Stressad

Nu är jag sådär sjukt stressad att jag bara vill dö ungefär. Mitt hjärta skulle bara kunna lägga av för jag är helt uppe i varv och vet inte ut eller in!


Förälskad

Erik for nyss och vi har inte gjort något av värde idag. Vi vaknade vid elva åt frukost sen for vi in på stan och jag förälskade mig i ett lila måttsatsgrejsimojs och jag vill bara ha dom så jag ska nog köpa dom (även fast jag redan har två redan!!).

Ikväll kanske det blir grillning så mysigt!

Men nu ska jag göra min engelskaläxa klar.

About you now

Sitter här och knåpar på min skiva jag ska lyssna på i bilen. Nu står det typ still men vi ser vad som händer kanske. Vem har sagt att den ska vara klar idag?

Sen förstår jag inte varför människor, den enda helgen jag verkligen bestämt mig för att inte dricka, frågar mig om jag ska ut och om jag vill ut med dom. Så typiskt?!
Sitter och funderar på om jag ska ut och träffa min arbetskompis Jonte som festar hårt eller om jag ska sitta här och vänta tills Erik kommer nångång ikväll...


Fredag

Hahaha det var roligt att köra bil igår. Det var som mysigt för jag kände inte det minsta suget av att konsumera alkohol heller, så jag var som bara lycklig. Erik var söt och full och alla hans vänner var söta och fulla och jag var hos Sarah och tiggde fika medans dom var och skaka rumpa på station.
Men det var nog inte så roligt för Erik ringde ett och sa att dom var på Olles, så jag tog bilen och körde dit och träffade älskling. Roligast var ju ändå då Robin slickade på Erik HAHAHAHA det kommer jag aldrig glömma. Men dom är som söta båda två.

Annars var det något jag tänkt säga men jag glömde det. Som jag alltid gör med allt i världen.

Kan ju berätta då jag shoppade på stan idag. Hade ju tänkt köpa ett par jeans, hårklämmor, hårsnoddar och strumpbyxor. Jag kom hem med allting utom jeansen. Istället hittade jag en svart tjocktröja som var jättefin, en ring som också var superfin och en klocka somvar billigare än allt!

Nu ska jag hitta någon att prata med!
PUSS!

Inte idag

Alla ska ut ikväll men inte jag, jag ska skjutsa Erik och Simon istället. Men det var nog bäst så. Det blev ju lite för mycket i lördags och min mage är fortfarande inte okej så ja, jag får satsa på nästa helg istället eller så. Är inte heller så sugen ikväll.

Vi ses.

All alone

Nu ska Erik ut och köra bil och han lämnar mig här hemma.
Men nog kan jag hitta på något nog!
Kan ju alltid städa här inne eller.. jaaa kanske snoka lite.
Näe, sånt gör jag inte. Ska bara lägga mig på sängen och titta på tv och vänta tills han kommer tillbaka!

Snabbast i världen

Nämen jag känner att jag som inte orkar riktigt. Jag orkar inte med Stig på matten för han ska alltid dumgöra mig då jag har fel och det fixar jag bara inte. Jag fixar inte heller då han ska spela smart och vara smartare än alla andra.

Annars var jag snabbast i världen imorse. Jag cyklade sju minuter över åtta hemifrån och kom fram till Balder tjugonio över. Alltså var jag inte snabbast i världen typ?!

Nu ska jag titta på tv och duscha så jag är fit for fight efter middagen och bara köra till Erik.


Why?

Undra varför just jag fick världens vackraste pojkvän?

Puss

5 månader har jag och Erik varit tillsammans i nu. Är det inte sjukt hur fort tiden går ibland?
Men jag älskar honom fortfarande om inte mer! :)

Erik Brännström <3

Tack

Nämen vad riktigt hände igår?

Det var som väldigt trevligt tills jag blev bjuden på två Tequila och sen gick allt utför. Förfesten före förfesten var mysig, vi satt hemma hos Ylva. Sen for vi till lokalen där deras vän fanns som bjudit in dom dit och där träffade jag en arbetskamrat haha, ja, sen for vi på Olles som man alltid gör och efter ett tag kom Erik och tvingade mig att fara hem.
Och det var nog ganska bra det.

Väl hemma började jag må jättedåligt och sen spydde jag lite och sen minns jag inte vad som hände mer.
Men jag har världens bästa och finaste och underbaraste pojkvän som ställer upp för mig. Han tog hand om mig, torkade spya med Uffe och hjälpte mig att borsta tänderna och klä av mig så jag kunde sova. Inget av det senare minns jag och jag hatar att det blev sådär.
Jag älskar Erik mer än allt i världen.
Han stannade och sovde med mig hela natten men kunde inte sova för att han var rädd för att jag skulle drunkna i mina egna spyor.
Är han inte finast?

Idag har vi bara varit med varandra och jag har pussat på honom (när jag fick, när jag vaknade ville han inte pussas med mig). Jag har inte riktigt förstått vilken fin kille jag faktiskt har träffat, men jag börjar förstå nu. Han är så bäst :)
Vi fick även pengar att äta för av pappa så vi for på Dallas och jag tryckte i mig nästan en hel pizza. Tillochmed Erik var imponerad av mitt matintag! Men jag hade ju som sagt inte ätit så mycket heller. Fick i mig en macka till frukost och två lite senare och tillslut så åt jag lite godis + att jag ju inte hade någon matreserv eftersom den hamnade på golvet.
Men som sagt.
Jag älskar dig Erik mer än allt i världen
<3

<3



Today, everything is counted

Ny dag idag.
Nya tag alltså. Det blir väl som bra kanske då.

Pappa har några här på besök som ska kanske köpa skotern, dom är från Övik och har kört hit med släp. Stackarna om dom inte ens vill ha skotern!!
Annars så sålde han Golfen till Erik igår och när vi skulle bogsera den hem till Erik (den är varken skattad eller besiktigad) så ojoj, jag trodde jag skulle skämmas ihjäl för i Stoppkorsningen ut på Skelleftehamnsleden så gick ju såklart bogserlinan sönder. Jo, så det var väl bara för pojkarna att putta bilen upp på trottoaren och sen lösa det. Vi löste det genom att knyta bogserlinan i med en dubbelknut runt kulan på Eriks bil1. Sen kom vi hem och nu känns det som bra.
Men jag vågar inte gå ut och fika med pappas besökare, jag äter hellre kakor själv!!

Ikväll blir det väl säkert party. Men det blir nog roligt.

Annars hade jag nog inget nytt att berätta.
Jo, jag älskar Erik :)

Mmmmmm

FREDAAAAAG. Så skönt.
Imorse när jag cyklade till skolan så luktade det så gott av Karamellkungens godis, så ikväll ska jag ta och köpa det sen ser vi ju annars vad som händer!

Nu orkar jag inte mer. Pusselipuss.

Dammsuga min matta tack?

Small



Tänk att hon varit så liten :)

One day

Nu är det bara en dag kvar innan helgen och jag får fortfarande inte tag i Ingela som jag vill umgås med och jag vet inte vad jag inte får mer men jag har huvudvärk så vi ser väl vad som händer ikväll.

Hade ju som inte hoppats på att få vara med Erik för han skulle vila men jag kaaanske kaaaaanske kan manipulera honom.

ERIIIIIK :)

Stackars Brasilien förresten, blir så ledsen när jag ser fotbollen. Jag hade unnat Marta det, jag hatar idrott....

Why?

Jag skulle ju vara glad om det inte regnade imorgon, och varför är jag vaken nu?!

Om du var allt

Ibland tappar jag hoppet och ibland kommer det tillbaka.
Just nu är det tillbaka, jag ska få vara med världens bästa Erik ikväll och jag längtar som tusan.
Han är bara allt.


Jag måste få försvinna ibland

Första dagen i skolan. Jag tippar. Alla bloggar i världen har skrivit om att skolan börjar idag, garran, men inte kan jag heller låta bli.
Schemat fungerar, vadå jag har väl aldrig haft det direkt jobbigt i skolan så nu blir väl första året.
På allt helvete i skolan ska jag också orka leva med vetskapen om att alla mina vänner går ut i år och att dom kan skaffa sig ett liv och framförallt göra något med det.
Själv sitter jag kvar hemma och väntar på att ett jävla år till ska gå.

Måste erkänna att tårarna inte var långt borta där jag satt på skolan och bara kände mig hopplösast i världen.
Jag måste få prata med någon.
Jag måste få krama Erik och höra han säga att jag är bäst i världen.
Jag måste få försvinna ibland.

Last day

Mysigt fysigt.
Sista dagen på sommarlovet och imorgon börjar jobbigaste året ever, hur fan ska jag överleva?

Och hjulet på cykeln skulle verkligen behöva pumpas, pappa gör du det åt mig?


I just love this weather

Vilket lyckligt väder vi har här i Skellefteå. Det är ju så att man bara känner hur glad och lycklig man blir.

Ikväll ser vi vad som händer, vad jag orkar.
Tidig kväll ska jag göra, halv tio ska jag ligga i sängen!

Förresten så älskar jag Erik :)

Jag blir så arg

Jag blir så irriterad på Jennie. Kan man göra så lite som hon gör?!
Hon gör ju aldrig något jag tappar ju hoppet om henne, hon kommer ju aldrig klara sig själv.

När jag kom hem imorse efter en timmas promenad med Jolin, jo då har Jennie nyss vaknat. Alltså jag blir tokig. Igår hade jag lust att strypa henne vid middagen då jag sa "ja, gissa vem som har ställt upp soptunnan och tagit in posten?" till mamma och pappa. Då säger Jennie "men du sa ju inget!" MEN TÄNK SJÄLV HFGASDJGNKSNJGBSDIGBSDG

Jag blir så arg.

Take me away

Ta mig härifrån.


Helt värdelös

Jag vill inte börja skolan igen.

Det är inte för att jag vill ha sommarlov i resten av mitt liv utan för att detta kommer bli det jobbigaste året i hela mitt liv. När alla andra tar studenten står jag fortfarande kvar där på skolan och har ett helt år kvar. Jag kommer aldrig att orka känslorna som kommer komma och som kommer varje gång jag tänker på det. Det är så jävla tungt att jag vet inte vart jag ska ta vägen då jag väl börjar tänka på det.
Jag känner mig bara helt värdelös.


Oj

Oj så ont i hjärtat det tog att se Susanna Kallur ramla, ojoj.
Jag sitter och är tårögd för hennes skull oj vad jag hade unnat henne detta.

ÄR DET?!?!

ÄR DET UTLANDET PÅ MÅNDAG?!

Perfekt

Tandläkaren måste ju vara lite nöjd över mina tänder. Inte ett enda hål ännu och allting ser som bra ut i munnen på mig. Och skönt kändes det också. Jag vill inte laga något hål!

Nu ska jag tänka lite ses!!

Några själar gladare

Jag tror att jag är dummare än jag vill tro att jag är. Robin och Erik skrattade åt mig för någon dag sen för att jag bara gick och pratade med mig själv fast jag egentligen pratade med Erik men det förstod dom inte.

När jag skulle berätta om något Erik sagt för Sarah och hennes storebror slutade det med att jag satt och sa "Jag bah jag bah jag bah jag bah vänta! Jag måste lugna ner mig"
Så dom satt och skrattade åt mig ett tag dom med.

Men vadå, jag har ju gjort några själar gladare det är väl inte helt fel? :)

Vem är vad?

    
Visst ser ni ändå likheten?!

So hot right now

Varmt väder idag, har legat ute och solat och nu är jag väldigt trött.
Halsen är som igår, ond, ond och ond. Varenda gång jag sväljer så tar det ont.
Så jag vet inte om det var särskilt fyndigt att ligga ute och pressa utan att dricka vatten överhuvudtaget.

Nu ska jag lägga mig och sova på sängen.
Imorgon är det ju tandläkaren också!

I don't know

Jag vet inte, ärligt talat.

Jag vet att jag iallafall ska följa mamma på Solbacken och kolla lite. Var så längesen jag och mamma kollade tillsammans.
Ses.

Sick

Varför fungerar inte halstabletter då man verkligen vill att dom ska fungera?
Min hals tar ont konstant, och kommer nog aldrig sluta heller.
Det har säkert blivit något kroniskt.

Annars var vi i stugan idag och det var jätteskönt. Erik följde med och farmor var som lagomt lycklig över det.
Sen träffade jag Ingela igår och det var det bästa på länge.

Nu ska jag lägga mig och sova och fundera på vad jag ska göra ikväll. Jag har två alternativ.
Antingen att vara med Erik och Robin eller ligga hemma och äta kinapuffar och tillfriskna.


Party på fredag

Nu är jag redo för ännu en utekväll. Peppapeppapeppa liksom. Det kommer nog bli himla bra dehär, jag är positiv.
Fast min hals håller fortfarande på döda mig. Varenda gång jag sväljer tar det ont, då menar jag varenda också.
Ondare än allt.

Men jag är pepp!

Esberitox in my heart

Här sitter jag och knaprar Esberitox. Har snart ätit upp hela kartan, vetetusan om det är så bra för magen men jag hoppas ju på att bli frisk innan ikväll.. vilket är något an en lätt överpositiv önskning.
Antagligen kommer jag vara lika sjuk ikväll som jag varit hela dagen + att jag antagligen kommer vara ännu sjukare då jag vaknar imorgon om jag ska tillbringa ännu en kväll ute idag.

Blir nog varm oboy till fika idag för att skona min hjärna från smärtan som halsen skickar.
Nu ska jag titta på OS och lösa korsord.
Pusselipuss.



Sen är jag lite ledsen på mamma som inte har några halstabletter hemma!

Gotta leave the young thing alone

När jag vaknade av väckarklockan imorse ville jag verkligen inte svälja. Jag vågade inte testa om jag hade ont i halsen eller inte, men när jag legat där och samlat spott så kunde jag bara inte låta bli. Och ont tog det.

Så jag är på väg att bli sjuk, klassfest ikväll med 91orna.... djupt roande...

Nu ska jag lösa korsord.

Funny




It's killing me

Halsen dödar mig. Om jag kunde se den skulle den nog vara röd och svullen, men eftersom jag inte ser den kan jag ju inte säkert veta.
Ont tar den då.

Så jag ska göra varm oboy och mackor nu och sitta och äta tills halsen blir bra igen.

Sen ska jag lägga in bilder från igår. PUSS.

Halsen

Min hals blir bara värre.
Men jag måste höra mig för om någon ska på systemet i dagarna.
Ska du dit hör av dig. HAHAHAHA

Panic is in the air

Det var inte roligt att vakna imorse. Vaknade första gången vid åtta och ville bara avlida då jag såg allt på golvet. Där låg allt i ÖVERallt och bara skrattade åt mig. Jag lyckades plocka bort allt med hjälp av svordomar och suckar och sen gjorde jag mig frukost med varm oboy för att min hals håller och höll på dö. Sen somna jag om igen och sovde till elva.

Och nu letar jag något att äta utan succe. Jag skippar nog lunchen idag för jag vill inte ha mackor och jag orkar inte göra mat. Ge mig en pizza typ liksom...

Men jag hann ju in på mitt rum innan mamma och pappa vakna och jag hoppas dom var glada då dom såg att jag tagit in tidningen åt dom..

MEN TACK AMANDA FÖR EN SÅN JÄVLA LUSTIG KVÄLL!! :)
Fast jag hatade norrmännen....

Godmorgon, eller godnatt?

Hej, jag kom nyss hem.
Nu ska jag gå och lägga mig.

Fasar inför att vakna imorgon till detta berg av kaos som bildats på mitt golv.
Men jag mår bra.
Puss.

PARTYYYY

NU ÄR DET PARTY!!!


So much time

Ojoj jag har hunnit så mycket idag och jag känner att jag kommer hinna så mycket mer! Klockan är ju bara ett! Jag har ju hela dagen på mig att hitta på massa nya grejer att göra!
Har som ett exempel insett att jag borde dammsuga i mitt rum, det är väldigt hårigt. Jolin var nämligen här och skakade på sig imorse och jag såg bara hur håret dalade ner mot min matta. Så den måste jag dammsuga, sen ska jag måla klart naglarna på min andra hand (har bara hunnit måla en hand än så länge!).

Massor med disk i köket ligger också och väntar på mig, den ligger som där och hånskrattar och jag tror att mitt bröd blev hårdast i världen, som skorpor typ.. buhuuu.
Men jag kan väl leva med det.
Sen ska jag hitta på vad jag ska ha på mig ikväll, jag tror jag har en aning men jag vet inte än!
Kommer antagligen sluta som vanligt med att man tar de första kläderna man tänkt sig efter att man provat hela garderoben.

Explosions in the sky

Vaknade idag till en svullen, ond hals och jag tror att när jag vaknar imorgon kommer jag vara förkyld.
Sen håller mitt huvud på att sprängas också, det är nog också ett tecken på att en förkylning är på väg. Förvånatsvärt så fryser jag inte än, men det kommer nog såsmåningom.

Och idag insåg jag att jag är en riktig naturmänniska. Jag älskar att promera i skogen. Det är så mysigt och ingen bryr sig hur man ser ut eller hur man är.
Imorse när jag var ute med Jolin övervann jag min rädsla för skogen, fast den försvann lika fort jag såg älgarna som stod och tittade på mig. Det är de enda jag inte pallar med skogen, djuren. Jag hatar djur som skrämmer mig.
Men jag vågade gå i dimman och det anser jag som lovande för min del.

Idag ska jag bara slappa till klockan efter 4 då Erik kommer hem till mig och ska äta middag. Bjuder honom på middag för att kompensera att jag inte var med honom igår, men han verkade inte märkvärt arg då jag träffa han idag på tippen. Innan 4 ska jag baka klart limporna jag håller på med (degen vägrade för det första släppa mina fingrar så jag stod i tio minuter och skrapade men det blev som bara en handske med all smet), sen ska jag hinna måla naglarna och bestämma kläder för ikväll.
Klockan sju ska jag träffa Amanda på Ica där vi ska handla drinkgrejer mm sen ska vi på Station8 nångång ikväll.

Ses där!

Onej..

Johan säger (01:25):
2 du har dallrig rumpa!!

Ja, det säger ju allt. Min dallriga rumpa har ju tagit över...

Be happy

Jag tror Erik är argast i världen på mig just nu, fast kanske inte i denna sekund han sover nog nu..
Men innan han somna var han nog riktigt arg på mig.

Annars så trivdes jag superbra med Amanda ikväll. Det var så längesen vi sågs och vi har så mycket att prata om och allt jag velat prata om har jag nu fått ur mig så äntligen kan jag som gå vidare eller något!

Och imorgon är det Station8 och vi ska äga fett på dansgolvet.
Sen får vi väl se vad jag tar på mig för något annars så jaja.


Jag älskar dig

Förlåt Erik..

I'm so happy

Nu taggar vi skolan med världens gladaste bild på Lovisa.



Man blir ju bara så taggad av denna bild......

Panic

VAD ÄR DET HÄR?!

Jag har nu i två veckor gått och trott att jag skulle vara ledig i två veckor efter jag jobbat klart (alltså förra veckan) och vara ledig innan skolan börjar.

MEN SKOLAN BÖRJAR JU OM NU TILL VECKAN, PÅ ONSDAG?!?!

Hur gick allting till?!
Jag känner bara hur mitt humör dalade från toppen till botten på en sekund när jag insåg "att fan, jag börjar nästa vecka?!".
Paniken som tillkom efter upptäckten har varit sinnes. Jag måste bara göra något åt det.. nu fort!

Sen hade vaktis klippt upp låset på mitt skåp för han hade glömt skriva upp mitt skåpnummer så nu har han gett mig ett nytt lås och ett nytt skåp.
Men det kan jag ta.

Freak

Tjingeling!!

Var på stan idag och shoppa lite.
Ett rosa nagellack, måste erkänna att jag gillar det!!
Två tröjor och en kofta. Nu ska jag hitta på något att göra och då ska jag inte gå ut för jag orkar inte sitta ute och vänta på att solen ska existera så jag kanske får lite färg.


In this moment

Just nu vill jag bara resa härifrån.
Så skönt att få lämna allt bakom sig.

Do you want a slice?

Blev jäst och olivolja tillslut på Ica. Hittade ett recept som tillät pizzadegen att inte jäsa, vilket jag hade ork med så då drog jag mig dit.

Och pizzan blev så himla najs!
Supergod och jag är typ fortfarande mätt.

Onsdag = utgång med AMANDAA!!
Hoppas på att det blir så för isåfall är jag pepp!

Alltså måste jag dra mig in på stan imorgon.


Do I?

Sitter här och slits mellan att orka cykla till Ica och bara handla jäst, eller göra pizza med bakpulver och sen äta upp den till lunch.

Känns ju grymt jobbigt att bara handla jäst och sen skita i resten.

Vi ser hur detta artar sig.

Trouble sleeping

Ojoj.

Nolia idag, roligt, men inte med tanke på att Robin och Erik i tusen år ville kolla på skotrar, traktorer, husvagnar, crossar, motorcyklar, fyrhjulingar mm. Jätteroligt för mig som är SÅ motorentusiastisk.
Men jag blev superlycklig då jag fick tre tidningar från Hus&Hem helt gratis!!!
KAN MAN BLI GLADARE?!
Så jag ska lägga mig och läsa dom ikväll då jag inte kunner komma somna för att jag sovit hela dagen då jag fått tid ungefär?

Gårdagskvällen helt okej förutom att då jag skulle sova var jag som en isbit och frostskadade stackars Erik.
Kom hem vid tre och vi steg upp vid halv nio för att vi för det första glömt min väska i någons bil och för det andra var tvugna åka hem till stan och hämta nya kläder till mig HAHA
Jag vet.. jag är jordens klantigaste människa.


Ni ser ju bara hur trött jag är.
Förövrigt så ser Erik lite rolig ut.
Men jag gillar det :)

I'm having trouble sleeping
You're jumping in my bed
Twisting in my head
Leave me


I miss you

Jag sitter och hoppas på att det ska bli Umeå nästa helg. Vill bara komma bort och glömma typ? Sen skulle det bli så jääävla roligt att träffa de bästa tjejerna från Umeå.
Mina allra bästa vänner, saknar dom så det tar ont.


Sometimes

Näe alltså, det är något som inte känns riktigt bra.
Ska fundera ut vad det är.

Happy faces smiles at me

Här sitter jag med både mobil och körkort i bhn för att träna mig på att ha så inför kvällen.
Har även mina lila strumpisar och min omsydda stora tshirt. Det känns bra förutom att strumpbyxorna har börjat gå sönder lite smått..
Spännande kväll alltså!



JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP!!!

Tonight

Såg mitt schema idag, det var inte kärleken om vi säger så.
Matte C fem dagar i veckan.
Det är sjukt.

Annars är det fest ikväll och alla ska typ ha klänning utom jag.
Men förstå, jag är ingen klänningstjej.

Dallrig rumpa

Mitt hår är som ett gökbo, och jag orkar seriöst inte bry mig.

Dallriga rumpa skämten kommer jag också sakna på jobbet.
Det var alltid min dallriga rumpa som var felet i allt, det mesta iallafall. Och allt det enligt Jocke och Johan.

Nu ska jag till Erik, tjing.

I've got no party to go to

Shises, nu har jag varit på jobbet för sista gången och träffat mina kära vikariekamrater för sista gången.
Och jag saknar dom redan :(

Sen behöver jag någon att prata med.
Speciellt Ingela. Så jag måste bara få tag i henne någongång snarast.
Men Lillemor fyller femtio idag så att få kontakt kommer nog bli riktigt svårt...
Får försöka ringa ändå.

Sen försöker jag hitta ett party att vara på ikväll.
Hjälp?

Today

Idag vaknade jag av mig själv vid åttatiden och bara låg där och stirra i taket ett tag innan jag tog slag i saken och steg upp.
Hade också lovat mamma att gå ut med vovvsingen så det blev en promenad med henne innan jag kom hem och gjorde klart Jörnskakan till idag som förövrigt blev det fulaste jag sett. Så jag är lite besviken på mig själv, men jag tänkte att jag tar med mig bullar också. Då kan dom äta bullar om den skulle vara äcklig.

Så just nu ska jag gå och göra något viktigt för klockan börjar bli mycket och jag ska snart ut med Jolin igen till lunchprommis.


Avlidna kommer jag aldrig sakna

Ibland undrar jag hur människor orkar bry sig om allt i världen?
Jag orkar inte, så jag gör mig en egen liten hemstad i huvudet som jag kommer till ibland och funderar lite på det mesta.

Tanterna på städet är så nyfikna, speciellt en att jag har lust att knäppa till hon på huvudet bara för att jag blir såååå irriterad på henne då hon sitter i fikarummet då någon ur transport sitter där och tjuvlyssnar. Det gör hon också väldigt bra från sitt arbetsrum som ligger exakt bredvid.

Idag tog arbetet slut också. Jag kommer sakna det, himla mycket faktiskt. Jacob och Johan och alla "jätteroliga" gånger dom skrämt mig och lurat på mig massa grejer. Fast av någon konstig anledning så kommer jag faktiskt sakna dom, speciellt det att ha något att göra på dagarna.

Det jag inte kommer sakna är att dra avlidna. Jag tyckte att allting gick som smort och sådär. Att se någon avlidens fot var obehagligt för stunden, speciellt hår, det var ännu värre att se, men man glömde som bort det i fortsättningen.
Men efter helgens avlidna så blev det en ren plåga. Lukten som fanns då kommer aldrig försvinna ur min näsa. Då jag tänker på avlidna kommer som lukten av sig själv.
Det finns ingen lukt i världen som luktar likadant. Tro mig. Jag lovar.
Och jag kan lova att ni aldrig vill känna lukten heller, det var det värsta jag känt.
Där gick jag och höll på kräkas för att det luktade så illa.
Tanken på att det faktiskt låg människor där gjorde inte illamåendet bättre.
Att dra avlidna kommer jag aldrig sakna. 

Jag och Johan har också en hemlighet som ingen människa i världen kommer få veta..
Fast Jacob vet den.. och Erik. Kunde som inte låta bli att berätta den HAHAH för det var så himla roligt.
Fast bara i efterhand, i riktigt efterhand.
Just då höll jag bara på avlida för att det var inge roligt.
Trodde jag skulle få en hjärtattack eller nagerst.

Imorgon ska jag dit och bjuda på fika.
Puss :)

Sista dagen!!!

Goddagens.
Idag var min sista arbetsdag för i sommar. Och jag är helt nöjd. Det har gått superbra, alltihopa. Förutom att killarna ljög för mig idag och lite sånt där tjafs så jag gick omkring med dåligt samvete för att jag trodde det var något som det inte var.
Men, dom erkände att dom ljugit så jag mådde lite bättre efter.

Orkar inte berätta mer nu ska kolla om mamma är hemma.
Ses.
Puss.

Förresten så jobbade jag över en timma idag bara för att jag inte ville åka hem! NAAAW :)

Getingstick

Idag ringde min chef (moster Solveig) och bad mig börja nio istället för elva som jag egentligen skulle. Solveig hade stuckit sig i fingret på en geting och en av killarna var sjuk så vi var en man kort och allt var typ inge bra. Så jag steg upp och var på jobbet nån minut över nio. Sen jobbade jag till halv fem då jag var klar med alla matvagnar och så.
Vet inte ens om det var okej att jag for, jag for bara. Orkade inte köra runt och leta efter Kent, fast nu ångrar jag mig som tusan att jag inte gjorde det.
Men var det fel av mig, så tar jag allt helvete imorgon.

Sen träffade jag världens bästa Ingela!
Saknar henne till tusen ska ringa henne snart tror jag och prata. Saknar henne maximalt!!

Mamma och pappa frågade om jag ville följa med till Stackrönnan och fika, och inte kan jag tacka nej till fika.
Det är inte min grej liksom.

Sen lovade jag att gå ut med Jolin, tråååkigt.
Får väl plocka lite blåbär, det måste vara de mest rogivande som finns.
Älskar det.

 

Puss.

Måndag, fast det är en lördag

Hej, sitter här under min lediga dag och softar lite. Väntar på att Erik ska komma så smått.
Tittar på Svampbob.
Näe, nu orkar jag inte sitta här längre.

Erik gjorde mitt humör från botten till toppen igår.
Jag älskar honom :)

Och nu är det inte längre "när du skaffar lägenhet"
utan "när vi skaffar lägenhet".

Puss.

Nu tackar jag för mig

Her Majesty
- Nobody
- This town
- Time
standing still
- You and me against the world


no I just can´t believe
no
that all you´ll ever feel
and all we´ll ever be
and what you see in me
is nothing, I´m a nobody

Nu ska jag lägga mig på sängen och lyssna på Her Majesty, speciellt Nobody och bara ligga och känna mig värdelösast i världen. För det är så jag känner mig just nu.
Bara ligga och gråta ett tag.
Behövs..

Puss.




Kom hit...

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖööö

Yey, arbete imorgon klockan sju och alla är ute och dricker utom jag.
Fast vad hindrar mig?


Lördag

Mitt humör är verkligen en bergodalbana just nu.
Jag kan må jättebra länge, gå omkring och tycka livet är toppen och att jag aldrig vill dö.
Sen kan det bara slå om, på ett klick. Helt plötsligt vill jag bara lägga mig ner på marken och önska att en meteorit slår ner rakt på mig. Jag orkar ingenting och vill bara ge upp.

Just nu känner jag så.

Trösta med allt.

Ikväll ska jag köpa massa godis, komma hem och tröstäta godis och tröstshoppa kläder.
Sen ska jag tröstsova och vakna upp till morgondagens tiotimmars arbetsdag.
Men jag tjänar trotsallt över 1000 kronor på en dag.

Trilla av pinnen och hamna i kylrummet och lukta äckel

Nu är jag på fruktansvärt dåligt humör.
Dagen har gått great, ingenting jobbigt, bara tagit det lugnt. Legat ute och solat i två timmar typ sen softa vi inne i personalrummet.
Hade dock ett lik som lukta inte gott.. Kommer aldrig glömma den lukten och det finns INGENTING i världen som luktar som en avliden.

När jag kommer hem efter arbetsdagen var jag helt inställt på att få vara ensam hemma och äta ALLDELES själv. NEJ då ska lillasysterfan vara hemma och jävlas. Hon är ju totalt handlingsförlamad. Kan inte släcka lampor eller göra mat. Så jag har släckt lampor efter henne och lagat mat åt henne, och det enda hon tänker på är att hon ska ut och festa.
JAG VILL OCKSÅ UT OCH FESTA.

Nu orkar jag inte mer jag är så less på livet att gud vet vad.
Vill bara trilla av pinnen typ och hamna i kylrummet och lukta äckel.
Tack för mig.
Nu tar vi en sup.

Jag är så elak

Orkar egentligen inte blogga idag.
Långdag på jobbet, jobb imorgon och på söndag, Balzac ikväll man vill ju allt annat än jobba imorgon iallafall.
Kanske ska ringa Jacob och fråga om han vill jobba imorgon kan jag ta hans lördag istället.. jag känner mig så elak som inte bytte men jag var så inställd på att jobba i helgen och nästa ska jag nog till Umeå.

Näe, nu ska jag sitta och må dåligt över hur dum jag är.
Vi ses.
Puss.

RSS 2.0