There's no living without you

Yeeh. Idag är det ett år och elva månader sen jag och Marcus träffades första gången. Sen dess har vi ju då varit tillsammans. Fast lite till och från. Vi har ju gjort slut två gånger. Men det har ju som sagt ordnat upp sig riktigt fint.
Om jag ska summera de sista halvåret, även det bästa i vårat förhållande, så måste jag säga att det har varit toppen! Ända ut i fingerspetsarna.

Så nu sitter jag och undrar varför mitt hår luktar herrschampo. Jag har ju bara sköljt det, inte tvättat det med något, och sen torkat det med min egen handduk. Det stinker typ verkligen. Tur att jag är tät i näsan då och inte känner dofter så bra.

Jag ska föröska uppdatera bloggen lite ibland nu när Marcus är här. Han brukar ju som sagt sura då jag sitter vid datorn. Men då kan ju jag passa på att visa en bild på då han sitter vid datorn!

image86
No matter what I do
There's no living without you


Sjukdom

Undra hur länge sen det var jag var såhär trött?
Alltså jag skulle slocka direkt jag la mig under täcket. Det finns inte ord som beskriver hur trött jag riktigt är. Mina ögon är smala som kinesers.

Och vad är det med svenska filmer och spya? I varenda film är det någon jävel som spyr. Äckligt, äckligt, ÄCKLIGT! Det är så blä. Av någon konstig anledning har jag riktigt ont i magen också. Hoppas att det inte är någon sjukdom på g. Vill inte vara sjuk i veckan. Fast om jag är så pass sjuk att jag kan vara hemma är det ju toppen. Då kan jag ju ligga hemma i sängen och vara sjuk medans Marcus passar upp mig med varm oboy och pappersnäsdukar. Fast då blir det ju så jobbigt att kyssas eftersom man inte kan andas genom näsan.
Näe, nu tar det verkligen ont i magpartiet.
Måste lägga mig ner.

So long!

Colors of the wind

Dagen till ära. Älsko kommer imorgon. Även den dagen då vi "firar" ett år och elva månader. Men vi kommer ju inte ses på några månader efter denna gång. Så jag antar att jag får ta vara på tiden. Känns himla jobbigt.
Vädret har varit toppen idag. Hade verkligen INTE tänkt åka på stan idag. Men jag vaknade tidigt, hade inget att göra och mamma och pappa skulle ändå dit. Så jag hängde med. Och tror ni inte jag hittade ett par jeans?
Jo, det gjorde jag banne mig. Och dom är sexiga som faen, tajta som tights, och skönare än skönast. Det var som en dröm när jag fick igen knappen och insåg "Fan också! Jag har fått på mig ett par 27or! Wihoooo!" Det var med lycka jag betalade i kassan. Okej, byxorna har stretch och var från BikBok. Så deras storlekar är säkert större. Men jag är så himla lycklig ändå. Jag känner mig liksom liten!

Ikväll blir det att somna tidigt. Måste vara frächast i stan imorgon då Marcus anländer till busstation. Fast iofs så bryr han väl sig inte. Han älskar mig ju hur jag än ser ut. Och håret har jag börjat gilla också. Det känns faktiskt riktigt otroligt fint. Det har blivit lite ljusare sen jag tvättade det sist. Det kanske blir ett snäpp ljusare till. Men de får inte bli för ljust.

Har också tillbringat dagen med min mamma. Vi har varit ute på två promenader med lilla hunden. Vädret var ju så fint. Och så var vi på Maxi och handlade. Ännu bättre. Så nu har jag fått gott gottis till ikväll. Helt gratis!

Även bestämt att jag och Lovisa ska sluta säga Alltså och Asså.
Men jag suger verkligen på det!

image85
Snart två år sen honey :)

Every second is a moment

Fredag idag. Söndag om två dagar. På söndag kommer lyckan. Jag längtar. Längtar så jag nästan spricker. Veckorna går för fort. Eller veckorna med Marcus går för fort. Dom får gärna gå sakta. Men det är ju det dom inte gör.

Fick dåliga samvetet idag då jag åt chokladbollsdeg efter skolan med tusen pärlsocker. Så jag kände mig tjock, fet och äcklig så jag låg på soffan med spykänslor och uppsvälld mage tills jag somnade. Sov sedan enda tills mamma och pappa kom tillbaka. Fortfarande med ett gnagande samvete i bakhuvudet men utan med den uppsvällda mage. Middag, sen en tur till Shape där Amanda så oväntat jobbade. Lyckliga minuterna. Pratade med henne, trodde inte hon skulle jobba men jag hörde hennes röst, men där var hon! Lika glad som vanligt.
Älskad av min mamma.
Sen Maxi och iväg på en prommis med lilla vovven. Hon har förövrigt svamp i örat. Stackarn. Så vi gick en bra bit innan vi kom hem och jag åt ännu mer fett och socker. Så nu sitter jag här med dåliga samvetet igen.

Och håret, hårfärgen. Alla säger att det är fint. Att jag passar i det. Alltså borde jag det?
Dom säger det nog bara för att vara snälla, jag får bara börja gilla hårfärgen. Den kommer ju liksom stanna ett bra tag till.
 
Och Magda. Hahaha. Finns det någon roligare? Mattias berättade om då hans pappa slog ihjäl en hare som hade nått fel och bara sprang runt runt runt. Då säger Magda.
"Så smart, så han ställde ner spaden och så sprang haren in i den!"
Och hon trodde verkligen på det. Haha. Så fruktansvärt roligt.

Och idag funkade min och Lovisas plan galant. Det förgyller verkligen skoldagen.

 SÅ LIKT!

Vänlig bulla

Jättegött fika med Lajna. Supertrevligt att träffa henne också. Hon är som rar och söt. Det var iallafall jättemysigt att sitta där och dricka varm choklad med henne och äta en supergod kanelbulla.

Nej nu ska jag plugga och sova och prata med Lovisa. Vi bestämde ikväll att imorgon har vi tagit våran vänskap till den punkt det är okej att skämta om en viss sak.


Likmask

Jag har faktiskt börjat gilla hårfärgen nu. Den var inte så tokig. Okej, jag ser ut som en likmask med svart hår ungefär. Men det blev ändå bra.
Nu ska jag bara kissa, sen ta på mig alla varma kläder som vi har hemma och åka och fika med Lina.
Det var år och dar sen vi umgicks.
Ska bli najsigt.
Pusselipuss!


Blekfis

Fan också. Jag lyckades få håret sådär mörkt igen. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas med att få fel färg. Det här är inte alls samma färg som på kartongen! De suger! Jag ville ha en fin brunfärg som inte var för mörk och inte för ljus. Och vad får jag då?
Jo, jag får nästan det mörkaste man kan tänka sig. Och ska vi se något positivt i det hela så måste de vara att håret ser brunt ut och inte svart.

Tack för mig från blekfisen.

You make me want to cry

Jepp, idag är det torsdag. Mitt hår har förblivit ofärgad för min mamma hade inte tid igår att bara sätta färgen i håret. Näe, det fanns helt enkelt inte tid för det. Jag med mina svängiga hormoner och obalanserade humör började såklart gråta. Och inte nog med det så började tvn hålla på och hacka sig sådär dumt just under Grey's Anatomy. Jag blev ännu mer förstörd och det slutade då alltså med att jag satt där och grina.
Rikligt mesigt men det är inte mitt fel. Vi skyller på hormonerna.

Avsnittet var iallafall toppen! Det var ett av de bästa (förutom då Izzie dödar sin Danny). Ja, men vad mer kan man säga. Inget typ. Eller jo, håret kommer nog bli ofärgat ikväll också. Jävla mamma, kan hon inte ens tillbringa femton minuter för mig?
Näe, det har hon helt enkelt inte tid för.
Jag ställer fan alltid upp för henne. Följer henne och handlar, är ute med hennes hund så hon slipper. Men nej, femton minuter är för mycket begärt.
(Okej, detdär med hunden vill jag ju faktiskt göra, och handla med! Men tanken är rätt!)
Jag hoppas fanimej att hon färgar det på mig ikväll. Annars blir jag ju nästan ännu mer arg och besviken.
Näe, efter halv tio är för sent. Så jag kan inte vara med Lina till nio för annars färgar inte mamma håret på mig.
Jävla tant.
Ibland får jag bara lust att säga det även fast det är helt obefogat.
Älskade mamma.
Hårfärgen kommer nog bli riktigt bra. Det är en fin brunfärg, närmare bestämt "584 Mocka Chokladbrun". Jag hoppas det blir riktigt najs!

Jag och Marcus älskar varandra fortfarande. Wii! Det gillar vi alla och på söndag så kommer mitt hjärta. Men jag hinner aldrig vara med honom för alla andra saker kommer och förstör. På måndag måste jag tillbringa TVÅ TIMMAR på kvällen I skolan och prata om mitt program inför mina föräldrar. Jag vet fan inte ens vad det går ut på. Har inte riktigt förstått det själv heller.
Ååååh, jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill ju vara med min älskling föralltid.
Och snart är det ett år och elva månader.
3 dagar kvar! :)

Spanarna

Hyfsat väder imorgon. Bra. Har nog redan bestämt outfit för imorgon. Eller nej, kanske inte.
Ja. Imorgon ska jag iallafall söka det eftertraktade jobb som jag så länge drömt om.

Att spana på Ville börjar bli en sport för mig och Lovisa. HAHA, det är bara för roligt.

Tråk

Här sitter jag och slits mellan att sitta hemma och plugga (vilket jag verkligen måste eftersom jag inte kommer hinna imorgon) eller åka och äta pizza med laget. Det skulle vara så himla roligt. Men jag vet inte om jag hinner. Och gör jag inte det kommer jag få jordens dåligaste samvete. Men jag vill fortfarande att provet ska gå kanon.
ÅÅH jag vet inte hur jag gör. Stannar nog hemma... eller nej! Cyklar nog till klubbis.
Näe. Ärligt talat så har jag ingen aning. Jag måste stanna hemma och plugga. Tråk.

Galen

Ny dag, nya möjligheter. Tänk om man kunde se varje dag på det sättet. Då skulle livet nog vara toppen. Fast idag är jag inte så negativ. Det kanske bara inte har börjat än. Jag börjar då skolan klockan ett. Tre minuter i åtta var det någon liten hårig typ som stod och pep utanför min dörr. Mitt hjärta kunde inte lämna det lilla djuret därute utan öppnade dörren. Då insåg jag också hur kissnödig jag var. Efter det gick det inte somna om. Så nu är jag här och vaken.
Men jag hade iaf tänkt ta bussen till stan kvart över nio för att fråga om jobb lite varstans. Eller okej, på ett ställe. Möjligtvis två.

Jackan ska jag byta in idag. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ta den blåa eller den svarta Eller om jag ska ta en liknande jacka som den där fast en vinter. Fast nu har ju jag och Lovisa sagt till varandra att vi ska ha våra jackor i vinter. Vi har faktiskt likadana (blinkis). Och då menar jag att alla våra jackor är likadana typ. Våra vindjackor är likadana och vinterjackorna. Haha, roligt sammanträffande. Nejdu, nu ska jag prova min vinterjacka och se om den duger i vinter. Sen bär det av bortåt.

Pusselipuss

Comes around

Ikväll har jag inte hunnit så mycket. Promenerat med mamma och hunden, tittat på Idol, pluggat lite och skrivit klart det från radion. Så nu ska jag bara prata klart med Lovisa sen lägga mig ner i sängen och fortsätta plugga.

Sovmorgon till ett imorgon. Blir istället att dra in på stan och söka jobb. Byta jacka också. Mot mammas motsträviga vilja till den blåa. Och en 36a. Jag kanske har blivit mindre. Men jag ser fanimej lika tjock ut.

Träffade Karro idag på bussen. Alltid roligt att prata med gamla vänner.
Näe, vad ska jag säga. Livet leker.
Pratade med Sandra och det väntade halloweenpartyt är flyttat till någon annan helg! Och det är ju bara bra för mig med tanke på att älsko är ledig just den helgen det var tänkt. Så nu slipper jag gå omkring och må illa över att jag inte få vara med honom då vi firar två år och hans tjugoårs dag!
Min lilla älskling är TJUGO år!
Och jag är snart arton. Tänka sig vad tiden går fort.

Jag älskar verkligen honom
image84

Se så fin han är, fniss!


Renskriva

Nu blir det att sätta sig framför tvn och plugga Naturkunskap. Sen ikväll ska jag försöka hinna med att renskriva papperet från studiebesöket idag.
Lycka till åt mig säger jag bara. Det kommer inte bli lätt.

There's nothing left but shadows on the wall

Idag har jag varit väldigt overksam när det gäller bloggen. Har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva massa onödigt fakta som ändå ingen jävel läser. Så fruktansvärt onödigt. Faktiskt.
"Hej jag har fyra läsare per dag!"
Ungefär så är de. Men okej, jag vänjer mig. Jag får iallafall utlopp för mina känslor. Det är befriande. Tänk den dagen då jag har bloggen nummer ett! Då det är jag som är på bloggtronen med hundratusen läsare per dag.
Då den dagen kommer är bloggar ute för längesen och nedlagd till största del.

Den dagen kommer alltså aldrig.

Idag har jag varit ut med Jolin, två gånger. En med mamma och en från Maxi. Sen pluggade jag fasen. Prov på fredag. Fika med Lina nångång på torsdag. Får se till att plugga tusan till på torsdag att jag slipper plugga så mycket på kvällen. Funderar på att lägga mig ner och läsa nu. Men jag vet att det kommer resultera i en god natts sömn. Så jag lämnar nog pluggandet till imorgon. Vi får se.
 
Snackas om klassfest i helgen. Får se hur de blir med det riktigt. Skulle ju vara roligt. Men inte på lördag hoppas jag. På söndag kommer ju älsko och då vill jag ju vara fräschast i världen. Grr!
(Jag gillar verkligen inte att skriva ordet färschast. Jag vet bannemig inte hur det stavas?!"

Måste prata med gympamajjen i veckan. För att få reda på om Jonas ringt något. Säkert inte. Gillar inte då Jonas gör så mot mig. Eller mot någon annan för den delen.
Idag svetsade vi på skolan. Min svets var perfekt. Dedu. Har de ju liksom i generna. Pappa är ju som bra på det mesta som har med stål och plåt att göra typ.

Näe, nu ska jag prata klart med Loviiiisa och sen sova.
Pusselipuss!

Mald köttbulle

Japp, idag har vi träningsvärk i rumpan, ont i skavsåren och resten av kroppen mår finfint. Blir köttbullar och makaroner till middag. Hatar köttbullar som dom malt och malt och malt tills de inte finns något kvar ungefär. Bara en vit sörja ungefär. Det är bara att tacka och ta för sig. Men mormors köttbullar. Det är goa grejer de!

Idag svetsade vi på skolan. Himla kul. Gillar Walterpojken!

Mat nu!

Jag älskar dig, bara dig!

JAG ÄLSKAR MARCUS!
Bara så alla vet, speciellt han.
Jag har mens nu, jag hatar dig inte bara för att jag är lättretlig.

Som vanligt så slocknade jag direkt jag öppnade boken, eller nästan. Efter halva. Så andra halvan får jag väl läsa ikväll antar jag.

Stallet nu!
See yaa!!!

Stay awake!

Nu gäller det att stänga av omvärlden. Nu är det Naturkunskap som gäller.
Håll dig vaken!

Skavsår och knivhugg

Har varit ute och gått nu. Det stavades Norra Lidvägen! Med D. Men det brukar man ju inte säga! Så det var min ursäkt. Annars gick det bra. Blev attackerad av två små hundar som jag enkelt kunnat sparka iväg. FIck även världens jävla skavsår på BÅDA hälarna. Det tar ont så in i *******.
Och jag hatar när jag får nå jävla blindtarmsgrej. Alltså, jag lovar att det är blindtarmen. Det känns som om någon sticker mig med en kniv då jag går ibland. Det tar så fruktansvärt ont. Då kan jag inte gå utan står bara och försöker andas för att inte svimma.
Det hugger som fan.

Om en vecka kommer lovely hit. Ska bli kärleksfullt med massa pussar och kramar!
LÄNGTAR!!

Nej, nu ska jag ta mitt ansvar som storasyster och laga mat åt min lillasyster.
Sen måste jag fan plugga alltså!

Forever live and die

Vädret är toppen idag!
Har nog inte vart såhär fint väder på länge. Så idag ska jag bara ta vara på dagen så gott det går. Nu, först, blir det en promenad ute i det fina vädret. Får se vart jag går. Helst inte på cykelvägar så det blir nog till stallet och sen kanske Norrali vägen (jag vet att den heter så men jag har ingen som helst aning hur det stavas!). Sen blir det att plugga, plugga, plugga.
Senare ikväll är det ju stallet. Jag längtar mestos!!

Lovely

Engagerat samtal mellan mig och lovely nyss. Det var mest "aa, det lät ju roligt" ungefär. Men jag är trött. Och har mens. Så jag orkar inte engagera mig alls. Även fast jag älskar honom mest i världen. Han är ju trotsallt världens underbaraste kille föralltid!

Funderar på vad jag ska beställa från H&Ms hemsida.
Önskar bara att jag hade pengar så jag kunde spendera.
Näe, för trött för att skriva.

image83
Jag älskar dig älsko :)
En vecka kvar!

Sluta dalta med mig

Jag gillar farmor det gör jag! Men jag gillar inte hur hon håller på och daltar med mig.
Andas Emelie. Andas.

Jävla garderob

ALLTSÅ JAG BLIR TOKIG.
VARFÖR ÄR MIN GARDEROB JORDENS MINSTA?

image82

Klaeder

Och idag är det lördag. Fint väder och så. Väntar på att mamma ska bli klar med strykningen så vi kan gå ut med lillan. Planerad fika på måndag med Lina! Får se vilken dag jag och Amanda går ut och går. Var även på stan idag. Fann en kofta (en sån som alla har typ) och jag har nog bestämt mig för den svarta jackan istället för den marinblå (även fast marinblå verkligen är en superfin färg!). Så på måndag ska jag köpa den. Då börjar nämligen mammas 20% rabatt gälla. 100 kronor billigare. Undra om jag ska göra superklippen i år också?
Det enda som saknas nu är jobb och ett par skor. Ska nog börja leta ett najsigt par.

Annars idag:
- Promenad med hunden
- Kanske sova lite
- Läsa Vecko Revyn
- Titta på tv
- Leta kläder på H&Ms hemsida
- Börja kika efter skor
Och sist men inte minst så måste jag verkligen börja plugga på Naturkunskapen. Prov på fredag.

Henning tha man

Vad hände med Henning?

Hur kunde de inte vilja ha med Henning Lööf! Han var den coolaste killen där. Sjunger bra det gör han också! Fy fan hur kan man inte tycka om en sån skön snubbe som han... Jag kommer att fortsätta handla av dig på Sabis iaf Henning my man! 

DET ÄR INTE BARA JAG SOM SAKNAR HENNING!!!
Det fanns även fler kommentarer om Henning på aftonbladets hemsida.
Henning is my man!

Vedervärdig

Jag känner mig som jordens mest vedervärdigaste människa.

image81
Marcus, jag älskar dig.
Snart älskling, snart...

Jag vågade.

Hej, jag heter Emelie är sjutton år och arbetssökande.

Eller hur?
Det kommer gå åt skogen. Allting går som vanligt dåligt. Eller okej, det mesta går åt rätt håll. Allting ungefär. Sen jag bytte skola känner jag mig som en ny människa. Allting känns så fruktansvärt fantastiskt. Jag mår faktiskt bra, är inte lika trött och orkar mer på kvällarna. Kan äntligen leva ett normalt liv igen utan en massa bussresor.
Detta extra år är defenitivt värt det. Till tusen.

Har skrivit mitt CV, ska bara lägga in det på datorn och skriva ut det. På onsdag och torsdag blir det arbetsnarkomansökande. Springa runt lite överallt och fråga om jobb. Och sist men inte minst. Min sista hundring gick tillslut till ett par knäsockor. Alltså, visst det känns jävligt onödigt. Men dom var sköna!
Och en ny jacka ska jag införskaffa också. En riktigt fin än. Jag kommer garanterat trivas i den. Men jag kan inte köpa den förrän på måndag. För just den måndagen börjar mammas 20% rabatt gälla! I LIKE! Blir kanske även ett par svarta nya byxor imorgon. JAG VET. Jag har redan typ fem par svarta jeans men jag måste bara ha ett till. Dom där är så fina och tajta att det inte existerar ungefär. Fast Lovisa vill också ha såna.
Men vafan, vem bryr sig om man har likadana brallor?

Idag var jag hela dagen på skolan. Känner mig stolt över mig själv. Jag orkar faktiskt stanna på skolan. Trots tråkiga friluftsdagar och naturdagar. Jag orkar. Och jag vill.
Förut kunde jag använda bussresan som ursäkt. Nu kan jag inte det längre. Det tar ungefär tjugo minuter för mig att ta mig hem. Så fort gick det inte ens att åka ifrån Umeå.
Så jag är nöjd. Riktigt nöjd. Nöjd och stolt över att jag vågade ta steget mot ett bättre liv.

image80

"Hur gammal är du då?" 
"Tjugo"
"Jaha, jobbar du eller?"
"Näe, jag går på gymnasiet"

Dagens skämt

Idol är inte idol utan Henning.

Lovisa säger:
Idag färgade jag håret.
De var vitt sen.


HAHAHAH VITT SEN!

Tvångstanke?

Imorse insåg jag att jag har någon sorts tvångstanke att färgen på påsklämman ska matcha med påsens färg.
Kontsigt.

Nu blir snabben till bussen!
Tjingo.

Vad gör jag?

Borde jag skicka ett sms eller ska jag vänta på att Marcus gör det. Ibland känner jag att han inte tar mig på allvar. Han borde offra lite mer för min skull. Han kan inte ens sluta bita på naglarna för min skull.
Undra om jag ska smsa.... 
Näe, jag väntar. Det är jag som är arg på honom.
Men vad gör jag om han inte smsar då?....

Ja, jag är äcklig

Jag är nördigt förtjust i America's Funniest Home Videos och sitter nöjt och skrattar åt de flesta som ramlar och slår sig. Så nu blir det snabben ut och röra på fläsket för att sen sätta sig i soffan och titta på AFV. Hoppas jag inte blir svetten själv utan att det är kallt så jag slipper det. Orkar verkligen inte duscha en gång till.

Och ja, jag är äcklig.

Kalla fingrar

Ännu en naturdag avklarad. Det gick faktiskt bara bra. Även fast denna dag var mest kall och långtråkig. Det började med att jag kom dit 54 minuter innan vi skulle börja. Jag som var stensäker på att vi skulle börja halv nio och hade slängt lappen kom dit sex minuter över åtta och då smsade jag Magda för jag tyckte det var konstigt att ingen var där. Klart det var. Då svarar hon att jag är på rätt ställe men att vi börjar nio. Så där satt jag ute ensam och frös tills Carro, Mattias och Petter kom. Efter halv någongång kom läraren och då fick jag äntligen gå in i stugan och värma mig.

Annars gick det bra.

Naturdag

Idag är det ännu en utedag med skolan. Fast idag handlar det om Naturkunskap A och labbarna vi ska göra där. Jätteroligt. Tur att det är bra väder och inte regnar säger jag bara. Kommer bli jäkla kallt att köra moped med tanke på att det har frostat inatt och hela landskapet är täckt av ett tunt frosttäcke. Hoppas de inte är halkigt heller!


Hösten

För några dagar sen var jag sådär hatisk mot hösten. Men nu har jag nästan ändrat mig. Nog är det mysigt att krypa upp i soffan med tjocksockar och en extra tjock tröja. Och nog är det mysigt att gå ut och gå de fina höstdagarna då löven är som färggladast.

Jag gillar hösten.

Money baby!

Jag funderar seriöst på att lägga en rejäl budget på att fräscha upp min tråkiga garderob med nya roliga kläder som sköna stickade koftor och massvis med tröjor. Kanske ett par jeans också, eller inte kanske, jag måste ha ett par nya jeans. Funderar även på att köpa en parkas. Fruktansvärt snygg. Hoppas mamma ska in på stan i helgen så kan jag titta på en.

GE MIG PENGAR!

Nu blir de att göra fika och sen tvdejt!

I never know why

Träningen gick fint. Var faktiskt riktigt peppad på det idag. Så det gick bra. Har borstat Jolin lite innan jag kom in. Nu tappar hon all sin mjuka och fluffiga underull som är meningen att hon ska ha under vintern. Men som alla andra år tappar hon den nu då det är på g att bli vinter och behåller den istället hela sommaren då hon inte behöver den. Hon är lite udda men jag älskar henne ändå. Hon är den enda som inte förändras!

Ikväll blir det tv, tv, TV!!!! Först Idol klockan åtta sen följs det upp av SUPERBRA Grey's anatomy. Jag har längtat så länge på detta! Det är bäst i världen. Hoppas det blir båda säsongerna i julklapp då ska jag titta hela jullovet. Fast ååh, jag insåg just att det börjar klockan åtta. Men då visar dom ett avsnitt från innan sommaren. Jobbigt. Idol eller Grey's?
Idol först sen Grey's eftersom jag redan sett det sistnämnda.

Nej, nu peppar vi på julen och JULKLAPPAR!!

Lost faith

Nej ärligt talat. Nu ska jag sätta mig framför tvn och läsa alla tidningar jag fått i posten idag. H&M, Veckorevyn och en hyfsat gammal Solo som jag fortfarande inte tagit mig tid att läsa. Kan det bli bättre?

Träning ikväll. Kommer nog gå finfint. Orkar inte ringa efter Jonas just nu. Gör det på onsdag. Jag har liksom tappat hoppet om att få tala med honom.

Hälsodagen var inte så pjåkig

Okej, ärligt talat. Hälsodagen var nog inte så dum ändå. Jag och Lovisa hade det rätt trelivgt där ute på världens längsta orienteringsrunda. Vi trotsade skogen och gick rakt igenom den. Tog typ två timmar för oss att ta oss igenom hela skogen. Ville på span i matsalen, alltid roligt.

Annars så är det ju utedag imorgon med. Lovisa har lovat att ha på sig stövlar. Så det blir hon och jag i heta stövletter.

Don't look back

Jag känner inte för hälsodag är något förkyld nu såhär på morgonen. Kliar i halsen och har sig. Hoppas det håller i sig så jag kan åka hem till lunch. Fast då kommer jag ju iofs känna mig dum mot Lovisa eftersom jag lovat att orientera med henne... men hon klarar sig! Haha. Ärligt talat, vi får se hur det blir. Själv hoppas jag på dagslång förkylning som inte går över om en kvart utan håller i sig hela dagen! Jag är gärna förkyld imorgon då vi ska ut och labba i skogen. Hjärtligt roligt.

Every second every moment

Idag har varit en såndär sur dag. Jag har känt mig trött hela dagen. Somnade framför tvn innan middagen som vanligt. Läste faktiskt klart boken innan. Den hade världens sämsta slut, så jag blev mycket besviken. Sovde även efter middagen också och mamma undrade varför jag var så sur då jag körde till Maxi. Enda fram!
Det gick smärtfritt faktiskt.

Pratade med Stina nyss i nästan en timma. Det var så roligt att få prata med någon gammal bekantskap. Saknar henne lika mycket som jag saknar resten av klassen. Vi måste verkligen hålla kontakten.

Annars är det kul i skolan. Vi spanar efter Ville, skojar om raggarn osv.

Imorgon är det först hälsodag (JAG HATAR PÅHITTADE HÄLSODAGAR MED SNACK OM TOBAK OCH SOM GRÄDDEN PÅ MOSET EN ORIENTERINGSRUNDA PÅ 3 KILOMETER I SLUTET) och på torsdag har vi labb ute i skogen! Hur kul är det liksom?

Heaven knows what happens now

Vaknade en timma tidigare än jag egentligen behövt bara för att jag ska hinna cykla till Ica Moröhallen och fråga om jobb. Det kallar jag uppoffrande. Så nu sitter jag hemma och kör samma visa i mitt huvud om och om igen för att det ska låta så perfekt som möjligt. Men när man väl kommer dit och ska fråga så säger man ingenting av de man tänkt ut. Utan det kommer bara då. Ingenting i ordning. Så vi får se. Men jag tror det kommer gå fint. Att prata iallafall. Jobbet, njaa. Jag tror nog inte det blir något. Om jag tänker så blir jag inte lika ledsen då jag vet att jag inte får jobb där. Även fast jag nog inte skulle bli ledsen utan kanske lite glad för då slipper jag ju jobba.

Sen har jag en otrolig värk i halsen. Förkylningsvärk. Kommer sannerligen inte bli förkyld till imorgon. Kommer troligtvis bli förkyld på fredag så är hela helgen förstörd av en massa snörvlande och hostande. Då missar jag inte en minut av skolan. Förkylningar planerar allting så bra. Dom är nog lite för kluriga för mig.

Ska göra mig redo nu.
Önska mig lycka till!

We always had time on our sides

Halva boken har hittills gått åt. Den är bra till tusen. Handlar om en mobbad tjej som vill ta livet av sig. Bättre än den låter faktiskt. Pratade med Sandra alldeles nyss. Saknas i massor. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Underbart. Miss it.
Men, som sagt. Jag mår bättre idag än någonsin förra året. Är mer utvilad än världen. Jag har ju iallafall fått trevliga kompisar i min nya klass. Men idag ansåg dom mig som 91or. Då blev det sårat i hjärtat. Fast det är okej, jag får väl ta den smällen. 
 
Var ute med mamma, pappa och hunden idag. I Fällbäcken. Det var faktiskt riktigt skönt. Även fast det blåste kallare än i frysen och så. Tittade sen på Cesar på tv4+ där han pratade med hundarna. Riktigt kul att se ibland. Då inser man hur lata amerikaner egentligen är.
Riktigt lata.

Annars tittar jag på Fotbollsmåndag. Dom pratade nyss om någon som skulle säljas för ett antal miljoner.
Hallå! Jag är till salu! KÖP MIG!

Ska nog förbi stallet en stund imorgon. Känner bara fört!

I don't believe in anything

Sitter och allergisnuvar. Antar att det är allergin som spökar. Även mycket möjligt att det är en förkylning på g. Hoppas på att få den lagom till onsdag så att jag kan vara hemma på skolans påhittade hälsodag. Fruktansvärt tråkigt. Jag kan redan allt om hälsa. Jag gick livsmedel ett år!
Världen ser ännu kallare ut nu när träden börjar bli sådär gråa, innan dom får de sprakande färgerna. Då ser det varmt ut. Innan ser det bara frostigt kallt ut.
Näe, nu ska jag klä på mig. Ska följa mamma och pappa till Fällbäcken och gå ut med hunden. Behöver komma ut lite. Kanske köper godis när mamma ändå ska in på Ica och handla.
Imorgon är det Supermarket som gäller. Sovmorgon för en god sak.


As time goes by reality

Destroys your hope and dignity

There's nothing left but shadows on the wall

But just remember who you are

And where you've been you've come so far

And never ever let them see you fall



Autumn

Skönt, har typ legat och sovit i två och en halv timma. Så känner mig riktigt utvilad. Ingen träning ikväll. Tur, kände mig inte direkt peppad heller. Så jag får se om det blir någon egen träning ikväll med tanke på att vädret är som det är. Himlen bokstavligt föll vid två någongång. Det bara sprutade regn. Nu har det slutat regna men det blåser som attan. Som att hela taket ska lyfta. Men det skulle ju vara lite fränt ändå.
Men om jag tänker efter. Så behåller jag nog taket på.

People like us

Mona säger (13:18):

jag blir bara så orolig att du ska otrivas med klassen och med utbildningen förstår du.

Jag sitter just nu och bölar bara för att hon sa så. Älskade mamma.
Förövrigt så åkte jag hem från skolan pågrund av en värk som satt sig i skallen. Allting värker egentligen, men utanpå den värken kom huvudvärken. Så jag sitter här hemma med en kurrande mage och tretusen kläder på mig bara för att det är gigantiskt kallt ute.
Regn och rusk. I don't like it.
Ska nu lägga mig framför tvn och läsa boken jag tog mig tid att låna på skolan. För bra för att dö heter den. Jag tror den är bra. Ska ringa farmor sen också, och be henne sticka höga knästrumpor åt mig. Men det får bli någonannangång framöver. Helst i veckan.

Nej, nu blir det tv och att krya på huvudet lite. Kommer sannerligen somna med boken i ansiktet som vanligt. Men det blir bra det med.
Får se om träningen blir av.

Hejs!


It's just another promise

Nu måste jag egentligen dra på ett kål. Skola om tre minuter. Fast egentligen borde jag vara påklädd och redo nu. Får springa. Tänkte bara komma in och säga att Marcus är bäst!
Men det visste vi ju alla.
+ att det regnar idag och att mitt hår inte är som det borde.

TJINGELING

It's just another promise like we've heard before
We're never really knowing what we're fighting for

You always said we'd meet again someday

Sitter och lyssnar på bästa låten ever. Bara gottar mig åt dess fina toner. Imorgon börjar skolan om. Veckan som ska bli min vändpunkt. Jag ska skaffa jobb i veckan. Det är inget skämt. Och jag ska verkligen göra det. Inte bara tänka det. Utan verkligen satsa. Men allting är ju förstört eftersom mina två skönaste dagar är förstörda av diverse aktiviteter. Ska satsa på att bli sjuk i veckan. Alltid något.
Förövrigt så blir det nog att satsa den första kulan på Ica Moröhallen. Låter som bäst faktiskt. Trevligt folk där. Hoppas allt slutar lika bra som i tankarna.


I touch you once I touch you twice

I won't let go at any price

I need you now like I needed you then


Happyface

Nej, vad roligt. Jag gillar verkligen att se på tv när allting hackar och har sig. Näe, nu har jag missat allt intressant om anorexiatjejen. JAG HATAR DET DIGITALATVNÄTET. Ge mig det analoga som faktiskt ALLTID funkade.
Dom sög iaf på kub.

Älskade hästar. Red Wambo idag. Stallets största häst med öron nästan som en åsna. En riktig gottegris men han var bra som attan. Lyssnade på allt. Eller så kanske det bara är jag som blivit en bättre ryttare. Hehe. Vi hoppas på de. Snart ringer Marcus hoppas jag.
Tjingeling.

There is a time for everyone

Näe, nu ska jag ta tag i allt. Ska ta och läsa en bok jag har hemma och inte läst på år. Nämligen Robots resa. Om jag inte minns fel var den riktigt bra. Vi får se om jag orkar hålla mig vaken. Känner mig så tjock i kroppen. Tror att jag har ökat i vikt igen. Det ska vi ändra på, träning som tusan.

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew

When I need you, you're not here

Har börjat trycka i bröstet igen. Sådär ont. Jag vet inte. Känner mig tung och allt. Vill som bara ha Marcus men han är inte här. Han är aldrig här. Jag älskar honom.

Hästarna snart. Längtar mest ungefär. Ska bli så skönt att få rida runt där och tänka på något annat än mitt misserabla liv.

Jag saknar allt från barnåldern.


Söndag - För min egen skull

Idag är det söndag. Ja, det visste nog alla men jag ville bara konstatera det. Söndagen idag innebär plugg och hästar. Älska hästarna. Men iaf, idag ska jag då plugga fysik och sen lite matte. Måste fanken ta tag i matten så jag inte hamnar efter. Även fast jag inte ens behöver ha matte. Men jag måste fatta lite för att klara av b-kursen.

Annan information:
Mamma och pappa frågade idag vad jag och Jennie tyckte om tanken att dom skulle flytta till landet och vi skulle få en lägenhet i stan. Mycket välkommen tanke. Men sen berättade jag att man måste bo minst 40 km bort eller ha en resa på minst 2 timmar och 45 per dag för att få inackorderingstillägg så sket dom i det. Var tydligen ingen bra ide då. Så vi ska väl bo kvar här tills jag och Jennie gått ut skolan. Roligt.
Jag vill gå tvåan och ta studenten om ett år som alla andra... Jag vill inte gå ut ett år senare! Jag vill inte! Men nu är det så och jag får ta det. Jag har aldrig mått såhär bra i hela mitt liv.
Jag gör det för min egen skull.

Söndag - Boklusen och cyklinos

Sitter här med min jävla astmaandning och försöker få några vettiga andetag som mest blir till pipljud. Hatar höstens mörka kvällar med kyliga vindar och prassel i allt som kan tänkas prassla. Jag gillar det inte alls. Istället sitter jag inne. I sköna sockar, hotpants och en hålig Iron Maiden tröja. Den fick jag av min älskling första gången vi var med varandra. Snart två år sen. Helt otroligt.

Han är världens underbaraste pojkvän. Ikväll fyllde han på min tomma mobil med etthundra kronor.
ETTHUNDRA KRONOR!
Han är den mest älskade människa på jorden. Jag älskar honom så fruktansvärt. Kyss på honom. Imorgon ska han också beställa bussbiljetter till mig undra hur länge han stannar.
Själv hoppas jag på föralltid!

image79

Och just nu sitter jag och snorar som en igentäppt gris. Alltså inget snor kommer in bara ut. Det är som vatten typ som bara rinner och jag kan inte göra något åt det eftersom det är så tätt att det inte går andas överhuvudtaget. Jag har även insett min stora saknad av böcker att läsa. Drömde för någon natt sen om att jag lånade en bok på biblioteket. Jag måste verkligen ha en bok att läsa. Sen har jag inga bra böcker heller. Kan någon inte hjälpa mig med det?!

Sen kan jag ju berätta lite kort om våran underbart fina nya cykel. Som egentligen skulle bli Jennies. Men då tog jag upp regel nummer ett bland syskon: "Det äldsta syskonet får allt nytt, den yngre ärver", och det gick hem. Så nu delar vi plötsligt på världens finaste cykel. Okej, det finns finare. Som Lovisas tillexempel (som vi förövrigt träffade på Ica Kvantum. Mest otippat i världen men där var hon. Med Simon och Emil hur min klass, om dom nu heter så?). Men jag ska lägga in ett span på farmors gammelcykel i stugan. Har hört rykten om att det ska vara en såndär riktigt gammal blå cykel med fina bågen och allt.

Lördag - Hard work work

Fotbollsmatch med Amanda idag. Det var najs. Morön vann förövrigt med 2-0 tror jag det blev. Roligt för dom.
Ikväll blir det Amanda och sen ska jag prata med älsko!
FÖRRESTEN! Amandas moppes blinkljus låter som takten till Hard work work låten.

Lördag - Äckel

Just nu känner jag mig rikligt äcklig. Vet inte varför. Eller jo, håret börjar bli fett. Och jag borde egentligen duscha det idag, men då blir det dumt om jag duschar det idag, imorgon och på måndag. Så jag borde stå över. Men jag vill inte bli el grosso! (Okej, jag vet att det inte är översatt korrekt eller med i rätt mening, men jag tycker det passar där!). Om jag däremot duschar alla dessa gånger, så kommer mitt hår bli fett direkt. Och det är ju absolut inte bra. Så det kan räcka med att bara blöta håret. Och det ska jag göra sen då jag varit ute med mamma och hunden.

Känner mig förövrigt otroligt matt just nu. Trött och slut i hela kroppen. Är nog för att jag inte ätit lunch än! Jag är rätt känslig för dedär.

Förövrigt så var jag ju just på stan. Gick in på Gina. Tror ni inte dom hade specialerbjudande. En topp för 49 kronor!!! JAG KUNDE INTE STÅ EMOT.
Så nu har jag bara femtio kronor kvar i tio dagar till. Jag måste verkligen göra något åt allt detta. Så i veckan ska jag ta tag i allt.
Och skaffa jobb.
Jag ska inte vara kräsen, jag lovar. Jag ska söka överallt. På minsta lilla ställe och se vart dom nappar. Troligtvis ingenstans. Men, man ska se positivt på allting så Wii! Jag kanske får jobb!

Najsigt

Igår var jag dödligt trött. Men idag känner jag mig pigg som attan. Det känns skönt. Blir först stan idag sen får vi se om det blir Amanda ikväll. Najsigt.

Älskar Marcus!

Jag är en 90:a

Alltså, inget ont mot alla 91:or i världen, men jag har typ börjat betraktas som en! Och det är ytterst ofrivilligt.
Kom ihåg. 
Jag fyller snart arton år. Jag är alltså snart myndig, får köra bil och sådant.
Jag är alltså 90:a.
Inget annat!

HATAR KITTEL

Snart blir jag ju psykiskt störd! JAG ORKAR INTE SNORA LÄNGRE. Jag hatar när det kittlar sådär jävligt i näsan att man vill nysa men inte kan. Sen när man väl nyser så slutar det inte kittla. Nej, tvärtom! Det börjar kittla ännu mer. Sen tillslut sprider det sig upp till ögonen sen kliar det i ögonen.
JAG HATAR DET.

Fantastiskt!

Det mest oväntade hände just! Eller med just menar jag då jag och mamma skulle gå till bilen utanför polishuset på andra sidan gatan. Något tutar. Jag bryr mig inte, mamma bryr sig. 
  "Det är någon i bilen?" Mamma säger vilken och jag tittar. Dom får grönt och jag ser att det är Isabell. Roliga fantastiska Isabell som vinkar och ler med sitt supersmajl mot mig. Jag vinkar tillbaka. Helt fantastiskt.
Det förgyllde hela min dag!

Saknar alla!

Alert

Ny morgon, ny dag. Blev väckt av min kära hund imorse som stod utanför dörren och gnällde. Kunde ju inte bara låta henne stå där. Så jag öppnade. Fast jag hade ändå tänkt vakna. Sjukt skönt med sovmorgon jag känner mig fullt utvilad. Igår var jag bara otroligt trött hela dagen. Idag är det ändring.
Själv mår jag finfint. Lite snuvig brukar oftast gå över faktiskt.
Skoldagen är inte jobbig. Vi har två lektioner, men det är långa hålet mitt på dagen vilket känns lite träligt.
Ska ringa Sandra och Amanda ikväll får se vart de bär av.
Tjingeling!

image78


Vem låg i min säng?

Undra vem som låg i min säng idag. Det finns två möjliga kandidater. Pappa eller Jolin?

image76

image77
( ^Observera tussen på väggen!^ )

Svar: Det är ju bara att kolla på kuddarna som är fulla av hår! Och hela min säng var full med tussar. Men jag älskar henne ändå!

Knölen

Jag åkte till träningen och det var inte så hemskt och tråkigt som jag trodde det skulle vara. Det gick faktiskt riktigt bra.
Sen upptäckte jag en knöl på mitt knä som tar jäklarns ont och snygg är den defenitivt inte. Men iofs så går jag ju inte barbent så pass mycket att nån kommer titta på det heller. Den är som mjuk och äcklig. Ser typ ut som en vårta som Erika sa. Agnes och Linda påstod att det såg ut som mitt knä gått ur led. Ja, jag vet inte vad det är. Troligtvis bara en smäll. Men ont tar det.

Opeppad

Känner mig mest opeppad in the world att träna fotboll just nu. Känner också ett starkt hat mot mig själv för att jag börjar låta som Kishti med alla engelska fraser i mina många meningar.

Vi ses.

Hemma i tid

Idag har jag nog den mest behagliga dagen i veckan. Jag slutar tjugo i tolv idag. Så fruktansvärt skönt. Det blir att först äta på skolan lite fort, sen gå in till stan och ta bussen hem till hunden som kommer kräva en promenad. Men det blir bra. Skönt att få sluta tidigt någongång. Imorgon är det ju hyfsat sen dag. Tjugo i tre.
Men jag ska inte klaga på långa dagar, jag kommer iallafall hem i tid. Inte runt sex tiden.
Ska ju även försöka få kontakt med gympa-Jonas som aldrig är på skolan. Måste ha det där jävla intyget och idag ska jag fan ringa tills jag fått kontakt med honom.

Somnade som en stock igår, vaknar inte ens av att jag får sms längre har jag upptäckt. Hade fått ett inatt av älsko. Klockan 00.35.39 där han sa förlåt för att han var så osocial. Ärligt talat, det gör inget att han var det. Jag får ju bara smaka på min egen medecin. Jag är nog inte så lätt att handskas med när jag har mens heller.
Snart får jag ju träffa honom också. Om två veckor typ. Det kommer vara mest älskvärt.

Jaja, nu ska jag ta mig i kragen och få något gjort. Kanske spela en patiens eller något. Ska ju åka med syrran och moppen till Balder snart. Måste även ringa Amanda sen om träningen. Hoppas på att hon ska träna! Hoppas, hoppas!


Otrevlig

Tvn är fixad, pappa trodde att det blev bättre med antenn. Det blev det inte.
Jag trodde inte Marcus skulle ringa, men det gjorde han och var väldigt otrevlig. Kan nog bero på att han gått tre mil idag och fått skavsår på skinkorna som han själv säger. Det vet jag inget om men jag tycker synd om honom. Tror jag...

Pratade med Sandra också. Det var så roligt, fick veta massor mer nytt. Alltid kul. Ska träffa henne häromsänder. Snart som massor hoppas jag.

image75


JAG BLIR TOKIG

ALLTSÅ FINNS DET ELLER VAD?! Varför ska alltid pappa vara och pilla överallt och VARFÖR I HELVETE VAR HAN TVUNGEN STÄNGA AV BOXERN?! NU FUNGERAR JU INTE FYRAN JAG BLIR FAN PSYK DEN ENDA KANALEN SOM ÄR VÄRD NÅGOT. Jag kommer fna koka då han kommer hem jag är så jävla arg alltid ska allting vara avstängt helvete heller LÅT MINA SAKER STÅ PÅ. Jävlart han ska inte räkna med något roligt välkomnande och lycka till med att fixa de fixarn.

Springspring

Ska snart springa bort mot Maxi, köpa allt mamma ville ha och sen åka till mormor. Ska bli najs. Hoppas hon bjuder på sin sockerkaka. Då ska jag äta ihjäl mig. Mår ändå hyfsat bra nu. Höll på att börja gråta inatt. Var nog därför det känns så bra nu. Det har liksom lättat.
Skulle åkt till Umeå idag och hälsat på Sandra. Kanske blir en ledig onsdag nästa vecka igen bara för att åka och hälsa på gamla skolan....

MISS YOU ALL!!!!

Ska ringa Sandra sen, puss!

Jagad

Vaknade tjugo i elva idag. Otroligt bra för att vara mig. Jag brukar alltid vakna så tidigt. Men inte idag. Är förresten ledig så jag har som inget att göra. Ska gå ut med hunden inom de närmaste tio minuterna för annars lär hon väl sura. Ska till mormor mer sen vid fyra. Kul att träffa henne var så längesen.
Sen är det ju alltid roligt att träffa moster Solveig som jagat sin brors fru med en handväska.

Förresten så kanske jag skulle dra mig till biblioteket för att låna en bok av något slag. Känner ett sånt sug av att hitta något att läsa! Har man inga pengar får man ta till andra medel som sagt.

Ledig

Weeei!! Heja Jaslene!
Näe, nu ska jag kissa och sen hitta på något. Är ju faktiskt ledig imorgon!
Tihi.

UT, FORT SOM FAN

Haha, rolig bilresa med mamma till Maxi idag. Jag som äntligen får OCH tagit modet till mig att köra till Maxi svängde gladeligen upp mot korsningen. Men nej. För det första. Trafikljusen fungerar inte. Och mitt i alltihop så kommer det just då tusentals bilar och en fil är avstängd för att dom ska byta asfalt på den andra. Så där är jag och mamma mitt i alltihopa. Vi löser det med att svänga åt sidan. Mot oss kommer asfaltskrossaren backandes i hög fart och låter "Pip pip pip pip" osv. Mamma slänger sig mot blinkersen skriker sen "Det kommer en bil! Skynda! UT FORT SOM FAN!" Jag skyndar mig. I bara farten drar mamma med sig övningskörningsskylten och kör ut på vägen sekunderna innan betongkrossan tagit oss. Haha. Okej, det var kanske inte så nära. Men nära och riktigt roligt.
Fast det skulle vart roligare om man var med, annars förstår man inte hur kul och panikartat allt egentligen var.

image74
Stackars lillan.

MÅSTE KILA! !! TOPMODEL!!!

Dejt med tvn

Ikväll blir det dejt med tvn och Top Model för hela slanten! Från klockan åtta till elva. Undra om jag ska köpa något gott att äta på. Det ska iallafall bli jävligt najs! Ska ju ändå och handla med mamma ikväll. Dagen gick fint, såg inte Ville. Hade min första Historialektion av någon anledning tycker jag det är intressant. Men bara så länge vi INTE pratar om pyramider och bajs. Bara roliga saker.


Lilla vovvan

Yeee, nu äre skolan som gäller. Inte så najs. Behöver inte ens ha matte egentligen. Får inte ens! Men, jag måste. Borde egentligen gå nu så att jag hinner till bussen utan större ansträgning.

Stackars vovvan!!
image73

Shitas!!

Imorgon ska vi spana på Ville från Rosa the movie. Alltid ballt. Blir nog att börja halv nio imorgon, vi tar sovmorgon på fredag istället!!

Marcus är bästbästbäst jag hoppas att han får sig lite förstånd och flyttar hit till mig. Jag älskar honom så massor. Idag insåg jag även varför allting har blivit så bra sen vi gjorde slut sista gången. Nu är vi på samma våglängd.
Jag älskar honom.
Snart två år!! Shitas! :)
2005-10-30

Natti!

PS. Bilder på Jolins fresha sår kommer imorgon. Groooose. Prepare to cry!


Tak över huvudet

Amanda har blivit sjuk så hon ska ligga hemma och kurera. Lillasyster har moppen och jag måste cykla. Och min älskade cykel ÄR JU INTE HEMMA! så jag måste cykla på Jennies sämsta cykel ever hem. Det suger babbe.
Jaha, vad roligt jag är så peppad. Inte. Låret kommer säkert göra ont som fan. ÅÅH. Bara vädret håller sig bra. Hoppas. Är väl hemma och klar med allt lagom till åtta eller något.
Jag har iallafall tak över huvudet.

Bära eller brista

Undrar om jag varje dag, i resten av mina år i skolan, ska fundera på om detta verkligen var det rätta att göra.

I vilket fall var dagen trevlig, seg, men trevlig. Hålet mitt på dagen resulterade i en promenad efter att jag pratat lite med Lisa och Kith. Hade ju liksom inget bättre för mig. Så promenerade tre gånger genom Bonnstan och sen ner vid älven. Funderade på om jag verkligen skulle gå till kuratorn. Jag var riktigt nära där ett tag, men jag ångrade mig och vände om.
Vi får se. Dagarna går ju hyfsat. Funderar på att skippa matten (som jag egentligen inte ska vara på) och ta sovmorgon.

Träning med Maaaandie ikväll. Alltid najs. Får se om låret håller. Det får bära eller brista.

Sugmärken

Bussen om nio minuter. Exakt. Sitter fortfarande och funderar på om jag ska ta sexan eller tvåan. Satsar på den som kommer först tror jag. Även fast det nog är sexan och den kommer ju som lite fel. Men en morgonpromenad är ju aldrig fel som sagt.

Marcus ringde igår, sent. Men, det klandrar jag inte honom för. Han är fortfarande lika älskad som alltid. Så idag blir det skola med ett utomordentligt fint sugmärke på kinden.

Hoppas på att mamma ska hinna på jobbet och logga in på msn så att jag kan fråga om jag får åka hem med henne efter skolan, antagligen inte. Hon ska säkert skynda sig hem, fast juste. Hon skulle ju sluta vid lunch. Stackars tussen (perfekt smeknamn för Jolin) som har ont. Jag ska försöka få in en bild på hennes snygga rakade ben.

Tillsvidare får alla nöja sig med en bild på då Marcus var här en tidigare gång detta år.
image72

Näe, nu måste jag kila. För en gångs skull ska jag vara klar tjugo i så jag går då och inte måste springa till bussen.
Pussiiis!

Glömt

Imorgon börjar veckan om igen. Jag vill bara gråta. Känner mig så jävla nere. Kanske blir att gå till kurator Tomas eller vad han heter. Eller så kanske jag skiter i det och bara gråter istället. Brukar bli mycket lättare då. Om något kan bli lättare...
Min älskade Marcus har åkt hem igen. Tillbaka till lumpen och jag är ensam i helvetet med en pappa som djävul. Teater. Det är mitt liv. Ett skådespel. En pjäs utan slut. Den dagen han äntligen slutar med att tracka ner på mig. Den dagen skulle jag aldrig glömma.

Och vad tänkte jag på då jag fick frågan "Vad har du gjort på ditt ben?" och svarade "Eeh... gått in i väggen!".
Så sant men ändå så fel. Jag gick inte in i väggen för att få dom där ärren, inte fysiskt iallafall. Jag föll, ända längst ner. Marcus var faktiskt här. Han var det, men det hjälpte inte. Det funkade inte den gången. Om han ändå kunde komma tillbaka och aldrig åka hem.
Stanna hos mig föralltid så jag inte hamnar i dalarna. Det är så jäkla jobbigt att cykla uppför...
image69

Om det ändå fanns något positivt med dagen, men det gör det inte. Glömde det enda jag skulle komma ihåg idag. Gratta Sandra för att hon och Philipe varit tillsammans i ett år. Det glömde jag. Måste ringa henne imorgon.

Och idag upptäckte vi ännu ett nytt sår på min älskade hund. Väldigt äckligt. Alldeles rött. Som en böld. Snälla, bli hel igen.
image71


Påmind

Sträckningen gör sig påmind. Den är på riktigt. Får se om det blir att träna imorgon. Om det går. Ska iallafall dit och ge det ett försök. Det måste jag.

Stallet idag. Bäst i världen nästan. Älskade hästar.
image68 
Felixo :)

Jag vill gråta

Jag känner mig tragisk. Jag är tragisk. Jag vill inte längre. Jag kan inte ändra mitt liv det går inte. Det blev som det blev och det kommer jag måste sota för i resten av mitt liv. Egentligen vill jag bara gråta. Gråta så att tårarna sprutar och hela rummet fylls av ett oändlig hav av tårar som sköljer bort allt. Jag vill verkligen gråta men jag kan inte. Hur mycket jag än trycker, slappnar av, har ögonen öppna så att det blir torrt. Det fungerar inte. Bara jag får igång gråten så skulle den nog aldrig sluta.

Jag vill verkligen gråta. Sitta i min mammas famn och gråta som ett litet barn. Jag saknar det. Att vara liten och tro att världen är hur stor som helst, att aldrig behöva bekymra sig för något. Ta varje dag som den är och aldrig oroa sig för något.
Jag vill vara barn igen. Kunna leka med barbiedockor som om inget har hänt. Inte bry sig om att håret är åt helvete eller att den där extra kakan redan känns på magen.

Jävla vinter och jävla sommar. Jävla höst och jävla vår. Nu måste man börja träna. Hålla sig i form. Sluta äta massa goda grejer bara för att hålla vikten. Jag förstår faktiskt inte varför jag helt plötsligt vägt mindre än jag gjort hela sommaren. Det kom som en chock. Jag som levt det goda livet med massa söta saker utan att ens röra på mig. Jag rörde mig som en tok innan sommaren och då hände ingenting. Nu har helt plötsligt allt hänt och höftbenen sticker ut mer än vanligt. Jag är inte mager, bara smalare än vanligt.
Men det var väl det jag ville.

Livet knackar på dörren. Nu ska jag gå ut och leta upp mamma. Hitta något att syssla med. Älskade mamma som hade så ont i magen att hon var hemma halva veckan och mådde skit. Hon som är så rädd för att gå till doktorn. Jag hatar henne för det. Dör hon dör jag. Hon är den enda anledningen till att jag vill vara hemma. Lämnar hon mig ensam klarar jag inte av pappa. Så jag var tvungen göra något och för en av mina sista hundralappar köpte jag det där äpplehalsbandet hon velat ha. Hon lovade faktiskt att åtminstone ringa doktorn om hon skulle må dåligt dagen efter.
Älskade mamma.

Obehag

Fruktansvärt obehagligt att vakna upp ensam imorse. Ingen man kunde krypa in i famnen hos och somna om igen. Känner mig otroligt nere. Lite sådär smygnere. Inte så att det tar jätteont, mer så att det ligger och gnager i bröstet och bara vill ut. Det är som ett otroligt tryck. Jag måste stå emot trycket orkar inte en vända till.
Vaknade sent imorse, ovanligt sent med tanke på då jag vaknade då Marcus var här. Jag måste erkänna, jag sover nästan bättre utan honom. Men det är för att jag inte vant mig, måste vara det. Har pluggat lite, jobbigt nu när man måste börja plugga. Det behövde jag ju liksom inte förut. Då var ju det värsta man kunde få ett prov. Men det är bra. Jag vet att jag kan klara det här...

Kom tillbaka älskling...
image67


Misslyckad? Jag?!

Varför känner jag mig så misslyckad?
Det enda jag gjort är att ändrat mitt liv åt det håll som borde vara bättre.

Marcus kom tillbaka...
Du behövs!...

Du kan

Nej! Ensamdepressionen börjar ta över igen. En lycklig vecka och alla hemska känslor kommer som en stor våg och sköljer över mig. Jag har drunknat och behöver någon att rädda mig. Jag vill inte vara deppig. Emelie, allt är som vanligt. Du är som vanligt. Du har gjort det som är rätt trots att allt du gjorde förut var fel.
Du kan, jag vet att du kan.


Det spelar ingen roll

Och förresten! Nu när jag kommer ihåg det kan jag ju berätta om våran familjs otroliga minusdag idag gällande den ekonomiska biten. Underbara Jolins veterinärkostnad uppgick nästan till en summa på tvåtusenkronor. Så i månaden blir det snålt.
För det andra så råkade jag, som grädden på moset, riva sönder tvdosan så en knapp lossnade. En viktig knapp också. I alla fall ur pappas synpunkt då han ska hålla på och söka nya kanaler hela tiden. Så han surar på mig. Ingen nyhet. Har han gjort hela veckan. Ja, hela livet ungefär. Han kanske var glad på mig då jag bara låg i vaggan och sov. Eller nej förresten, jag sovde ju nästan inget som liten. Attans, han har nog aldrig gillat mig. Men jag tar det med solsken. Det får vara.
Så länge Marcus, Mamma och Jolin finns i mitt liv spelar inte hans hat någon roll.

Delad i två

Sitter här. Fruktansvärt ensam och fryser. Älskade, älskade Marcus. Snart är lumpen ute ur ditt och mitt liv och du kan komma hit och vara med mig varje dag. Det är i alla fall vad jag drömmer om, även fast jag nog insett att det aldrig kommer blir sant. Det är om först om fyra år du och jag tillbringar dygnets alla timmar tillsammans.
Jag älskar verkligen dig.

Känslan av tomhet har spridit sig till varje hörn i rummet och blir bara mer påträngande då jag inser hur tom sängen faktiskt ger sken av. Aldrig har jag trott att man kunde sakna någon såhär mycket. Jag vill bara delas på två. En del ska vara kvar hemma, sköta allt, skolan, städa, allt! Den andra ska umgås med Marcus, dagarna i ända! Han är bäst. Det är ingen lögn, han är bäst.

Näe, jag ska komma ut ur mitt skal. Jag är en Simsnörd. Låt mig vara det. Så nu ska jag spela mitt och Jennies nyinköpta spel och kanske gå på toa. Förresten så har jag och Jennie börjat göra läxorna tillsammans. Det är riktigt najs, inte trodde jag att ett extra år kunde vara så givande.

Ska springa och pussa Jolin nu när hon ändå är uppe och går!!!

Hon kommer överleva

Efter en rätt ineffektiv vecka som bloggare är jag nu tillbaka igen. Full med saker att berätta. Även fast jag glömt bort det mesta. Har den senaste veckan spenderat den mesta tiden med min älskade pojkvän. Förutom tiden jag spenderade i skolan. Som tur var, var det inte så mycket. Ingenting jämfört med tiden det hade blivit med Livsmedel. Jag känner att jag har tagit rätt beslut. Jag känner mig mer lyckligare än någonsin. Även fast jag saknar Sandra och gänget mest i världen. Jag saknar henne verkligen, saknar alla de roliga hålen på skolan som vi tillbringat tillsammans. Men nu får vi börja tillförlita oss på telefonen istället. Jag får börja ringa henne.

Veckan har annars varit stillsam. Visst, jag och Marcus har haft våra duster. Eller, okej, det är jag som surat och det har gått ut över honom. Men vi har som vanligt löst det. Jag älskar honom mest i världen. Allt med honom är toppen. Förutom att jag nu har över sex sugmärken runt halsen och ett på KINDEN. Vi har inte ätit så mycket, inte lika mycket som vi brukar. Fast vi har inte rört oss något heller. Vi var i stallet på söndagen, jag hade fotbollsmatch på måndag men sträckte mig i båda låren. Så det resulterade i noll träning på torsdag och massa supergoda delicatobollar. Närmare sagt tolv stycken. Men dom var små!
Det var en bra vecka. De dagar jag började ett följde han mig till bussen. Och varje dag jag kom hem från skolan satt han där och väntade på mig.
Jag älskar honom så fruktansvärt.
Om jag var tvungen offra något skulle jag offra allt!

Veckan har slutat lite dåligt med en älskad hund som fått eksem och har typ kliat så håret lossnar och det varar och blöder och har sig. Så hon, mamma och pappa fick ta bilen idag och köra till Öjebyn (utanför Piteå tror jag det ligger?) och vara hos veterinären. Hon kom hem helt avdomnad. Fick bäras från bilen in till sin bädd och där sovde hon. När hon vaknade vinglade hon runt i huset och var lite borta.
Men hon kommer bli bra.
Hon kommer överleva och det är det som räknas!

Ett underbart år

Har nyss hämtat pärondricka åt min älskade. Han är här nu. Väntar på mig efter skolan. Ligger bredvid mig när jag vaknar på morgonen. Jag älskar verkligen honom. Han är mitt allt.
Skolan har blivit toppen. Det här är nog det bästa jag gjort för mig själv i hela mitt liv. Det här var något jag verkligen behövde. Jag ska ta för mig av alla goda känslor, alla glada dagar. Det extra året kommer vara värt det. Helt otroligt värt det. Det känns som det är något jag vill syssla med. Bli egen företagare. Saknas bara en produkt att sälja. Det kommer bli bra. Jag känner det på mig. Har kommit in i klassen. Supersnälla tjejer. Sköna dagar. Slutar hyfsat tidigt. Har bara en lektion på onsdagar. Slutar tjugo i tolv på torsdagar. Sen har jag kanske sovmorgon nu på fredag.
Marcus följde mig imorse till bussen. Helt otroligt underbart. Jag önskar att det kunde vara så varenda dag.

Pratar inte med någon ur min förra klass förutom Sandra. Vi hörs vid nästan varenda dag. Förutom nu när Marcus är här då.

Nej, nu ska jag umgås med min älskade. Gillar allt med honom förutom att han gillar att göra sugmärken på min hals.

Älskade Marcus.


Älskade

Snart kommer Marcus och han ska stanna hela veckan. Jag älskar honom mest i världen.


Perfekta familjen

Middag själv idag. Blir en Mozarellapizza från Ica. Mamma och pappa åkte till Renbergsvattnet om det heter så, och Jennie är på läger i Luleå. Så här sitter jag. Ensam med hunden. Skönt faktiskt. Ska bara ut med hunden efter jag ätit sen har jag date med tvn resten av kvällen. Tilltugget köpte jag igår, lösviktsgodis från Maxi. Har även kvar Kexchoklad sen i somras då jag och Marcus var på Cloettafabriken. Toppen. Annars ikväll har jag tänkt spela Sims. Har den perfekta familjen i skallen.
Ska sätta mig och vänta på mat nu. Har insett att jag är allergisk igen, mot Jolin, nu när hon bestämt sig för att tappa all vinterull. Kunde ju inte bli för tidigt?
Aja, Marcus och hästarna imorgon. Toppendag!

image66
ÄLSKAR DIG

Saknar Sandra. Ringer henne kanske ikväll!

Älska honom!

Försöker verkligen förstå mig på Sinus och brytningsvinklar. Men det fungerar bara inte. Jag kan bara inte fatta det. Så jag ger upp, får vänta på att pappa kommer in så han kan lösa allt åt mig.
Är rikligt trött och funderar på att lägga mig på soffan och sova en stund. Fruktansvärt skönt. Friidrott på tv med.
Väntar på att Marcus ska ringa men det verkar han inte göra. Vi får se. Han kommer ju imorgon.
Älska honom!

Döden!!!

JAAAAAAAA! Äntligen lyckades jag få bort Yahoo toolbar. Det värsta som någonsin hänt mig. Tack gode gud för internet. Jag hatar Yahoo och ska fan stämma det för att de hänger sig fast som en jävla igel och vägrar försvinna vad man än gör. Nu har jag fått nog.
DIE BITCH DIE!


RSS 2.0