All these digging little hands

Idag har jag då min första innebandymatch som sagt. Sitter och kissar ner mig typ, är så jävla nervös. Jag vågar inte. Jag vill bli skadad så jag slipper spela nästan!!
Bara för att jag är så feg...

Nae, men idag på fysiken. Måste vart en av de roligaste lektionerna ever. HAHAHA jag och Lovisa satt längst bak och så pratade vi med Olle. Först drog jag ett roligt skämt. Jag tappade pennan och sa till Lovisa "Egentligen borde jag be ... . .. att ta upp pennan och då när han frågar varför då? Då säger jag För du har närmare till golvet"HAHAHAHAH de var första skämtet dumt egentligen, men himla kul just då. Sen fortsatte jag med ett urdåligt men urkul trolleritrick. Olle hade tagit min penna så att jag inte kunde skriva. Då tog jag en penna från Olles bröstficka sen tittade jag på Lovisa och sa "Kolla så bra jag är på trolla!" Sen lät jag pennan glida ner i ärmen på koftan och drog sedan ner ena ärmen och den andra och säger "Inte här, inte här.... den är i......................Olles bröstficka!!!" HAHAHAH okej, de var kul då. Ni som läser detta skulle ändå aldrig fatta. Men vi skrattade iallafall.

Nu ska jag packa min väska men egentligen vill jag inte klä av mig för det är så jävla kallt. Jag vill bara fortsätta ha på mig mina långkalsonger och tjocktröja utan att frysa. Men jag måste packa väskan. Det blir jeans, trosor, sockar, bh, handduk, tröja, tjocktröja och sen vet jag inte mer. Duschgrejer kanske?

Jaja, hejdå mina fingrar fryser!!


When I'm feeling weak

HAHAHA nu står Jolin och tjuter på farfar i köket. Så roligt. Han är förövrigt här för att sätta dit vårat nya kakel i köket. Svart, så jäkla najs. Ska lägga in en bild sen om jag får tag på nån.

Nu gäller det att tagga prov. Kommer säkert gå åt skogen eftersom jag missade lektionen igår då alla tydligen fick veta allting. Satan, IG på mig.
Men det var fanken värt det!

Innebandymatch ikväll. Jag har redan ont i magen.
Men det kommer gå bra Emelie. Jag har fått igång innebandygenen nu. Har gjort två mål på två träningar HAHAHAHA jag är ändå stolt!

Every night I let you conquer me

Ikväll har jag verkligen inte gjort något av det jag borde gjort. För det första borde jag beställt tågbiljetterna för hundra år sen? Sen borde jag ha pluggat, men nej, istället spelade jag Sims hela kvällen. Så det gick åt skogen.

Hade snart tänkt lägga mig ner och läsa det som känns viktigast, sen titta på Survivor och heja på Rudy!



HAHAH det är bara så roligt då han klagar på alla unga, speciellt på den nakna killen ibland hehehehee.

Won't let me go so I'm holding on this way

Käken smärtar sönder. Vad är det för fel på den. Igår vid middagen var den ändå okej, och imorse vid frukosten. Men då jag till lunch skulle ta mig en hårdmacka med kaviar på så kunde jag inte tugga. Det tog bara stopp. Och nu tar det ont varje gång jag biter ihop. Fortsätter detta så går jag till skolsyster bums jag kommer till skolan nästa vecka. Men förhoppningsvis så går detta över i helgen.

Helgen som förmodligen kommer innebära min första innebandymatch på tusen år?! Mot serieledarna?!?! VAD ÄR DETTA?! Jag kommer säkert förstöra allt. 10-0 till dom efter att jag spelat center. Jag är helt värdelös! Jag kan inte teka, inte dribbla och har absolut ingen aning om hur jag ska springa överallt.
Nej, jag är inte det minsta orolig. .. ..

På tal om ingenting, nagellacket, som jag så glatt tog på mig igår blev inte lika glatt borttaget. Svordomar, kastade bomullstussar och alldeles röda fingrar. Mamma satt och pedagogiskt försökte berätta för mig hur jag skulle göra. Det slutade med att hon satt och tog bort det från mina fingrar.
Tack mummiiiie!! <3
Funderar på att göra det igen, lite mer noggrant och då jag har mer tid. Typ ikväll, efter träningen!
Det var ju ändå rätt hett.

Och idag åkte jag hem från skolan bara för att jag var så jäkla trött. Satt och halvsov sista halvtimmen på fysiken. Jag orkade bara inte ta mig till Kaplan, ha lektion, äta på mindre än 20 minuter (inte ens säkert att man fått maten på tjugo minuter!!!) och åka buss in till stan för att ta den som går hem till mig. Det kändes jobbigt, så jag gick in till stan från Balder och åkte hem. Somnade självklart på bussen, kände att en gubbe tittade lite på mig, skitsamma. Jag är cool ändå!!!

Nej, så då jag kom hem så blev det att koka kroppkakor, plugga på Naturen och sova lite. Hann sova i tjugofem minuter innan mamma kom och väckte mig då vi skulle ut och gå.
Tacka gud för det, annars hade jag nog sovit fortfarande.
Så nu ska jag plugga ännu mer och passa på att spela lite Sims, är som lite smått sugen!

Känner att jag lätt har dagens snyggaste outfit. Cykelbyxor, långkallsonger, dunsockar och världens största tjocktröja. Love it.

Pussen

All of my memories are happy tonight

Dagen i skolan var jobbig. Känner nog mest för att bara skippa resten av veckan. Skulle vara så jäkla skönt.

Blev väckt två gånger imorse. Först ringde Marcus, sen pappa. Jättejobbigt. Hann ut med Jolin vid tjugo i elva och sprang ut med henne när jag kom hem med. Så nu är hon väl så nöjd som hon kan vara.

Har även lyckas med att flirta till mig en chokladkaka om jag går med Jolin hem från Maxi, så jävla värt! Den ska jag äta upp ikväll och jag ger fan i alla jävla kalorier och hur många jävla timmar jag måste gå ut och gå. Nej, ikväll blir det att kalasa!!
Greys ikväll med, jag ska sitta bänkad. Jag vill alltså INTE bli kontaktad mellan 21:00-22:00! Nej, inte av någon. Inte ens av Sebastian!!
Nepp. Jag ska sitta där själv, med min chokladkaka.

Smarties blire! Fyfanken så gött.
Nej, nu ska jag plugga på Naturen så jag slipper görat ikväll.

PUSS!
image160

Målade förresten naglarna röda idag, det gick åt helvete. Jag råkade ju såklart pilla på nagellacket innan det var torkat. Så de blev ett superhypat fingeravtryck mitt på höger pekfingernagel. Jajamen. Då blev jag så irriterad att jag började skrapa bort det på alla andra naglar med.
Så ikväll ska jag göra det noggrant efter att jag tagit bort det gamla nagellacket.

Det kommer bli greeeat!

One by one they're tellin' me to hang on

Det jobbigaste med onsdagar är att hela dagen går ut på att planera den så man hinner till skolan i tid. Speciellt att hinna planera allt annat som ska göras. Tillexempel gå ut med Jolin. Klurigheten med det är att vara ute i minst en halvtimma, så sent som möjligt. Det innebär alltså. Att jag ska gå ut med henne vid senast tio i elva och vara hemma innan tjugo över. Bussen går nämligen kvart i och jag vill ju inte se ut som ett sär då jag ska till skolan.

Nej, vilket jobbigt liv jag har. Jag har en familj, ett husdjur, mat, toalett och ett hus.

Sen tror jag förresten att min käke dog då jag halkade igår. Tar jätteont att bita ihop och tugga. Ska undersöka saken.

Ses.

And to fly down the street in a trance

Sittre här och försöker komma på min lista på Att göra saker imorgon. Men det går så jäkla trögt. Sitter samtidigt och har dåligt samvete för att jag vet att jag borde plugga på Naturen istället som ligger helt uppfläkt på sängen. Samtidigt som båda det tänker jag på hur min ekonomi ska hålla i December månad, när jag ska boka tågbiljetterna och vilka dagar, samtidigt som jag tänker på att göra klart min bilduppgift.

image158

Jag får helt enkelt sluta tänka. Så enkelt som det låter. Nej, jag har alltså för mycket att fundera på. Fysiken, naturen, redovisning i naturen + företag för en dag. Okej, jätteroligt, jag lovar! Men inte just nu!
Jag hinner helt enkelt inte, vi måste alltså baka nybakat bröd. Så därför sover jag hos Lovisa på söndag för alla som undrar.

Nej, nu ska jag fortsätta med min planering. Sen ska jag lägga mig ner på sängen och göra klart naturen.
Men först måste jag kolla om tåget... jag måste!

image159

Idag tränade jag mot alla odds. Knäet ömmade och jag var yr. Ville helst lägga mig ner i sängen och bara blunda. Men okej, jag kunde inte. Och när jag trodde det bara var en halvtimma kvar av träningen var det fortfarande en timma! Herregud, jag börjar ju bli galen?

Näe, nu kom jag på en till grej jag måste göra. Kolla när jag hade bokat klipptid, och bestämma mig om jag ska köpa ny hårfärg. Ja, vi får se.

Och förresten blir det Umeå den 21 december. Kunde dom inte tagit de den 24 när dom ändå håller på?
Fast jag kan ju se det positivt. Hinner säkerligen in på Lagerhaus och kolla på nån julklapp.

Nu måste jag fortsätta. HEJS!

I never know, I never know

Knäet smärtar. Lyckades ju såklart halka idag när jag skulle in i skolan då jag sprang för att hämta bildmappen (Lovisa var ju så stressad!). Som tur var såg ju ingen mig. HAHAH men det var fult och jag har ju då världens ondaste knä. Frågan är ju om jag överhuvudtaget kommer kunna springa ikväll?

Får hoppas, jag ska ju satsa nu.
Nej, nu ska jag kanske plugga lite Natur.
Kram!!

Tihi

Sitter och fryser benen av mig. Det är så jäkla kallt. Men jag kan inte skruva på elementet. Det kommer bara resultera i ett jättevarmt rum när jag ska sova.

Nej, jag ska fixa lite längre bloggning kommer senare!

Nevermore

Jag tror jag har nån sorts sjukdom. Eller så är jag bara inte trött när jag går och lägger mig. Kunde verkligen inte sova igår heller. Låg och vred mig i en evighet. Insåg också igår att det kommer bli en dyr december. Julklappar+matchkläder+resa till Marcus.

Ackack, mitt kontokort gråter tårar.



Kom förövrigt att tänka på Lovisas byxor som är slitna så att man ser mobilens konturer. HAHAHAHAH


Ge mig tips

Jag lider typ av akut träningsvärk i låren. Att ställa sig upp och sätta sig ner är rena pinan.
Istället försöker jag stå så mycket jag kan!
HAHa, lögn. Jag sitter mest ändå, så länge man sitter still känns det inte.

Annars är det bra. Skottade liksom garageuppfarten bara för att jag inte hade något att göra. Jag måste skaffa mig en hobby.

Ge mig tips om en ny hobby!!!


If I pretend that nothing ever went wrong

Idag är det måndag. En ledig dag.
Har haft så mycket att göra på sistone att jag till och med glömt bort att jag fått pengar. Så nu har jag iallafall fått mitt barnbidrag. Skönt. Men alla dom pengarna kommer gå åt flanders. 500 måste jag återgälda mitt spar för mina nya jeans, och 120 kronor måste gå till sockar och shorts från Team Sportia.

Ja, jag är lite deprimerad över att 620 kronor kommer gå åt pipan direkt jag fått dom. Men, jag får skylla mig själv. Är jag inte bättre på hålla i dom så...

Och idag då, den lediga dagen. Jag som räknat med att bara få vara hemma och ta det lugnt tills träningen ikväll (8-9) fick alla planer förstörda. Nej, istället kom mamma på att jag har min sista teorilektion idag. Jag orkar bara inte. Jag vill inte åka ner till stan för att lyssna på nån långhårig gottlänning. Jag kommer säkert bara somna som jag gjort det senaste tre gångerna. Pinsamt? Jovisst!
Nae, så då var alla planer förstörda. Så istället blir det att stressa, så känns det iallafall.

Men jag har vissa saker jag ska hinna med idag.
Jag ska tillexempel hinna med att läsa Naturkunskapen en gång + att svara på alla instuderingsfrågor.
Sen ska jag hinna ut med Jolin en gång till också, viktigtviktigt.
Ska ut med henne nu. Sen måste jag hinna äta också, och fika.

Jaja, okej de var inte så mycket men med lite tid är det mycket. Jag som hade tänkt hinna spela lite Sims också. Det måste jag.

Jag är lite av en nörd.

image157

No hope, no love, no glory

Alltså vad är detta?! Jag har liksom inte bloggat på en hel dag! WHUUT?! Nej, jag känner ingen större kris efter att blogga. Har liksom inte haft tid?

Fast det är just det jag haft, men inte tid till att sitta vid datorn. Dagen började med att jag låg och drog mig i sängen. Det är alltid så jäkla kallt utanför täcket och sängen var nybäddad. Så det var himla mysigt. När jag väl tagit mig upp hamnade jag direkt i lunchen. Gröt och mackor blev det. Satte mig sedan på mitt rum och började plugga Naturkunskap. Jobbigt, för jag kan fortfarande ingenting. Jag kommer glömma bort allting. Nämen, då Idolreprisen på tv väl slutade fanns det inget bra på tv. Verkligen ingenting!!
Så vad hade jag att göra framför tvn om de ändå inte var något bra? Och jag kände inte heller någon större lust att sitta och plugga utan tv.

Istället fick jag då världens bakarlust. Igen! Så jag drog ihop en lussekatts deg och under tiden den jäste hade jag inget annat för mig än att helt enkelt börja baka chokladbollar. Så idag blidde de både lussekatter OCH chokladbollar.
Eller färgade bollar som min moster säger. HAHAH

Näe, sen var jag i stallet. Tanterna i min ridgrupp är så trevliga. Fika efter, jag och Ingela satt och skrattade åt att göra pepparkakor till Luciashowen. Ingela är förövrigt två år äldre än mig, hon är ingen tant.

Så nu har jag bara suttit framför datorn sen jag kom hem och spelat Sims. Jag är verkligen en sån nörd. Hade vart bättre att prata med Lovisa. Hon hade säkert nått intresting att berätta.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Bert....
Tror jag.. ..

  

Mother, did it need to be so high?

Sitter och har världens ondaste mage. Den är som bara ond. Petar jag på den tar det ännu ondare. Jag är nog svälld. Kakdeg, hamburgare och godis har tagit ut sin rätt.

Som sagt. Jag bakade ju kakor idag då. Vissa av dom blev inte så dåliga som jag trodde. Men jag var ändå arg, så istället för att gå hemma och sura stack jag ut och sprang.
Och jag lovar, jag springer aldrig. Jag hatar det, och jag hatade det lika mycket idag. Men när jag kom hem hade jag sprungit bort alla sura miner och kvar var bara en slut Emelie. Så det var himla skönt.

Hatar att köra bil nuförtiden också. Tänker på allting, verkligen. Som jag nog inte borde tänka på. Det blir som helt plötsligt massa annat i skallen. Har börjat köra sämre sen jag var på körskola. Innan tänkte jag inte så mycket, då bara hände allt. Mycket bättre.

Stallet idag, kanske inte lika roligt som jag trott. Men imorgon då äre på riktigt. Då jävlart ska jag satsa.

Och idag har jag även hunnit fixa min mammas frilla lite. Mamma är bäst.


In a world of make believe
You can change all that you see
But in the world of reality
You've taught me all that I need

Time like a river flows
Twisting and turning all the way
Life is an endless road
You've been with me day by day

The only way I can thank you
Is to be the best that I can be
If we hold on together
Just you and me


Aldrig mer.

Näe, fyfan vad less jag är. Jag ska aldrig mer baka i hela mitt jävla liv. Nu var det fan sista gången. Kakorna blev sämst, först brände jag dom sen så gick alla andra kakor av förutom dom jag inte mosade.
ALDRIG MER.
image153
Jag ska lämna dom sista att förkolna i ugnen.

Sometimes life is just wonderful

Somnade kanske lite väl sent igår, men konstigt nog så känner jag inte av det idag. Inte än iallafall.

Gårdagskvällen var toppen. Bästa sällskapet och supergod mat och efterrätt. Hanna var kingen, värsta husmor. Jag ska då snylta till mig mat där fler gånger!
Vi satt vid matbordet som riktigt vuxna kvinnor ett ganska bra tag innan vi slutligen flyttade oss till vardagsrummet.  Där vi satt och pratade resten av kvällen.
Mys.
Vi måste göra om det.

Fast nu hinner jag inte blogga mer, ska hinna till stallet också.
Puss.

Itchi

Maha, sitter här med världens stelaste ben. Har liksom två par leggings och ett par jeans. Som för övrigt är tajta. Så nu är det verkligen supertajt. Jag ser nog tjockis ut eftersom det blir så mycket runt benen. Jaja, vad göre. Vi ska ju bara vara hos Hanna och lattja :)
Vad fint.

Nae, nu ska jag firra det sista. Bussen går ju som sagt halv. Ska möta Emmy där.

Synes

You know the pictures we used to paint on the outside

Hej, borde egentligen sova vid det här laget. Imorgon har jag ännu en gång lovat att gå ut med Jolin på morgonen. Egentligen ångrar jag mig redan. För jag vet att jag kommer bli otroligt trött och grinig. Slutar förhållandevis tidigt imorgon. Sovmorgon till tio över tio, slutar tio över två. Har två lektioner, så jag ska väl inte klaga. Men iallafall. Det kommer bli skönt. Hoppas bara att mamma kan få goda hjärtat och vänta på mig tills jag slutar så jag får bila med henne hem.

Ikväll har jag inte gjort något av värde. Tränade, kom hem, duschade, satte mig framför tvn och har suttit där tills klockan tio då jag satte mig här.

Mitt liv är något så tråkigt. Har inte ens tagit mig tid att titta på fysikläxan. Nae, Lovisa viskade i mitt öra att vi redan gjort den. Så då litar jag på henne.

Nae, nu äre Survivor på tv. Måste se det. Hejar på Rudy, den gamle militären. Han rockar.


Imorgon ska vi göra mat hos Hanna. De gamla gänget. Ska bli myspys. Hoppas bara att vi inte spelar Twister, för de suger jag verkligen på!

image151

Hittade förresten en fin bild på min älskade mamma (L)
image152

Bästast!

Across the field you see the sky ripped open

Sovde som vanligt idag efter skolan. Fruktansvärt onödigt med tanke på att jag har en hel dag att expandera åt skolan och roligare aktiviteter än att ligga och snarka i långkalsonger på sängen.
Mitt försök att ställa larmet på mobilen misslyckades ju såklart också. Låg i en timme och drömde om att klockan var 13:07. När jag väl vaknade var klockan 14:07.
Så tur att jag vakna och hann ut med Jolin innan mörkret gjorde sitt inbrott i skogen.

Sen väl hemma provade jag på DVDn jag fick från Apoteket. Det måste nog vara den fulaste träningsdvdn i världen. Alltså den var bara så dålig. Tjejen som instruerade höll på att ramla flera gånger, sen hade hon en för kort tröja och styva nipples. Jag gav upp. Den sög verkligen, måste vart den tråkigaste träningen jag vart med om. Istället peppade jag upp till innebandyträning ikväll. Så jäkla najs.

Vi ses.

image150

Every little day

Morgon igen. Sitter och funderar på om jag ska ta med mig mina termobyxor eller inte. Troligtvis inte. Så kallt är det inte ute....
JOOOO DET ÄR DET!
Men jag måste härda, annars kommer jag ju frysa hur lätt som helst när den riktiga vintern kommer.

Nu måste jag göra mig klar så jag slipper springa till bussen, igen.

Hejs!

en brulla om Giving every promise bitter e...

en brulla om Giving every promise bitter e...

sluta klaga över sin jävla farsa. du ska va så jävla glad att du har en. annars skulle ni inte ha råd med nåt och de vet du.

Vill bara besvara denna arga kommentar.
För mig spelar det ingen roll vad jag har råd med eller inte. Jag har hellre inte råd med något och vill vara hemma än att ha råd med saker och inte vilja vara hemma. Jag är hellre lycklig än deppig. Du som kommenterat detta vet inte hur jävligt det har varit hemma.
Jag förstår att du kan bli arg då jag säger så, men för mig så är det inte så.
Du har ingen aning om vad som hänt hemma hos mig, du vet ingenting. Så du ska inte heller uttala dig. Jag lever hellre utan pappa än en pappa som är elak och aldrig är stolt. Du vet inte hur många gånger jag fått höra "Hade du pluggat mer hade du fått MVG". Hemma hos mig duger inte ett VG hemma hos mig ska det vara MVG annars räknas du inte. Du vet inte hur många gånger jag inte sagt något bara för att inte bli nedtryckt.
Har du inte gjort mål på en match eller en träning, då var du inte tillräckligt bra.
Tränar jag är jag inte tillräckligt bra, går jag bara är det inte tillräckligt. Springer jag springer jag för mycket.
Det finns saker jag inte ens vill nämna för att folk inte ska få fel uppfattning om min far. Saker som jag helst håller för mig själv.

Men du ska inte uttala dig, du vet inte hur det är och jag vet inte heller hur du har det.
Men jag är hellre lycklig för jag tycker inte att min pappa ger mig något jag behöver. Skulle han vara otrogen skulle jag hata honom, skulle mamma vara otrogen skulle jag förlåta henne.
Så känner jag. Känner du annars så är det upp till dig.

Tack.


I'm losing you

Körlektionen idag gick bra. Faktiskt över förväntan. Hade världens pirrigaste mage då jag satt där på bussen in till stan. Väl i bilen slutade den pirra och allt blev normalt ungefär. Det gick faktiskt riktigt bra. Hon var till och med stolt över mig för att jag gjorde lite Ecodriving. Den du!

Förövrigt sitter jag just nu på nålar och väntar på att få springa iväg till bussen som jag ska ta in till stan. Väl på bussen kommer jag möta Emmy, hjärtat herself, och på stan ska vi träffas på Kåffein och fika med tjejorna. Ska bli mysigt. Få snacka av sig lite.

Nu har jag inte tid att blogga mer för nu ska jag ringa Sandra. Hoppas hon svarar bara!
image69

23

Pratade nyss med Roger. Min innebandytränare. Snart är det alltså dags för mig att börja spela match. Jag kommer vara nervösast i världen. Det kommer säkert inte gå så himla finemang. Men iallafall. Jag ska alltså gå till TeamSportia och säga att jag vill köpa ett set med sockar och shorts som jag måste ha för att få spela match.
Sen fick jag även mitt nya tröjnummer, 23. Låter som lite halvballt.

Näe, nu ska jag packa det sista innan jag ska dra mig till körskolan!


We're the same soul

Snart ska jag då infinna mig på körskolan och sitta i en bil med en lärare. Jag kan inte ljuga och säga att jag inte är de minsta nervös. För det är jag. Men inte så jätte som jag skulle kunna vara. Liksom, vad är det för farligt att köra med en körskolelärare?
Dom är ju där för att lära mig.

Nej, nu ska jag gå och ta på mig jackan så jag inte missar bussen vilket skulle vara typiskt just för idag.

I hope I'm wrong before I die of boredom

Varför sa jag något för?

You're holding on to every little thing so tightly

Egentligen har jag inte tid att sitta här. Egentligen borde jag ligga i sängen och sova. Alltså egentligen egentligen. Men just nu gäller mitt egentligen Lovisa och hennes besatthet av skolkatalogen. Okej, hon kanske inte är besatt. Det är vi nog båda, av olika skäl...
Men iallafall, vi ska se om vi har något mer gemensamt än bara det mesta i världen?

Har förövrigt kollat upp tiden i stallet.
11:00-12:30. Najs, då hinner jag ju precis till skolan ska försöka få med mig Lovisa också, vill som inte fara och titta själv.

Och Egentligen2 borde jag sova. Imorgon ska jag nämligen till körskolan, och köra bil! Då får jag inte vara trött och okoncentrerad så jag krockar eller något.
Det skulle vara döden. Jag är så himla nervis fast ändå inte. Det känns inte, men jag kan bara tänka mig hur det kommer vara imorgon. Och jag kan dragläget, jag kan! 

Idag var även Lovisa lite irriterad på mig för att jag pratade fort och mycket. HAHA jag fattar typ inte själv hur mycket jag pratade. Konstant?
Ja, jag skulle nog också tyckt det varit lite jobbigt. Tur att jag och Lovisa är öppna med varandra så vi kan prata om de där utan att bli sårade!

Sen är jag lite ledsen. Jag har insett att istället för att slösa mina sista tvåhundrakronor den här månaden på ett kontantkort som jag tänkt så får jag istället nöja mig med en ny bh.
Det är ju iochförsig inte fy och skam. Men vad tråkigt i jämförelse med gratis sms. Fast bhn kan jag ju ha längre.

Näe, nu ska jag kolla klart i skolkatalogen, sen ska jag oroa mig för imorgon.

Get confused and you fade away

Träning ikväll. Och Lina ska träna! WIHOOO!
Det var på tiden faktiskt. Ska bli himla najs att få träna med henne!!

Imorgon blir det fika med tjejerna. Love it.
Ska bli himla mysigt. Får se om jag hinner hem efter teorikursen. Men det lutar mest mot att jag tar mig mot Linas place och hänger där tills vi ska träffas.

Idag åt Elin med oss. Hon var så himla rolig hahaha som vanligt då. Hon hade tappat ner vantarna hon olovligt lånat av sin mamma i toaletten. Resten är en hemlis som jag inte får berätta för henne. HAHA.
 
Har nu bara kvar två bilder att göra sen är jag klar med all bild tillsvidare.

Nu ska jag tigga skolkatalogen av Jennie och vänta på att mamma ska ta mig till Maxi och handla. Det blev visst nu. Ska nog tigga godis av henne med. Det skulle inte vara dåligt.

image149
Elin tog en tugga av densitetspotatisen!!


Happy day

Ikväll blir det nog att boka tågbiljetter. Har bestämt mig, ska nog till Marcus ändå i jul. Även fast det är lite kärvigt. Klart jag älskar honom, mycket. Men jag vet bara inte om jag är kär. Eller jo, jag är säkert det om jag får vara med honom, men det får jag inte.
Men jag ska iallafall till honom. Skönt att få komma bort lite.

Nu ska jag klä på mig för de kalla klimatet.
Och ja. Jag tycker det är kallt då det är minus två grader ute!!

Sen måste jag börja planera julklappar ORKAR INTE!! Eller jo, men jag kommer aldrig på nått smart och billigt. Nej, jag får börja göra saker själv. Kulkul.
Pengar om fem dagar!

Puss

To catch my breath some place far away

Hatar måndagar. Just för att vi har verkstadsteknik med Gunnar. Finns det någon jag hatar mer?
Jag tvivlar.
Idag var han ändå snäll, hade till och med gjort sig besväret att för första gången ta på sig hela munderingen med verstadskläder.
Men jag hatar honom fortfarande. Han är en äcklig och elak person.

Som då han tog mig runt midjan då han skulle gå förbi mig. Jag och Lovisa tittar chockat på varandra varpå jag börjar sjunga "Touch me, touch me. I wanna feel your body. Your heartbeat next to mine" eller någe liknande. Då vänder han sig om och tittar på mig och säger "Förlåt att jag tog i dig utan att fråga" med sin alla pedofiliska röst och blick.
DÖÖÖ GUNNAR DÖ!!!!!!!!!

En jag däremot gillar är Olle. Olle rockar!
image148

Nej, nu har jag mycket att stå i. Jag ska till en början byta om till träningskläder sen åka och träna sen måste jag gå till farmor och farfar. Jag kommer förövrigt aldrig hitta dit, men okej! Skitroligt. Jag kommer väl bli rånad och våldtagen av nån cool snubbe på Atorp.
Och i skolan är det inte så mycket för tillfället. Även fast det känns så.

Sen jag började skolan i stan så känns det som att jag har så mycket att göra. Jag tränar, är med kompisar, tränar lite till är lite till med kompisar. Det är så mycket på fritiden som jag annars ALDRIG skulle orkat med.
Men jag är lycklig.

Lånade två böcker på skolbibblan idag. Berts befrielse och Halva sanningen. Tror den sistnämnde har chanser att vara en riktig klippa. Bert lånade jag mest för att jag fick suget av att läsa den. 
I historian ska vi göra som en tidning. Wippi. Nej, inte så. Men jag hamnade i en bra grupp iallafall. Känns ju lungan.

BYE!!

How should I stay calm when panic lies just ahead

Idag har jag typ världens äckligaste hår och världens fulaste frilla. Förövrigt så pallar jag verkligen inte med Verkstasteknik morgon och sista lektionen. JAG HATAR VERKSTASTEKNIK.
Speciellt hatar jag Gunnar. Han är äcklig och störd i huvudet.
Eat my ass liksom.

Fast det är han inte värd. Han borde inte få nånting!

Nej, nu ska jag göra mig klar för ännu en givande dag i skolan.
Dagarna går alldeles för fort.

Giving every promise bitter ends disappointment walks

Varför känns allt så jävla illa just nu?
Allt är bara så fruktansvärt misslyckat. Jag ska ändå inte klaga, det finns dom som har det värre. Men jag trivs verkligen inte med mig själv nu.
Det går upp och ner hela tiden, nu har det börjat gå neråt, igen.

Jag vill inte vara sämre än alla andra, jag vill vara lika bra. Men jag vet att jag inte är det. Jag kommer aldrig bli det heller. Alla andra är så mycket mer lyckade än mig.

Hej, här är jag. Jag har inget liv, det förstörde jag när jag var femton år och satt hemma och deppade dygnet runt.

Om jag ändå fick leva om mitt liv, utan min far. Det låter hemskt, men jag önskar att jag fått en annan. Nu får jag istället glädja mig med den jag har. Jag har iallafall en pappa...

You thought you'd found a friend to take you out of this place

Where did all your sadness come from?

Nu är jag hemma. Fast jag har varit det ett tag men nu är jag då som mest hemma!
Var ju som sagt och kollade på innebandy. Började med att jag först gick till Kaplan från stan där mamma och pappa släppte av mig. Tog väl tjugo minuter ungefär. Sen när jag kom dit var det ändå smockat med folk så jag fick stå och luta mig lite mot en vägg och titta.

Såklart som alltid var det någon lång gubbe som ställde sig rakt i mitt synfält där jag hade Isabells lags mål. Menmen, jag kunde ju lika gärna bott i Afrika utan varken vatten eller mat.
Tyvärr så förlorade dom med 9-3. Måste säga att det var ganska mycket tur. Men Isabell kinga och gjorde ett mål iallafall (Hejade mest på henne!).

Sen då, när matchen var slut stod vi och pratade en stund med varandra. Fick jag vet att den sjunde december är det kalas för Stina och Isabell. Så då ska jag till Umeå och träffa tjejorna. WIHOOO!
Längtar typ mest i världen.

Såklart så var ju ingen hemma och kunde skjutsa mig, och jag är inget fan av att cykla på vintern. Så jag sa att jag skulle gå hem. Lättare sagt än gjort. Som den astmatiker jag är så gjorde den sig ju såklart påmind. Gick typ och tjöt varje gång jag andades bara för att luftrören blev mindre än det minsta sugröret i världen. Det var inte kul. Sen var det varmt som i en djungel. Termobrallorna var alldeles för mycket och halsduken med. Höll på att svettas ihjäl när jag gick där uppför Solbacken.
JA, jag GICK uppför Solbacken!!!!
Den är inte rolig ska jag säga dig. Men jag kom iallfall hem. Efter över en timmes promenad från skolan kom jag hem. Snabbdusch och när jag var klar stod maten på bordet.

Och nu har jag nyss vart ute och övningskört. Så idag har jag inte gjort mycket.
Ätit, Innebandy, promenad hem, ätit, övningskört och sen får vi se om det blir att sluska framför tvn eller att gå på promenad med mamma ikväll.

image147
ISABELL!! <3

Snabbt

Hejsan hojsan.
Bara en snabb bloggning om läget idag.
Nu ska jag åka bil ner till stan där jag sen ska gå till Kaplan. På Kaplan ska jag se då Isabell spelar (L) längtar efter att få träffa henne.
Så nu måste jag göra mig klar för om 5 minuter måste jag sitta i bilen.
NU.

Wihoo!!

JAAAA jag har äntligen lyckats med att få en kanal mer än jag hade förut, till och med två!
Men jag saknar fortfarande ettan mest i världen. Alla barnprogram där!
JAG KOMMER INTE KUNNA SE JULKALENDERN I MITT RUM!
Den tanken har aldrig slagit mig förut! Jag måste fixa ettan nu, men jag vet inte vad jag ska göra för att hitta den heller?!
Nu vågar jag ju inte kanalsöka igen när jag väl lyckats få sexan och tjugofyran!

Men jag måste, tolv dagar kvar tills första december.

You talk so sweet until the going gets tough

Echo
Mike
Echo
Lima
India
Echo

Det där är mitt namn på nått mystiskt radiospråk. Det har Marcus lärt mig!
Så nu vet alla det.

Annars ikväll åkte jag ju då till Lovisa som tidigare nämt. Hon är bara för kul. Det började med att jag kom och vi gick direkt till Coop. Lovisa, Malin och jag. Vi skyndade oss ganska bra för Malin kände sig stressad eftersom hon skulle hem vid tio och sova för hon ska jobba imorgon. Men iallafall så handlade jag godis.
Även fast jag var i det minsta behovet av det efter en svullodag hos mormor med muffins, sockerkaka, bullar, gifflar, mackor och pepparkakor.

Japp, men med en godispåse gick vi då hem till Lovisa igen och parkerade framför tvn där vi först såg SvenssonSvensson och sen lite av Babben&co. Bara Paulo Roberto. Sen satte vi på Fucking Åmål, så jäkla bäst!
Synd att bilden var sämst. Eller kassetten kanske man ska säga. Bilden var vitare än vitast. Den var vit som snö. Det såg mest ut som att Agnes och Elin och Jessica och Johan och Markus och Camilla medflera var i himlen.
Så jag ska önska mig filmen i julklapp, även fast jag har den hemma.
Den är ju ändå kult.

Sen måste jag bara berätta om då vi pratade med turken. HAHAHAH eller pratade och pratade. Lovisa stod först och pratade med högtalaren. Och sen satte turken på musik och då säger Lovisa "Party party!" och börjar dansa. HAHAHAHAHA om man inte var där fattar man inte hur kul det såg ut.
Sen var vi lite mer med hennes lillasyster som är längre än både mig och Lovisa.

Nu ska jag titta på tv eller göra nått annat.
Prata med Lovisa typ?
HEJDÅ!!

image146
Spana in Olle där bak!! Tihi


Skumtomtar är livsfarligt

Nu ska jag bara snabbt blogga om läget.
Sju ska jag åka till Lovisa. Med mig dit ska jag nog ta med mig några filmer.
Typ, Fucking Åmål och på Malins bevåg Eva&Adam.
Ska ringa henne sen.

Nu ska jag över till min systers rum och titta på Disneydags.
Bara för att ettan inte funkar i mitt rum, det är stört.


Och förresten, skumtomtar är livsfarligt. Tar man en kan man aldrig sluta, då vill man bara ha fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler och fler

And why did I have to make those same mistakes

http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article1273651.ab

Måste bara få kommentera det där litegranna. Då hoppas jag för guds skull att som själva (alla miljöforskare mm) har världens miljövänligaste bilar, att när dom åker på sånadära konferenser där dom pratar om hur dåligt allt är att dom banne mig tar tåg och reser med!
Inte flyg. Och samma sak med alla jävla politiker i Sverige. Varför flyga tjugo mil då det går tåg?
Näe, jävla politiker. Det är dom som är miljöbovar.


Mormor <3

Pratade med Olle lite inatt, han ringde väl vid fyra. Annars sovde jag väl som mest vid den tiden.

Idag ska jag då till mormor och fika. Så bäst. Älskar henne och hennes fika, hon är sötast i världen. Hoppas hon vill vara hos oss i jul. Jag ska då fråga.

Sen var det väl som mest typiskt då att Timo albumet jag laddat ner inte passar för ipoden. Och eftersom jag inte är nått geni när det gäller filtyper och datorer så laddar jag hem ännu ett likadant album och hoppas att de funkar istället.

Nej, nu måste jag springa  PUSS!!


Didn't I know, and couldn't I see

Egentligen borde jag verkligen sova nu. Jag borde verkligen lägga mig ner och blunda järnet. Men jag orkar bara inte, eller jo. Men jag är för hungrig. Och jag har mens. Jag orkar inte lägga mig ner bara. Hatar att ha mens. Mensvärken ikväll på Maxi och hela kvällen typ framför tvn. Satt mest inne på mitt rum och skuggade klart min bild. Så nu är den nästan färdig.
Äntligen.

Annars idag så var Elin typ knäpp?
Eller okej, hon är som rolig. HAHA för rolig. Det var så jäkla kul. Hon tog en bit av potatisen. Så jäkla äckligt. Den hade typ legat i ljummet vatten alldeles rå en hel dag ungefär. Och Elin tog en tugga och tugga på, länge.
Sen skratta hon högst i matsalen så att alla titta på hon.
Men hon är ändå rolig.


Imorgon är det iallafall Lovisa och en dejt med pepparkaksdegen, får se om vi ska vara med den såkallade Sebbe HAHAHAHHA men de vill jag inte för jag kommer vara ful imorgon.
Och ännu roligare är att Ville skrev på apberget HAHAHAH det var roligast i veckan!!!

Nej, nu ska jag seriöst lägga mig och sova. Ska ju kanske med mamma på stan. Ringde faktiskt och pratade med min farmor idag. Hon vill gå på stan med mig så jag får välja ut en ram jag vill ha till mina broderade inflyttningstavlor. Dom lär ju dröja ett tag.
Kan hon bara inte hitta en egen ram?
Vill verkligen inte gå med henne på stan!

ÄLSKA MORMOR!
image145
Hoppas du har det fint Göte...

Förlåt

Were we still kissing when you knew that we were through?

Kvällen har varit slapp. Har mest suttit och tecknat på min valörteckning. Spanat lite på Idol också. Sitter nu och lyssnar på Timo. Har träningsvärk i bröstmusklerna på det.

Får se om jag återkommer senare inatt.
Nu ska jag lyssna på Timo.

Were we still kissing when you knew that we were through?
Were we still holding hands when you began to see us from another point of view?
Tell me was I slipping before I even knew
Did I fall down and make my mind go black and blue?


I can't take anymore

"Detta test är så intelligent att det tvingar testpersonen att svara ärligt. Det fungerar helt enkelt inte att klicka på något annat än sanningen"

HAHAHAHAHAH Farbror Torsten är ju bara bäst. Eller så är det jag som har världens sämsta humor just nu. Jag kan citera honom ännu mer om ni vill!

"LURAD!
Svaren, ditt namn och din epost har nu skickats iväg till flera ledande medier på nätet för allmän granskning och publikation. Allt du fyllde i kommer att avslöjas! Särskild tonvikt kommer att läggas på att informera folk i din närhet.

Nädå, nu skojar vi allt lite! Inget kommer att skickas iväg eller avslöjas. Det här är i princip enda gången som Farbror Torsten lurar sina besökare sä här"

"Farbror TorstenTM är inte bara trög i sinnet, han är trög i reflexerna också. Detta trots att han övat sig i denna reflextestare många gånger"

HAHAHAH
Kolla bilderna som finns ibland till höger, och texterna till. Så jäkla kul!
http://www.farbrortorsten.com/tester/psykopat/index.php



Nej, allvarligt. Steg upp tjugo över sju imorse även fast jag har sovmorgon till tio och gick ut med Jolin.
I början är det en sån jobbig känsla när man står där i långkalsonger och tittar på termometern och hur man än står där och önskar så vägrar den visa tio grader varmt. Nej, istället står den fortfarande kvar på två minus.
Men när man väl är ute så är det rätt lugnt faktiskt.
Det är som skönt, även fast jag går omkring och är rädd att en björn eller en älg skulle hoppa fram och döda mig eller nått. Så varje gång Jolin hör nått stannar jag och lyssnar till det yttersta efter tunga steg i skogen eller knastrande grenar. Oftast är det ingenting.
Men man kan ju aldrig vara säker.

Idag har vi ju fysik också. Hoppas innerligt att vi har den första lektionen för jag orkar inte gå och vänta tills tio över två på att lektionen ska börja. Jag orkar bara inte det. Vill bara hem och måla på min bild eller nått?
Nej, nu ska jag göra mig klar. Har ju redan packat min väska men jag ska fortfarande fundera på om jag ska ta med mig termobyxorna eller inte.
Troligtvis, om dom ryms i väskan. Men det återstår att se.

Syns

But would you even be the same if you left them behind

Har suttit och målat på valörbilden hela kvällen ungefär. Har ändå bara hunnit göra klart båda ögonen. Men nu är det inte mycket kvar. Och jag måste erkänna att jag tycker det är himla roligt att hålla på med olika gråskalor och skuggor. Det är faktiskt jätteroligt.
Då det går bra.
Då det går dåligt är det en helt annan sak. Har fortfarande fyra bilder kvar att göra klart. Får väl kämpa med det i helgen eller nått.

På lördag ska jag förresten till mormor hade jag tänkt.
Älskade mormor.

Träningen gick faktiskt jäkla bra idag. Börjar ju lära mig nu, komma igång till min gamla form. Är bara kondisen som saknas. Men det går ju ordna, då man orkar.

På lördag blire nog Lovisa och Fucking Åmål.
Så jävla bra film!


Bit by bit I swear I think I'm losing

Det här suger verkligen. Är det någon dag i veckan jag hatar så är det torsdagar. Övrigt är den ändå bäst för jag slutar innan tolv,jag har en hel dag på mig att göra annat och jag har bara två lektioner.
Så rent tekniskt sett borde jag inte vara trött. Men det är just det jag är.
Direkt jag kommer hem slocknar jag. Bara direkt. Jag hinner knappt byta kläder innan jag somnar.
Och jag gillar att sova, men inte på torsdagar! Inte på dagar då jag har all tid i världen att göra allt jag borde göra som jag inte hunnit.

Idag var jag duktig. Jag ställde till och med mobilen, men tio minuter blev snabbt till en kvart som sen blev till en halvtimma och nu, två timmar senare så vaknar jag helt utslagen på sängen av att telefonen ringer.
OCH INGEN SVARAR.
Näe, då hade mamma tagit sig friheten att bara inte befinna sig hemma utan ute med hunden utan att säga "Hej Emelie, jag går nu".
Jag kunde ju typ trott att hon dött eller nått! Blivit kidnappad!
Men jag vaknade iallafall.

Så nu har jag väl inte mycket att göra innan klockan blir halv sex och jag ska iväg på träning på Kaplan. Tiden räcker nog inte. Jag får iallafall inte somna om igen.
Funderar på att dammsuga, men jag fryser för mycket.
Funderar också på att rita lite på min bild, men det kändes för jobbigt att plocka fram allt.
Så istället ska jag klä på mig för att inte frysa. För det är verkligen inte kul.

Och idag vare dans på skolan. Foxtrot. Jää, jag var inte bra och alla killar trampade typ på mina tjocksockar, det var inte heller så bra.
Men förvånatsvärt var nästan alla killar längre än mig, fast några stank, några lukta gott, några var seriösa andra inte och vissa var faktiskt så jävla bra.

Nej, tagga träning med Lollo ikväll, måste få henne att vilja äta pepperkaksdeg i helgen.
Faller en så faller alla som man brukar säga!!
(Undra förresten om Elin är på skämthumör ikväll, hoppas inte!)

"Men ut då!"
"Jag vill inte"
"ELIN GÅ UT!"
"Näe, jag vill inte du får spela igen"
"ELIN!" - Tomas
"Jag skoja ju bara!!!"

Die hårfön, die

Åh vad jag blir irriterad. Kan Jennie sluta föna sitt jävla hår så jag kan göra mig klar?
Det finns tusen andra ställen för henne att stå och föna det på, och att föna det får hennes hår inte att bli mindre lockigt utan mer.
Die hårfön, die.

I think you thought that I was a bit of a twat

Skitnajs på Apoteket ikväll. Även fast jag aldrig haft värk värre än mensvärk typ. Så var det ändå mysigt. Frukt, juice och en hel påse med massa bra grejer. Värsta dvdn om hur man ska förbättra sitt liv, nämen mer om hur man ska stressa ner och så. Ändå kul. Ska då prova den i helgen.

Och även fast jag var helt emot snö nyss, så har jag ångrat mig. Jag älskar snö. Det knarrar så mysigt under fötterna och det är så mysigt när hela skogen är fylld med snö. När grenarna hänger lite extra bara för att det ligger snö på grenarna. Jag gillar det.

Något jag inte gillar däremot är ju att det är så jävla kallt. Det var bara två minus idag och ÄNDÅ så frös jag kroppen av mig. Det enda som var varmt var typ mina ögon, om ens det?
Det var iallafall så himla kallt så jag trotsade och hade på mig termobrallor senare under dagen varenda sekund jag var ute.

HAHA David Hasselhoff sjunger, det måste jag bara se.
Tjing!


All the broken bits that make you jump up and grassy bits in between

Idag känns det som om jag bara stressat, stressat och stressat. Har liksom inte hunnit något vettigt egentligen. Har bara tittat på klockan och insett att jag har mindre tid på mig än jag trodde.
 
Imorse vaknade jag och sprang ut med Jolin, var hemma en timma, åt under den timman frukost och lunch med en halvtimmas mellanrum, sprang ut med Jolin igen, denna gång i skogen (och när jag säger sprang så menar jag såklart inte bokstavligt), sen var det raka vägen till skolan, sitta på CADen och fatta noll.
Vet fortfarande inte hur jag ska göra för att få en låda att passa i en annan. 

Efter det satt jag med Lovisa och väntade på att resten av tjejerna i klassen skulle komma och joina Lovisa eftersom hon skulle bli ensam om jag gick. Så då stannade jag med henne tills tjugo över. Sen gick jag fort som attan in till stan för att jag trodde att jag skulle vart tvungen ta bussen till stan för att åka på körskolan. 

Men nej, då jag sitter på bussen hem (slutligen) så ringer pappa och säger att han skjutsar mig. Urkul. Så jag hinner vara hemma drygt en timma innan jag måste åka iväg igen. Hann sova i kansek tio minuter under den tiden. Mycket behövligt annars hade jag antagligen somnat på körskolan.

Sen var det bussen hem. Hann som tur var med kvart i sexan (tur i oturen, förlorade nämligen en tia på att hinna med den bussen). Väl hemma möter en sallad mig som middag. En sallad?! En dag som denna, då man hungrar ihjäl.

Jo, sallad är jättegott!
Om man heter Anna Skipper och älskar att äta levande föda och sörpla i sig mixade drinkar med grönsaker som egentligen inte finns.
Och det är verkligen inte jag.



Men nu ska jag hinna borsta tänderna innan jag ska iväg igen. Denna gång bär det av mot Apoteket på Solbacken för att lyssna på en föreläsning om värktabletter (mamma blev glad då jag sa att jag ville följa med, egentligen är jag inte ett dugg intresserad).

Hoppas innerligt att jag hinner hem tills klockan nio och GREY'S ANATOMY!

And you look to see your true reflection

Onsdag.
Dagarnas dag?
Näe, inte det. Den mest jobbiga dagen i veckan. Börjar nämligen ett och har en lektion till tio över två. Så jäkla trist. Hela dagen går liksom ut på att man ska hinna planera så att man hinner allting. Speciellt då jag också ska ut med hunden till lunch så att pappa slipper fara hem. 
Det är lite jobbigt ibland faktiskt. Skrev en lista på allt jag skulle hinna göra idag igårkvällst! Jomen den blev ju bra förutsatt att man gör klart allt innan den utsatta tiden så det inte blir så himla sent. Är ju faktiskt 10 minuter innan tror jag. Och istället för att duscha tiotjugo så har jag redan gjort bort det. Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan blir halv så jag kan göra lunch och sen springa ut med Jolin. Det får ändå gå fort för tjugo i går min buss och det är ju som trevligt om jag hinner byta om tills dess.
Kan ju säga att jag har världens fulaste kläder när jag är ute med henne.

Nu ska jag nog faktiskt ta och ta av mig mina nya jeans som jag sitter och testar just nu. De blåa ska jag ha kvar nu är det de svarta jag är lite osäker om. Men vadå, jag får typ snygg stjärt i dom? Så varför skulle jag inte ha kvar dom?! 
Just för att jag inte har råd.
Men jag ska ha kvar dom, jag ska. Är bara det att jag inte vågar klippa bort lapparna om jag skulle ändra mig...

Ska nog måla lite på min bild nu.
Puss.


Här finns inga svek och inga tårar

Känner mig mer än nere idag.
Vet inte.. kanske borde ut och röra på mig iallafall... Allt känns bara så jävla tungt just nu. Jag vill bara att allt ska vara som det alltid varit.

Eller snarare som det var för tre veckor sen ungefär. Då fanns inga problem.
Just nu vill jag bara lägga mig på vägen och somna. Aldrig mer öppna ögonen igen, bara ligga där och känna mig så värdelös som jag verkligen är.

Gjorde tydligen pappa besviken idag då jag sa att jag inte orkade gå ut med Jolin. Så synd om honom, han fick inte åka och hobbyjobba, stackars sate. Han har då aldrig gjort mig besviken?
Nej, nej.
Sånt pratar vi inte om i den här familjen. Här finns inga svek och inga tårar. Här är allt exakt så bra som det verkar på ytan.

Watch out, here I come

Som vanligt är jag bajsigt stressad nu på morgonen. Jag har haft över en timma på mig att göra allt ändå hamnar jag alltid i världens stresstillstånd och bara inte tänker alls ungefär. Nu blire brådis får beställa klipptid efter skolan idag.
Ska hinna in på stan och inhandla ett par nya jeans hade jag tänkt också, kanske två par. Ett var så billiga!
Nej.

SEEYOULATER

HAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=elIAMgSulWM

HAHA så himla mycket bättre än den med småkillarna. HAHAHA jag bara skrattar ihjäl mig.

Grattis Marta förresten, det var hon värd :)

And I'll make you feel like I never wanted to make you feel

Vägde mig hos farmor igår, det enda intressanta där typ. Förutom Illustrerad Vetenskap då. Och ja, där insåg jag då att jag gått upp i vikt. Fan, jag som kämpat för att få ner den. Så nej, nu är jag lite deprimerad sådär. Fast iochförsig så har jag ju börjat träna mycket mer nu. Så jag intalar mig själv att det bara är muskler.

Nu ska jag borsta tänderna. Världens godaste middag. Grillkorv, pommes, salt och ketchup. Love it. Men nu mår jag väldigt illa för jag åt så mycket pommes. Men det var himla gott.

Provet idag, gick väl åt skogen om man säger så. Som vanligt så var det alla frågor jag INTE memorerat som såklart blev frågade. Ja, G blire nog iallafall?

Träningen ikväll. Känner mig nådigt peppad. Match mot småkillar (okej dom är 94or det är smått!) men ändå dom är himla king. Fast vi är kingare. Jag tror Roggan gillar mig ändå. Litegranna.

Nu ska jag som sagt borsta tänderna.
SEE yaaa!


Even though Id like to know what you were about

Hård skoldag idag. Får väl liksom treva mig igenon. Hoppas bara jag hinner med kvart i sexbussen hem så att jag slipper sitta på stan och vänta i en evighet.
Har jävla Gunnar idag, hate him.

Well I'm lucky I don't have all the power in the world so I cant fuck everything else up

Näe, jag är så less på skolan. Fast egentligen är jag inte det. Men jag skulle inte tacka nej till en ledig dag till. Aldrig i livet!
Men nej, inga fler lediga dagar här. Skolan för all tid i världen. Har teorikurs imorgon med, så vet inte vad jag ska göra i den där extra timman. Orkar inte sitta kvar på skolan och umgås på matten, så jag går nog in på stan istället och hittar på nått roligt. Ska nog prova ett par jeans jag tänkt köpa då jag får pengar. Det vill säga om fjorton dagar. Jag vet exakt vilka jag vill ha, men sen vet jag inte om dom sitter bra. Så det återstår att se. Ett par svarta, hoppas dom är tajta, heta brallixor.

Sen är det innebandyträning imorrn med, klockan åtta. Najs, skönt att börja om och  träna i ett lag faktiskt. Fast jag ångrar inte att jag slutade.

Och nu ska jag återgå till sängen och den där historian. Never in my life att jag ska orka läsa igenom boken igen. Gjorde det idag, utan att somna. Men det gick jävligt fort. Typ på en timma jämfört med två! Men då läste jag ju verkligen mellan raderna också...
Lycka till mig själv imorgon.

Idag hos farmor (himla less på henne förresten) och farfar vare väl sisådär. Satt och läste Illustrerad Vetenskap som mest. Ett himla intressant repotage om Mona Lisa faktiskt. Om att nån trodde att Da Vinci hade ritat av sig själv, men att det nog inte var så. Utan att Mona Lisa inte log fast hon gjorde det. Ja det var massa med sånadära spännande grejer.
Sen var det roligt tills kusinerna tog in sin hund som jag är väldigt allergisk mot. Satt där med snorig näsa och allergitjocknad hals och andades den lilla luft som lyckades tränga sig igenom. Japp, jättekul.
Så då tröståt jag Polly.

Nej, nu ska jag återgå till det jag tänkt göra.
Godnatttt!

I don't want to go

Egentligen ska jag inte sitta här. Jag borde egentligen sitta i sängen med näsan djupt insjuken i min historiebok och bara läsa som en paralyserad. Men nej, det gör jag inte. Som ni kanske märkt. Sitter istället här och gör massa onödiga saker.
Nu ska jag ta tag i det och hinna lära mig om Feodalismens samhälle innan vi ska till farmor klockan ett.

JAG VILL INTEEEEEEE

Darling, do not fear what you don't really know

Var med Emmy ikväll. Älskade Emmy, gillar att umgås med henne. Vi bakade kladdkaka, åt upp de lilla godis jag fick av mamma och åt även Popdelight. Gött. Känner mig lite svälld nu, men det är bara att ta.
Nu ska jag nog spela Sims ett tag.

Puss!


And my brain hurts, and my shoulders ache and I have never felt this kind of pain

Jag är så jäkla less. Nu har jag varvat tio minuters sömn med att läsa ur min urtråkiga historiabok. Det finns fanken ingen tråkigare bok?
Det är liksom trettiosidor med tjugoniosidor dötext som man bara måste komma sig igenom för att det mitt i texten KAN stå nått viktigt. Ärligt talat jag pallar fan inte. Det suger. Hatar när man inte får veta ungefär vad man borde kunna. Kan inte ett enda årtal, inga namn heller. Allt jag kan har med hundraårskriget att göra. Om det stod det i boken bara ett stycke på nåra hundra ord bara.
Jippi.
Nej, jag får fan rycka upp mig. Men jag orkar inte. Direkt jag öppnar boken somnar jag. Det funkar bara inte. Pratade nyss med Madelene och hon skulle då hårdplugga på anteckningarna. Då satsar jag på det med.
Blir det så blir det.

Träffade Emmy idag när jag var in på stan med mamma en snabbis (som vanligt blir en snabbis fort typ två timmar?) och vi talade lite. Blir så att hon kommer till mig ikväll och är hundvakt med mig. Himla najs. Var längesen det bara var jag och hon. Fick ju lite godis av mamma för att jag tagit jobbet som hundvakt och Popdelights som vi ska äta jag och Emmy! Gött. 
 
Nej, kollegieblocket ropar.
Hejs!
image140

And my brain hurts, and my shoulders ache and I, I'm not sure if my heart can take,
And my brain hurts, and my shoulders ache and I have never felt this kind of pain.
And my brain hurts, and my shoulders ache and I think my heart's about to break.

How many struggles do we need to make it through?

Vet egentligen inte varför jag sitter här nu? Tidig morgon och känner mig otroligt nere. Jag vet bara inte varför jag åtminstone lagt mig i sängen och bara blundat, iallafall försökt försvinna från allt. Jag vill egentligen inte blunda heller, för jag vet att jag inte kan somna. Då börjar jag tänka på dig, på allt omkring.
  Jag kanske gjort fel, men då får jag väl ta det.
Klart jag vill att det ska fungera, men det är tre år kvar. Tänk om vi inte ens trivs tillsammans? Jag vet inte ens om jag är kär längre. Såklart att när jag är med dig så är jag kär, annars känner jag inget.
Jag vill egentligen bara gråta. Släppa allt.
Det är otroligt jobbigt att gå vidare. Gå runt med allt. Fast nu är det ingenting jämfört med förut, men det känns ändå ännu tyngre. 
  Kvällen var trevlig, det har inget med det att göra. Onej, men det är bara allt annat. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden. Jag har så många frågor jag vill få svar på.
  Och nu är det väl försent att fråga?

And nothing else would matter to us so long

ÄNTLIGEN!
Äntligen for mamma och pappas besökare. Det var fullpackat i köket. Och jag har suttit i typ ja.. en timma och väntat på att dom ska åka så jag kan ta mig en dusch och byta om till mina ruttna, men sköna, nattkläder.
Så det är vad jag planerat att göra.
HEJS!

Oooooh

För att bli arkitekt behöver man bara läsa upp till Matematik E.
Oj, det var ju ingenting!

When the sky is falling from above you

Kan tvn sluta lagga så jag i lugn och ro kan plugga på min historia. Har bara 20 sidor kvar.
Jag antar att jag borde jubla?

GISSABILDEN!

Idag slutade jag då vid tjugo i tolv. Måste ju vart en av mina tröttaste dagar någonsin. Halvsov nästan hela fysiken på morgonen. Visste ni förresten att man måste ha NATIONELLTPROV  i fysik?! Näe, det visste inte jag! Hade jag vetat det då... hade de nog inte blivit annorlunda heller, men ändå!
Ja, iallafall. Det känns som om jag hela dagen bara gått runt och sovit, inte lyssnat riktigt ordentligt på någon. Mest bara varit som en död människa av nått slag. Ungefär som en i koma.

Men jag kom hem utan att missa min busshållsplats även fast jag satt och slumrade hela tiden på bussen. Väl hemma la jag mig bara på sängen och sov. Var duktig och ställde mobilen på väckning, hade ju inte tänkt sova hur länge som helst. Men så blev det. Sovde väl från halv två till tre då jag motvilligt följde mamma ut med hunden.

Och det var ju väldigt dumt för då hann jag ju inte plugga något under dagen då jag hade all tid i världen. Men hela kvällen, efter träningen måste tilläggas, har jag suttit och gjort klart fysiken. Var gråtfärdig för jag fattar fan inte ett piss! Så satt där i soffan och halvgrina då pappa förbannat försökte få mig att fatta. Och då blev jag arg på honom för att han var otrevlig mot mig. Så då satt vi bredvid varandra och surade. Jag riktade mest uppmärksamhet mot mamma som provade sina helgkläder.
Han vägrar ju ändå berätta för mig hur det funkar.

image138
Första snön!!

Imorgon hade då jag och Lovisa tänkt vara hemma hos mig eftersom mina föräldrar ska äta borta hela helgen. Men nej, då har dom ju bestämt sig för att kanske ta med hela gänget hit imorgon då vi ska vara här. Så då får vi trängas i mitt rum, men det är ju inte så himla farligt egentligen.

Näe, nu ska jag snart lägga mig och plugga historia. Ska upp åtta imorgon, trots min sovmorgon.
Varför?
Vet inte, för jag har lust!
Kunde ju inte sova inatt heller, låg till två och vred mig, läste lite, vred mig lite till, läste ännu mer innan jag slutligen lyckades somna.

Nej, nu ska jag prata mer med Lovisa.


Såhär såg jag då ut i helgen. Kolla trollfrillan och fräknarna!



image139
Gissa bilden!!!

I never know why

Inatt kunde jag inte heller somna, jag vände och vred mig men min kropp vägrade slappna av och somna. Det gick bara inte. Läste min bra bok, men den hade inte heller någon uttröttande känsla. Utan istället blev jag snäppet piggare. Men jag lyckades trotsallt somna, vid halv två typ.

My soul has known a better life than this

Jag vill att känslan ska komma tillbaka. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.  Du har ju varit allt i mitt liv så länge.
Jag vet inte om jag kan vara utan dig, jag kan inte vara utan dig. Inte helt. Du har alltid funnits där, alltid. Utan dig är jag bara så ensam. Jag vill att allt ska vara som det var förut... sådär nykärt. Men den känslan finns inte, den är som bortblåst.
 Kan jag verkligen leva med en känsla som bara går ta på då vi är med varandra?


Vilket missöde

Jag somnade så jag missade början av Grey's! Vilket jävla missöde! Sen somnade jag i en av reklampauserna också. Historia och Grey's är ingen bra kombination. Så aldrig mer!
Somnade på bussen också faktiskt, som vanligt. Börjar mer bli som en vanlig händelse än en engångsföreteelse. Näe, så nu måste jag börja ta tag i det här med sömnen. Tänkte faktiskt lägga mig ganska snart och bara blunda, eller nej, först läsa klart hela historian så att jag bara läst klart det åtminstone en gång. Brukar ha en tendes att bara kunna första delen av texten, andra har jag aldrig orkat läsa klart. 
Men nu ska det bli ändring. 

Sen blir det min första körning den 21/11. Spännande, jag är hur nervis som helst. Men okej, det kommer nog gå fint... 
 

But you have got no body so why do you insist on wearing clothes?

Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner och njuta. Fast inte så länge till. Har världens Historieprov på måndag, så det blir att sätta sig ner och försjunka i alla anteckningar och boken. Som förövrigt är urtrist. Den är ju typ från 1800-talet? Alla bilder är grå och texten är lika stor som en myra ungefär. Jättetråkigt.
Så för att ta mitt pluggande till oändliga höjder följde jag med mamma på Maxi och köpte mig en godispåse. Så nu blir det att åka av.
Ska bara byta lite kläder först.
Sen plugga.

Och nio är det Grey's!!!


It goes over and over the same old lies

Imorse blev en stressig morgon. Men jag vet inte om jag försov mig i en timma med väckarklockan på eller om den bara vägrade funka imorse?
Vaknade iallafall nio, men jag hade ju tänkt vakna åtta. Så allt blev ju som himla stressigt med tanke på att jag ska iväg kvart i.
Men jag ska iväg nu typ.
Kunde ju inte sova inatt bara för att House började just då jag la mig i sängen för att sova. Och House är ju bra så jag var bara tvungen titta... tyvärr...

Simply, knowing you exist. Is good enough, for me.

Träning halv nio ikväll. Det känns lite träligt men det är bara att le och leva vidare. Träna är ju trotsallt så himla roligt. Och för att få skjuts båda vägarna i rätt tid måste jag bara följa med mamma och handla!
Hur lättförtjänt som helst!

Haha, Fez han är sötast!

HAHA OCH JAG VAR FEZ på rikt! Så kul!

http://zatylyaya.blogspot.com/2003_09_14_archive.html

Näe, nu ska jag väl kanske faktiskt ta och börja med min historia. Ledig imorrn. YESS!

And you need to be far away

Här sitter jag nu, ready for school. Mina små engelska kommentarer har blivit mer som ett dagligt dispyt än en ovanlig händelse. Måste egentligen försöka komma över dom och sluta för det är faktiskt lite töntigt (?).
Får verkligen inte glömma mitt papper om tidningen idag och har ju såklart världens längsta hål mitt på dan så jag har ju nada att göra då. Får väl bli att försöka tvinga personerna i min grupp att skicka sina frågor till mig så jag kan sammanställa det då jag bara har ingenting alls att göra.

Men på fritiden, nu tusan har jag alltid något att göra. Är det inte träning så är det något annat. Som nu då t.ex. Nu har jag ju körkortsteorin att satsa på. Varje måndag och onsdag, 16.15 till 17.45. Och jag hinner inte hem innan så jag har ingenting att äta. Jag kommer vara den hungrigaste i världen bara sådär. Inte så himla kul!
Där kommer jag sitta och min mage kurra tusan. Funderar på att gå dit imorgon lite tidigare och fråga lite om teorin, om jag inte kan ta det senare. Känns som dumt att kanske börja med den nu? Det är ju ändå typ 4 månader kvar innan jag kan göra den.
Ska nog boka en körlektion imorgon också. Får se när den beger sig, men förhoppningsvis inte så långt bort.
Jag ska fan klara körkortet.
På försök nummer ett!

Annars mår jag som bra. Allt har bara gett med sig. Inga fler tunga tankar om allt, utan jag ser faktiskt ljust på saker. Jag börjar bli en ny människa. Det här var exakt det jag behövde, ännu en nystart.

Nu ska jag fundera på om det blir 2an eller 6an till stan.
Den som går saktast tack.
PUSS!


I wish I could tell you face to face

Japp, nu sitter jag här. Ska egentligen sova men hade tänkt snabblogga om något särskilt. Men såklart har jag ju då glömt det som vanligt.
Nämen vi säger att det var nått om körskolan. Och nu ska ju det bli ännu svårare att klara körprovet eftersom man ska köra miljövänligt också?! VAD ÄR DETTA?!
Jag kommer fanken få dubbelt så svårt, näe. Nu ska jag lägga mig i sängen och gråta typ.

Hej då

Kila

Hahaha, redovisningen idag. Den var ju ändå rätt kul. Börja typ babbla på som fan för att jag var så himla nervös. Sen så sa jag ju såklart "Alltså förlåt, jag är jättenervös jag ska försöka att inte prata så fort!".
Bra sagt Emelie, du räddade ju verkligen situationen. Efter det gick det dock faktiskt riktigt bra. Så jag klarade mig och har nu bara ett Historieprov nästa måndag att klara ut.

Annars ska jag skriva tre frågor till imorgon till en redovisning som inte alls är genomtänkt. Den kommer gå rent åt helvete, men det säger jag inte för jag är gruppledare och ska vara peppen själv. Good luck.
Jag blir typ tokig på alla i min grupp som gör nada. Orkar fasen inte bry mig, ingen annan gör ju det?

Näe, ikväll äre träning och jag är peppad till tusen, faktiskt! Har börjat känna peppen nu när jag har träningsdagar. Måste kila nu!


I know it pleased you to know I needed you and your time

Idag är en fullspäckad dag för mig. Jag ska först på skolan, hålla föredrag (heter det verkligen så?) om hundraårskriget i aulan inför treorna (jag vet, det är lika roligt som det låter!). Sen hinner jag inte hem då jag slutar innan jag måste på körskolan och infinna mig på körkortsteorin. Sen slutar det kvart i sex och då måste jag åka buss hem för att sen äta och hinna till träningen (japp, jag har nu officiellt börjat träna innebandy på heltid). Det ska ju bli himla kul och givande.
Jo, kul ska det bli. Givande vet jag faktiskt inte. Vill jag inte gå upp i vikt så äre nog bra?
Annars är allt i vanlig ordning. Marcus ligger i fält så det blir 0 telefon för oss typ, men det är de annars också.
Jag gillar honom.

Puss!
Go cool stay in school

Jag är inte dålig, jag är bra!

Jo, men nu ska jag bara kissa sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min superbra bok hade jag tänkt.

Vi får ju se hur fort allting det inträffar...

Men annars är det okej. Är himla nervös i magen till imorgon. Men vi får se. Det kommer nog gå fint på Historian. "Jag är inte dålig, jag är bra!" (Tror mig faktiskt ha sagt det, måste kolla med druvan!)

Pinsamt

Men fan också. Min sportbh är som borta med vinden. Jag hittar den bara inte. Och fan inte cykelbyxorna heller. Dom är också borta. Jag fattar inte vart jag kan ha lagt dom, eller jo... nu minns jag.
Okej, nu är jag inte arg längre.
Pinsamt...

Hejs!

Time was on her side but she never kept track

NEJ, nu hör jag att farmor är här. Fan också, hoppas hon inte blir långvarig.
Annars så mår jag faktiskt bra idag. Ingen bakfylla eller nått. Toppen.
Mormor ska komma idag. Bara så alla vet.





http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1163506.ab
Men in my ass Bert Karlsson. Du kanske skulle banta lite själv först.

We never live twice

Wiho, blev de svarta shortsen. Drog till Lina och sen till Emmy och Amandas pojkvänners place. Blev lite dricka. Och nu är jag hemma. Hade ett långt behagligt samtal med Maggan. Grina lite. Fint. MEn ändå sorgligt.
Hon har väl glömt det imorgon...

Jag är sötast

Jag måste bara få säga att jag är världens sötaste troll typ?
HAHA nej, men jag har världens ballaste frilla. Ni ska bara veta. Lägger upp bilder imorgon! Eller inatt.

Puss på alla glada!
(på er ledsna också!)

Some people are learning to die and some people are yearning to fly

SNÖ!
Överallt utomhus när jag vaknade imorse! När jag vinklade persiennerna mötte en vit värld mina ögon. Jag bara stod och gapade. NEJNEJNEJ! INTE SNÖ!
Jag ska göra allting klart. Jag gillar snö. Men bara i december månad. Okej, sista veckan i november också. Bara för julstämningens skull. Men nej, idag är det SNÖ ute. Jaha, nu måste man alltså klä sig för att inte bli blöt om fötterna också.
Jag hoppas på att moder natur gör sin uppgift och smälter all snö eftersom det är tre plusgrader ute.
(Men jag hoppas ändå inte)

Så idag är schemat fullspäckat. Ska ut med hunden nudå. Ringa Emmy när jag kommer hem. Kolla på historian och öva den i duschen (två flugor i en smäll!) sen ska jag väl förhoppningsvis få håret lockat av min mamma med sånadära fina krullar. Sen ska jag klä på mig och åka till Emmy, tror jag.
Får vi se efter jag ringt henne.
Tillsvidare hoppas jag också på att jag hinner med lite Sims. Satt pinsamt nog och spelade till halv fem imorse!

Sen grattis till min älskade som fyller TJUGO år idag!
Grattis honey!! :)
image134


Standing in the bathroom

ÄNTLIGEN RÖK HAN!
Jag har hatat Sam sen jag såg han från första början. Herregud! Han är över trettio och har keps på sniskan! ALLTSÅ KEPS PÅ SNISKAN! Han är ju typ gubbe. Jag lovar att han har munkfrilla eller nått och att han inte vågar visa den.
Ja, nu kan jag äntligen vara lycklig efter att han åkt.

Och hela kvällen har jag tampats med vad jag ska vara imorgon på maskeraden. Det har varit allt från bondbrud till bohemichippie (okej, det var allt...), MEN jag slutade som vanligt där jag började. Som troll. Jag har ju min svans, en stor, inte så snygg blus från längst in i mammas garderob, shorts och en halsduk. Fast den vet jag inte om jag kommer använda. Och leggingsen. Vi får se om det blir svarta eller gråa!
Dom gråa som jag köpte idag, har börjat känna mig så snål. Så jag vet inte om jag ska använda dom eller inte. Men jag vet att jag bara kommer se ut som ett äkta troll om jag har dom!
Och sen tänkte jag ju ha mina fina vita stickade sockor från H&M. Himla fint.
Lägger väl in en bild imorrn på hur de kommer se ut mohaha.

Fast nu MÅSTE jag kissa.

Hard times

Har varit på stan nu. Känner mig rik. Tog ut massor med pengar inne på banken rent! Då kändes det lite rikt. Sen gick jag på bilskolan och köpte ett paket. Så på måndag ska jag infinna mig klockan 16.15 och vara med på min första teorilektion. Lite spännande faktiskt. Hoppas det är nån kul där, tänk om det är noll människor? Bara jag som "hej... typ"
Nej. Det kommer gå finfint. Körkort i februari nästa år då?
JAJAMEN

Hittade även ett par gråa leggings för under hundralappen. Ska prova dom nu. Passarom ska jag ha dom imorgon då de är maskerad, maha. Jag ska ju vara sött troll, eller nått!
Så ja, vi får se. Svansen och benen är klara. Nu är det bara överkroppen. Emmy hade ju en "Kokkelimurr"-tröja eller vad nu skogsmulle säger.
Me like.

Nej, nu ska jag äta. Min mage kurrar tusan. Undra vad jag ska göra mig för mat?
Har ju alltid minimorötter.....
Suck

Tell you all the things that I lied about

Snoozade i en halvtimma. Var faktiskt himla skönt. Nu ska jag ta cykeln och cykla in på stan för att först gå till banken och sen till körskolan så jag kommer igång med det himla körkortet någongång.
Men först ska jag kolla in mitt hål i örat. Verkar som det blivit inflammerat, igen.

Pusss


Jag överlevde!

Jag vill bara lägga mig ner och sova känner jag. Ändå är det något som tar emot. Inte ett samtal från Marcus iallafall. Då får jag vänta länge. Jag vill bara vara uppe sent för att det är lov!
Det är den enda orsaken jag har. Men jag tror jag ska trotsa det och lägga mig i sängen och läsa boken jag fick låna av Lovisa.



Jag överlevde! heter den. Skriven av Mietek Grocher, handlar om andra världskriget. Kom som lägligt det där med boken, har inget att läsa på länge nu. Skönt. 

 

Well at least I?m lucky I don?t have all the power in the world so I can?t fuck everything else up

Vaknade vid halv tolvsnåret imorse. Något pigg bara. Inte märkbart. Sprang ut med hunden vid tolv (alltså inte bokstavligt). Åt raggmunkar till lunch vid två. Helt misslyckat. Dom vart inte genomgräddade eftersom jag gjorde två jävla stora. Och jag rev inte potatisen fint heller, stort så okej, jag misslyckades. Och det fanns inte heller någon sylt hemma, så jag satt och torråt dom med minimorötter som smaka noll ungefär.

Tränade ikväll också. Innebandy är ju verkligen bäst. Det är så kul!
Efter träningen drog vi till Lovisa och fick fika. Mumma. Rostade mackor (med lingon och tranbär! jag fick bäret!!!) men dom var inte så äckliga som dom lät. Oboy till det, himla gött. Sen såg vi på Linas kvällsbok. Så jävla rolig den var AHHAHA så himla ful. Har jag nånsin sett nått mer patetiskare? Men det var himla kul faktiskt.
Sen poppa vi popcorn och såg Rosa the movie.

Trollsvansen blev klar idag. Kan ju faktiskt ladda upp en bild! (Silvergarn!!)
image133

 


Han är ju bara bäst!!! Eva&Adam imorrn!

 "I HATE MYSELF, I DON'T CARE ABOUT YOU" HAHAHAHAHHAHAHA


Here is heaven and earth and the brilliant sky inbetween

Jag ska blir mer ödmjuk. Och sluta hata folk jag inte ens träffat. Jag ska ge alla en chans och jag ska ändra min syn på grönsaker.
Jag tänker må bra.
 image132

I'm tired of all the pressure
constantly keeping me down
I'm sick of all this pressure
pushing me to the ground

All the broken bits that make you jump up and grassy bits in between

There ain't no reason things are this way
It's how they always been and they intend to stay
I can't explain why we live this way, we do it everyday

Kunde det bli mer sant?

Mamma har tvingat mig äta massa med vitamintillskott. Senast i ordningen är nu Vitamintabletter för kvinnor med dagens behov av alla vitaminer. Toppen tänker hon, värdelöst tänker jag. Man kan inte proppa sig full på massa konstgjorda vitaminer.
Men jag har bestämt mig, jag ska lära mig äta på nytt.

Paprika, sallad, hallon, broccoli, vitkål, kålrot, morötter, ärter, majs, zucchini. Allt.
Och jag börjar imorgon.

Fick också trehundra kronor av mamma idag, egentligen vill jag köpa jeans för dom. Fina nya fräscha sköna jeans, men jag har inte råd. Nu ska jag spara pengar till Umeå. För att träffa alla mina klasskompisar på deras fest dom ska planera det närmaste tre veckorna. Det blir bra. Jag saknar dagarna med gänget.  
image131

She said "come on boy tell me what your thinking,
Now dont be shy."
He said alright, "I'll try.
All the stars up in the sky and the leaves in the trees,
All the broken bits that make you jump up and grassy bits in between.
All the matter in the world is how much I like you."

Carrying their hurt and hatred and weapons

Alltså nej, nu orkar jag inte hålla på och firra med bloggen längre. Nu har jag stilmallat färdigt för idag.
Tack till Karro S som hjälpte mig med det.

Har mått dåligt hela kvällen. Haft magont sen middagen, så jag var världens deppigaste idag på Maxi. Tyckte mest synd om min mamma som fick stå ut med mig. Jag försökte le, men det såg nog tillgjort ut. Kände att allting bara var så himla värdelöst.
Kanske var det också?

Skönt att få gå hem med hunden iallafall. Hon är alltid så lycklig, undra hur hon orkar. Och när hon är lite nere låter alla henne vara ifred, det är så hon vill ha det. Sitter man och pratar med henne kan hon bara gå och lägga sig bakanför mamma och pappas säng. Men hon är ändå världens jävla lyckopiller.
Hur många gånger har hon inte gjort en lycklig?
Alltid.

image130
All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen


Hur kan man inte älska henne?



RSS 2.0