Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet

Fick veta idag efter skolan att jag ska jobba imorgon. Skoj! Jag får ju iallafall pengar och jag har redan ställt väckaren för att inte missa tiden!
Gröten är det viktigaste i världen just nu, så jag får inte vara sen!
Men det ska bli skojsit, ska jobba med Kenta.

Annars så bakade jag ju ut pepparkaksdegen och jag var som lagomt sur där ett tag för att den vägra bli bra, men jag fixade det och den slutade bra. Bara det att pepparkakorna typ blev 1 cm tjocka. Men dom vart goda ändå så det gör mig ingenting, det är bara mamma som är lite tjivig.

Och nu mår jag lite illa för att jag ätit så många peppisar så jag är inte sugen på godis. Inte smågodis iallafall.
Så det blir nog kinapuffar, mumma.
Sitter bara i valet och kvalet om jag ska cykla eller gå, gå tror jag!

Ses på Maxi.
Puss.



För alltihop dit där tanken alltid far blir bara tungt för båda två

Foten har idag varit lite blå och fin och knakat i leden (svårt att beskriva känslan).
Jag tänker varje morgon att "ååh foten känns bättre" men när dagen är slut så är den ondare än föregående dag. Men nu har mamma köpt supersalva åt mig!! Wihooo, Ipren fast i gelform!
Den du. Så det kommer bli superduperbra tror jag.

Idag har jag då vilat för att foten ska bli bättre. Istället för att träna tänkte jag då baka, och det gjorde jag!!
PEPPARKAKOOOOR! :)
Eller bara degen. För den ska vila en dag, så jag ska baka vidare imorgon.
Och som den bagare jag är så lyckades jag få degen att lukta mer pepparkaka och smaka bättre efter att jag tillsatt lite ingredienser som inte stod med i receptet. Tur att man har talangen, haha.
Det var min första pepparkaksdeg också, hihi.

Nu ska jag plugga kemi och kolla på Skipper.
Puss.


Du blommar upp av ingens frö i värme varm som slask och snö

Jag förstår inte hur jag alltid lyckas med att få problem med fötterna.
Är det inte knölen så är det ju självklart skavsår! VARFÖR INTE?!
Så nu har jag två jättefina skavsår på vardera häl.

Sen är det 8 månader för mig och Erik idag. Det är helt sinnesjukt hur fort tiden går!
Det känns ju som om det var nyss vi stod på skolan och tittade på varandra, fast det egentligen var jättelängesen!
Och jag älskar honom lika mycket som jag gjorde då fast mer.

Jag älskar dig Erik :)
2008-03-26

Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Nu har jag städat klart så nu luktar det blommor och nyklippt gräs härinne.

Foten blir inte bättre med tiden heller, den tar ondare för varje dag så jag ska ta det lugnt ett tag och se om det blir bättre. Hoppas för jag vill inte operera... det vågar jag inte!!


Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd

Nu har jag skickat surbrev till Skelleftebuss för att dom aldrig är i tid i stan. Jag blev bara så irriterad idag då bussen för det första inte bara var sen (!!!!!) utan även tog världens omväg förbi ICA Kvantum?! VAD HÄNDER?!
Den där busschauffören var inte snabb igår heller då jag komme hem kvart i fem när bussen gick tio över från stan (fast det gjorde den ju inte för busschauffören var inte bra?!)

Näe, nu ska jag dammtorka och lugna ner mig.
Har fått tid hos skoldoktorn nu med knölen på min fot som bara tar ondare för varje dag.

Städning nu!

Sometimes

Hejsan hojsan har inte haft mycket tid över sen jag kom hem från Umeå. Så jag har inte hunnit vara så aktiv och jag kanske borde vara mer aktiv så min arbetslösa pojkvän har något att göra på dagarna.
Men iallafall!

Umeå, som jag saknat det! Alla superbästa vänner och all supergod kakdeg (nästan iallafall). Nemen det var trevligt att träffa alla och även de som arbetar där kommer ihåg mig, jag känner mig lite hedrad.

Åkte till Umeå på torsdag och då hämtade Sandra mig med golfen. Sen åkte vi hem till henne, fika och la oss och prata typ långt in på nattens timmar.
Sen på fredag vare dags för school och jag måste ju erkänna att jag saknar de vita träskorna och de rutiga byxorna och den otroligt fula mössan man har.
Jag hjälpte Sandra, Matilda och Phille att göra ett pepparkakshus, eller iallafall dekorera det. Jag satte fast nonstop, det var det jag vågade göra! Ville ju inte direkt förstöra något!

På kvällen vare PAAARTYYY inte dåligt och det var så jädra kul att jag dör och jag är med på en lista så jag ska till Umeå om två veckor och festa igen. På Mickes party för jag står på listan om jag inte redan sa det! Lite ballt ändå.. eller så inte! Men jag låtsas som det. På förfesten hos Matilda blev jag kallad Skellefte sen mobbade dom mig lite för att jag säger Ume och inte Umeåååå.
Sen drog vi på Extreme och skaka rumpa tills jag och Sandra åkte hem och la oss klockan tre ungefär.

På lördag hade vi klockan åtta från klockan fyra, och tio klockan åtta. Hela dagen var dragen åt ena hållet så det kändes skitmysko när vi kollade på klockan där vid fem tiden och fortfarande var helt inställda på att klockan faktiskt var åtta!

Men nu orkar jag inte skriva mer och ska lägga in bilder på party, och jag vet, jag visar min bh på varenda bild!
HAHAH


De två bästa!!




VÄRLDENS BÄSTA



Jag berättar om helgen senare hihi

HEJDÅ

Hejdå allihooopa!!!
Om femton minuter sticker jag till Umeå, och jag har fortfarande inte packat klart!!

Smsa jag lovar att svara! PUSS.

Det var menat

Den blev slutligen den blåa efter att jag på morgonen tänkte "har dom fått in den blåa idag, så är det menat!". Och när jag kom dit så hade de två vita som fanns kvar blivit sålda och de hade bara fått in en blå!
Det var alltså menat :)

Nu ska jag fortsätta packandet inför Umeå, och jag hatar att packa. Jag vet aldrig vad jag ska ha med mig, man kan tro att jag ska vara borta i typ hundra år för jag har med mig fyra skor och massor av tröjor det är helt sinnesjukt hur mycket en Emelie kan packa för att vara borta i tre dagar.

Men nu ska jag som sagt packa vidare och lite senare (vid sex) ska jag bege mig mot min älskling och sen sova där.

Jag känner mig så dum idag. Erik glömde ju sin telefon där. Och varje gång jag tänker på det vill jag smsa honom och säga det, sen kommer jag på att det inte går för han kommer ändå inte få det.
Då tänker jag istället att jag vill ringa och berätta att jag tänkte smsa fast det inte går för att telefonen ligger hemma hos mig.
Men då kommer jag på att det inte heller är möjligt eftersom telefonen ligger hemma hos mig och det ger ju inget att jag ringer för han kommer ändå inte få samtalet.
Jag är för otänkt ibland.

Tack Ingela för Solbackenrundan, du kingar!!

HJÄLP

Erik har glömt sin mobil och sitt körkort här. Hur skall detta gå? Bra fråga, jag får sitta och vänta tills han kommer på det och se vad han säger!
Förresten så älskar jag honom mest av allt!!

Sen har jag inte heller bestämt om jag ska ta den blåa telefonen, eller den vita!!!

Maybe

Jag ska nog köpa en ny mobiltelefon. Men jag älskar min gamla, fina röda med jättestora knappar som jag aldrig missar. JAG VILL INTE BYTA BORT DEN!!
Men jag måste nog.. Den har ju helt plötsligt börjat låta jättedåligt när man pratar med folk och allt.

Så vi får se Robin, om du får sälja något ikväll (troligtvis inte)


Puss.

Och just i ögonblicket när jag vaknar, hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum

Ikväll är jag hemmafru igen.
Jag måste ju säga att jag faktiskt tycker det är rätt mysigt, laga mat, efterrätt, gå ut med hunden och sen mysa ner sig i soffan framför teven med tjocksockar och världens bästa pojkvän + en skål fullproppad med godis.
Inte mycket kan bli bättre!
Jag längtar faktiskt tills jag blir pensionär eller vuxen med barn och bara kan mysa varje helg.

Så idag vaknade jag upp hemma hos Erik, körde hem efter ett tag och så åt vi lunch tillsammans i familjen innan mamma och pappa skulle ha skjuts till bussen som ska ta dom till Piteå. När jag kom hem efter att ha skjutsat dom så startade jag med mitt planerade kakbak. Det är en hemlighet vad det är för kaka, så jag kan inte berätta om Erik skulle hinna läsa! Men jag kan säga att den är god (om den blir lyckad vill säga!!!).
Jag ska bara he glasyr på den och sen ska jag slappa ett tag innan det är dags att börja med maten. Klyftpotatis (med Fetaost, morötter och lök) + marinerat kött och supergod örtsås. Kan inte bli bättre.

Sen fixar jag, fråga Annie bara!
Igår så var det något stört med min video för sladden var spårlöst borta och den låg typ under lådan längst in.. ja det är svårt att förklara men jag med min superförmåga att fixa saker fixade det. Det trodde inte ens Annie att jag skulle klara, men det gjorde jag! Så nu fungerar videon om nån vill komma och titta på video.

Förresten så var det en väldigt trevlig afton med Annie, måste göras om!
PUSS.

En vaken Erik och en sovande Emelie någongång under natten.
Erik "Kan du inte ta mindre plats?"
Emelie "Sköt det själv"

Nej, jag har aldrig tankat någonting

Ikväll ska jag vara med Anniiiie! Det kommer bli king, vi ska glida runt ute, sen ska vi slå oss ner här hemma och käka godis!!
INTE DÅLIGT!! (måste sluta säga så)

Sen ska jag till Erik efter att jag tankat bilen.
Och nej, jag har aldrig tankat bilen själv så det kommer gå åt skogen.
Och nej, jag har aldrig tankat moppen själv heller, och inget annat heller så jag kan verkligen inte tanka.
Det blir spännande, tur att det är vid halv tolv så ingen kan se mig!

Nu ska jag springa så jag inte blir sen! SES.

I fall behind. The second hand unwinds.

Nu ska jag gå och köpa kött på ICA åt mig, Erik och lillasyster imorgon så att det hinner marineras ordentligt. Måste fila lite mer på min efterrätt till imorgon. Är lite kluven i vad jag ska göra..
Men det märks. Erik får se imorgon! :)

6 dagar kvar!
PUSS.


Men stjärnor föll och älvor höll oss fångna i ett avsked under månen

Jag känner mig alltid lika stolt över mig själv när jag färdigställt något. Jag har tillexempel skrivit klart min uppsats om en av de sju dödssynderna. Den spårade dock en aning, men den blev bra ändå. Ingen dålig slutkläm!!
Sen har jag också svarat på alla inlägg på Apberget. En ännu större bedrift eftersom jag nästan hatar inlägg på Apberget eftersom det alltid står samma sak ungefär.

Idag hade vi också dans då. Jätte roligt tänker säkert alldeles för många, själv tänkte jag DET SUGER!
Det gjorde det. Jag hatar att dansa. För det första är jag dålig, jag förstör alltid för killarna genom att gå själv, börja prata eller hitta på något annat dumt. Sen så gillar jag det bara inte. Som tidigare nämnt dansar jag aldrig nykter.

Så i samklang med Nattis, Linn och Lisa så bestämde vi oss för att smita i pausen. Hej frånvaro säger jag eftersom Nille (dödens idrottslärare) säkerligen tog närvaro i början, i pausen, när pausen var slut och just då dansen slutade. Men det hela var rätt så lustigt. Vi gömde skorna, la jackorna på ett bra ställe. Direkt pausen kom smög vi fram till jackorna, kutade in i omklädningsrummet, in i skorna gasa ut därifrån sen sprang vi runt idrotten som idioter.
Måste sett för taskigt ut, men kul var det. Och vi lämnade våran vapendragare Linn efter oss eftersom hon var tvungen knyta sina skor så mycket.
FÖRLÅT LINN!

7 DAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!

Jag dansar aldrig nykter

Det här med dans i skolan är ett dumt påhitt. Att vi alla ska samlas och dansa bugg eller foxtrot eller någon annan tråkig dans tillsammans är något någon ond människa har kommit på. Hur kul är det att dansa med svettiga pojkar som inte vet hur man ska ta en kvinna?!
Inte kul.

Så jag kanske stukar foten imorgon, eller får världens migrän och måste ligga hemma, för jag ogillar verkligen att dansa.

Jag dansar aldrig nykter.

So what's it gonna take silver shadow believer?

Jag har börjat fundera på hur jag ska överleva vintern om jag håller på att frysa ihjäl nu, och det är fortfarande plusgrader ute.
Hur mycket ska jag inte frysa då det är 15 minus?

Idag har det inte heller hänt så särskilt mycket. Livet rullar på som vanligt och jag känner mig lite trött efter mitt första Power-pass. Trodde jag skulle dö där ett tag, eller iallafall få en hjärtattack i musklerna för att mina tunga vikter (2,5 kg) höll på att döda mina armar till exempel!
Men nu mår jag ju lite bättre och jag har ju faktiskt tränat så Erik inte längre kan mobba mig för mina små armar!

Och påtal om ingenting, pappa kom nyss in och visade mig den nya tidens el. Ett vertikalt vindkraftverk, han verkade väldigt engagerad för han kom rusande in och hans ögon var som ett barns.

Tackochhej.

So close your eyes, escape this town for a little while

Dyngsur då jag kom till stallet för att jag 1. inte hade någon bil 2. inte hade någon pappa som kunde skjutsa mig.
Så det var bara dra på sig regnkläder som tyvärr inte fungerade och sen rejsa till stallet hårdast i världen för att hinna.

Och idag har jag fikat så mycket att jag svällt till dubbel storlek!

Nu ska jag plugga på mina 116 engelska glosor som ska kunnas till på onsdag, sen ska jag ringa min älskling.
Puss.

And I don't know how it gets better than this

Vadå farsdag idag och vi har varit hos farmor och farfar. Jag förstår fortfarande inte varför jag måste med eftersom farfar fortfarande inte är min pappa.

Nu när jag bestämt mig för att sluta svära också, så har jag upptäckt hur mycket alla andra svär. HELA TIDEN UNGEFÄR! Inte konstigt att alla barn börjar svära i ung ålder när alla på tv, hemma och överallt svär i var och varannan mening! Mina barn ska inte få växa upp i en sådan miljö, inte hemma iallafall.
Så Erik, det är bara du slutar!

I helgen har jag annars varit med Erik och slappat sönder. Det var skönt. Vi ordnade upp allt som känts jobbigt och så blev vi bästa vänner och älskade partners som aldrig vill släppa varandra igen. Det är en underbar känsla.
Och snart har vi varit tillsammans i 8 månader!! Förstå så fort tiden går!!
Det var inte längesedan vi tittade på varandra på skolan och jag tänkte "han är för snygg för mig". Istället är det han och jag nu. Och han är det bästa jag har :)

Erik Brännström
2008-03-26



Du är mer åt ena hållet

Jag tror nästan starkt att pappa får sova på soffan inatt HAHAHAHAHAHHA jag sa att mamma var smärt då säger pappa att han inte tycker det. Sen så tvingade vi tjejer i familjen (jag, mamma och jennie) pappa att berätta hur hans syn på smärt var. Det var alltså att vara normal om man var smärt. Då undrar vi alla tre vad mamma är om hon inte är smärt.

Snabbt redogör han att man är smärt, tjock eller smal. Sen säger han att jag och Jennie är spea, men det var ju inte det vi ville veta, utan vad mamma var. Så det slutar med att han i pressat tonläge säger:
"Du är mer åt ena hållet!"

HAHAH stackars papi :)

Kladdekakansdayyy



Idag är det ju kladdkakans dag, icket att förglömma. Därför fick jag då detta samtal av Robin som säger "Hörde att det är kladdkaka hos dig ikväll, jag kommer" något i den stilen. Sen låtsades han att det var dålig täckning så jag inte skulle säga emot (okej, kanske inte riktigt så, men det var dålig täckning.. tror jag).

Så jag måste väl baka en kladdkaka extra åt Robin, han äter ju som en häst! NI SKA BARA VETA!!
Då jag gjorde marängsvisch till honom i födelsedagspresent åt han nästan två liter glass!! Och inte bara glass! Chokladsås och bananer och grädde! Han är ett monster nästan!

Sen gick matteprovet så fruktansvärt mycket bättre än väntat!! Sist hade jag tre poäng från ig typ, nu hade jag ju vg och allt! Helt sjukt. Stigge var nog lite stolt över mig, det var jag också faktiskt.

Jag vill att Erik ska köpa godis åt mig ikväll men nu kanske jag borde fixa mig, Erkan kommer nog snart.
DU är bäst :)

Jag älskar min mamma!

Är hon inte bara bäst?

När jag komme hem stod det en Hemtrevnad hos mig!
Mamma hade köpt den åt dig.
Du är bäst mamma.

Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

GoseErik sovde med mig inatt och det var underbart. Förutom att jag hade lite svårt att somna om där efter fyra och min dröm av att jag vart jagad av Linda Bengtzing som ville döda mig. Så jag tog tag i Eriks arm och skakade om den där i drömmen och det var exakt då jag vaknade också!
Erik med, han undrade vad jag höll på med! Sen la han sig för att sova, utan att ens ge mig en kram! VILKEN STIL!!

Men sen så skiljdes vi åt då han skulle gå till bussen och jag skulle gå till min buss, det var lite småsorgligt faktiskt. Som i en film typ, eller kanske inte. Vi pussades sa hejdå och sen gick vi bara.
Det hade ju varit med romantiskt om vi båda vänt om och sprungit in i varandras armar.

Annars har jag matteprov imorgon och jag är ju som lagom peppad... INTE. Vill inte! VILL INTE!! Verkligen inte, det kommer gå så dåligt. Det känns så för det känns nästan för bra nu! Jag är inte arg, frustrerad eller förbaskad för att jag inte fattar. Utan det känns för bra nu!

I suppose, that I could leave, knowing I cant leave

Ikväll ska jag vara med Erik för första gången på en hel dag!!!! SKITAS!!
Men det var jobbigt faktiskt, jag har saknat honom som ett stryk och det har varit jobbigt att vara utan honom. Men ikväll ses vi och då ska vi kramas och sova tillsammans, det gillas.

Annars kan jag berätta att jag fick ett glädjande resultat på Biologiprovet och att livet annars är riktigt bra.

Puss.

If only a day to let him know, without his love I'm nothing at all

Jag gillar inte allt detta mörker som följer med hösten, fast på något vis gillar jag det, men inte så mycket.
Det mysiga med mörkret är att man kan gosa med Erik i sängen och dra på sig tjocksockarna, tjocktröjan och snöra ihop håret i någon risig puff och sen bara kura ihop sig i Eriks famn och äta godis.
Det jag inte gillar är att det är just mörkt, kallt och snårigt. Jag blir så trött och humöret har svårt att bli på topp.

Det jag gillar med hösten i övrigt är alla dessa fina dagar som var idag. Fint väder, liet kyligt så man kan ha på sig en stor haldsuk, vinterjacka och vantar och bara promenera hur långt som helst för att det är så skönt.

Men snart ska jag till stallet och det kommer vara kallt så det blir långkallingar på och tjocktröja, skönt. När jag kommer hem och har duschat blir det nog varm choklad och limpmackor med kaviar.
Sen ska jag sakna ihjäl mig på Erik.


Nobody cries, they just smoke and stare at their shoes

Mamma och pappa var inte snabba på att vilja hem igår. Jag och Erik låg båda på soffan och halvsov hela kvällen.. okej mest jag men det var ändå mysigt. Sen så ringde dom vid halv ett och då vare bara att fara iväg och hämta.
Dom var hos moster Solveigs kille Micke så jag pratade lite med moster Solveig och hon sa att jag nog får jobba i jul. PENGAAR!
Men sen tänkte jag lite.. hur kul är det att jobba julafton? Utan tv i personalrummet, inget Disneyjul på tv (minns inte vad det heter?!?!) och kallt och jävligt.
Men sen tänkte jag lite mer och kom fram till, dubbel lön, en hel dag?! HUR DÅLIGT ÄR INTE DET?! Och det är bara en jul, en jul i hela mitt liv?! Det klarar jag.. hoppas bara att mormor lever till nästa så jag inte missar våran sista jul tillsammans.. det skulle vara värst i världen...

Nu fick jag lite till att tänka på, vi ses.

Sen älskar jag Ekan mest ;)

Just a little something for the pain

Nu ska jag lägga mig på sängen, äta en satsumas och läsa "Den hemlige kocken" och må dåligt över allt onyttigt jag äter om dagarna!



Jag började nästan gråta då jag läste vad som stod om köttbullarna!! INSE LITE KÖTT!!
Hemskt. Jag ska bli en egen bonde och bara göra köttbullar av mina egna djur, men det kommer bara leda till att jag blir vegetarian för att jag inte kommer kunna avliva dom för att jag kommer älska dom så mycket!
Så jag kommer säkert köpa köttbullar ändå.

Vi ses.

Jag känner en som sett mer än dom flesta, en som aldrig sett vad han har här

Jag älskar de nya träningsbyxorna jag köpte från H&M igår när jag och Erik var på stan och shoppade, jag älskar också min nya stickade halsduk jag köpte.

Gårdagen var väl inte så mycket att hurra för. Tur att jag hade Annie och Sussie bland annat, annars sög både förfesten, festen och efterfesten. Allt sög!
Aldrig mer 3,5or kan jag säga. Det är äckligt och jag börjar må illa av dom. Så jag sparar hellre pengarna istället.

Annars var Erik askalas och han var som fint full då vi skulle sova och han låg och mumlade och alla hans sms under kvällen. Alltid lika roligt att läsa dom dagen efter.
"Mulel Jag ska fara station men väskadu .oSäk då"
"Okej Jaglöner säkert är emelie får"
Duktigt älskling :)

Nu har jag också bytt från mitt älskade Halebop till Telia max 25, kunde inte låta bli säljaren då han började fresta med att ge mig gratis för att han sagt fel från början (man ska ju egentligen betala sån här avgift!!). Så jag fick det helt gratis så nu kan jag smsa allt och alla helt gratis (iallafall 5000 sms).
Puss på den.

Jag och Erik var ute i det fina vädret och promenerade också, som ett gammalt par. Det var mysigt. Superfint väder, världens finaste pojkvän och världens mysigaste klädsel. Jag svettades inte och frös inte, utan allt var perfekt.
Så vi gick till Maxi och handlade för ikväll. Kött, godis och vit choklad till våran kladdkaka. Nu hoppas jag bara att kladdkakan blev perfect och att klyftpotatisen jag ska göra också blir det.
Här hemma bjuds det alltså på
- snabbmarinerat kött med grillkrydda
- klyftpotatis
- kladdkaka med maränger, vit choklad och grädde
och så såklart godis.

Jag älskar dig Erik :)


When softer words are spoken, action speaks out loud

Jag hade kunnat stå i duschen hur länge som helst, ville bara skölja bort alla känslor som fanns.

RSS 2.0