Inställning till livet?

Jag har varit målare nyss. Nehe, nu klagar dom igen. Klaga vidare. Aldrig duger jag. Aldrig duger någonting. Jag är helt jävla värdelös. Hur fort kan man egentligen ändra en persons inställning till livet?
Fråga pappa, han är expert på det. Jag är bara så jävla less på att aldrig passa och göra någonting bra. Jag är så jävla less. Snart orkar jag inte mer. Kan dom inte bara vara lite ödmjuka, pusha mig?
Nej, tydligen inte. Jag har gett dom så många chanser att bättra sig men det verkar inte bli bättre. Jag har slutat hoppas på en bättring. Det kommer alltid vara såhär.

Omgörelse

Ja, just nu är det väldigt tomt i mitt rum. Och vitt! Pappa har spacklat ikväll, tyvärr blidde de bara ett lager. Det betyder att han måste spackla tidigt imorgon för spacklet ska torka i tre timmar!!! ONÖDIGT. Ja, men i alla fall så tar målarfärgen en timma att torka. Så om man satsar på att vara klar med målningen innan tolv (säkert helt omöjligt) och tapetseringen klar innan middagen. Jag gissar på att det kan bli en sen middag i vart fall. Men då är allting klart på söndag så att jag kan sova där, jag hoppas det! Med gud. För de blir nog så jobbigt annars.

Idiot

Åh, ibland får jag lust att sparka honom på smalbenen. Idag började han med att trakassera min linje för att den var för dum. Jag var ju så smart och kastade bort min intelligens på ingenting. Nyss, klandrade han mig och påpekade att jag inte var tillräckligt smart för att förstå att allting skulle vara borta innan han kunde skruva ner mina vita skåp. Men han har ju aldrig nämnt det som om jag skulle förstå?
Jag är bara så jävla less på honom och hans jävla värderingar.

Förresten sprang jag idag och förbättrade min tid med en minut! Men Jolin försämrade nog sin, hon sprang några meter bakom.
 


ÄNTLIGEN!!

Nu börjar Love My Way!
Ciao!


Dagens..

.. Sinne: Deprimerat
.. Känsla: Sorg
.. Ord: Laserskärare
.. Pryl: Trumlaren
.. Bästa: Vädret, jag gillar då det regnar, speciellt då jag arbetar
.. Sämsta: Mycket dålig nyhet...

Det där var töntigt. Jag vet, men jag hade inget vettigare att säga. Jag har i alla fall beställt byxorna sparar 59 kronor om jag inte har fel. Det är alltid en bra deal! Jag och min syster har lagt upp en taktik om hur vi ska använda dom (dom är mina!). Jag behöver nämligen hjälp att tänja ut dom tror jag, därför behöver jag henne. Dom ska komma nästa vecka. Jag längtar!!!
Sen hade jag inte förstört maskinen på arbetet, den fixade Mattias, min förre fritidsledare på Norrhammarskolan som nu bytt upp sig och tänker ta över Rostfria efter hans far (det där sista kom jag på själv). På jobbet idag insåg jag och min lillasyster även att hennes armar är större än mina och att hon snart växt ikapp mig. Armarna kom vi fram till att hennes var större för att hon hade muskler och inte jag. Stämmer nog ganska bra faktiskt.
Sen gillar jag inte att pappa fått för sig att jag kommer bli ett Anorektiskt offer. Bara för att jag inte vill ha godis mitt i veckan och inte har en ostskiva på min macka. Ja, han får väl tro vad han vill.

Jag saknar Marcus, kan han bara ringa mig och sluta bära sandsäckar. Det ger inget att bära dom efter det regnat. Jävla idioter, jag säger bara det. Sen kan jag säga att det är en vecka och tre dagar kvar tills vi träffas igen och är med varandra konstant i tre veckor. Jag kommer nog vara less på godis efter det. 

Nej..

Jag fick just veta en sak som var hemsk att veta... Jag måste gå ut och tänka...
Jag önskar att jag kunde finnas där vid din sida som jag alltid gjorde förut...


Jag försöker

Det gör jag verkligen. Men nu orkar jag inget mer. Jag är bara avundsjuk. Avundsjuk och misslyckad och det finns inget annat som gör så ont som att vara ensam, men jag kanske har valt det själv....

Nere med regnet

Jag vet inte om det är vädrets fel, eller om det bara är för att det alltid är. Jag känner mig fruktansvärt nere just nu. Jag har ingen aning varför, eller jo, jag vet varför. Men jag kan inte ändra på något som redan är gjort och pågående. Jag ångrar allt. Om jag ändå kunde vara bra på något, vad som helst. Fotboll, sjunga, dansa, rida, vad som helst. Bara någonting. Men det är jag inte. Jag känner nog inte för att spela fotboll heller. Det är inget som drar längre.
Jag tror att jag fantiserar för mycket om det perfekta livet. Jag måste sluta med det. Annars kommer jag aldrig bli bättre.


Inte tid

Egentligen har jag inte tid att sitta här just nu, jag ska boka tågbiljetter ringa Sandra och packa ur mitt rum. Sen ska jag faktiskt inte göra något mer. Jo se på tv och sova. Sova massor.
Marcus var ju tydligen tvungen bära sandsäckar så han skulle jag inte höra av förrän halv två. Roligt, då sover jag. Men vad gör man inte för sin älskade?

Mamma planerar även att köpa benvärmare åt min älskade Jolin.

Sysselsättning

Idag tror jag att jag förstörde en maskin på mitt arbete. Helvete säger jag bara. Om den kostar en miljon blir det varken en resa till Marcus, Göteborg eller något annat roligt på flera jävla år. Åh, ibland är jag bara för misslyckad. Om det ändå inte vore så uppenbart.

Ikväll har jag bara en sak att göra, packa ut allting ur mitt rum så pappa kan börja slipa. Idag sa han att han skulle börja fixa rummet då allting var ute. Om jag packar ut de idag så kan han börja imorgon. Om han börjar imorgon kanske han är klar med allting på söndag eller tidigare. Så då kan jag fixa och dola hela söndagen.

Jag är sugen på mer godis nu känner jag. Jag vill inte vara deprimerad för då vill jag bara äta hela tiden. Men, det gör inget. Jag får väl bli fet då. Jag ska iallafall springa in på Willys och köpa Estrellas - Poppers eller vad dom heter. Dom är så himla goda. Det är ju faktiskt sommar.

image39
Hejdå saker!

image40
Hej busfrön!
Var har du blommorna??!!

Fel kropp

Ärligt talat, jag tror jag är född i fel kropp. Det känns inte rätt bara. Det låter säkert helt sinnesjukt, men då får de göra det för de är så jag känner. Mitt liv är inte mitt, det är någon annans. Jag trivs inte, jag gör verkligen inte det. Om det bara beror på norrland eller hela situationen vet jag inte, men jag vet att det inte känns rätt. Jag är inte menad att bo i norrland, jag mår inte bra av att vara här. Jag bryr mig inte om hur tyst, stilla och hur frisk luft det är. Norrland är inte jag. Om jag vågar, om jag orkar och kan ska jag hoppa av skolan då jag fyller arton och flytta. Vet inte vart. Någonstans utanför norrland. Om livet inte blir bättre då är allting fel. Allt.
Jag orkar inte vara deprimerad längre. Det tär på krafterna...

23.55

Så länge ska jag vara uppe. För då börjar Raj-Raj. Jag måste bara se det för det är så roligt. Jag pratade med Marcus en stund, det var skönt att höra hans röst.
Annars har jag ikväll inte gjort något jag hade tänkt göra. Istället har jag städat ut allting som jag inte ska ha kvar i mitt rum förutom porslinsfigurerna som mamma får hjälpa mig med imorgon. Det blidde nästan en hel sopsäck. Spännande. Jag ska även slänga säkert hundra tidningar. Jag hittade två pärmar, vad kallar man det... såna dära som man förvarar tidningar i typ. Mappar? Näe, skitsamma jag hittade två såna fulla med KP-tidningar från tidigt tvåtusental. Dom ska åka till pappersåtervinningen tillsammans med alla de tidningar jag har under sängen.
Vad har jag mer att rapportera?..
Inte så mycket. Mindre än en månad till Göteborg och bara tolv dagar kvar tills jag får träffa älsko igen!
Ni anar inte hur jag längtar.

Lättnad

Det var inte alls sant! Och idag har jag bara jobbat och ätit mat. Det var gott, det är ju iochförsig alltid vitlöksbröd, förutom då man äter det med Marcus för då vägrar han pussas efteråt. Han hatar nämligen vitlök. Ikväll ska jag tvinga pappa att föra över pengar på sitt konto så jag kan beställa tågresan en gång för alla, sen kanske, KANSKE, jag ska börja packa ihop alla saker i mitt rum i flyttlådor. Det känns tragiskt, men nu har jag iallafall spanat in möblerna jag vill ha och ska bara smöra för mamma så att hon beställer dom innan torsdag, det är mitt mål. Ikväll ska jag även se på Allsång på Skansen med mamma och Morden i Midsomer och fixa tånaglarna! Mammas årliga tradition tydligen.

På tal om mamma, jag drömde att jag blev jagad av ett psyk, sen hängde han mig upp och ner i en traktor, sen satt jag i en bil för jag försökte få mamma att förstå att hon var tvungen ta mig därifrån för att han inte skulle döda mig. Tror du inte att han i drömmen kör förbi i sin bil och skjuter mig i halsen. Fyfan, jag höll på dö och de bara sprutade blod och jag försökte stoppa det samtidigt som jag klappade mamma på kinden och sa att allt skulle bli bra medans hon höll min hand och grina alldeles utom sig. Jag var nog mest chockad. Jag vaknade chockad också, hoppas det inte finns ett psyk på riktigt där ute som tänker jaga mig och skjuta mig i halsen...

Näe, jag ska nog fira allsångskvällen med godis. Det låter bra.


Tvång

Jag ska tvinga Jennie att beställa något från H&Ms hemsida så att jag kan få mina efterlängtade byxor. Jag känner att jag måste ha dom. Dumma köpbehov. Egentligen skulle jag kunna vänta tills helgen och gå på stan och kolla om dom finns i Skellefteå, men jag orkar inte vänta. Dom är ju tillochmed på rea! Herregud, varför inte ta tillfället i akt?!
Fast iochförsig så blir det ju nästan dyrare att beställa dom istället för att köpa dom på affären, men om dom inte finns på affären så är det ju kört. Just därför ska jag tvinga Jennie att beställa något.

Sen har min teve väldigt dålig bild och jag förstår bara inte varför. Nu ska jag kolla lite på H&Ms hemsida, sen ska jag lägga mig i sängen, tänka på Marcus och titta på en dokumentär om Adolf Hitler.

Lugn i själen

Nu känner jag mig lugnare än förut. Det är nästan säkert nu. Jag trodde nästan att jag gjort ett av mina livs största misstag. Jag ska aldrig, aldrig, göra om det. Ikväll var jag bara hemma och sovde. Jag är så ond mot Marcus då jag är trött, då blir jag så irriterad hela tiden. Men han har nog lärt sig leva med det, hoppas jag.
Han är det bästa som hänt mig. Och jag säger det bara inte, nu menar jag det faktiskt. Jag trodde att jag var kär förut, men det är inget jämfört med hur det känns nu. Nu känns det som om jag ska spricka då jag tänker på honom, hör honom andas. Jag vill bara sprattla av tanken på honom och jag känner mig som en rymdraket som just brytit sig ut ur atmosfären och mött rymden och den eviga tyngdlösheten.

Många frågar hur vi orkar. Ärligt talat - Jag vet inte. Egentligen orkar jag inte. Jag kan inte räkna hur otaligt många gånger jag tänkt på hur mycket jag saknar honom och hur mycket en kram skulle betyda. Jag kan inte räkna hur otaligt många gånger jag saknat hans andetag brevid mitt öra och hans skäggstubb mot min känsliga hy, haha. Det eviga skämtet...
Han är min luft och jag andas inte då han inte är med mig. Jag känner inget då han inte är här. Då jag inte är med honom känner jag bara sorg. Sorg och en ensamhet som jag bärt på under hela mitt liv. Ensamheten och tomrummet som han fyller ut var eviga gång vi träffas och håller varandra i handen.
Jag vet inte om jag skulle överleva utan honom, inte längre. Han är det jag lever och kämpar för.
Finns inte Marcus, finns inte jag.

image35

Snabb dag

Arbetsdagen idag gick fort. Mycket fort. Helt plötsligt var klockan halv fyra och innan jag hade hittat min chef Bosse (som förövrigt liknar Mr.Smith i Simpson!) så att han kunde stänga av maskinen. Jag har tyvärr inte pratat något med älsko idag, väntar fortfarande på att han ska ringa. Ska även kolla på nya möbler eftersom jag ska tapetsera om i mitt rum i helgen. Därför hoppas jag på dåligt väder!! Tapeterna (som legat i garaget sedan november) är bruna och blommiga, riktigt fina faktiskt. Så egentligen är det väl bäst att jag börjar packa ner allting i flyttlådorna. Jag kommer troligtvis inte ha några möbler då Marcus kommer om mindre än två veckor. Jag längtar mest!

Har även klarat mig utan deppen, det känns skönt. Den var riktigt på g igår, och idag. Men jag åt lite, då blev den bättre. Jag älskar mat.

Mörkgrå

Just nu vill jag verkligen ha ett par mörkgråa byxor. Jag provade de Sandra hade. DOM SATT SOM ETT SMÄCK! Tänk dig, en storlek 36a på MIG! Det var faktiskt helt ofattbart. Nej, det är! Ja dom var så fina, och jag blev förälskad. Sandra sa att jag fick köpa dom om hon hittade ett par likadana fast mindre, för dom var för stora på henne. Såna dära jeans vill jag så gärna, verkligen ha. Jag måste försöka manipulera Jennie att beställa kläder från H&Ms hemsida så att jag kan få mig ett par såna. Dom är helt underbara, perfekta sommarbyxor! Jag måste nästan beställa dom nu, det är ju lön imorgon! Jag ska beställa, jag är helt förälskad.

Nu ringde min älsko!

Jag vill bara veta

Jag klarar inte av att inte veta. Jag måste få veta nu, NU!
Jag saknar Marcus för jag har inte pratat med honom en enda minut idag. Jag klarar inte av att vara utan honom!
Nu ska jag äta, inte för att jag är hungrig. Utan för att jag bara vill. Äter gör jag alltid då jag är deprimerad eller orolig. Och nu är ett bra tillfälle att äta. Jag ska äta minst fyra Digestivekex!

Ingen fara

Det är ingen fara Emelie, du är inte drabbad.
Hoppas jag...

Två veckor kvar tills jag får träffa Marcus igen! Tiden går förträffligt fort. Ja, det gör den så egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva om massa skit. Jag ska ut och röra på mig, duscha och hinna ringa Marcus innan jag måste till kusinerna på kalas. Hoppas det är god mat. Jag är kissnödig också.
Hoppas på det bästa!

Jag hoppas inte

Jag hoppas på allt i världen att jag inte är utsatt...

Rädda jordgubbarna!

Midsommar - mycket trevligt! Jag var som sagt med Sandra i Umeå. Synd att det var så kallt på kvällen bara. Direkt solen började gå ner (även fast den nästan aldrig går ner) så blev det kallt. Så där satt vi och frös på kajen och var sugna på godis. Vi tog oss då till det enda öppna stället - Shell! Därefter åkte vi igen hem till Sandra, med polisen efter oss! Ja, jag hade de på känn enda sen den tidpunkten jag kom på att Sandra egentligen inte får skjutsa eftersom hon inte har reg-skylten på sin moped som hon egentligen ska ha där. Men, den var inte efter oss som tur var. Jag vet inte om jag hade haft råd med en böter just vid nu! Bussresan kostade fan också.
Men det var riktigt trevligt, och jag har bestämt mig för att jag ska lära mig tycka om jordgubbar. Det är bara så mycket sommar.

image34

ÄNTLIGEN!!

Äntligen är det beställt och klart! Den 23/7 har vi hotellrum i Göteborg. Det kommer bli så bra!
Jag älskar Marcus mest av allt! Jag önskar bara att han kunde komma och kyssa mig nu..

Allt är perfekt

Det är det, speciellt nu, just nu. Jag ringde nyss hotellet. Det kommer kosta 805 kronor för båda och ligger tio minuter från centrum och man kan lämna väskorna tidigare. Och det bästa är att det finns rum kvar!! Allt är helt underbart, så imorgon ska jag ringa och beställa hotellet. Jag tror jag ska beställa - idag. För Marcus sa nyss att jag skulle göra det.

Snart ska jag till Sandra, om en kvart. Så jag ska väl stänga av datorn nu också. Men jag kan vänta med det tills jag beställt hotellet!

Hej Umeå

Idag ska jag till Umeå, alldeles strax faktiskt. Så jag har mycket jag ska göra innan jag åker. Packa klart, ringa hotellet och ja. Inget mer. Men det är mycket!

Nu vet jag

Jag önskar att jag kunde vara bra på något. Att jag var en av de bästa på något.
Idag när jag var ute och gick mötte jag stallets hästar när dom skulle till hagen med Ridlägersbarnen. Då insåg jag vad jag vill arbeta med då jag blir äldre. Jag vill arbeta med hästar, men jag kan ingenting. Jag känner mig helt borta när det gäller hästar. Så jag ska börja läsa böcker om de. Massor med böcker.

Annars har jag inget att rapportera, möjligen att jag vill att de ska vara bra väder imorgon!

Ibis

Nu ska jag prova ringa hotellet och fråga om massa saker för min kära Marcus vågade inte. Men det är okej, jag klandrar honom inte. Är man häftig som jag så är man.

Ikväll var jag med Amanda och tittade på fotboll, det var najs! Vi ska ha picknick! 


Borsta

Just nu började jag tänka på sången "borsta borsta borsta borsta borsta bort din fula min! (osv)". Den är faktiskt rätt fyndig. Nu ska jag borsta tänderna och vänta på att Amanda ska komma med sin moped och hämta mig!

Midsommar

Imorgon ska jag till Sandra som sagt, ska åka dit klockan tolv och nu är det bestämt för vi bestämde det idag på telefon. Jag ska snart börja packa, men jag är så hungrig så jag vet inte om jag orkar hämta en väska. 
Jag ska packa shorts, korta shorts, leggings, jeans, sovtröja och massa nödvändigt! Det låter som om jag ska vara där i en vecka men det är faktiskt bara en natt. Jag måste också börja planera vad för kläder jag ska ha i sommar, eller kanske framförallt vilken väska. Ikväll ska jag ringa och beställa tågbiljetter den sextonde juli. Det borde jag nog göra nu, fast först måste jag fråga om pappas kort och om han har pengar på de så vi kan beställa. Så hela min lön kommer gå till de två tågbiljetterna. Är det värt? - Ja!

Imorgon

Då är det sannerligen midsommar, och i år ska jag tillbringa den med allas våran Sandra Östgård!!! Det ska bli mycket roligt måste jag säga!

Magont

Jag har ont i magen, ingen aning varför. Kan vara träningsvärk, förmodligen. Imorgon ska jag och Marcus boka hotell är det tänkt, spännande. Jag tror allting kommer bli totalt misslyckat, vi kommer säkert inte hitta någonstans, och inte heller hitta till Liseberg eller ta fel spårvagn och hamna åt skogen. Jag hopppas vi klarar det. Vi måste gå till turistbyrån och hämta kataloger och kartor, det tycker jag låter som en mycket bra ide.

Nu är pappa sådär vrong på mig. Sådär arg och otrevlig han kan vara. Sådär han är då han trycker ner mig. Jag försöker hålla det borta. Försöker stänga det ute.

image33

Telefon

Nu har jag pratat med Amanda i telefon i en timma och tjugofem minuter. Det var mycket trevligt, vi bestämde att vi skulle träffas imorgon och äta milkshake på Frasses! Hihi

Nu ska jag för övrigt ta något att äta till kvällsfika för jag är väldigt hungrig!

Duschen väntar

Jag orkade mig faktiskt ut och springa och jag känner mig så mycket gladare nu, och piggare för den delen. Får se hur länge det räcker, i tio minuter kanske. Jag ska faktiskt hoppa in i duschen och skrubba både kroppen och fötterna.
Jag hatar torra fötter.
Jag ska nog även använda en ansiktsmask. Ja det ska jag, om jag hittar någon.

Det tog fortare att springa än det brukar och jag orkade hela vägen! Det brukar jag inte göra, men idag gjorde jag det. Jag tänkte bara på vitlöksbrödet jag skulle fått om vi hade ätit Chiliconcarne vilket jag trodde vi skulle göra. Men ack så överbevisad jag blev. Så jag får vänta tills imorgon tyvärr.

Förresten så växer busfröna alldeles utmärkt! Jag ska ta en bild då det blir lite soligt ute!

Lönekuvert

Det kom lägligt måste jag säga, när jag var sådär lite deppig så fick jag mitt lönekuvert. Stavas kuvert så? Jo, det tror jag! Ja men jag fick i alla fall 960 kronor för två arbetsdagar, och jag har ungefär fyrtio minuter i flex så om jag jobbar över varje dag lär jag ha en hel förmögenhet.
Igår då jag skulle sova räknade jag lite snabbt ihop vad hela kalaset med Marcus i sommar kommer kosta. Och bara det basiska (ja, jag kan säga så!) blir minst tvåtusen kronor!!! Det kommer kosta skjortan, men det är värt den lycka det kommer inbringa mig.

Raj Raj fruktansvärt roligt program! Haha, hur ofta ser man ett program med en tjej som har "mensblod" på vita byxor på tv! Det var riktigt kul faktiskt, alla borde titta på det.
 
Nu ska jag faktiskt dra mig ut och springa eftersom jag igår inte ens orkade stoppa ett finger utanför dörren.

Lycka

Nu har jag letat runt på fler billiga hotell i Göteborg, jag har även kollat upp vad det kostar att vara på Liseberg och öppetider där. Så imorgon, om pappa har pengar på sitt konto, ska jag ringa och beställa två tågbiljetter ner till Stockholm till mig och Marcus. Måste nämligen ringa för att vi ska få sitta bredvid varandra. Nu ska jag titta på Gwen Stefani på tv. Sen ska vi väl kolla bussbiljetter till Göteborg och massa annat. Det ska bli kul att få göra något ensamma.
Jag älskar honom så fruktansvärt, han är den enda som gör mig lycklig. Han och Jolin.

Nu sa jag försöka sova, det behövs. Ska upp klockan tio över fem imorgon.
Natt!

Ensamma natt

Jag är deppad, igen. Jag känner mig orkeslös. Jag orkar verkligen inget annat än att äta och sova, det finns inte krafter till annat. Jag vill vara med vänner och jag vill gå ut och gå, men jag orkar bara inte. Jag vaknade klockan för tio minuter sen i soffan, efter att ha sovit sen klockan åtta. Jag är besviken på mig själv, det är ingen annan än jag själv som förstör mitt eget liv. Det är bara jag som bär skulden, även fast jag gärna vill skylla på massa andra som hindrar mig från att utveckla mig själv.

Jag är besviken på mig själv att jag har så svårt att släppa in pappa i livet igen. Jag litar helt enkelt inte på honom, han kanske sårar mig igen. Jag vill ge honom en chans, men jag kan bara inte vara trevlig och snäll mot honom. Vi matchar inte, han är bara någon som lever i mitt hus, ingen jag känner mig besläktad med. Jag försöker verkligen mitt bästa att vara snäll och trevlig, men jag klarar det i kortare stunder. Jag hatar då han rör mig, skämtar med mig. Jag hatar då han tittar på mig, jag vet att han inte är stolt över mig. Jag vet att han inte tycker jag gjort rätt, jag vet att han hellre velat att jag valt natur, så jag faktiskt skulle kunna bli något. Då skulle han varit stolt över mig. Det är han inte nu. Det har han aldrig varit och kommer aldrig vara, för vad jag än gör kommer han aldrig vara nöjd över det jag gör.
Jag är helt enkelt inte värd den uppmärksamheten av honom.

Kalla ben

Just nu fryser jag om mina ben, kan bero på att jag inte tagit på mig mjukisbyxor. Frågan är om jag borde duscha nu, eller sen? Jag har svårt att bestämma mig. Kanske skulle ha picknick med några nioe tjejer, men det är dåligt väder så det kanske inte blir något. Men om de skulle bli de skulle jag behöva duscha, om inte ska jag duscha efter jag handlat med mamma och promenerat. Jag skulle egentligen ringa Emmy vid sex, men jag känner att jag måste veta nu. Så jag ska ringa.. kanske!

Fick svar idag av Connex, eller nu kallade Veiola! Jag skulle ringa och boka biljetter så att jag och Marcus får sitta bredvid varandra på tåget. Vi ska även på semester. Ja! Tro det eller ej, till Göteborg, och bo på hotell och gå på Liseberg med mera! Vi ska nog också passa på att gå på stan i Stockholm då vi är på väg ner till Marcus, jag kommer bli så fullkomligt fattig efter sommaren, men det är de värt!

Hade svårt att somna inatt eftersom jag sovde så mycket igår innan natten. Så idag var jag väl hyfsat trött på "arbetet". Idag har jag slavat, som vanligt. Som den lågavlönade arbetaren jag är. Jag började imorse, klockan sexnollnoll med att försänka de där jävla metallbitarna som jag och Jennie körde genom slipen igår. Det var över femhundra styckna!! med fem hål i varje!!
Men jag blev faktiskt klar, vid klockan fjortontrettio.

Nu ska jag kontakta Emmy, tänka på Marcus och ta på mig mjukisbyxor.

Tidskrävande

Idag har jag arbetat. Det måste nog varit en av mina sämsta dagar i början. Till exempel på morgonen då jag vaknade och skulle sätta mig vid matbordet och äta frukost. Där satt då även min pappa och syster och jag som är så van att sitta ensam. Och inte bara det + att min lillasyster tuggar så jävla högt att jag inte klarar av det. Är det något jag ogillar VÄLDIGT mycket är det då jag hör människor tuggar, och då min syster tuggar hörs det hela tiden. Jag klarar bara inte av det. Sen tog hon brödrosten innan mig även fast jag var i köket före henne, hon tog även del ett av dagstidningen och pappa del två, så jag kunde inte heller läsa något på morgonen. Fan så jävla tråkigt, så jag satt där med mina mackor och åt fort så jag i alla fall skulle få vara ensam på toaletten och borsta tänderna. Och de fick jag. Så på morgonen var jag deprimerad men det gick över någongång vid lunch, sen har jag mest tänkt på Marcus och saknat honom.

Förresten kanske jag skulle börja skriva alla mina inlägg med kursiv stil, skulle inte de vara något?

Fortfarande

Jag är fortfarande trött, saknar fortfarande Marcus, men jag fryser faktiskt inte. Idag följde jag med mina föräldrar till stugan, mest för att jag inte trivs med att vara ensam. Jag vill inte prata, bara känna närvaro. Jag lyssnar gärna. Det gillar jag att göra, jag kan sitta och lyssna i timmar på hur människor pratar, bara jag slipper prata själv. Man kan ju säga något dumt..

Hej lilla tomte

Jag är så trött just nu. Nästan så att jag skulle kunna somna stående. Ikväll blir det en tidig kväll. Måste upp fem imorgon för att gå till jobbet. Kul? Nej. Pengar? Ja. Då är det värt de. Jag är ändå trött just nu, fruktansvärt. Nu börjar jag gråta också så trött är jag. Näe, och maten är inte ens klar. Jag som vill till stallet nu och hälsa på alla underbara hästar. Dom är så bäst, då jag blir rik ska jag skaffa en egen.  

Dagen då allting blev som vanligt

Nu är allting som vanligt igen, ingen Marcus. Det märks att han är borta, varför skulle det inte det? Då vi är med varandra är vi ju med varann dygnet runt. Det är så kallt utan honom, och bra luft i mitt rum, alldeles för bra. Jag måste dammsuga också, och bädda rent kanske. Vi får se, då täcket slutar lukta Marcus kanske jag ska bädda rent, men jag vet att jag inte kommer orka förrän Marcus kommer hit igen. Om tre veckor.

Annars mår jag väl okej, har inte börjat få deppen igen. Är mest rädd för att vara gravid, även fast jag nog inte borde vara rädd för det. Marcus lovade mig att han skulle stödja mig om jag skulle vara det. Jag äter faktiskt p-piller men man vet ju aldrig.

Imorgon börjar jag också jobba, fyfasen så tråkigt. På Rostfria. Ja, namnet säger väl allt. Vad ska en sjuttonårig tjej göra i en plåtburk?
Det har jag svaret på.
Allt skitjobb!

image32
Och Busfröna gror vidare!

Dagen är över

Var på kvartersfesten tills klockan tolv då det blev så kallt och fullt med mygg att jag gick hem med mina föräldrar. Det var faktiskt trevligare än förvänätat. De flesta var lite onyktra och roliga, alltid roligt med onyktra grannar. Speciellt buss-Pär som på Tipsrundan ringde både Taxi och SOS för att få rätt svar på en fråga. Han erbjöd mig även skjuts in till stan på morgonen då jag ska åka buss till min skola. Han rapade hej vilt och min döva granne Hasse hade också blivit sådär rolig, synd bara att ingen förstod hans skämt eftersom ingen kan teckenspråk. Det var lite synd faktiskt, jag kände mig så dum. Jag vågade inte titta på dom med rädsla för att dom skulle börja prata med mig.. eller prata och prata. Prr och Gah med mig och hålla på med händerna så att jag inte förstår. Jag försökte mest le då dom gjorde sina ljud runt mig. Fotbolls-Danne var också rolig. Konstigt att jag aldrig pratat med de förut. Mamma och Kikki kom då på att dom skulle starta en Läscirkel.
Vi får väl se hur de blir med den saken!

Marcus saknas. Det är kallt och tomt i sängen. Jag saknar honom så det tar ont enda ut i nagelspetsarna. Han är den enda jag någonsin älskat på riktigt och jag hoppas att han aldrig lämnar mig för han är så bäst. Jag hoppas bara att han ska sluta leka kamelont (?) och börja pussa mig istället för att slicka på mina kinder. Han blev nämligen mycket imponerad av programmet på AnimalPlanet som handlade om ödlor och skit. Han tvingade mig även att se FörhistoriskaParken på fyran i måndags. Men jag älskar honom ändå ochdet kommer jag alltid att göra.

Nu börjar även en av de bästa serierna om igen. LoveMyWay heter den och är från Australien, jag måste medge att jag började gråta då hennes dotter dog. Det var mycket känslosamt. För övrigt är det bara ren skit på teven just nu.

Gammalt liv

Nu ska jag fortsätta mitt gamla tråkiga liv igen. Jag funderar på om jag borde gå ut och gå till stallet själv först sen hämta Jolin, eller göra tvärtom eller bara gå i skogen med Jolin. Ärligt talat känner jag inte för något av de, men jag antar att jag borde. Jag ska sen gå och vara social med mina kvarterskamrater, det är nämligen Kvartersfest.





Jag kan lova att under dessa fem dagar med Marcus har jag då minst gått upp i vikt ett kilo. Under dessa fem dagar har vi varit på IcaMaxi exakt varje dag. Vi har också alltid köpt minst en godispåse, även fast jag mest bidrog till uppätandet av godiset, inte något av de andra tillbehören förutom chipsen de två sista dagarna. Jag har även hunnit smaka Estrellas nya chips, eller.. poppers kanske man ska kalla dom?
Näe, även fast ni nog nu tror att det enda vi gjort är att stoppa i oss godis har ni fel! Vi har faktiskt också varit ute med hunden varenda dag, vi har Promenerat eller Cyklat till IcaMaxi och spelat Badminton. Vi har också spelat Kubb och Plockepin, Mixmax och Räv-spelet. Så vi har inte barat legat inne och tittat på teve och ätit fett.
Men det är ju även de som är lite av charmen att få vara med Marcus. Att man kan äta hur mycket som helst utan att känna sig dålig. Jag älskar honom. Och för första gången sen vi träffades så åkte han själv buss till Bastuträsk utan mig. Jag hade gärna följt med, men min ekonomi tillåter mig inte. Jag ska nog nämligen till Sandra nästa helg. Jag gillart.
Nu ska jag dra mig utåt och hitta på något roligt, ska nog gå ut med Jolin i skogen, sen kan jag bestämma mig om jag orkar gå till stallet och hem.

Jag älskar dig Marcus Hjelm.
2005-10-30

Kom tillbaka..

Det är så tomt utan dig Marcus. Du är det bästa jag vet och det enda jag behöver för att leva vidare.
Jag älskar dig.

Sluta spela

Marcus sitter och spelar massa dåligt dataspel. Vad ledsen och uttråkad jag blir. Igår blev han jätte arg då jag satt vid Apberget i ungefär en kvart. Näe, jag ska nog sura då han spelat klart. Men annars har vi haft det bra. Varit på IcaMaxi varenda dag i veckan, förutom idag. Men jag har fortfarande inte tagit mig pengar att köpa Maltiesers för. Jag hoppas fortfarande på att Marcus ska köpa de till mig, men det verkar gå trögt.

Nu är han här

Nu är jag med Marcus igen, det är kul. Nu sitter vi och datanördar, han tog nämligen nyss upp sin dator.
Återkommer!

MARCUUUS!!

Snart kommer Marcus!! Jag längtar så mest!! Ska åka vid tjugo i nio, eller kvart i jag vet inte riktigt när bussen går. Men jag ska i alla fall åka och sen ska jag pussa mest på honom.
Så det blir nog inte mycket bloggande på ett tag.

PUSS!

Fina skor

image25
GE MIG!
Det är helt sinnesjukt jag har aldrig sett något finare.

I sommar ska jag fan i mig till Stockholm och shoppa vare sig Marcus vill eller inte! Jag ska tvinga honom! Vi som (kanske, märk väl kanske!) ska till Göteborg på semester.

Nu ska jag lägga mig i sängen och lösa Sudoku tills jag somnar, sen ska jag upp klockan åtta och åka och möta Marcus i Bastuträsk. Fast först ska jag ringa Gymnasiekontoret och fråga om mitt busskort.


Svetten dryper

Nu har jag duschat, och varit i stallet. Nu väntar jag på att Marcus ska komma. Det ska bli bäst i världen. Jag längtar så mest!!
Sen är jag förgrymmat hungrig också, så jag måste äta!

Skottad

Nu har jag skottat klart jorden, det gick bra. Så nu är det ett redigt fint hål där. Jag är mycket stolt.

Tvingad

Jag är tvingad att gräva så att mamma kan lägga ner sina stenar. Men det var pappa som tvingade mig.
Kul? Nej, absolut inte. Men vädret har i alla fall blivit bättre så man kan inte klaga.

Älska Marcus

Hello tomorrow

Imorgon kommer Marcus jag längtar. Vädret är dåligt, eller det är kallt, och dåligt. Det är ingen sol på himmelen. Nu ska jag ändå gå ut och umgås med min hund.
Och busfröna lever!

Som om jag inte anade

Marcus har åkt iväg och nu är jag lite purken över det. Han kan ju i alla fall säga till, men icke.
Lyssnar på en av världens bästa låtar också, lyssna på den du med!
Laura Sweden - Fine Line

Still waiting

Väntar på att Marcus ska ringa efter sin mat och sin dusch, men det tar lång tid som vanligt. Jag har nyss kommit hem från min motionspromenad till stallet och då jag kom hem upptäckte jag (ungefär) en fästingJolins nos.
Älskade hund! Dö inte ifrån mig, mamma påstår också att det inte finns borrelia här. Det tror jag.
Nu ska jag i alla fall ut med Jolin så hon blir glad och älskar mig mer än hon redan gör.

Damma dammsugaren

Jag kollade nyss på tv.nu vad det var på tv. Och det var inget vettigt, hade nog inte räknat med det heller. Så jag får väl göra något sammhällsenligt. Ungefär dammsuga mitt rum, som jag hade tänkt göra för två veckor sen. Och som alla vet får jag ju finbesök på måndag, och då måste det ju vara fint. Eller hur...
Nej, men nu ska jag faktiskt ta tag i dammsugarmunstycket (flaggstångsknoppsputsare). Okej det var inte längre, och nu ska jag dammsuga rummet. Jag ska även kolla upp alla bussar, det är bäst jag gör det nu medans jag fortfarande har det i huvudet.


Ögonkräm

image24
Igår vad jag och mamma på Apoteket. Jag gillar det. Det är så mycket bra saker där. I like. Men i alla fall, min favorit sak just nu är faktiskt "Aco Summer breeze bodylotion". Den luktar gudomligt, jag älskar den nästan. Och inte bara att den luktar gott den gör även min hud mjuk och smidig, hahaha.
Det där lät ju bra. Ikväll ska jag äta godis, jag hoppas på det, men ändå inte. Eftersom att jag nästa vecka kommer äta godis ungefär varje dag med Marcus, men jag gillar det.


Dålig luft

Vaknade tidigt, ungefär klockan sju av att luften var inte bra. Jag trodde jag skulle kvävas, så jag gjorde det bästa av situationen och öppnade dörren till mitt rum. Men det blev inte bättre. Jag somnade dock om och vaknade sju minuter över nio. Så nu ska jag ut och bygga på brännan. Jag är nog riktigt brun jämfört med vad jag brukar vara. Igår frågade Emilia om jag varit utomlands. Och det är fler som säger att jag är brun. Detta är kanske första gången i mitt liv jag är brunare än de flesta.
Det har jag förtjänat.

Två dagar kvar!

Utslag och svullna fingrar

Nu har jag kommit hem efter kvällen. Mina ben kliar för att jag frysit om dom och mina fingrar är svälldaför att jag frysit om dom! Jag har nog frysit mest ikväll. Hade mina marinblåashorts på mig och mammas halvlånga leggings. En dum kombination med tanke på att det bara är nio grader ute nu.
Men jag är hemma i alla fall nu och ska berätta om min kväll.

Började med att jag var med Emmy MoröBackeCentrum. Det varade till ungefär nio, efter det cyklade jag och träffade en väldigt full Sarah. Vi skulle gå till en som hade fest hos sig, men när vi väl kom dit efter typ en timma (Under den tiden hann dom sitta i en busskur, leka i en lekpark och bli stoppade av polisen.)
Då vi väl kom fram fick vi vara där i kanske tjugofem minuter, då började den långa vandringen till stan. Eftersom det bara var jag som hade cykel tog det då såklart ännu längre tid. Men vi kom oss till en bänk och då ville alla vila, och bredvid där var det en grillplats och där var det några killar som hette Tobias, Sebastian och Nicke, eller hur det nu var igen. Men då fastnade alla där länge. Så då tillslut kom Amanda, Emilia och Emelie cyklandes. Jag lyckades få stopp på Amanda och pratade med henne sen följde jag med henne och de andra E:en in till staden och alla fulla studenfirare. Det var väl lite roligt, sen skulle Emelie och Emilia hem, men det ville inte Amanda så jag stannade med henne.
Sen cyklade vi hem. Så nu sitter jag här och fryser och tänker lägga mig i sängen och tänka på min underbara pojkvän Marcus Hjelm och tanken på att han kommer på måndag.
Jag längtar mest!

Svetten dryper

Jag har bara legat ute i trettiominuter och ändå svettas jag massor. Eller, jag känner att jag svettas men det kommer inget svett om man säger så. Den hinner liksom koagulera eller torkas innan den når hudytan.

Tack för det!

Titta, det gror!

Hihi, min kruka är så fin. Men jag trodde att de dött eftersom jag glömde vattna dem imorse, men jag tror dom klarade det!

image23

Hemma

Ingen skola imorgon, ingen skola på måndag, ingen skola på tisdag men skola på onsdag. Jaaaa!
Då är det sista skoldagen, och på midsommar ska jag nog vara hos Sandra i Umeå. Det ska bli frän.

Tråkigt

Jag sitter på skolan, framför en dator och tittar på Y-Y. Jag kan lova att hon inte är riktigt snygg just nu för hon gapar och ser ut som om hon jag vet inte, kissat på sig kanske?
Förövrigt lät det just som om hon skulle hosta upp en femkrona som fastnat i halsen. Blä.
Alexandra kommer tio över tolv, jag orkar inte vänta det är väldigt tråkigt. Jag skulle ju kunna ringa Sandra och fråga var hon är men det orkar jag inte heller.

Jag känner mig bara oerhört deprimerad.

Jag hatar skolan

Nu måste jag bege mig iväg på min vita cykel. Inatt drömde jag att den faktiskt funkade, tyvärr så är verkligheten inte densamma. Det är bara att bita ihop och se lycklig ut. JAG HATAR DET.
Jag hatar Näringslära och Idrott och jag hatar Yvonne och Jonas.
HEJDÅ

Men nu är det bara tre dagar kvar tills jag får träffa Marcus igen :)

Coco

Det är månader sen vi hördes av nu
Skulle jag ringa skulle du säga
att allt det där
det var längesen, så väldigt längesen
Din tid går fortare
Jag har det så långsamt här



Här sitter jag och lyssnar på Ulf Lundell. Det är väldigt fint, med min fina solbränna på fingret. Ikväll kommer släkten för min syster fyllde år den tjugosjunde maj. Jag känner mig ledsen och trött.
Jag avskyr Norrland.

image22

Grattis Sverige, för dina fina köttbullar och vackra kanelbullar.
Sverige består av bullar.

Nu gror det

Jag har lyckats! Jag har lyckats med att få något grönt ur krukan jag planerade frön i. Det var oväntat, jag trodde att jag antingen skulle låta dom torka ihjäl, eller vattna ihjäl dom. Men dom överlevde!!
Nu ska jag behandla dem som om de vore mina barn!

image21


Zup

Ikväll handlade jag med mamma. Såg en mycket äcklig gubbe med krycka och ett väldigt djupt buttcrack.
Hursomhelst, UglyBetty var bra och nu ska jag fråga om min kära mamma vill spela femhundra med mig.

KRAM


Ännu

Ännu en underbar dag, eller hur. I alla fall vädermässigt. Det är redan över tjugotre grader och jag ska inte gå ut i solen än. Först ska jag äta frukost.
Och jag har nog blivit brunare, för igår då jag kom till Emmy utbrast både hon och Amanda "Vad brun du är Emelie!" Hehe, och den brännan ska jag bättra på.

Synes på intörnet.

Jävla mygg

Jag hatar mygg. Dom har gett mig två kliande utslag på min högra arm. Det ser ut som jag blivit biten av en vampyr.



Ikväll svängde jag förbi Emmy en stund. Det var trevligt träffade Amanda där också, det var länge sen!
Pappa har förövrigt förstört min cykel, förut var växeln i alla fall på ettan. Nu har den stannat på femman. Det går inte cykla på den längre och bromsarna fungerar sämre än sämst. Om jag någongång kommer dö innan jag är femtio är det på den cykeln.

Annars fungerar livet.

Myggan

Nej, nu har jag ådragit mig minst ett myggbett. Jag lyckades inte rensa tankarna. Men, jag lyckades dock få en häst att smutsa ner mina svarta shorts, det var bra gjort. Så nu måste jag tvätta dom.

Återkommer.

Rensa tankarna

Nu ska jag ut och gå. Rensa bort de dåliga tankarna och spara de bra. Det brukar fungera och jag brukar bli gladare efter jag gjort det. Hoppas det fungerar. The Knife kommer spelas i mina öron, braa!


Varmt

Idag är det också varmt, fast bara tio grader kallare än igår. Igår hade vi faktiskt Europas varmaste temperatur. Släng er i väggen Spaninen, Grekland och Italien. Men jag känner mig fortfarande nere och jag vill inte tänka på hur jag egentligen kunde haft det.

Nu ska jag ta mig samman, fixa en tallrik med flingor och fil och kanske sätta mig ute och äta den. Får se vad jag känner för. Rodnaden har i alla fall gått ner i ansiktet ännu mer och nu solar jag med förnuft som Marcus sa att jag skulle göra. Jag som tänkte sola topless idag fick den drömmen förstörd då min syster kom hem med såkallad huvudvärk. Fast hon tog faktiskt en Ipren/Alvedon så jag kan väl tro på henne då.

SO LONG

Alla säger...

... sluta deppa Emelie. Det blir inte bättre bara för att du tycker synd om dig själv.

Det blir inte bättre för att jag är glad och ler heller. Det blir inte bättre överhuvudtaget. Ingenting kan göra det bättre. Det jobbiga är att ingen i min omgivning förstår. Ingen förstår hur allting tär på mig. Hur det tär på mig att jag bor i Norrland. Visst, det är väl inget att bo i Norrland, det är ju tyst där?! Vad är tystnad mot ett liv man vill leva. Jag klarar inte av tystnaden. Jag klarar inte av att få veta hur många som går på den skolan. Det går ändå inte fler på min skola. Det bryter psykiskt ner mig, men ingen förstår. Ingen förstår hur det gnager inom mig då jag läser dessa tidningar om alla dessa affärer i Stockholm, alla dessa affärer som jag aldrig kommer få en chans att gå i om jag inte reser dit. Hur det tär på mig att se hur många som bär exakt samma plagg som mig på stan bara för att det inte finns tillräckligt med affärer för att alla ska bära olika. Hur jag känner då jag kan se alla stora träd med löv, alla dessa vackra blommor som aldrig skulle fungera här i Norrland. Tänk så tråkigt på vintern, då är det inget grönt ute! Det bryr jag mig inte om, det är inte det som är meningen med vintern. Jag vill vara omringad av lövträd som prasslar i vinden och är alldeles kala på vintern. Jag bryr mig inte om att det inte finns någon snö på vintern, det finns det inte heller mycket av här hemma på vintern.

Snälla, rädda mig.


Jag orkar inte

Jag gillar inte att livet går vidare. Min bästa vän är som en fullkomlig främling. Hon som var min bästa vän rättare sagt. Vi har glidit ifrån varandra, vi pratar inte ens med varandra. Vi som sa att vi alltid skulle vara vänner. Vi var som kakor och saft. Klart jag saknar henne, klart jag saknar alla andra kompisar jag hade. Det är tungt att se hur tajta dom blivit och hur jävla hemmatjej jag blivit. Jag önskar att jag aldrig fått deppen i åttan och jag önskar att allt var precis som förut. Då jag fortfarande hade någon att vara med dessa varma sommarkvällar. Då jag fortfarande hade någon att prata om killar med, att äta glass med.

Jag önskar att jag kunde få börja om mitt liv och göra allting annars. Jag orkar inte med denna skuld jag känner till mig själv. Skulden över att det är bara jag som bär ansvaret för hur det blivit. Skulden över att jag fört mitt liv åt de håll jag inte vill ha det. Jag ska ändra mig, jag ska skaffa vänner jag kan umgås med på kvällarna och äta glass med. Jag ska.
Men jag vet inte om jag orkar.
Var ska jag leta, hur ska jag hitta dem? Jag är aldrig ute, jag går skola i Umeå.

Helst av allt vill jag bara lägga mig ner och somna för alltid.
Somna för alltid, vakna och få allting omgjort.

Oh sunny day

För en gångs skull gillar jag faktiskt Norrland. Det är varmt, utan mygg och getingar. Flugor finns det gott om, jag hatar dom. Dom har ett helt hus dom kan sitta på men då väljer dom att sitta på just mig. Synd att jag brände sönder mig igår så att jag inte fick sola idag för min mamma.
Men för att glädja mig själv så kan jag återigen konstantera att det är tjugosju komma åtta grader ute i skuggan. DET ÄR HELT SINNESJUKT!


Röda räkan talar

Svullnaden.. näe vad heter det.. Rodnaden! har gått ner! Som tur är. Jag är röd i ansiktet, men inte så farligt som igår, idag ska jag iaf använda solskyddskräm och glasögon. Jag ska inte bli lika dum som igår.


Misslyckat

Så jävla misslyckat att bli född i Norrland. Kunde det blivit värre?

Jag klarar verkligen inte av det längre

Det bränner

Mitt ansikte bränner, mina lår bränner, allt bränner. Dumma mig själv som tillät mig själv somna i solen mitt på dagen. DUMT. Nu får jag lida för det. I mitt ansikte kan man tro att jag sprungit ett maraton, så röd är jag. Jag ska aldrig visa mig ute igen. FANFANFAN.

Nu ska jag deppa och nörda framför TheSims.

Goodbye


Psykbränd

Okej, jag har bränt mig som ett psyk i ansiktet. Jag ser ut ungefär som en tomat, tillskillnad från att jag inte har någon grön växt mitt på huvudet.

Rödare än brun

Jag har legat ute i solen sen klockan ett. Resultat RÖD. Jag är röd som en räka i ansiktet. Men det är fint, det blir nog bra sen. Det svider och har sig. Idag har jag även gjort något för miljön. Jag har planterat blommor, för första gången i mitt liv. Det ska bli spännande att se när dom börjar växa så jag måste komma ihåg att vattna dom varje dag. Jag ska även dokumentera det jag åstakommit.
Här är den första bilden.
DAG ETT
image15

Sen vill jag även passa på att hylla min hund som är det sötaste jag vet!! :)

Godmorgon dagen

Inatt vaknade jag klockan halv fyra av att jag låg på soffan och sov. Så jag gick och la mig i sängen istället. Det var mycket bättre, vaknade vid nio av att jag drömde en mardröm om katter som jagade mig. Jag gillar egentligen katter.
Sen åkte jag på stan med mamma, hittade en rouge som det så vackert stavas. Nu är det toppen väder så jag ska dra på mig min fina lila bikini och lägga mig ute och glassa, men först ska jag dock äta en tallrik med flingor och fil. Eller fil och flingor.

KRAM


Äntligen hemma

Nu är jag hemma igen, det är skönt att kunna ta av sig jeansen och dra på sig mjukisbyxor efter en jobbig dag i skolan. Fast den var ju faktiskt inte så jobbig om man tänker efter, vi gjorde inte så mycket. När jag skulle cykla imorse trodde jag fan att cykeln gått sönder, den lät som ett helvete, men det hade inte hänt något med den, pappa sa att kedjan bara var lite slapp. Annars ska jag nu dricka vatten och titta på tv, ska nog äta en chokladsnitt också och vänta tills ikväll då jag får äta GOOODIIIIS!! Ska även fundera ut vad jag ska ge Sandra i present haha, våran "varit kompisar i ett år"-present som Sandra kallade den lite grann.

image14
DAGENS GODASTE GODIS!

Salta fisken

Tråkig dag, sitter och väntar på att jag får äta mat. Men det var vattnig fisk, så jag är inte så sugen faktiskt. Alexandras var väldigt salt "Det var som att tugga på salt" enligt henne. Men nu sitter jag här och irriterar mig på att datorn är trög och att det sitter ett H där P knappen ska sitta. OMOGET.

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon allesammans. Plattade nyss mitt hår och är redo att ge mig ut i världen. Jag ska snart bege mig iväg på min cykel och möta dagen. Det ska bli trevligt, för övrigt måste jag berätta om min bussresa igår, men jag vet tyvärr inte om jag bearbetat den än.
Jag kan säga att den var full med utvecklingsstörda (inget ont!), som inte kunde hålla käften, skrek, rörde sig och blev galna. Jag slutade andas då dom kom in i bussen, jag har tyvärr hemska minnen från en mongolid på en annan buss, visserligen lokalbuss, men saksamma! Nu skulle jag ju ändå färdas trettonkommafem mil med dom. Ja, den resan var jobbig. Men jag lever och är glad för det. Idag ska jag vänta på att Marcus ska ringa, jag ska även skippa idrotten för Jonas suger.

KISSES!

RSS 2.0