"Jag ska fika"

Ikväll är det party som för alla andra typ. Jag är peppad, jag får ju vara med Annie förtusan!!!
Det ska bli kuuuul! Men jag mår lite illa jag har nog ätit för mycket.

Sen var Erik så söt inatt då han satte sig upp i sömnen och jag frågade vad han gjorde, då svarade han att han skulle fika och sen så frågade jag vad han gjorde igen och då sa han att han kollade på vad som fanns. Han är så söt och då jag frågade om det fanns några chokladbollar skakade han på huvudet och la sig ner, grymtade lite och somnade.
SötErik :)

Nu ska jag göra mig klar! PUSS.

Looking good

Såhär ligger det till, jag började träna för typ.. en vecka sen och Erik säger att han redan ser skillnad.
Så bra, det gillas.
Nu gäller det bara att det håller hela vintern!

Even if you can not hear my voice, I'll be right beside you dear

Igår var enda natten jag och Erik inte sovit med varandra sen i måndags, och det käneds så konstigt! Jag kunde nästan inte sova och jag saknade riktigt ihjäl mig!

Sen vet jag inte alls vad som händer imorgon. Om jag ska trotsa hemma eller om jag ska parta all night long!
Vi ser väl vad som händer.

Annars kan jag ju berätta att vi bowlade igår och att jag har världens träningsvärk i armen! Igår när det bara var några kast kvar trodde jag att min arm skulle dö orkade ju knappt lyfta klotet. Men jag förlorade ganska stort, jag sög verkligen.
Men sen gör det mig ingenting, jag spelade mot en superbowlare, en Johan och en Erik. Så jag säger ingenting, jag är nöjd över min insats.

Åt även middag med Linorna på WoknRoll, det var supergott.

Men nu ska jag sova en skvätt, sen ikväll ska jag vara med min älskling igen.
SAKNAR DIG ERIK!

Och tack igen Sandra för världens roligaste helg!! :)

Erikperik

Har ju lov nu, så det ska jag tillbringa med Erikperik.

Älskar dig!!


Tack Sandra!!!

Nu har Sandra åkt och det känns lite ensamt att inte ha en vän att vara med. Men jag ska vara med min älskling ikväll iallafall. Det var längesen, eller okej, sen i lördags då vi cruisade runt med Robin, Erik och Tobbe i Skellefteå stad. Tror inte Sandra var märkvärt beundrad!

Men vi har iallafall haft skitaroligt och vi bakade jordens godaste kladdkaka igår som tog slut imorse. Alltså jag skämtar inte då jag säger att det var den godaste kladdkaka jag någonsin i hela mitt liv ätit!! HERREGUD.
Vi komponerade ett eget recept lite, men jag tänker inte lägga ut det bara säga att receptet innehåller maränger och vit choklad, mmmmm.

Nu ska jag byta om för att träna. Känner att det blivit lite för många sura godisar i helgen.
Men herregud, det är faktiskt LOV!

Ugglan

HAHAHAH JAG DÖR



UGGLEDRÄKTEN HAHAH

Mest oväntat

Fick världens roligaste och mest oväntade samtal igår när jag satt och åt lunch. Det var ingen annan än Sandra, min bästa vän från Umeå som ringer och säger "Jag kommer till dig i helgen!!". WIHOOO :)
Så Sandra är på väg hit nu, och som ni kanske vet har jag världens minsta rum, så det ryms ingen madrass, istället ska vi sova i husvagnen. Så den ska jag bädda och göra fin nu för att vi ska kunna sova där inatt.
Jag ska hämta henne två i stan så det blir great! Undra bara vad vi ska göra.. men vi hittar säkert på något!

Så jag kommer vara den oaktivaste människa i tre dagar.
Vi ses.

Älskar dig Erik, 7 månader imorgon :)

Gå ner i vikt snabbt...

"Gå ner i vikt snabbt"
Och så är det en superlycklig tjej på bilden som säkert aldrig ens haft ett gram fett på kroppen.
Vilken ljugarbild.
Och vem säger förresten att man är lycklig bara för att man är smal?
Man kan vara lycklig stor också.

Nu ska jag stressa vidare.
Puss.

ERIK ÄLSKLING SAKNAR DIG!!!!!

And I'll flood the world with my tears. And rip the stars from the sky.

Idag har det varit kallt med snålvind. Stigge har varit surare än någonsin och maten i skolan var god.

Sen blir jag lite less på pappa som bara ligger hemma hela dagarna för han har virus. Så när jag komme hem idag var han hemma med farmor och farfar. Och då ville jag verkligen sjunka genom marken. Jag orkade bara inte med farmor idag. Var inte på humör.

Men nu ska jag snart åka till världens bästa Erik och på fredag äre bestämt att det blir mat med världens bästa Elin, samt Malin och Lollo. Mumma och inte blir det sämre av att Coop har extrapris på lösviktsgodis... Sitter här och spanar in vad jag sak köpa för godis, hihi.

http://www.candyking.com/Candyking/templates/Candyking_StartPageLev2Col3.aspx?id=65293&epslanguage=SV

Sen var det dehär med dikterna till Tankens trädgård...

These walls that they put up to hold us back will fall down

Idag har jag varit sådär effektiv igen, effektiv men ändå lite seg.
Jag har blandannat hunnit komma hem från skolan, plugga matte, steka kroppkakor, vara ute med Jolin två skogspromenader, dammsugat, dammtorkat (både golv och hyllor), bädda rent och jag har även hunnit med att sova en timma. Allt detta innan middagen.

Efter middagen blev mindre gjort. For på Friskvårds för mitt nya liv har börjat idag. Vet inte hur många gånger jag sagt att mitt nya liv ska börja. Men nu har det verkligen det. Jag känner det enda ner i tårna!

Så jag och Lina körde Poweryoga idag. Jag måste erkänna att jag blev lite besviken. Jag minns inte att det var så långsamt!
När det var sista biten låg jag bara och tänkte på allt i världen och så tänkte jag på ingenting och började så smått komponera små låtar i min skalle till den lugnande musiken som spelades.
När det var slut kände jag mig mer stressad än jag var innan jag gick in i salen.

Nu ska jag varva ner och lägga mig och sova i sängen. Myspys, nybäddad och allt!
Provet idag då? Jajamen, nog blev det bra. Men mitt horoskop lät inte så givande.

Och vad händer på fredag?
Jo, TACOKVÄLL MED ELINSTUMPAN!!!
En av världens bästa :)

Tack så mycket

Rosenrot släng dig i väggen jag tror inte du fungerar.
Sen jag började äta dig så blev jag tröttare än tröttast. Och jag tror inte längre att det bara beror på att det blivit höst.
Jag har min aningar om att du gör mig så pigg att jag sover dåligt utan att märka det. Jag är alltså trött hela dagarna för att jag blivit piggare på natten, utan att ens veta om det!
Tack för den.

Idag tappade jag omdömet

Idag hände det som jag fasat över.
Jag tappade det!

Stig, min "berömda" mattelärare som är helt kokobäng. Han hade då sin mattegenomgång och som vanligt så rejsade han på snabbare än snabbast. Han var irriterad och jag var lite irriterad, men kanske inte så mycket som Stigge var.
Och jag säger "Hörruduuuu.. lugna dig lite"
Då säger Stig "Jag är lugn"
När jag öppnar min trut kommer "När blev lugn superstressad gubbe?!"
JAG KALLADE STICKAN GUBBE:...... Jag kände direkt hur mitt betyg sjönk sen bad jag om ursäkt när jag kom på vad jag sa som jag kom på ungefär i samma minut som jag sa det och han sa att det inte var något att be om ursäkt om...
Resten av de tjugo minutrarna sa jag inget och frågade inget.

Chock

Jag kan berätta att Erik chockade mig ganska fint idag då han frågade om jag inte köpt klänningen än?
Jag förstod först inte vad han mena men sen insåg jag att det var "min" studentklänning från Asos han mena. Den vita superfina med svart rosett. Han sa även att han tyckte den var superfin!?!
Vad har hänt med min Erik?! Fast jag tar denna förändring med ro.



Problemet är snarare hur detta ska gå. Den finns bara med vit rosett i "vanliga" storlekar. Ingela som är världens bästa förklarade just för mig att Petite är kläder för de lite mindre människorna. Och jag är ju lång, och jag vill ha klänningen?! Så hon förklarade att det inte skulle ge mig något att ta bort några revben som Cher utan att kläderna istället bara är kortare. Vadå 5 cm mer hud?
Kan det bli bättre?!

Someday I will wake up, and realize I made up everything

Hinner inte blogga mycket då jag umgås med Erik. Vill ju inte sitta bort tiden med världens bästa framför datorn liksom. Det går ju inte.
Istället ligger jag och gosar med honom. Idag låg vi först och tittade i IKEA-katalogen på möbler vi ska ha i våran kommande lägenhet. Som jag hoppas kommer snart... Tänk en hel lägenhet alldeles själv med Erik.

Efter att vi kollat igenom den och bestämt sängavel, tvbord och soffa så började vi tjivas. Han satt och blåste på mig och jag började kittla honom. Sådär sött som kära kan göra ibland.
Och det behövdes.
Vi hade det lite jobbigt inatt och vid halv tre så hade det ordnat upp sig. Och tro det eller ej så vaknade vi samtidigt för en gångs skull.

Jag älskar dig Erik :)

Kalla mig snål men!

Kalla mig snål och så men varför ska jag dela femtiolappen med Jennie då hon inte ens gör något?! NÄR SA HON ATT HON SKULLE VARA HUNDVAKT?!
Never in my life att jag delar den med henne....
Hon kommer inte hjälpa till med maten, inte duka, inte städa efter maten, inte gå ut med Jolin (inte någon av de två gångerna hon behöver ut ikväll).

Så varför skulle jag dela den med henne?

Hon lever på att hon är lillasyster och jag vill strypa hennes tillgångar så att hon får lära sig att livet inte bara är att glida runt på andra. Så arg jag blir ibland känner jag bara.........

Through it all nobody gets me like you do

Att läsa de två sidorna måste ha tagit längst tid i hela mitt liv, någonsin!
Det tog typ fyrtio minuter för jag låg och slumrade till ibland och så gick mamma förbi och så låtsades jag som att jag aldrig hade sovit utan att jag hade pluggat men sen direkt somnade jag om igen tills jag fick ett sms och vaknade till på riktigt.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska iväg så jag kan fläska i mig fikaaa!!
Sen borde jag kanske ringa Erik men vi ser väl, han dyker väl upp då han känner för det.

Har inte heller tagit bort plasten på mitt nya tangentbord än. Mitt samvete har inte låtit mig göra det. Utan den sitter kvar där och bildar bara fler och fler luftbubblor ju längre den sitter där. Men jag tänker inte röra den!
Det kommer sannerligen sluta med att Erik drar bort den, jag vill inte dra bort den! Det är som när man köper en ny mobil typ, den har ju plast för skärmen. Den plasten vill man ju inte dra bort!!!
Exakt så känner jag.

Nu ska jag sjunka in i biologin igen och försöka förstå kvävets kretslopp, antibiotiska och biotiska faktorer samt en massa annat grejs.
Jag har iallafall ätit upp allt godis mamma och pappa hade hemma. Det var ju bra!

Things always look different in the light of day

Idag vaknade jag tjugo i åtta av mig själv och hade skitatråkigt. Verkligen ingenting att göra!
Fast vad ska man göra innan åtta en lördagmorgon? Så jag steg upp och gick ut en sväng, det var skönt och vädret är prima idag också!

Idag är jag då hundvakt och ikväll ska jag äta godis och annat sockerrikt och framförallt ska jag laga egen middag. Grekisk pytt. Det godaste gud har kommit på! Jag ska äta det varje helg då jag flyttat hemifrån med Erik.
Mer att göra idag är att plugga till biologin. Har fortfarande inte läst igenom det en enda gång, så det är nog dags nu!

Puss.

I've searched the whole world through for answers

Jag ska snart sätta mig i sängen och plugga lite på biologiprovet som jag har på tisdag.
Jag är inte ens ledsen för att jag inte drack ikväll, hur sjukt det än låter (att jag borde vara ledsen typ? Men det är nått cpstört i mig som sätter igång ibland, tror det har med min föredetta depression att göra?!). Så jag är helnöjd med min fredag. Lugn, skön och heelt gratis. Jag har inte slösat ett öre, och det älskar vi.

Det betyder alltså att jag har mer pengar till godis imorgon.
Och helt plötsligt så gick det från att bjuda på mat till två personer (Erik och Jennie) till plötsligt fem personer ?! (Johan, Johan och Robin). HELT GALET.
Men Erik sa att dom skoja och det hoppas jag, för jag har inte mat till sex personer! Isåfall får jag äta nått annat.
Sen bjöd jag in dom på efterätt men jag ångrar mig ändå för jag hade ju velat ha myskväll med älsklingen.

Jaja, han super fan ikväll tydligen och jag hoppas han överlever till imorgon iallafall. Smset jag fick tidigare lät ju inte så lovande:
Haha elek Jag äls åligg snäll:-)

Kvävets kretslopp nu! PUSS.

To where the streets don't have no shadows

Inge party för mig! Ikväll är jag ekonomisk och det känns skönt.
Imorgon ska jag dessvärre parta med godis, ostbågar och massa annat fett!!
PUSS.


Och imorgon är detta jag, puss på den också :)

Jag svimmade inte

Är som stressad fast jag vet inte inför vad. Jag är bara stressad som tusan. Har inget att dricka heller och jag orkar inte pimpla 3,5or och då sparar jag egentligen pengar, vilket är bra! Men annars har jag en vän som är jordens snällaste typ men jag får inte tag på den vännen, så det är nog därför jag är stressad.

För att jag inte vet om jag ska dricka eller inte. Det är som kul att vara förberedd ibland.

Annars dog jag inte av redovisningen idag i skolan, bara det att jag skakade som ett löv typ och stammade fint och pratade fortare än en sportkommentator i radio så gick det bra. Jag dog inte och jag svimmade inte och jag sa allt det jag skulle säga.

Nu ska jag göra mig klar sen ser jag vad som händer.

Erkoperko är du ute och super skallen av sig säkert! SLUTA MED DET BABY!!!!

Mycket bättre

Känns betydligt mycket bättre nu när jag fått avreagera mig lite inför mamma och pappa. Äntligen börjar pappa också förstå att han har något fel där inne!!

Nu ska jag bara duscha och sen så far jag till Erkolovely :)

ALLA kan slå världsrekord

Jag sitter och fryser för att jag har svettats och sen inte duschat. Så nu fryser jag typ sönder. Känner hur håret liksom ställer sig i säckarna, redo för att släppa taget.

Jag blir arg på pappa också. Han bara ligger och latar!! LATPELLE.
Han säger att han är sjuk men han är nog egentligen bara lat och trött.
Knäppskalle.

Sen hade jag fajt idag med Stig. Stig påstår att alla som vill kan slå världsrekord i löpning. Det finns alltså inget stopp. ALLA kan slå världsrekord.
Så detta är riktat till dig som inte trodde du var bra på något:
DU KAN SLÅ VÄRLDSREKORD! (undertecknat Stig)


Just DU kan slå Usain Bolts världsrekord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur vi kom in på det var för att jag var arg för att det inte gick och jag sa att han kanske inte borde sagt ja till att ha oss som klass. Sen sa jag att jag trodde att jag nått mitt stopp. Då kommer Stig och påstår att det inte finns något stopp. Man ska bara öva mer.
Näe, nu blev jag arg igen.
Nu ska jag klaga lite inför mamma sen ska jag duscha och ringa Erik.
Puss.

Latare än allt

Snart kommer nog Erkoperko hit och jag hoppas garagedörren är öppen för jag orkar inte gå och öppna den.
Jag känner att jag har en latdag idag.

Och imorgon smäller det, imorgon köper jag och Lina varsitt träningskort. Hur fanken ska detta hålla?
Jag är ju latare än livet typ och orkar aldrig anstränga mig mer än nödvändigt. Hur ska jag orka ta mig dit typ två gånger i veckan? Orka köra bil?!
Men jag har ju Lina som alltid kan peppa mig! Det är tur!


HEJA LINA!!

Sen är det ju kanske party på fredag. Är jag taggad?! JAJAMENSAN!
Bara jag har något att dricka och någonstans att vara..
PUSS PÅ DEN.

Och jag går gärna vilse just inatt

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med dagen imorgon.
Känner att jag inte är på topp just nu.

Har iallafall skrivit klart redovisningstjosan. Har kvar biologin men det är väl ingen nöd på den?
Kommer iallafall sitta som en idiot måndagkväll för att jag missat att plugga under helgen. Blääö.

Vad ska jag berätta mer, det händer inget i mitt liv just nu. Jag har inte gått ner i vikt och jag har inte heller gått upp i vikt. Jag har börjat komma överrens med Stigge och jag har inget prov som gick åt skogen så jag kan gråta över det. Inte heller har det hänt något sämst.
Näe, mitt liv är bra nu. Jag hoppas iallafall på att redovisningen sköter sig så jag har något att vara lite lycklig över.

Och har ni tänkt på en sak?
Imorgon är det onsdag!!
SHITAS så fort veckan gått! Har inte ens varit med Erik en enda dag.
Men sen saknar jag honom också.



Ingen bra dag

Idag är ingen bra dag. Känner mig inte på g, inte alls.
Vanligtvis brukar jag bara känna såhär då jag är på skolan och när jag kommer hem brukar det släppa, men inte nu.
Istället hänger det kvar som en jättetung gympaväska typ och bara trycker ner mina axlar.

Nu ska jag äta så jag blir glad.
Puss.

Tålig

Sitter här tåligt och väntar på att få mat. Jag är så hungrig att jag vet inte vad jag ska göra av mig själv.

Jag kan ju gladeligen berätta att jag och mamsi ikväll ska och titta på bio. Så mysigt :)
Mysmamma!!!

Näe nu är det mat!!
Återkommer.

Inte så roligt

Det är som roligt att titta på "Du är vad du äter" efter man ätit typ tusen kakor som jag bakat idag. Choklad- och kokoskakan = inte dålig. Har typ ätit tio stycken!!
Sen Snickerskakan FAN VAD MAMMA LURA MIG!!! Det var ju inte ens den Snickerskakan jag mena, nääe de var nån mjukkaka med några jordnötter och nån kolakräm, näe, jag blev lite ledsen över detdär.

Ska ringa Erik och fråga om jag ska svänga förbi Erik innan jag far till honom och frågar om han vill ha nåra chips ikväll.
Min älskling :)

Puss.

I try to stay awake and remember my name

Träningsverken is killing me och jag vet inte vad jag ska göra med min kropp för jag har så ont överallt!!
Detta kommer inte fungera i längden, så jag väntar med spänning på när den ska ge sig.

Mitt liv har genast blivit lättare nu när jag och Erik ordnat upp allt igen. Vi pratade lite och så blev allt bra igen. Och det är jag så glad över, hur hade jag klarat mig annars?

Så nu sitter jag och funderar på hur jag ska spendera resten av denna dag... Antingen så börjar jag baka lite nu (typ bara en kaka!!) eller så pluggar jag matte (kan jag ju iofs göra undertiden kakan är i ugnen) eller så spelar jag Sims (som inte har något med de två föregående sakerna att göra). Bakar jag och gör matten samtidigt har jag ändå två grejer ur världen...

Nu ska jag iallafall leta upp ett recept som jag klurat på länge!
PUSS.

För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv, och att springa runt och låtsas att man ler

Det börjar ordna upp sig, livet alltså.
Jag känner fortfarande allt illa men det är inte lika mycket längre, det börjar gå över.

Ikväll ska Erik sova här, efter jag fikat med Emma och Lina (det var superlängesen). Vi ska prata och så. Kanske blir det bra igen, jag hoppas det iallfall.
Jag älskar honom så massvis.

Nej, nu ska jag sluta deppa. Jag kan ju berätta något roligt, men jag har inget kul att berätta. Superjobbig idrott idag och det fick mig att tänka på hur otränad jag är. Inte konstigt att jag ser ut som en köttbulle typ (biff då).

Snart ska jag iväg med Mummie och handla naturgodis till våran myskväll imorgon. Och är det någon som vill ha fika så är ni välkomna i helgen för i helgen ska det bakas har jag tänkt!

Now I know all the wrong turns

Blir inte mycket bloggande just nu, men det är så mycket annat i livet jag måste ordna till.
Det är så mycket som inte vill sig riktigt.

Jag och Erik har det lite kämpigt, men vi kämpar på. Han är ju mitt allt och jag vill allt annat än att förlora honom.
Jag behöver honom verkligen.

Sen har Jolin börjat halta som något annat i världen och det kan bara betyda två saker.
Antingen är det den bättre saken, att hon bara sträckt sig. Eller så är det så illa att hon faktiskt blivit sämre och det betyder att hon snart är borta för alltid.
Jag kan som bara inte förstå det, ta in det. För i mina tankar så lever hon förevigt ungefär. Hon lever tills jag dör, det är så det känns och det är så jag vill att det ska vara. Tyvärr kommer det inte bli så. För jag älskar verkligen henne, när Erik inte är här är det hon som gör mig lycklig.
Så Jolin, bli bra igen!

Jag känner också att jag inte orkar med riktigt. Jag är jämt hungrig, jag är grinig, trött och oerhört deprimerad av någon anledning som jag inte vet. Det är bara så just nu och jag har egentligen inte riktigt lust. Jag tror också att det är det som förstör mellan mig och Erik, vi vill båda veta varför jag är så ledsen, men jag kan inte svara. Jag vet inte.

Och allt detta med tränande och mat och socker hit och socker dit. Jag orkar inte.
Varför kunde inte jag bara fötts utan fett på kroppen och levt mitt liv med bara fett och socker utan att tänka på "oj, nu måste jag kanske gå ut och gå för att jag åt en macka för mycket". Tyvärr har jag inte den skallen, jag är för svag för att banta (banta är egentligen fel ord, hålla sig i trim kanske fungerar bättre). Jag orkar inte träna, och jag orkar verkligen inte hålla mig borta från sötsaker. Då jag försöker blir jag deprimerad och då äter jag ändå, blir ännu mer deprimerad och så blir det som en cirkel.

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga på företagsekonomin en sista gång. Går det så går det, går det inte så får det inte göra det. Just nu bryr jag mig inte.

I love you more than I have ever found a way to say to you
- Tack Erik för att du finns.


Du visste ingenting

Mitt liv måste ju vara tråkigast i världen.
Det händer ingenting.

Jag äter, är med Erik, sover och går i skola. Sen händer det inget mer faktiskt. Fast nu är det så att jag har mycket att göra ikväll. Borde kanske plugga företagsekonomi, men nej. Ikväll ska jag slappa sönder, äta goodis och titta på tv och spela sims och läsa skvallertidningen jag inte hunnit läsa än som jag fick av min mamma när jag var sjuk.

Nu ska jag tänka på min älskling och titta på tv tills jag hoppas mamma säger "Ska vi på Solbacken och titta på jackor idag Emelie?"

Lilla blå bilen

Var med Erik igår. Vi köpte godis och sen kom Robin som har en ny bil!!
En superduperfin bubbla, en blå. Påminde mig om sagan Lilla blå bilen!!

Sen har vi haft en superduper dag. Jag hittade en jacka på Intersport, alltså en såndär supertjock jacka som är jätteskön men kanske inte det snyggaste i världen!
Så jag sitter här och velar om jag ska köpa den eller inte..

Ikväll vet jag inte om jag ska vara med min älskling som jag inte varit med på tre dagar typ (om man räknar från igår). Men jag ska nog ligga hemma och plugga Kemi tills jag ser alla grundämnen framför mig och sen fara och sova hos Erik då jag hämtat min lillasyyyster. Kan ju vara lite gullig och hämta henne typ!

Nej nu ska jag plugga.
Puz.

När sommarn kommer flyr jag över haven. Där ingen vet, där ingen kommer in

http://www.yr.no/sted/Sverige/V%C3%A4sterbotten/Skellefte%C3%A5/
Ser jag verkligen rätt? Ska det snöa på lördag?!

Just nu känner jag mig bara tom och ensam och jag saknar mina Umeåvänner som jag inte har träffat på flera tusen år. Dom var mina bästa vänner och nu har jag nästan inte dom längre.

Antingen så är det en riktig period på g, eller så är det hormonerna som spökar.

Jag älskar dig Erik och jag älskar er Isabell, Sandra, Stina, Matilda och Alex!

Där älvorna dansar dit längtar jag jämt

Näe alltså får jag IG på detta matteprov då går jag direkt till rektorn och säger att jag inte klarar av detta. Jag klarar inte av att det går så fort, sen ska jag säga att det är fel på läraren med, för det är det. Hallå, Stig?!

Idag har jag feber men var ändå på skolan och kämpade mig igenom det jäkla matteprovet, sen åt jag också Tacobuffé. Hur skulle jag kunna missa årets grej liksom?!

På idrotten fick jag bara en av de jädra skrivuppgifterna som jag egentligen inte orkar med, men som jag gjorde ändå trots bultande huvud och trötta ögon.

Jag kan inte stå uppochner heller, fast varför skulle jag? Men om jag böjer mig ner så dunkar det så högt i mitt huvud att det är skrämmande. Men den är väl full av snor och elände.
Det är mina öron också, jag hör ingenting just nu. Det är som att gå runt i en kub hela dagarna.

Sen saknar jag Erik mest i hela världen. Min älskling som jag inte varit med sen i måndags! Och det är länge, men jag kanske inte ska klaga... Men det är länge!!
Men det är nog bäst så också, så jag inte smittar ner honom. Jag har börjat misstänka att det finns någon speciellt intern sjukdom mellan oss som vi har varannan gång.

Nu funderar jag på att fara och köpa sjukgodis, jag förtjänar faktiskt det!!



Det är vackrast när det skymmer

Jag ser suddigt, har tryck i skallen och har säkert använd minst en hel barrskog med näsdukar!!
Blir att lägga sig halv så får matten gå som den går imorgon.

Puss.

Du är som ljuset som alltid finns

Nu har mamma och pappa åkt iväg för att blandannat skjutsa Jennie men också för att handla näsdroppar och Fishermans Friend till mig. Kan inte vänta förrän jag får ta en i munnen!

Min hjärna är fullproppad med snor, så känns det iallafall och jag har lock i öronen, samt att jag idag hade släng av feber så jag var bara på matten och så hem (efter att jag ätit Mexicanasoppa då!!). Imorgon blir det också bara matte, har ju prov så jag måste väl sitta där och snora och hosta medans alla andra bara vill ha tyst för att kunna räkna.
Sen ska jag äta lunch också, Tacobuffé för tusan!!!!!!

Har iallafall varit duktig idag och bara gjort skolsaker fram tills nu då jag ska unna mig med Sims!!
Jobbade med matten till två då jag läste Engelskaboken till halv tre, sovde tjugo och sen tjöt Jolin så mycket på mig att jag kände mig tvungen att gå ut med henne. Efter jag varit det så fortsatte jag läsa, har som börjat komma in i dehär Engelska snacket så nu är jag på g. Har bara 57 sidor kvar nu.

Om en kvart blir det lite matte sen ser vi vad jag gör. Troligtvis spelar Sims igen!

Puss.

Saknar dig Eriklovely!! :(

RSS 2.0