen är det ju som under utredning, men jag kommer att komma på det! Har kommit in på rätt spår nu!

Sen så tänkte jag att ni kanske ville veta hur det ser ut då jag får kyleksem.
Såhär ser det ut.
image263
Men bara så att ni vet så var den där extremt stor, brukar inte få sånadära giganter. Den där uppkom då jag gick i djupsnö med hunden så att snö kom in i stövlarna och sen vägrade komma ut därifrån.

Men nu ska jag cykla till skolan och titta på Erik och hans bord :)
Puss.

Nya krafter

Idag har jag inte hunnit så mycket mer än att vakna. Jag har faktiskt dammsugat, och städat ur en pärm på skit och rensat bland mina tidningar. Det har jag hunnit. Sen skulle jag vara duktig och göra fysikläxan hade jag tänkt, men NEJ. Den vägrade göra sig förståelig och då tappade jag humöret och gav upp.
Ska däremot ge den ett nytt försök nu efter att blåbärspajen som mamma bakat gett mig nya krafter.

Måste försöka börja på historian också lite smått. Så jag inte står där dagen innan och inser att jag inte är klar. Men jag är ju ledig på onsdag, då har jag alltså hela dagen på mig att skriva klart den och göra en powerpoint.
Det kommer bli bra.

Puss.


Mamma är en partydrottning

Hej hopp.

Ikväll har jag bara slappat framför teven. Suttit med ritblocket från klockan åtta till nu och ritat av två foton. Är väl ändå rätt nöjd ska prata betyg med Karin i veckan också. Hoppas på det bästa.


Annars trodde jag typ att mitt knä gick sönder då jag var ute med Jolin. Det bara slog till sen tog det ont i hela knäet, inte en enda del tog inte ont. Så jag var rädd att jag var sårad för all framtid.
Men det verkar ha varit en bra smärta för nu känns knappt nått.

Mamma och pappa som bara skulle vara borta en stund trodde mamma. Nejnej, dom är inte hemma än! Värsta partyprissarna vad har hänt med mina föräldrar typ?!

Saknar Erik.
Puss.


Dom får älska mig ändå...

image248
Idag har jag och Erik varit tillsammans i en månad :)
En heeeel månad. Gud så länge och gud vad gammal jag börjar känna mig! haha
Älska Erik föralltid :)

Nu har jag även återskapat det jag haft tillgång till i mitt bildspel om guldet. Har även börjat kalla det guldspel nu, blir som lite roligare då. Funderar på att åka tidigare till skolan för att fortsätta med det. Har fått en himla inspiration nu till det. Hoppas de andra i min grupp inte kommer hata mig för att jag typ gjort klart bildspelet..
Dom får älska mig ändå...

Nu ska jag halta mig ut med hunden. Knäet håller väl sådär. Ibland tar det ondare än annars. Men jag ska sura på knäet och tvinga det att gå denna promenad. Kommer väl aldrig bli bra i knäet, då får det vara!

Puss.


Världsbäst

Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst. Erik är bäst.

Sovde hos Erik inatt. Som sagt, han är bäst :)
Sen missade jag ju bussen in till stan, klantarsel så då var han tvungen vara med mig i en timma till typ haha stackarn! Men han skjutsa mig in till Solbacken där jag skulle träffa mamma som handla lite godis åt mig för att jag ska vara hundvakt åt hunden ikväll.

Men jag älskar Erik.

Nu ska jag göra mat åt mig och syster.
Puss.


Det förstörde min dag

Min dag blev förstörd då det superfina bildspelet jag gjort bara försvann från datorn. Jag trodde ett tag där att jag skulle börja gråta, nästan vad jag gjorde också.

Så imorgon ska jag väl försöka återskapa det jag kan utan bilder som jag sen kan lägga till på skolan.
Ni fattar inte. Det var så himla king!!

Erik fick mig sen på bra humör. Som alltid :)
Ska till honom och sova nu om snart typ ingen minut alls.
Älska Erik mest i världen! Han gör mig så glad :)

image255
Olle rockade som vanligt idag på fysiken.
image256
image257
Lovisa försökte sig även på en Emokid-bild igen men de kommer aldrig bli en lika bra!
image258
Bästa tjejerna hihi :)

NU ÅKER JAG PUSS!

Naturbegåvning

Sitter här på skolan nu och ska firra med bildspelet.
Är man typ en naturbegåvning? Ja, ändå lite.
FC funkade inte först, då fixa jag lite och nu fungerar det finfint!

Men nu ska jag återgå, försöker hitta vissa dokument som jag inte hittar någonstans attans.

Puss.

Banta, nejtack.

Det här med bantning är inte min grej. Jag älskar godis, choklad och speciellt kakor. Så banta, nejtack! Istället önskar jag att det fanns en bantningsdiet som enbart bestod av att äta kakor. Då skulle jag lätt börja banta. Men nej, det går inte för sig.

Istället ska jag baka en ny kladdkaka idag och äta upp. Måste ju trösta mig med något.

image254

Och kom inte och säg att jag har mycket florsocker! FLORSOCKER ROCKAR!!

<3

Nu räcker det

Näe nu ska jag duscha och deppa över att mitt knä vägrar bli bra.
Orkar inte ha ont i det längre. Det räcker nu!

Någon idiot

Dagens knärapport:
Knäet är fortfarande ont, men det har hållit bra idag. Har istället fått ont i en knöl typ under knäet?
Undra vad som försiggår där inne.

Tog cykeln till skolan. Kände mig som lite hurtig sen kändes det bra att slippa tigga skjuts av Lovisa eller Magda till Kaplan sen efter fysiken. Imorgon har vi iallafall tidiga labben. Känns otroligt skönt med tanke på att vi slipper ha den sena som börjar typ två och med tanke på att vi har prov imorgon på morgonen (Istället för idag eftersom några idioter i min klass fick för sig att alla i klassen inte ville göra provet idag) så att jag får värsta hålet. Istället har jag bara hål från tio till halv ett. Det är inte fy skam!
Så jag ska försöka få gjort några uppgifter, typ historian, eller så skulle jag ju kunna göra bildspelet om guldet... hm. Där hade jag en riktigt bra tanke!
Yes, bra Emelie.
Måste prata med resten i min grupp bara. Jag är ju som lite av en naturbegåvning på Power Point.


Det kommer bli världens roligaste inledning på Power Pointen HAHAHAHah jag skrattar bara jag tänker på hur fyndig jag var då jag kom på den HAHAHAHAH alla tyckte de var roligt utom Carro.
Låt hon sura.

Sen vill jag berätta om Magda och om hur mycket hon gillar punkter HAHAHAH. Fast det är nog bara roligt om man pratat om det i riktiga livet. Men här ska ni få ett smakprov på ett sms jag fick idag av henne!!
Hej. :-) kan du säga till olle att jag blir nog sen. =/ har försovit mig. =s
Du är bara för gullig Magda :)

Nu ska jag titta lite på tv, göra klart fysiken, plugga mer matte och kanske börja med Historian. Ska ju göra en PowerPoint till en med....

Puss.

Erik :)

Onsdag - matte och Eriiik

Var med Erik ikväll. Han är mysigast.
Gillar honom så mycket.
Och självklart så slog han huvudet i min lampa, varför inte?!
Älskar dig Erik :)

Dagens dag bestod mest av att plugga matte. Eller den bestod bara av att plugga matte kort sagt. Jag pluggade från då jag vaknade tills Erik kom.

image252

image253
Min hund gick även omkring med ett löv på nosen. Hon är bara för söt.

Nu ska jag sova och förbereda mig för imorgon. Kommer bli en tuff dag med äcklig mat (fisklasagne, VEM ÄTER DET?!) på skolan och allt. Känner mig mest opeppad. Roligast blir att spana efter Erik.

Han är kärleken :)

Onsdag

Knäet är fortfarande dåligt och vädret bra.

Gudomligt

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu.
Är ledig imorgon men tänkte ändå gå och lägga mig tidigare än tidigast. Istället sitter jag här.
Det är inte bra.

Jag borde sova bort mitt onda knä men nu har jag fått låna något knäskydd av pappa och det verkar fungera riktigt bra. Ska testa det mer imorgon och se hur det artar sig.

Ikväll var jag bara hemma och pluggade på matten. För en gångs skull på vääääldigt länge känner jag mig faktiskt ändå lite förberedd. Hoppas det går vägen bara, att jag minns det jag borde minnas.
Så jag satt på sängen och tryckte min gudomligt goda kladdkaka. Har nog aldrig lyckats göra en sån bra!
Den var helt fantastisk.
image251
Ni får ursäkta min kamera som är sämst.

Fick inte träffa Erik något idag heller, inte ens se han!!
Men jag fick veta idag att jag har typ världens slappaste vecka nästa vecka.
Måndag, sovmorgon till tolv.
Tisdag, sovmorgon till tolv nångång.
Onsdag, ledig (ingen historia, Lage är borta wiiie :)
Torsdag - Fredag, är ju alla lediga.

Vi ses.
Puss.

Fin tanke

Sovmorgon idag. Så skönt. För första gången på väldigt länge tog jag verkligen sovmorgon en skoldag.
Och det var fruktansvärt skönt. Förutom att Jolin kom ut ochväckte mig vid sju.
Men hon är så älskvärd att det inte gör något alls.

Knäet då?
Jo, det fungerar. Tar inte ont hela tiden som det gjore igår. Då tog det ont för varje steg. Nu tar det bara ont ibland, om man skulle råka vrida det lite. Annars är det rätt lugnt.

Sen kan jag berätta om att Madelene bara är för söt haha. Igår då jag körde hem från Erik och skulle svänga in på Höjdgatan så var det en bil som skulle svänga ut från Höjdgatan och efter en stund så ringde det och så var det Madde som fråga vad jag gjorde om jag varit hos Erik och körde bil HAHA så söt :)
Sen sa hon kör försiktigt och så körde vi hem till vardera.
Fin tanke där :)

Elak

Jag känner mig lite elak då jag i duschen börjar räkna på hur många schampon och balsam vi har. 7 styckna av varje, och så finns det människor som inte har något alls..

Har även hittat ett fjärde skavsår på mina hälar. Ett tredje på den vänstra, just utanför plåstrena som jag satte dit imorse.
Jag hatar skavsår.

Vad hände?

Men vad hände?!
När blev Nickelodeon norskt och när slutade sexan och CartoonNetwork funka?!

Mördarsteg

Det har hänt något i mitt knä. Kan inte gå på det nästan. Tar fruktansvärt ont att sätta ner foten och ta ett såntdär mördarsteg.

På idrotten hade vi badminton och jag och Magda hade kämparglöden. Båda var skadade så vi försvarade en skadade delen av befolkningen, och jag lovar, ni skulle bli stolta över oss!
Som vi kämpade!
Snacka om KÄMPARGLÖD!
(Lovisa med, var tvungen säga att hon hade det hahah, men de hade hon nog)

Ikväll ska jag vara med Erik, får bara hoppas att mitt knä ordnat till sig till imorgon.
Idag blir det att vila knäet.
Puss.


Pappas nya pärla

image250
Pappas nya pärla.

Mamma var ju inte alltför glad över detta köp hahaha.
Men han fick den ju billigt, 1500 kronor bara.
Lika mycket som en soffa typ?

Men han ska köpa en till. Som är bättre. Då kommer vi ha tre bilar och vad innebär det?! JO ATT JAG TYP FÅR EN EGEN WIHOOOO!!! :) :) :) :)

Nu ska jag gå och lägga mig och sova för jag orkar inte vara vaken.
Älska Erik :)
Puss.

(Förresten så sög programmet på femman som är nytt där dom ska tala sanning. "Sanningens ögonblick" heter det nog. Sämst, så långtråkigt. Ska titta på nått annat istället)

Jag hatar fast jag älskar det

Egentligen hatar jag typ att åka till mormor. För jag äter alltid tills att jag mår pyton och att allt håller på att komma upp igen.
Men jag älskar hennes plättar och hennes muffins och hennes bullar och allt hennes fika.

Nu är jag fruktansvärt trött också. Så trött att jag skulle kunna somna på studs. Men finErik skrev på msn och då kan jag ju bara inte gå och lägga mig sådär.
Nejnej, måste sitta kvar ett tag till även fast jag håller på dö av trötthet.

Annars är ju vädret bra och så.
Puss.

Skrikandes

Vaknade imorse av att mamma stod och skrek i telefonen när hon pratade med moster Solveig. Tjuvlyssnade lite på samtalet och lyckades snappa upp att dom skulle till mormor.

Ropandes som någon handikappad låg jag i sängen och skrek tills mamma hörde att jag ville följa med. Så det var bara att gå upp och moster Solveig ska väl komma snart.
Älska mormor, hon är bäst.

Så jag ska nu lämna datorn och låta Luke Filewalker sköta letandet av virus på min dator.

Tjohej!

Hur kan man bli arg?

Erik är bäääääst!!!
Han är min gosigos :)

Sen tyckte han det var otroligt roligt att någon stänkte ner mig då jag cyklade till skolan i fredags. Det var tydligen det roligaste han hört på länge.
Det tyckte inte jag, men han var så söt så jag kunde inte vara arg på honom.
Hur kan man det?
Så fin som Erik är är ingen.

Älska Erik forever :)

Jag döööör

Åååååh jag är så mätt att jag håller på dö.
Jag åt alldeles för mycket goda potatisgronker, alldeles för mycket mjölk, alldeles för mycket tacofylld fläskfile och alldeles för mycket solrosbröd....
Men gott var det!

Snart kommer Erik!! :)

Tänk Emelie...

Supersnajsigt väder men jag orkar inte sitta ute. Jag kommer ändå inte bli någe brunare.
Ska nog sätta mig vid köksbordet och plugga matte istället. Buhu.



Igår var jag hos Lovisa och åt kladdkaka och godis. Mår typ illa än men så gott det var mm..
Kladdkaka med florsocker (och lite grädde) det är godare än allt. Lovisa bara kingar, synd att Magda inte hade tid med oss.. Självklart är jag lite ledsen för det.
Vi såg Tsatsiki också, nu har jag rätt stavning. Så himla söt film. Vi såg bara den andra för den första hann vi inte se. Ojojoj så bra den är. Per Hammar säger jag bara. HAHAHa

Sen vill jag bara citera vad Lovisa sa till mig för någon vecka sen.
"Tänk Emelie, för tre veckor sen stod du här och sa att du tyckte Erik var snygg"
HAHah, jag tycker det är för roligt att tänka på. Det är som.. ja, bara lite smånördigt och småfult alltihopa.
Men jag älskar Erik mest i världen, han är för fin.

Nu ska jag hitta på något av värde.
Ses.
Puss.

Missmatch

image249

Ikväll kör jag på missmatchat. Kändes så tråkigt att ta på sig svarta sockar bara för att leggingsen är svarta, nejnej. Här kör vi på röda sockar, och jag gillar det!!

Ikväll ska jag också till Lovisa, vi ska äta kladdkaka och karamellkungengodis. Så himla gott.
Sen ska vi titta på Tsatziki (hur stavar han?) och Talang, så bäst.

Nu ska jag äta grekisk pytt, godast i världen.
Sen ska jag komma ihåg att berätta något intressant.

Ses.
Puss.

Chokladbollar

Inget bra på tv. Kanske inte borde vara det för jag borde väl som egentligen vara ute i det fina vädret. Istället sitter jag inne och trycker chokladbollar mmm..



Idag hade jag bara prov på skolan, sen var det raka vägen hem. Gick väl dåligt med provet, började ju som sagt plugga i onsdags, så jag har mig själv att skylla.

Men nu orkar jag inte blogga mer ska lägga mig på sängen och sova lite.
Ses.
Puss.

Tupplur

Självklart somnade jag då jag pluggade. Det var väl det enda som saknades, en liten tupplur på över en timma som egentligen skulle använts till något bättre.

Så nu är jag lite irriterad på mig själv och måste göra klart de dumma uppgifterna.
Detta prov kommer gå åt skogen.

Puss.


Pluggapluggapluggaplugga bort din sura min

Fick ett fint erbjudande av Lina och Lina att dom skulle komma till mig och fika, men tyvärr var jag tvungen tacka nej. Har ju ett förbaskat fysikprov imorgon jag måste plugga till.
Så det är i sängen ni hittar mig ikväll. En säng full med papper och åter papper, fysikböcker, formelsamlingar, pennor, sudd, linjaler och miniräknare.

Sovde hos världens bästa Erik inatt :)
Vi somna ändå hyfsat tidigt.. typ vid ett eller något, vaknade innan nio någongång.
Sen var det bara att ta bussen till stan och skolan kvart i elva.
Saknar Erik mest, men jag får vara med honom på lördag hoppas jag.

Imorgon ska jag vara med Lovisa wiii, vi ska äta kladdkaka, karamellkungengodis och chips med dip!
ÄLSKA FLÄSKA!!
Kan inte bestämma mig om jag längtar mest till kladdkakan eller godiset...
Jag längtar nog mest till allt!

Nej, nu ska jag fördjupa mig i böckerna för jag kan inte sitta här ikväll. Nu måste jag börja kämpa på med skolan efter att ha latat alldeles för länge.

FÖRRESTEN IDAG ÄRE EN MÅNAD SEN JAG TOG KÖRKORTET!!! :D:D:D

Sen kan jag ju berätta om mitt nya projekt. Jag kallar det Flyttahemifrånprojektet och det går ut på att jag varenda månad köper en sak som man behöver då man bor hemma själv. Tillexempel en osthyvel, konservöppnare medmera. I månaden tänker jag nog hm.. köpa en osthyvel känns bra.

image248
MIN SNYGGERIK!!! :)

Bli frisk!

Har packat det jag kommer ihåg att jag skulle packa för att sova hos Erik. Kommer säkert på något jag glömt imorgon, eller ikväll.
Men snart ska jag iallafall åka till honom, finErik :)

Somnade på soffan då jag tänkte vara duktig att plugga till fysiken. Jag vart så uttråkad plus att jag inte kunde något av det jag borde kunna.

Cyklandet gick bra, men blev himla skitig. Dumma cykel (fast jag älskar den ändå).

Amanda, du får bli frisk!

Puss.


Lukta

Egentligen hinner jag typ inte sitta här. Hade ju som tänkt vara hurtig och cykla till skolan idag, sen är det ju världens finaste väder också.

Så om två minuter hade jag tänkt börja min färd. Som tur är är det ju bara nedförsbacke hela vägen till stan, men hem blir det garanterat jobbigare. Hoppas jag slutar någorlunda tidigt bara.

Gjorde iallafall klart redovisningen igår så jag kan allt om Norge och Danmark så utantill som man nästan bara kan. Det om propagandan är lite värre och nu kom jag på att jag skulle dra ut några bilder på det...
Hm.. det ordnar sig.

Ikväll blir det nog inget plugg alls. Ska troligtvis sova hos Erik så jag hinner inte plugga. Men imorgon ska jag satsa järnet, VG på fysikprovet. Jajamen!

Nu ska jag cykla på stan och lämna tillbaka ett par shorts och lukta på parfymer innan jag börjar.
Puss.

Under jord

Bläääö blyyyö blåååö. Så tråkigt jag har det.
Jag är trött, orkar inte plugga mer och är hungrig.
Åt nyss gjorde jag också, tre mackor och en chokladkaka som var underbar att äta, men sen mådde jag lite illa.

Nu ska jag väl egentligen återgå till min redovisning innan jag fortsätter med fysiken som jag har prov på på fredag. Men först måste jag bara borsta tänderna och bädda upp sängen och ta på mig sängkläder och dittan dattan så jag slipper göra det sen.

Blev lite trött där efter ett tag av pluggandet att jag tog mig en powernap på ungefär sjutton minuter. Attsiken så skönt det var och nu är jag ju pigg och kry för mer pluggande Wihooo!



Annars idag i gruvan. Dagen började väl som lite dåligt på skolfotbollen, men jag spelade inte. Stod och hejade lite smått sädär. Sen gick vi på matten och var där, åt mat lite fort efter vi varit på Ica sen drog vi iväg till gruvan.
Ooooh, det var en spännande trip. Började med att vi typ inte hittade dit. Så jag ringde pappa men han visste typ inte heller, sen körde vi in på området som vi egentligen inte fick göra HAHAHAH men vi körde ut och parkerade igen sen fick jag gå med Kurt-Inge i gruvan. Hissen var värst. Fyfasen höll ju på ramla då den började röra på sig. Och fort gick det.
Hipsvips 800 meter under jorden. Sen åkte vi lite bil enda ner i gruvan. Det var en häftig upplevelse. Träffade några arbetare i gruvan, fick 4 stenar från 1200 meter under jorden och jag var inte ens rädd. Jag kände mig ändå ball då jag kom upp till ytan igen.

Men Kurt-Inge kändes lite knäpp ibland. Ett tag där trodde jag nästan han var onykter, men det hoppas jag att han inte var. Var typ under jord i två timmar eller något. Två timmar i mitt liv som inte var det minsta hemska. Lastbilarna därnere fick mig att tänka på andra världskriget, kanske bra, behöver inspiration för min Historia.

Jaja, den ska jag fortsätta med nu. Ska dra igenom det en gång till för mig själv innan jag kan gå vidare med nästa stora projekt. Fysiken.

Imorgon blire sova med Erik!
Världsbäst :)
Puss.

SOVMORGON TORSDAG FREDAG wii!
Men lite jobbigt känns det. Börjar kvart i tolv på torsdag och halv ett på fredag... drygt?
Ja.

Snabb

Lite snabbt.
Gruvan var spännande, klarade mig undan cellskräcken.
Ikväll ska jag plugga så jag kommer med en större uppdatering senare om allt som har hänt (speciellt hur cool jag var som var i gruvan) (speciellt hur cool jag var 1250 meter UNDER MARKEN!!!!!)

Nu ska jag handla med mamma.
Saknar Erik :(
Puss.

Studerande

Vem älskar Erik mest i världen?
JAAAAG!!

Nu ska jag lägga mig på sängen och plugga historia. Eller vadå plugga? Jag ska skriva stödord till min redovisning, sen orkar jag nog inte heller plugga fysik. Får bli en annan dag.

Imorgon är det gruvan.
Det ska bli spännande, hoppas vi köper gott fika mmmmm...


Dit ska vi dit ska vi

Cellskräck

Hemma från skolan. Suck och puck.
Men jag ska inte klaga, jag slutar tidigt jämfört med alla andra. Istället åkte jag hem och åt minst tre kärleksmums. Tappade räkningen där efter den tredje. Men goda var dom. Mmmmm...
Det är nog de godaste jag bakat, såna ska jag ha med mig imorgon då vi ska på studiebesök i gruvan.



Och påtal om gruvan. Eftersom jag är den enda myndiga i vårat gäng (yesss!) så är det bara jag som får gå ner i gruvan. Det kan ju låta jättehäftigt och ballt, men det är det inte!!!
Jag har världens cellskräck.
Droppande vatten, mörka tunnlar rasar det så dör jag!
Jag klarade inte ens av att sola solarium, hur ska jag klara av att åka ner i en gruva?!
Det kommer aldrig fungera, inte ensam utan nån kompis iallafall, men jag ska kämpa.

Annars idag har dagen som varit slapp. Fick en fråga om vart Erik höll hus.
Det är som att jag borde veta var han är, vad han gör och när han har lektion mm.
Men det är väl mysigt, jag kanske borde hålla koll på sånt?

Ikväll ska jag då umgås med honom, hihi.
Hoppas jag får bilen bara, annars får dom hämta mig ikväll.

Sen tänkte jag väl gå ut med hunden nu eller något?
Hon har blivit lite tjatig.

Kan berätta om mina shorts senare.
Puss.

Eriiiik :)

image247

Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, hjärtat snabbar på
Jag ser på dej, och du ser på mej
Och jag säger, ja ja, ja ja, jag vill ha dej
Jag vill känna din kropp emot min

Var ju med Erik idag. Kanske för att han sovde över hos mig. Sen åkte han vid två och jag blev ensam och ledsen igen. Kanske inte så jätteledsen egentligen. Han är ju fortfarande min, men jag fick ju vara utan honom.
Måste komma ihåg att höja min lampa i taket, Erik har en tendens att slå huvudet i den alldeles för ofta (men det beror på att han är lång och jag är inte fullt så lång att lampan tar i mitt huvud därför är den ju perfekt höjd för mig, men jag älskar ju honom, så jag måste höja lampan).

Inte nog med att han slår huvudet i lampan varje gång han är hos mig. Jag lyckas alltid nocka honom också.
Varendaste gång råkar jag slå mitt huvud i hans.
Men jag älskar honom, mest i världen.
FinErik :)


Kämparglöd

Erik har åkt hem efter att ha spenderat heeela natten med mig. Måste nog vart en av hans mest krävande dygn i livet!!
Nääe, jag är ju så söt och snäll och tyst och gosig.
Han är ju bara finast av alla :)

Nu har jag bakat kärleksmumsen som jag skulle göra till ridningen och väntar på att de ska bli klara så att jag kan ta ur dom ur ugnen och börja mitt pluggande.
Känner mig inte ett dugg peppad på att prata i tio minuter om något jag inte begriper mig på.
Menmen, jag ska kämpa.
Måste ha bra på detta så att jag har någon chans att få ett bra betyg.

Sen är det ju fysikprov på fredag. Det blir att satsa på det antingen på tisdag eller på onsdag.
Vi ser ju.
Kämparglöd.

ERIK ÄR BÄST!!!
Puss.

Fina

Kolla mina fina bakmått!!

image246

Snart kommer Erik, ska bestämma mig innan om jag ska på Maxi och träffa han eller om jag ska vänta hemma.
Måste prata med mamma lite.
Puss.

Älska Erik :)

ÄNTLIGEN KLAR!!

ÄNTLIGEN KLAR!

Nu har jag vårstädat för i år och nu får det räcka med damm tills nästa höst då jag får kraften igen att ta tag i allt och städa. Alla hyllor är så rena och fina, golvet är helt utan damm, garderoben är helt utan damm, underklädeslådan är helt utan damm, lådan med kläder är nu tömd på allt jag inte använder allt är dammfritt och perfekt.

Nu ska jag njuta av mitt rena rum tills Erik kommer och skitar ner!
Hahaha. Nej han är nog renlig av sig.
Bäst för honom...

Och jag hoppas Jolin inte kommer in.
Det räcker med att hon tittar in så flyger hennes hår runt härinne och landar på golvet och bildar fina dammtussar. Nejtack till hunden!
(bara för ett tag i mitt rum)

Puss.

Städgalning

Nu har jag varit jätteduktig och dammtorkat hela mitt rum. Jag som tänkte "amen jag är klar med både dammtorkningen och dammsugningen om en halvtimma, det är lugnt". Tji fick jag. Har fortfarande inte dammsugat och åtta böcker som saknar plats.

Förstår inte hur jag varenda gång jag dammtorkar alltid måste rensa bort böcker. Var har jag haft dom tidigare?!?!

Men jag gillar min nuvarande placering av mina saker. Den får stå sig till nästa gång jag dammtorkar. Nu har jag som uppgift att dammsuga och sen rensa ur lådan med kläder för att få in de nya som ska anlända i den. Tänkte rensa ur underklädeslådan nu när jag ändå är på frammarsch och städa upp den.
Märkte hur nämneligen hur mycket damm det var längst ner i min garderob. Uuuäh.

Det finns så mycket roligare saker att göra

Ojoj så mycket jag har att göra idag. Erik ska ju sova här så jag måste hinna dammsuga + att jag skulle haft dammtorkat för dammet ligger som en hinna i hela mitt rum...
Det finns så mycket roligare saker att göra än att plugga historia som jag egentligen borde ge mitt liv på nu. Jag har tillexempel snabbrensat ur min garderob. Så den är överskålig. 

Har man världens minsta garderob så har man som inget val än att rensa ur en varje månad för att rymma allt.
Den är verkligen inte stor.

Lådan där jag har alla andra kläder som jag inte använder längre, den är också full. Så den ska jag rensa ur då Mackan farit så jag kan sitta där i mitt superheta underställ och riva ut alla kläder.

Förresten så har d tangenten typ slutat funka? Man måste trycka hårdare än hårdast för att det ska bli något.
Men nu har jag inte tid att skriva jag ska dra ut typ elva sidor till historian, gå ut med hunden, dammsuga garderoben, dammsuga rummet, dammtorka rummet och rensa ur min låda med kläder så jag rymmer det jag nyss tog ut ur min garderob.

Sen kan jag nog lägga in en bild (om jag hinner) på mina fina decilitermått som jag köpte idag. Wihooo dom är finast i världen. Gröna och svarta och så köpte jag en slickepott med.
Puss. 

Åter

Nu har jag varit på stan och handlat massor. Men jag kommer säkert lämna igen mycket av de. Som det brukar vara alltså.

Fint väder ute och jag måste sitta inne vid datorn och plugga. Kan det bli roligare?
Nej.

Puss.


Godnatt

Har nyss ätit mackor och oboy, godaste maten ever. Om man nu kan kalla det mat.

Ikväll var jag med Erik sen åkte vi och kollade på då dom bowlade innan vi åkte till Olles och satt där. Simon fyllde år så det var väl som han dom firade eller något.  

Hur som haver är Erik finast av alla människor på jorden och jag gillar honom mest i världen.

Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig och sova.
Imorgon sover jag inte ensam, hihi :)


Bort med bulgur in med potatis

Inte kyckling med bulgur till middag. Jag börjar bli så less på bulgur. Mammas nya "ris" som hon älskar så mycket. Visst det är gott, men jag vill ha potatis!



Idag var en jobbig dag på skolan. Började tidigare än jag behövde bara för att hinna med att hitta fakta till historian. Hittade jag något av värde?
Nej. Såklart inte. Varför skulle jag gjort det?
Så jag får väl bita naglarna i helgen och vara ledsen för att mitt betyg kommer dala i botten.

Fysikprov på fredag också. Måste plugga på det med. Frågan är vad jag ska satsa på i helgen.
Erik tror jag! Hihi, lite otippat sådär.
Men jag kommer nog inte ha tid över till annat.
Tänkte gå på stan imorgon och kolla lite, kanske köpa en ny parfym. Man vet inte...

Sen ska jag lägga in världens roligaste bild på Lovisa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Emokid idag på fysiken. Hon och jag var peppade på att få sluta då Olle säger "Nej, jag glömde en sak, vänta i fem minuter"
Lovisa ÄGER!
image245


Tack Emma!

Men först måste jag vänta på bärgningsbilen. Den har liksom parkerat sig på våran uppfart.
Och nu undrar ni säkert varför.
Det är för att pappa sålt sin traktor och nu är bärgningsbilen och hämtar den.
Pappas lilla ögonsten.
Men jag måste erkänna att jag kommer sakna synen av den fula traktorn varje gång jag kommer hem.

Sen vill jag bara ägna världens bästa tack till Emma som klippte mitt hår. Det blev underbart!!
TACK! :)

image244

Torsdag

Nu ska jag bara borsta tänderna sen ska jag köra till Erik och umgås med honom.

Har just tryckt i mig ett Orginalmål från Max + blåbärspaj. Det var riktigt gott, så nu kommer jag väl lukta hamburgare också. Men det är ju bara sött.

Annars så hade jag ju tänkt både hinna dammsuga och göra klart fysiken innan jag skulle till Erik. Får väl göra fysiken då jag kommer hem eller något. Men nu ska jag göra mig klar så jag kommer iväg någongång.

Puss.


Mat

Ska till Erik ikväll så jag sitter väl bara på att maten ska bli serverad så jag kan köra till honom.
Han är finast :)

Nu ska vi handla mat!!


Vårvänligt

Oj vilket oerhört peppande väder vi har idag. Snö, vind och minusgrader (visserligen ungefär -0,8), kan det bli mer vårvänligt?

Så det blir att packa ner termobyxor, mössa och jadu allt som kan behövas när man ska gå från ett ställe till ett annat.

Jag längtar inte.

Det ordnade sig fint

Emma var gullig ikväll och klippte mitt hår lite snabbt så jag är nöjd nu igen. Det är inte lika tungt och tråkigt som det varit alldeles för länge.

Sen hämta jag Amanda och vi drog på Friskis och tränade pulspass. Det gick alldeles superfint. Har säkert träningsvärk imorgon när jag vaknar bara för att eller något. Säkerligen världens ondaste hals också.

Erik skulle då blivit stolt över mig om han sett hur jag sladdade i Atorpsrondellen.
Jag måste typ ringa och skryta lite hur jag så fint klarade mig ur den situationen. Amanda sa att jag var cool. Fast jag hann inte fatta att det hände? Jag släppte bara gasen och lät den glida och hålla på samtidigt som jag styrde lite, men det ordnade ju upp sig fint! Vi kom ut på rätt väg åt rätt håll helt oskadda. Det var ändå king. Sen körde jag försiktigt resten av vägen hem.

Nu ska jag nog lägga mig och sova, verkar inte som om Erik kommer in ikväll. Men jag får ju vara med honom imorgon hihi. Så bäst.
Puss på Erik :)

Rakt igenom

Mitt lock som varit i örat sen i lördags släppte igår då jag skulle sova. Det blev så öppet att det nästan tog ont. Imorse när jag gick ut med Jolin tog det ont i örat. Det liksom blåste rakt in. Var nästan som att locket som lossnat förstörde hela mitt öra? Så det kändes som att vinden blåste rakt in i hjärnan.
Men nu har locket lagt sig igen så nu hör jag lika dåligt som jag gjort i fem dagar.

Historian då. Fick veta idag att på onsdag så har jag redovisning då i minst tio minuter. Heja mig själv. Hur ska det gå?
Antagligen åt skogen, som vanligt. Fick tillbaka provet idag och så. Det gick bättre än väntat. Inget ig iallafall. Så jag är nöjd.
Men fyfasiken så arg jag var när jag i storm gick från Kaplan till Stadsbiblioteket. Tror ni ärligt att dom hade det jag letade efter?
NEJ! VERKLIGEN INTE.
Det förstörde min dag.

Nu ska jag väl trotsa vädret och gå ut med Jolin.
Bara för att hon är finast.
Puss.

Bäst

Erik är bäst.
Hihi :)

Hihi



HAHAHA var bara tvungen, var som roligt.

Mördarpromenad

Nu är jag inne från Jolins mördarprommis.
Hon har fanken sämre kondis än mig, eller så tycker hon bara att det är himla tråkigt att vara ute.
Mamma blev lite tjurig då jag sa att jag sprungit också. Hon säger att det drar ut på förkylningen.
Lite frisk luft har väl ingen dött av?

Detta är då någons definition av frisk luft på Google.
Ett moln över ett gult fält.


Men nu ska jag duscha sen ska jag slappa tills jag ska och handla.
Sen ska Erik vara med mig! Wiiii :)

Nu minns jag

Nu kom jag på vad jag skulle kalla tidningen. Personaltidning skulle jag kalla den. Vi ska kanske vara med i deras personaltidning.

Sen kan jag ju berätta om reaktionerna på mitt hår. Många säger att det är fint. Men jag tycker fortfarande att det är orange, och speciellt nu, idag. Så imorgon funderar jag på att köpa toning från H&M och tona det efter jag förhoppningsvis fått klippa mig hos Emma.
Jag kan ju inte ha orange hår.

Puss.

Kort dag

Slutade skolan värsta tidigt idag. Kom på skolan i god tid, sen satt hela klassen och väntade på att lektionen skulle börja men då kommer det en dam som säger att Stina är hemma med sjukt barn. Jahapp tänkte då alla vi elever och satte oss med matteböckerna inne i salen. Efter ett tag gick alla och vi som är så smarta (jag, Magda och Lovisa) tog tag i Teknikprojektet direkt.
Så nu är alla studiebesök bokade, eller nästan. Åke från Rönnskär skulle ringa om när vi skulle få åka dit. Sen gjorde jag och Lovisa klart bilden på bilen. Förutom att vi inte målade färgerna för vi minns inte vilka färger det var. Vi vågade alltså inte chansa.

Tjugoen minuter över tio gick vi tre ut från Innovationssalen och slutade dagen. Jag och Lovisa drog på Mamma Mia och åt pizza mmm det var det godaste på länge, sen mådde jag illa för att jag åt så fort. Men gott var det!
Hur många hänger liksom på låset till en pizzeria fem minuter innan dom öppnar?
Vi gick sen tillbaka till skolan för vi orkade inte ta oss hem, plus att hon skulle prata med Matte och jag skulle spana på Erik.

Det tog sin lilla tid innan Erik ätit klart men sen såg jag honom och då var jag med honom i typ sju minuter innan jag gick in till stan. Och den promenaden måste gått fort!!!
Jag hann alltså med kvart över tolv bussen hem, och jag gick efter tolv från skolan. Så jag var lite stolt över mig själv. Jag ska nog alltid börja tänka att jag ska ta den senare bussen, då kanske jag alltid hinner med den tidiga.
Puss på det.

Vad mer ska jag berätta.. Jo, jag har haft lock i mitt högra öra konstant sen i lördags. Så det låter som att jag går i en tunnel, fast det är ju som lite häftigt det med.

Ikväll ska Erik komma och den anonyma personen som vill veta hur han ser ut kan ju kanske hoppas på att jag får en bild på honom? Men jag kanske inte vågar ta en på han, det är ju som lite pinsamt. Får se, kanske kan lurka honom och få en bättre bild. Annars kan man ju alltid kolla i skolkatalogen?
Fast det är ju bara om man bor här?
Det kommer ordna sig ska du se.



Sen såg vi den "nykläckta" idag. När jag såg honom sa jag bara till Lovisa "kläck ett ägg, kläck ett ägg". Tänk er en människa, som ser exakt ut som om han blivit nyckläckt. EXAKT så ser han ut.
Lite krulligt hår som ser blött ut, stora ögon.
Hahaha, ni måste bara se han då kommer ni förstå.

Sen kan jag citera mig själv från gårdagen
"Cirkelträning?! Hur kul är det på en skala ett till noll!"

Puss.

(Förresten ska våran projektarbetsgrupp typ vara med i deras tidning, alltså Boliden Minerals tidning, haha så gulligt)


Bild

Hej, måste bara skriva ett inlägg till. Det är nämligen en anonym typ som vill se en bild på Erik.

Anonym om http://fluffitmoln.blogg.se/2008/april/ingen-ork.html#comment

bild på erik tack

Så jag gissar att jag kanske borde lägga in en bild på honom. Med tanke på att jag bara har en så är det kanske inget att hänga i julgranen. Får väl ta bilder på honom imorgon.
Han är ju som bara snyggast!

image243
Min snyggErik :)


Inte så bra

Jag ska lägga mig och sova nu. Verkar inte som om Erik ska komma in och säga godnatt åt mig ikväll heller hahaha. Men jag älskar honom ändå :)

Annars är jag som torr i halsen, och det vägrar gå över. Spelar ingen roll hur mycket jag hostar eller dricker strupen vill bara inte fukta sig. Så det kliar som lite jobbigt.

Innebandyn gick kanske inte så bra. 2-10 tror jag det blev tillslut så det var lite illa. Men jag spelade ju inte, jag var ju bara åskådare så jag är väl inte alltför deppig. Hade jag nog inte varit om jag spelat heller. Tar rätt lätt på det där med förluster.
Sladdade lite med bilen också, men det var ju inte tanken!

Yeeey Erik loggade in!!! :)
Puss.

Ingen ork

Varför är det kallast i världen just nu?
Och varför har jag inte plockat ur väskan från idrotten, eller duschat efter idrotten?

Svaret på andra frågan är nog en biverkning från den första. Jag håller på att frysa ihjäl. Så just därför åt jag lite extra mycket kakor idag efter middagen.
Sen är jag ju sjuk. Så när jag kom hem la jag mig på sängen, utan att sätta på teven och sovde. Sovde till middagen. Det var fruktansvärt skönt.
Vaknade nångång där vid halv fyra då mamma fråga om jag skulle ut med hunden. Såg från min säng ut på baksidan hur snön bara yrde. Så jag nekade och låg kvar där på sängen under min filt och sovde.

Nu ska jag ta tag i mitt liv. Eller kanske lite.
Ska iallafall åka och titta på innebandy snart.
Puss.


Lättirriterad

Ny dag idag.
Tjurade lite på mamma imorse. Vet inte varför jag blivit så fruktansvärt irriterad på henne. Allt hon säger får mig att vilja vrida sönder alla kuddar i soffan. Igår påpekade hon tillexempel att alla människor går åt andra hållet på skogsrundan.
VEM BRYR SIG?!
Låt dom gå åt vilket håll dom vill!
Vad jobbigt.. usch.

Ingen cykeldejt med Lina idag. Vädret ser lite oroväckande ut, men vi kanske ses på bussen. Lina är ju som så sweet att de skulle jag inte ha något emot.

Nu ska jag nog packa väskan klart, om jag inte redan gjort det?
Bäst att kolla.

Puss.

Jag har saknat bilen

Blubbeliblubb. Har inget vettigt att berätta. Bara det faktum att jag faktiskt saknat att köra bil. Så ikväll ska jag skjutsa min syster till hennes träning. På måndag har jag haft mitt älskade körkort i tre veckor!
Tänka sig vilken lång tid det faktiskt är, men tänk så lång tid jag kommer fortsätta ha det. Jag ska göra allt i världen för att inte förlora det. Jag ska köra som en liten ängel tills jag dör och inte göra något olagligt.

Puss.

image238


Söndagen är värdelös

Oj så tråkiga söndagar är. Finns det någon tråkigare dag under veckan?
Jag tror inte det.

På söndagar orkar man inte göra något. Söndagar är också den dag man påminns om skolan, dels för att det är måndag dagen efter, men också för att det är på söndagen man kommer ihåg alla läxor man skulle gjort.

Söndagarna innehåller också världens värdelösaste program på tv.

Söndagen är värdelös.

Orange

Vaknade upp med den ondaste halsen. Sådär ond så man inte vill svälja utan bara ligga och dreggla ungefär, men det kan jag ju inte göra så jag låg där och pressade ner spottet i strupen.
Inte roligt.

Eftersom håret är orange så ser jag hur blek ut som helst. Så för alla som ville veta så idag blir det att köpa ny färg och nya ansiktsprodukter som kommer kosta skjortan.
Tur att det åtminstone är två månader kvar tills jag ska hämta ut nya p-piller.

Annars kommer min dag bestå av att tycka synd om mig själv och plugga (egentligen tycker jag inte så synd om mig själv).
Locket i höger öra har inte heller släppt.

Saknar Erik.
Puss.


Dåligaste samvetet

Aj vad jag har ont i halsen. Det blir bara värre. Inte roligt.
Som att hårfärgen inte räckte.
Men måste ju erkänna att jag hoppas lite på att vara sjuk på måndag så jag med gott samvete slipper springa broarna på idrotten. För det är döden.

Sen gillar jag inte att ha körkort ibland.
Nu ska jag lägga mig och titta på När lammen tystnar och ha dåligaste samvetet.

Katastrof

Jag är typ ledsen nu. Mitt hår är en katastrof.
Jag förstår inte varför det hela tiden ska envisas med att bli rött?! DE VAR INTE ENS EN RÖD TON I FÄRGEN (tror jag inte, men de var det säkert. Varför skulle det inte?)

Så nu är mitt hår typ orange och de är ju bara för sött... HATAR DET.
Imorgon blir det Maxi, ny hårfärg och färga om det.
Jag som ville ljusa upp det.

Min fina färg....

Jag ska aldrig mer färga håret.


Bästa Erik

Sovde hos bästa Erik idag. Det var mysigast i världen.
Åkte buss till honom vid kvart över sex igår sen hittade jag alldeles själv hem till honom från busshållsplatsen. Sen var vi med varandra. Han skulle skjutsa sin lillebror och hämta honom så jag låg själv först en halvtimma och sen en halvtimma sen efter ett någon gång. Den gången hann jag somna innan han kom tillbaka. Men han väckte mig sen låg vi och pratade till tre innan vi somnade.

Klockan åtta vaknade vi på morgonen. Så ikväll kommer jag somna i soffan direkt med mamma (pappa är ju borta). Men det var mysigt sen låg vi till elva då Erik blev så hungrig att han inte kunde ligga kvar. Vi åt frukost och sen la vi oss på sängen igen och kollade vilken buss jag skulle ta hem. Ett bestämde vi oss för. Sju minuter i ett insåg vi att jag aldrig skulle hinna så jag ringde mamma som var hos mormor och bad henne hämta mig på hemvägen och det gjorde hon. Så där sparade jag fjorton kronor som jag ska köpa en chokladkaka för ikväll MUMMA!!
Mamma kom vid tjugo i fyra och hämtade mig så nu är jag hemma.

Det roligaste är ju att vi båda tror att han gick i sömnen. Jag fick för mig att jag hade drömt att Erik gått i sömnen. Erik sa då vid frukosten att han faktiskt trodde att han gjort det hahaha.
Men det var väl som bara sött :)

Förkylningen vägrar ge sig, men har slutat snora iallafall. Fast istället har ju mitt öra skaffat sig lock på fulltid. Och halsen smärtar, bara jag inte smittat Erik. Men han sovde ju med mig på egen risk.

Och cykeldejten med Lina gick ju hur bra som helst. Det var då inte sista gången iallafall.
Men på matten hade min tå svällt riktigt rejält. Den var stor som en melon typ?!
Inte kul.

Puss.

Försvinn!!

Jag är lite tveksam till om denna förkylning tänker lugna ner sig och försvinna för alltid eller öka i styrka och bli något riktigt otäckt.
Jag hoppas fortfarande på att den ska försvinna och speciellt ikväll då jag ska sova hos Erik för första gången. Om han vill sova med mig fast jag börjar bli sjuk?
Men han är världsbäst iallafall.

Ropade som lite fint till honom idag i matan. Jag tror nog alla som hörde fällde ett litet leende.
Lovisa och jag skrattade även åt Harry  "Trevlig helg killar".
Sen så var riset som en jävla gröt det enda som saknades var ju mjölken så jag kunde inte äta då det enda jag tänkte på var Tikkamasala med gröt varje gång jag tog en tugga av den osmakliga gröten, nej riset!
Det var inte gott.

Nu ska jag packa och så.
Ses.
Puss.


TUNABOY hahahahaha
Fast våran är mycket sötare...

Förkylning på g

Förkylningen försöker bita sig fast men den ska inte få lyckas. Hur mycket den än vill. Det är bara täppt i näsan nu, annars känner jag mig kry. Halsen kliar lite sådär lagomt.
Men jag ska stå emot!

Kände mig som mest duktig imorse då jag tjugo i sex tog mig upp ur sängen och ut med hunden. Det var faktiskt riktigt skönt att gå ut den tiden på morgonen. Morgonen blev ungefär dubbelt så lång helt plötsligt!
Sen är det alltid lika skönt att kunna äta en redan skalad apelsin istället för att skala den själv. Den blir så mycket godare då.

Snart ska jag iväg på cykeldejt med Lina till skolan. Synd att de inte var till någon trevligare plats än skolan, men det är sådant man får ta. Snart är det ju sommarlov och då kan vi ju cykeldejta överallt! Nemos problemos.

Idag har jag hål också, lite tråkigt men jag har ju som valt det själv?
Jag tänkte liksom vara med Lovisa och Magda på Svenskan så om jag inte får det får jag nog tråkigt. Men det fixar jag. Jag kan ju alltid cykla in till stan nu när jag har mig en egen cykel, fniss!

Nu ska jag göra något vettigt.
Puss.


Cykeldejt



emelie säger (21:16):

när ska du börja cykla igen då? ^^

Lina säger (21:18):

jag veti nte, ska du cykla?:D

Lina säger (21:18):

vi skulle ju kunna cykeldejta till skolan:D

Yeeey, Lina läste mina tankar så det blir säkerligen cykeldejt imorgon om vädret inte är sämst. Så himla mysigt. Känner hur det börjar ta ont i öronen men jag tänker fasiken inte bli sjuk!
För första gången i mitt liv VILL jag inte bli sjuk, jag vill vara frisk!
Sen säger mamma "de var ju på tiden, du har ju inte varit sjuk något!"
Dumma mamma...

Grr baby grr
Eriiik :)


Hälsopolisen

Tillbaka från träningen.
Tror tillochmed att jag dragit på mig en förkylning. Känns inte roligt. Så jag tröstade mig med kladdkaka och två chokladbollar.
Det var gott.

Och jag ska sluta prata om mat. Erik kallar mig för matvraket, Lovisa tänker det säkert, för det enda jag pratar om är mat? Mat och Erik.
Mat är ju så himla gott. Fast bara viss mat.

Men tillbaka till förkylningen. Har haft lite sådär småont i halsen ex antal dagar, men det har som mest varit på morgonen.
Idag, då jag kom hem från Erik kände jag bara hur det började ta ont i halsen, sen började jag snora också. Hoppas jag inte blir förkykd för då får jag kanske inte vara med Erik :( Det går ju inte för sig!
Vi har ju varit med varandra varenda dag i veckan tihi det är så mysigt för han är bäst :)

Så nu ska jag duscha, lägga mig på sängen och kurera mig. Typ äta?
Mmm... juice och mackor med ost. Love it.

Emma ska förövrigt klippa mitt hår på förhoppningsvis onsdag och innan dess vill jag helst ha köpt hårfärg och färgat håret, går inte för sig annars. Antingen så köper jag den toningen jag hade sist från H&M men jag är rädd att det blir så mörkt då för det får det inte. Jag älskar min nuvarande hårfärg mest i världen. Eller så ska jag väl leta upp en helt ny som är ljusare.
Det kommer bli lika spännande som vanligt, men jag ska iallafall försöka hitta en hårfärg imorgon så mamma kan färga det på mig på lördag då jag ska vara hemma med henne.
Pappa åker nämligen till fjällen så då blir hon ensam och jag tänkte vara lite snäll och umgås med henne. Ska ju vara borta på fredag med Erik så någon dag måste jag ju vara sällskaplig.
Mamma är ju bäst.

Nämen nu ska jag väl antingen duscha eller titta på Anna Skipper och äta, mår lika bra varje gång HAHAH

 

Mardröm

Nu tänkte jag hinna skriva om något snabbt. Såklart glömde jag bort vad jag skulle börja med att berätta. Så blir det alltid naturligtvis. Erik börjar kalla mig gammkääring. Jag kanske är det?
Vem vet.

Men som sagt jag drömde världens värsta mardröm inatt. Speciellt för en som nytagit körkortet. Jag drömde att jag och syrran körde på E4an och sen körde vi på en ren, voltade 14 gånger och senare hamnade uppochner i diket. Det var inte kul. Sen ville jag vakna men det gick inte så jag trodde tillslut att drömmen var sann!
I drömmen var jag även tjurig på hon som pratar på SOS för hon fatta typ inte vad jag menade, eller om det var att hon inte svarade första gången jag ringde. Alla siffror i skallen liksom kopplade inte. Jag hade typ blivit sifferblind?
Det var läskigt.

Men nu måste jag iväg till skolan.
Puss.


Svag punkt

Erik åkte för en stund sen. Typ 40 minuter?
Men det var mys, vi låg och pratade som vanligt, tittade lite på tv och kittlade varandra. Han har tydligen upptäckt mina svaga punkter.

Får se om jag ska hem till honom imorgon efter skolan eller om jag åker hem direkt. Men jag har väl som lovat att gå in i träsalen imorgon? Som om jag skulle våga det liksom, nej.

Annars står mamma och pratar i telefon. FORTFARANDE?! Hur länge har hon inte gjort det? Alldeles för länge. Men hon pratar med Gunilla om hundar skulle jag tippa på. Då kan det ta lång tid.

Annars ska jag springa in till badrummet nu medans det är ledigt och borsta tänderna.

Sov sött.
Puss.


Alla har inte en vän som jag

Nu ska jag ta mig lite tid att blogga.

Har inte hänt så mycket idag. Vaknade som vanligt, fast tidigare för jag hade lovat att gå ut med hunden på morgonen. Så det var bara på med understället, termobyxorna och jackan. Då tänkte jag "idag är jag duktig och tar stavarna" Men ack nej. Två tanter med sina hundar var ju såklart före. Så jag orkade inte anstränga mig att gå förbi utan svängde in och gick en skogsrunda istället.

Fick sluta himla tidigt från Historian också, men stannade kvar och umgicks lite med Frida och Henny. Sen gick jag till stan och kollade lite innan jag åkte hem och la mig på soffan och sovde.

Sen hamnade jag ju här.
Plus att Ingela tydligen ska bjuda mig på fika en av de tre onsdagar jag är lediga i rad!! Wihoooo!

ios. säger (17:24):

först ska jag bjuda dig på fika och sen ska vi prova skor och titta på alla vårkläder som man aldrig komemr att köpa :D haha

DENDU! Alla har inte en kompis som Ingela :)

Och ikväll ska jag vara med Erik så nu ska jag lägga mig på sängen och zappa runt lite om allt de som är på tv.
Puss.


Många dagar

Blogg.se har ju typ inte fungerat på hur länge som helst. Men vadå, jag har ju ett liv nu. Så jag behöver typ inte skriva här.

Söndag
Träffade Ingela i stallet så najs det är egentligen, hon är ju hur kul som helst. Ja, vi bytte msn så nu kan vi snacka om allt på msn istället och ladda upp inför söndagarna tillsammans. Hon har fortfarande inte tagit ut mig för att jag fyllde arton. Ska peppa hon lite iallafall.
Fick inte heller vara med Erik, men det fick jag i måndags :)

Måndag
Följde Erik hem efter skolan, så mysigt. Han skjutsade mig även till skolan på morgonen, söt som han är :) hihi. Men sen åt jag hos honom, tacos bjöd det på. Mamma kom och hämtade mig senare på kvällen också. Vid tiotiden någongång.

Idag träffade jag han på skolan en snabbis sen så tiggde jag skjuts av honom till Solbacken. Slutade med att han följde mig hem och umgicks med mig till fyra någongång.

Erik är bäst :)

RSS 2.0