Nu åker jag, må gud låta tåget vara i tid!!

Ska åka till tåget om en och en halv timma. Känns lite småjobbigt sådär. Att måsta sitta på ett tåg i tolvtimmar. Men som det verkar, om tåget är i tid vill säga, så behöver jag inte vänta mer än en timma på bussen till Linköping. Så jag ska vara glad över den saken iallafall.

Och nu när jag har gratis sms är det bara att smsa, jag lovar att jag svarar om de inte är så att telefonen inte har någon täckning eller att jag sover. Får förhoppningsvis sitta bredvid nån tyst typ som också vill sova och inte prata.

För alla som kommer sakna mig, vill säga ingen, är jag hemma igen den femte januari. Så då kan ni vänta på busstationen så kan jag vinka åt er.

Annars är allt packat (såg avsnittet då Denny dog, grinade ihjäl mig, buhuuu!) så nu ska jag bara äta mackor och göra matsäck. Måste hålla mig mätt tills imorgon efter tre.... Det kommer inte funka, never liksom.
Jag får härda.

Puss på alla.



Tänk om tåget hade fått vara ett sånt! SVISCH hade det sagt och jag varit framme innan jag ens hunnit svälja. Antagligen kommer väl tåget vara försenat som det är alltid är då jag åker. Jag förstår inte hur jag lyckas?


I didn't find what I was looking for

Hittade som vanligt inget på stan i all den hets som nu är det såhär i reatider. Men man träffar alltid massor man känner, åtminstone ser dom.

Lovisa hade tydligen sett mig, men jag hade inte sett henne.
Men jag får se henne senare tihih.

Circus på tv. De var inge bra. Får bli Greys istället nu när jag tänkte prova ut en nyårsklädsel?

Är inte nyår lite för överskattat?

LÄR DIG PLANERA UNGE!

Väskan är packad och klar. För det mesta iallafall. Hygienartiklarna saknas, men det är ju ingen brådis på det. Ska ju åka först imorgon. 0.02. Så de är lurre.

Men idag har jag vässat armbågarna för att kriga på rean!!!
Fullt så seriöst är det nog inte. Mycket folk och så, men inte så pass mycket att de är plats för armbågar.

Men de snöar faktiskt ute. Myspys.

Nu får Jennie snabba sig, hon är alltid sist.
LÄR DIG PLANERA UNGE!

Godnatt, på riktigt.

SHITAS vad duktig jag känner mig. Har just nu avslutat mitt jobb med att rensa bort massa onödiga låtar och låt mig berätta. Fick bort mer än hälften!!
Just nu har jag bara runt tvåtusenetthundra låtar, förut vare långt över femtusen!! Så det känns lite skönt att ha rensat bort sånt jag aldrig lyssnat på. Som smurfarna tillexempel?
Har inte ens tryckt på nån av deras låtar sen jag laddade hem dom. Så dom åkte åt skogen.

Sen har vi fått Skekraft bredband. Vi har bara inte vågat installera det än. För om de blir fel kanske vi inte har nått internet alls. Och det vägrar jag gå med på?

Två dagar kvar förresten så är jag hos Marcus. Eller vänta nu... Jo, så blir det nog. Åker imorgon 0.02 jajamen. Så de blir lite tungt att komma till Marcus så sent. Men det får ordna sig.

Blir att packa imorgon så det är klart och allt. Ska lägga mig i sängen nu och skriva om packlistan igen. Har väl skrivit den minst tio gånger?
Nu ska jag bli nöjd.

Godnatt på riktigt.

Can't say I've felt such twisting

Julafton. Måste vara det mest skrivna ordet idag i Sverige, men det tål också att nämnas om och om igen. För det har varit en fin julafton i år. Mormor har fått leva och vara frisk, farfar och farmor med. Det känns så bra. Av mormor fick jag som vanligt köttbullar. Utan de är de ingen riktig jul. Det är en tradition. Kanske en av de största vi har i våran familj (?!).

Kusinerna var inte här ikväll som dom brukar. En stor skillnad med jämförande 17 år. Men det var skönt utan dom, sitter mest bara och stör mig på dom nuförtiden. Annars är resten av min familj mysig.

Dagen började med att jag följde mamma ut på en långprommis med Jolin. Vi var väl ute i en timma eller något. Kom hem, kände av julstämningen framför tvn åt julegröt som mamma kokat (den var inte lika god som köpt, men det sa jag inte indirekt). Sen vare julklappsutdelning. Lika mysigt som vanligt.

Fick Greysanatomy boxarna WIIIIE eller bara tvåans säsong, mamma hade inte hittat ettan någonstans. Så den får jag väl beställa från CDON eller nått sånt liknande. Men så himla bra, imorgon ska jag bara titta och titta och titta på Greys. Idag tittade jag bara på Sunes jul. Eller efter Kalle Anka då och sen vid halv elva tills nu. De är faktiskt riktigt bra. Så jag ska nog se det igen snarast.

Fick mysig mjukisdress med.

Nej, julen är bara bäst.
Stämningen gören.

God jul

Ord är överflödigt

Jag är trött och vill egentligen bara sova.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och den som väcker mig får ett helvete.

Jag samlar på parkeringsbiljetter

Idag har jag julstädat järnet. Eller okej, igår julstädade jag hälften, idag andra! Så idag har jag dammtorkat och rensat ur tidningar och lådor med massa skit i. Ibland förstår jag inte varför jag sparar så mycket skit.
Hittade tillexempel massa sten, parkeringsbiljetter medmera. Det mesta dumt man kan komma på faktiskt. Jag får något, eller hittar något. Lägger det i en låda sen får den ligga där tills jag städar. Till julen typ?

Nu ska jag iallafall fortsätta med det sista och sen prova klänningen för att sen ta godis.
Och jag hittade en klänning idag på stan som jag kaaaaaaanske tänkt behålla och ha på julafton och nyårsafton. Men jag vet inte riktigt än. Tror det, bara tror!

Undra om mamma skulle färga håret på mig idag?

Chao

Igår gick jag och la mig tidigt. Somnade i soffan vid tolv kanske. Vaknade tjugo över och bums i säng. Vad skulle jag vid datorn och göra?

Nu blir det stan med mamma. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ha kvar skjortan jag fann på Bikbok än. Den var så svettigt dyr, och alla julklappar är handlade så därför har jag inga pengar alls. De enda pengar jag har kvar är tjugo kronor. Plus det på kortet.
Jag har ingen aning, och VILL inte veta hur mycket som är kvar där heller.

Stressardagen

Idag har min stressade dag faktiskt börjat bra och jag känner mig inte det minsta stressad än iallafall. Men dagen har ju som sagt bara börjat och det enda stressande är ju att jag måste hinna hem med senast 11.15 bussen från stan för att gå ut med hunden, igen.
Annars har dagen blivit lugn eftersom jag bestämde mig för att handla julklapparna på Solbacken då mamma ska dit ikväll. Toppen.

Sen är det ju julafton om tre dagar! Men julkänslan är long gone eftersom vädret är så långt från vinter som det kan bli. Antingen så snöar det eller så töar det. Nu vill jag bara att allt ska töa bort så vädret kan börja på en ny kula utan halk och massa vatten ansamlingar som man trampar i.
Jag vill gå på baksidan med min hund!
image164

Och jag gjorde det där officierstestet igår. Och dom ville ha mig. Låg över medel. Wiho, kanske skulle bli officier då, pappa lät då peppande?

Sen vill jag kommentera bögflätan i Star Wars, hur ful är den inte?
image165

Nu blire att tigga julklappspengar av Jennie, sen ska jag till stan.

Synes.

And these memories lose their meaning

Varför är livet så jobbigt runt jul? Jag menar inte att de är deppigt och så, mer att allt bara kommer på en gång. Man ska köpa tusen saker, pengarna tryter och sen står man där utan ett öre och tio julklappar man bara vill kasta eller ge barn i Afrika. Inte ens dom skulle ha användning för sakerna man får ibland.

image129

Så imorgon ska jag ut med hunden. Pappa tjata och jag fick dåligt samvete jämtemot mamma. Så imorgon måste jag trots min lediga dag upp vid halv nio bara för att gå ut med kärleken själv. Hon är ju för bedårande! Kanske inte en ledig morgon, men allt för hunden (och mamma). Imorgon ska jag hinna så himla mycket. Jag känner mig stressad redan nu. Men jag ska planera dagen nu... nu NU på en av mina sånadära fina lappar jag fått av mamma. I love them. Använder dom hela tiden.

Måste in på stan också. Vill bara hitta den där perfekta tröjan och de där perfekta skorna. Men acknej alla skor är slut forever och min drömtröja finns ingenstans. Så jag vet inte vart jag ska leta.
Sen skulle jag behöva alla pengar i världen bara?


Måste förbi upp på Maxi också och fixa mamma och pappas julklapp. Ska nog utöka Jennies julklapp också. Med en liten godsak. Tihihi. Halsbandstjohejset gick fan på NITTIOFYRAKRONOR idag!!!!!
Det hade jag inte råd med egentligen. Så nu får mitt spar ta smällen. Jag måste nog gå och hämta pengar nu. På momangen.

Min dag i korthet imorgon:
8.00 hunden
9.45 bussen till stan
11.15 buss hem
11.40 ut med hunden direkt
Sen mellan dessa tider får jag helt enkelt äta när jag hinner. Hinner jag inte, synd för mig.
14.00 maxi i guess?

Jaja, vi får se. Allt löser sig förhoppningsvis imorgon. Jajamen!

Allting ordnar sig

Knäcken blev inte lika bra som den förra. Men knäck som knäck. Huvudsaken är att den är god!!

Alla prov på skolan ordnade sig och fick veta betyget i Natur. Det gick bra.
Och efter skolan inhandlade jag de sista julklapparna. Förutom den till mamma och Marcus åååh. Dom måste jag köpa på lördag. Annars äre kört.

Försöker hitta den perfekta nyårsblåsan, men de går dåligt. Kommer nog aldrig att hitta den tyvärr.

Nej jag ska hitta på något kul nu. Har ju JULLOOOOV!

Akta dig, här kokas det

JULLOOOOV! Nu bannemig ska här kokas knäck.

The big question is...

    -   Vad gör jag vaken klockan tjugotre över tolv då jag vet att jag verkligen borde sova nu?

Svaret är enkelt. Jag vet inte, har bara inte lust att lägga mig ner och sova. Har aningar om att jag ändå inte kommer kunna somna. Fast idag har jag spelat Sims också. Skämmes Emelie.
Gå och lägg dig kvinna.



Man skulle haft en hästens....

Ta tillbaka mitt namn!

Har packat idrottsväskan nu med alla gympakläder. Spännande att se om jag har kvar gympagenen.
Matchen igår vann vi. Yes.
Så hallen äre inge fel på iallafall.

Just nu känner jag mig lagom pigg kommer antagligen att somna på bussen till- och från stan. Som vanligt ungefär. Ikväll ska jag med mamma på Maxi och storhandla, sen blire lite julklappsinköp med. OCH SEN FÅR JAG SLÅ IN JULKLAPPAAAAAAAAR!!
Jag längtar tills jag själv får köpa papper och julpynt.
Den dagen kommer.
Men tillsvidare får jag nöja mig med att slå in julklapparna mamma har firrat. Det bra med det är att jag ju vet vad människor kommer få från mig och familjen. Och tomten då såklart!

Men nu ska jag åka en tidigare buss bara för att vara säker att hinna in på Åhlens. Tänkte springa in på Glitter med och inhandla nått fint. Fick ju ett presentkort där då jag hade namnsdag (nu äre inte Emelie som gäller längre för dom där jävla överklassnissarna har tagit bort mitt namn ur almenackan?! Ibland undrar man hur dom tänker eftersom Emelie var de populäraste namnet 1989. Men nej, Berit och Gösta får vara kvar, för det är ju så poppis, var väl inne på 1700-talet eller nått sådant. Så Anna är min namnsdag nu)

Tjingeling.

Kul med prov

Hahaha idag var jag sur som attan. Jag vet inte varför, men Lovisa var inte sen med att berätta det hela tiden. Nu i efterhand var det kul. Men vi var borta från varandra ett tag sen blev allt mycket bättre. Hon vägrade sitta och titta på volleybollen och jag ville sitta kvar. Så jag satt kvar med några klasskamrater medans Lovisa gick med Magda.
Aldrig mer en sån surdag.

Och dagen var inte mycket att hurra för. Kom dit vid tio, fick veta att vi har noll lektioner förrän klockan tjugofem i två då vi har ritteknikprovet. Kul!
Men jag stannade faktiskt hela dagen på skolan och provet gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Så jag känner mig inte orolig för att få göra om det eller något.
Men man ska inte uttala sig i förväg.

OCH VÄDRET!! SNÖ - KOM TILLBAKA! MINUSGRADER - KOM TILLBAKA!!!


Knäck åt folket!

Knäcken går åt som smör i solsken. Jag måste koka nya innan jul. Har redan tryckt i mig över tio stycken.
DOM ÄR GODAST!

Vart är vädret?!

Jag måste bara få klaga lite på detta decemberväder. Vad är det med världen och växthuseffekten?! Vad har hänt med den tjugofemminusgradiga decemberdagen som var full med vit snö. Det är ju inte ens kallt! Herregud, jag känner mig upprörd och ledsen. Vad händer med vädret?
Jag vill ha kallt, det ska kännas att det är jul, att det är vinter speciellt december!!
Men istället ska det vara fyra plusgrader, jag fryser inte ens. Det känns så konstigt.

Tänk, mina barn kommer nog aldrig få uppleva snö. Inte ens på nordpolen för den har smält.

Det där jävla ritningarna fattar jag noll av. Det kommer gå åt helvete imorgon, igigigigigigigigiIG. Himla kul, jag ska inte ens satsa. Och nästa termins schema kunde ju inte bli bättre? Hål varenda dag all day long. 
Jag måste skaffa mig en cykel i stan.

Nej, sovtajm nu. Fast först efter jag spela Sims! 
Puss.

Ska ringa Marcus. Ska snart till honom. Saknar honom...
Puss på honom! :)


Skruvad

Idag tog jag mig friheten att liksom ljuga mig till en ledighet. Och mina föräldrar har fortfarande inte frågat om den. Great.

Så nu ska jag plugga på rittekniken, prov imorgon. JIPPIIIE NEJ. Jag fattar inte vart alla jävla linjer ska vara. Jag är körd.

Ses.


Brödnarkoman

Idag var en softardag. Var hos mormor till efter halv tre någongång och sen gjorde jag ingenting då jag kom hem heller. Sen bar det av till stallet och hästarnaaa!! Det var bäst, men nu är det enda tills vecka två innan jag får rida igen. Vad ledsen jag blir. Och det har blivit saftigt dyrt att rida också på det. Mer jobbigt än allt.

Jag är också en macknarkoman. Jag kan äta mackor till frukost, lunch, mellanmål, fika, kvällsfika. Till allt. Mackor är det bästa jag vet.

Feel like I'll never be the same

Det var himla kul i Umeå. Tjejerna var mysigast. Var som om vi aldrig skilts om man säger så. Det var som om vi alltid varit med varandra. Och det är så de ska vara, för då vet man att vänskapen är äkta.

Kom till Umeå vid tolv tiden, gick sen på stan och väntade på att Stina skulle ankomma till Umeåcentrum. Men de gjorde hon ju nästan aldrig och själv trodde jag att jag skulle svälta ihjäl lagom mycket innan hon ens dykigt upp.
Fick lämna väskan på Isabells hotell så att jag slapp bära den. Den vägde seriöst tio kilo, och jag fattar inte hur. Jag ska sova en natt och ändå lyckas jag ta med mig halva garderoben bara för att jag inte kan bestämma mig.

Kvällens outfit vart de nya svarta shortsen jag fann på Vero Moda (likadana som min syster, tur att vi inte ses tillsammans ofta), leggings och en grå tunika. Det var ändå fint. Men jag vet fortfarande inte om jag ska behålla shortsen, men troligtvis.
Så får det bli.

Och såklart enda dagen jag är i Umeå har ju såklart skoaffären Nilson stängt just då! Exakt den dagen är där!
Så de blev inga skor, men de blev en julklapp till farmor och det är ju alltid något.

På kvällen for vi till Isabell vid fem tiden sen gick vi och köpte pizza på Bamsegrillen. Jag och Alex delade på en kebab och det var dödligt gott. Skulle alltid vilja äta den pizzan, var den godaste. Tunn frasig botten och massor med TOMATSÅÅÅÅS! Love it!

Vi satt sen i köket och pratade tills partyt dog lite då alla satte sig i vardagsrummet och lyssnade på sugig musik. Nej, det var faktiskt jäkla synd så Sandra, Matilda och Alex åkte vid kvart i tolv för alla var så trötta. Själv låg jag och sov på soffan ett tag där. Stina och jag låg kvar och höll Isabell sällskap tills Johan kom hem. Då gick jag och Stina och satte på Dirty Dancing. Såg tyvärr inte hela då utan vi somnade ganska snart efter att vi ätit lite mackor.


Stina måste vara den trevligaste man kan bo hos. Hon är så jäkla snäll. Guldstjärna till Stina.

Ska man summera kvällen så var den bäst. Har saknat alla så himla mycket. Men jag ångrar mig fortfarande inte att jag bytte. Det var de bästa jag gjort i hela mitt liv.

Men jag älskar Umeåtjejerna och det kommer självklart bli igen.

Lägger in bilder då jag får tag på några.
Puss.


Mysighemmakväll förstörd!!

Vad arg jag blir. Jag som hade tänkt köra på slappardagen nummer ett och bara sova bort en hel lördag framför tvn med en godisskål och chips typ? Men nej, Jennie ska för första gången i världshistorien ta med tusen kompisar och vara HEMMA. Hemma hos OSS med sina tusen kompisar. ÅÅH jag blir så arg. Ikväll då de var typ bra på tv och såklart på femman som jag inte ens har i mitt rum.

Nu ska jag flirta lite med Jennie, sen ska jag gå på toa sen ut med hunden.
Senare ikväll berättar jag om igår.

Pussis.


Inte tid

Jag har egentligen inte tid att blogga nu. Väskan blev tyngst i världen bara för att jag är så dålig på att bestämma vad jag ska ha med mig eller inte. Ska kolla igenom den och se vad jag kan ta bort.
Sen bär de av till Umeå så vi ses väl imorgon.

Men först ska jag sjukanmäla mig.
Tjingeling.

Nejjeeeee

ÅÅÅH nej äckel Richard hade tydligen redan vunnit. Fan så fult. Han är inte snygg.
Bara äcklig.

Jag måste ha sovit bort de förra gången, attans.

A bitter smile delights me at the end

Dagarna går så fort nuförtiden. Man hinner liksom inte med allt som man borde hinna med. Tur att Stina var sjuk idag så vi slapp redovisa, för de skulle ha gått åt skogen för mig eftersom jag inte läste något direkt igår.

Så imorgon blir det ingenting till skolan. Istället blir det att klippa sig 08:45 och sen ta bussen som jag hinner först med till Umeå. Stina skulle inte komma vid tolv, så jag får gå själv på stan tills Stina kommer vid två nångång. Men det är okej, jag har tre uppdrag.
1.  Hitta heltäckande strumpbyxor.
2.  Hitta stövlar utan klack som låter!! (mycket viktigt)
3.  Hitta nån klänning eller topp som räcker under rumpan
Sen har jag en hemlig fyra. Att hitta ett par snygga shorts. Dom från H&M kanske är snygga på sommaren men inte längre. Så det är mina uppdrag. Sen kommer jag ju vara hetast i håret... kanske?
Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska klippa, eller jo ungefär. Men luggen är fortfarande ett stort frågetecken. Det roliga är att jag, mamma och pappa har klippt oss i veckan (eller kommer).

Haha, ja men snart äre Survivor och Rudy åkte ut igår, fan för jävla Kelly eller vad hon heter, hon förstör allt! Hate her. Men jag hejar ändå på henne att hon vinner istället för den äckliga andra gubben. Minns inte namn nu.

Hoppas jag hittar allt jag letar efter... det skulle vara mer än guld värt.
Sen julklappar. DE MÅSTE JAG HITTA!!!
Mormor, Mamma, Pappa, Solveig

And you fly in the face of the sun

IMORGON ÄR DET UMEÅÅÅÅ!
Jag saknar tjejerna och allt kommer inte bli bättre för att jag åker dit utan jag kommer säkert ångra allt. Men det ska bli himla roligt. Fruktansvärt kul.
Så jag måste tillbaka till väskan och packa nu. Dum som jag är och inte kan bestämma mig vad jag ska ha imorgon så tar jag med mig halva garderoben bara för attt jag inte vet. Ska satsa på att hitta ett par shorts, skulle gärna vilja ha ett par jeansshorts. Det kanske är lite fel tidpunkt att köpa ett par jeansshorts nu, men jag vill bara ha det. Sen ska jag kika på skor imorgon.

Och Lucia var mysigt idag. Tog igen förra årets Luciafirande utan Lucia med två Lucior idag. Först Kaplans Lucia. Då vi sen kom tillbaka till skolan så fick vi veta att våran naturlärare är sjuk så då cyklade vi till Anderstorp och tittade på deras, det var faktiskt riktigt mysigt.
Så de var fint.



The threads that run through your live
Hang from your sleeve
Wind through your soul
The kind you can't control
The kind you can't conceive
The kind you can't believe

Lucia på dig du

Weho, äntligen klar med naturen om jag någonsin skulle kunna bli det. Får läsa resterande om bilarna sen. Orkar inte med det nu. Nu känner jag faktiskt mest för att måla på min bild på händerna.

Och sen är de lucia och alla ska vaka utom jag. Känner att de inte är värt det, jag sover så lite ändå. Jag behöver de där extra timmarna att sova. Annars kommer jag somna på bussen, i skolan och direkt jag kommer hem och bara sovasovasova tills jag vaknar vid åtta och egentligen borde gå och lägga mig.

Sen är det träning med division 3 imorgon och jag vill inte trääääna med dom. Jag vill inte, men jag måste.

Nej, nu ska jag måla och sova. NAttiii

Usch

Nu ska jag till skolan och göra redovisningen som vi ska ha klar imorgon. Den kommer väl gå skitbra, verkligen.

Hoppas kan man ju alltid.
Drömde en äcklig dröm om leguaner inatt.

Rakt åt skogen

Matchen gick ju bra för alla andra utom mig. Vi vann med 7-2 iallafall så jag deppar inte. Och jag släppte inte in ett enda mål då jag var inne. Så jag är väl rätt nöjd ändå.

Idag har jag också tryckt i mig minst tio knäck och en hel skumtomtepåse. Det var så jäkla gott. Jag ska fanken dissa allt som heter kalorier i jul och äta tills jag spricker och sen ta konsekvensen sen.

SEN HATAR JAG TWILFIT. Strumpbyxorna var fan inte alls täckande som dom sa där och hon med de oranga håret var ful som fan. Såg ut som en liten morotsplantering på hennes skalle. Fyfan, jag hatar henne även fast jag bara träffat henne en gång. Nu ligger allt mitt hopp på att Åhlens ska få in strumpbyxorna på torsdag men hon som jobbade där tvivlade. Jag vill bara gråta. Fyfan, 139 spänn åt helvete. SATAN.

I once fell in love with you, just because the sky turned from grey into blue

Kunde som vanligt inte sova inatt. Låg där och vände, och vände, och vände. Hela natten, tills jag äntligen lyckades somna. Vaknade vid fem av att tvn var på, så då stängde jag av den sen slängde jag mig i sängen och sovde tills väckarklockan ringde.

När den ringde fick jag den där hopplösa känslan. Varför skrev jag en lapp till mamma klockan halv tolv och sa att jag skulle gå ut med Jolin på morgonen så hon skulle få börja jobba sju?
Men, de var ju bara att maka sig upp, dra på sig långkalsongerna och resten av kläderna. När jag såg på termometern, då var den ju såklart minus 8 grader! SÅ JÄKLA KALLT!
Men likförbannat höll jag på att svettas ihjäl då jag kom hem igen. Det är så himla otroligt. Jag fattar inte hur jag alltid kan svettas så mycket då det är massor med minus? Jag skulle nog kunna gå naken och svettas, eller så kanske inte.

Så idag ska jag in på stan under mitt superduperlånga hål och kolla på strumpbyxor, skor och nån klänning? Eller tunika överhuvudtaget tror jag nog. Känner nog inte för att köpa en klänning som jag använder en gång och sen dissar för resten av mitt liv. Så förtjust är jag inte i klänningar.
Jag har ju ändå nästan hittat min outfit för fredag.
FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG

Och på tal om fredag så ska jag ringa Sandra ikväll, antingen innan matchen eller efter. Vi har ju då match mot Boliden ikväll, är vi taggade till tusen?
Jag har hört att de ska vara kallt.

Nu ska jag packa alla saker jag ska ha med mig till skolan. Bildmapp, stompfer, pengar och thermobrallor.

Seeee yooouououo

Snart åker jag till Marcus då, himla najs ska de bli skönt att få komma bort och träffa honom lite. Var typ två månader sen???

A year is just a drop in time

December kommer nog bli min fattigaste månad ever. Jag känner det redan nu. Ligger dåligt till redan nu, och då har jag ändå inte köpt alla julklappar och allt. Jag får helt enkelt skita i alla saker som kan tänkas vara åt mig själv och bara köpa saker åt andra.

Idag har jag ätit tusen knäck, det godaste som finns ungefär. I love it. Varje gång jag öppnar kylskåpet åker minst två eller tre in i munnen på mig. Gott.
Sen äter jag gräddosten med, den är också godast. Längtar till julafton då jag får äta ännu mer!!!

Sen är jag på jakt efter strumpbyxor som man INTE ser igenom. Jag tycker de är så gulligt då de är över fötterna om man ska beskriva det så?
Fanns ett par perfekta på Åhlens men såklart så fanns ju bara dom stora storlekarna och inte den jag behövde. Så jag hoppas på att dom fått hem det imorgon så jag kan köpa dom och lämna tillbaks leggingsen från Gina Tricot. Dom var som lagom tajta. Nej, dom var världens tajtaste typ?
Så de går nästan inte för sig.

I veckan måste jag alltså finna ett par strumpbyxor, en klänning (kanske, till i helgen då jag ska till Umeå. WIHOOOO!!!!) och ett par stövlar. Jag har jättefina stövlar nu, men jag vill ha några utan klack som inte låter!


Dom där var som fina på någe sätt. Men vi får se hur det blir. Kanske beställer dom dära om dom inte finns på Skopunkten i Umeå då jag åker dit på fredag.
Har inge mer att säga ska prata med Marcus nuuueee.

Lycka till

Snart blir jag ju tokig! Internet är segare än någonsin och jag fattar inte varför?! Vadå har telefonledningen blivit frusen eller nått?

Luciashowen igår på stallet var bra. Kommer på mig själv med att sluta andas varje gång dom gör något bara för att jag är så nervös att dom inte ska lyckas.

Till på fredag måste jag hitta en het klänning också, good luck till mig.

Leta i sängen

Wazzzaaaaaaa
Ångrar inte en sekund att jag stannade hemma som hundvakt istället för att åka på Zootour. Var tydligen kalabalik eller någe medan jag satt i soffan och gotta mig med godis, ostbågar, penna och block. Det var myspys. Och hunden gjorde mig sällskap hela kvällen. Vanligtvis ligger hon som mest i garaget och sover. Men idag låg hon inne med mig och snarkade och drömde drömmar om att hon sprang (?!).

Nej, så nu sitter jag helt utmattad. Vaknade ju kvart i nio imorse.
Imorgon har jag ändå mycket för mig. Ska hinna se Idol, fara på Luciashowen på stallet sen läsa på om Historian. Har ju måndag igen för första gången på två veckor. Två av de bästa veckorna i mitt liv. Måste även hinna kontakta någon från Umeå så jag vet hur de blir på fredag.
Ja, fullt upp? Lagom iallafall.

Nu ska jag chocka alla. Jag går och lägger mig. Ingen mer dator, ingen mer msn, ingen mer dötid.
Letar ni mig någonstans?!
Leta i sängen.

Knäckis

Kan ju säga att ikväll blir fläskarkvällen nummer 1. Mamma och pappa ska bort och äta, Jennie också. Så jag ska äta själv, det fick alltså bli en kebabtallrik som pappa är och hämtar nu. Så de är min middag idag. Sen är ju ingen annan hemma heller så jag ska på Ica och inhandla godis åt mig själv. Bara mig själv. Känns lite trist att få sitta hemma själv en hel kväll, önskar att pappa och mamma åtminstone var hemma och kunde äta godis med mig. Men nej.

Så ikväll blir de nog att småkika på tv och sitta och måla av mina händer. Det är faktiskt roligt, jag gillar det iallafall. Det är alltså min sysselsättning ikväll.
Någon som också ska trotsa Zootour kan ju komma till mig och göra sällskap?!
Synd att Lina skulle till sin kille, annars kunde vi trotsat tillsammans! :(
Vi hade ju tänkt fika i veckan så då får jag ju umgås med henne. Hon är bäst!

Sen idag så hade jag ju då match. Fick spela de minimalaste, hade boxplay all the time nästan så jag fick sitta med Andersson Elin 91 på bänken. Men de var kul det också. Vi har som så roligt tillsammans.

image163

Jag vill shoppa här och nu! JAG ÄR SUGEN PÅ ATT KÖPA KÖPA KÖPA!!
Så när jag insåg att jag nästa fredag inte börjar skolan tio över två som jag ändå inte orkar pallra mig till insåg jag att jag ju faktiskt kan åka till Umeå ypperst tidigt. Hinna springa på stan och sen träffa tjejorna och ha lite party kanske?

Jaja, de ska bli najs. Så ja till saken, då insåg jag att jag ju faktiskt tillochmed kan ta och shoppa i Umeå!! Handla nån julklapp och nått klädesplagg kanske. Till och med ett par jeans.... You never know. Inte för att jag direkt behöver ett par mörkblåa till, men jag vill ha mer mer MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!

Nej, nu ska jag planera mina inköp riktigt noga. December är svältmånad på alla plan.


Förresten så kokade jag knäck idag också. Det var mums.

As I whisper a joy of this pain

Grattis till muck Marcus Hjelm!

Var som tvungen säga det. Eller, det måste man ju som säga? Vadå han har uthärdat ett helvete (?) där i elva månader nu. Utan mig!!!

Japp, så är det så nu är han ute och festar och jag är på g till druvan, Emmy alltså.
Hon ska ha kalas och jag är bjuden.
Med mig har jag en present, alla får veta vad det är då jag kommer hem.
För jag kan ju inte berätta det nu.

Det kommer bli lovely, fast jag ska försöka smita så jag kan se Idol med. Det är ju bara final en gång!!

Annars ligger det till så att det är innebandymatch imorgon och jag måste spela. Ja, jag måste för det är dåligt med centrar. Och jag som hatar att vara center mest i världen. Det är inge roligt för jag har sämst kondis och jag är bara på fel plats som center. Nejnej.
Jag är inte alls peppad känner mig mest nere över att spela match imorgon. Hade ju sett framemot att få gå på stan med mamma och shoppa loss något snyggt.

Får väl satsa på de nästa fredag då jag liksom är ledig hela dagen bara för att alla har nationellt prov i matte utom jag. Sen har jag ju beställt klipptid på morgonen kvart i nio. Skittråkigt. Japp, de är väl bara att vänta då på stan tills dom öppnar så ska jag kolla på nya kläder och allt. Känner att de var längesen jag inhandlade något nytt.

Nej, nu ska jag byta om. Funderar på leggings och någe mer.
HAHA ja verkligen något mer kan ju inte gå omkring naken. Ska hitta nå fint att ha upptill.

Puss på alla!

(JULSTÄMNING FÖRSTÖRD, JÄVLA REGN::.......)

And now I'll stop the storm if it rains
I'll light a path far from here
I'll make your fear melt away
And the world we know disappear

Varför känner jag inte för något?

Känner bara inte för att göra något särskilt idag. Känner mig mest trött och så. Vill sitta hemma och titta på Idolfinalen (ja, jag kanske är lite nörd eller så) men sen samtidigt slits jag med att åka till Emmy och få tårta. Egentligen borde det vara de lättaste att välja. Klart man ska åka till sin vän, men jag känner mig bara så jävla trött.

Nej, en stund ska jag nog förbi där iallafall. Skulle få vara trevligt att få träffa lite folk.
Får försöka smygtitta lite på Idol.

Nu ska jag stöka bort lite, tjing.

I love you more than everything, you are my world

Var hos mormor idag. Det var fint, jag kände mig vuxen på något sätt. Mormor är så gammal och blev så glad då jag kom. Mamma sa sen då jag kommit hem "Du gjorde hennes dag, kanske tillochmed hennes vecka". Jag älskar mormor. Hon är så stark, starkare än många jag mött i mitt liv. Man märker vart mamma fått sin envishet ifrån.

Jag blir så glad då jag tänker på allt vi pratade om. Det känns som om hon litar på mig. Hon pratade på om allt. Vi pratade på om allt. Det är skönt och intressant att få lyssna på vad mormor gjort och varit med om i sitt liv.
Så mycket som jag aldrig kommer få uppleva.

Jag har nog aldrig insett hur jobbigt mamma hade det då hon var liten. Men nu förstår jag henne bättre. Jag vill förstå hur det kändes men det kommer jag aldrig kunna göra. Men jag ska alltid be min mamma om förlåtelse i fortsättningen, alltid. 

Och till mormor ska jag åka igen efter skolan, och igen och igen. För den lyckan hon gav mig, och den lyckan som jag gav henne är ovärderlig. Hon såg så lycklig ut, såg ut att känna sig behövd.
Och det är hon. Jag kan inte tänka mig att hon aldrig kommer få träffa min barn, jag kan inte tänka på att hon kanske aldrig får uppleva då jag gifter mig. Jag blir så ledsen då jag tänker på det, för om det är någon jag vill ska vara med är det min mormor. 

Har aldrig tyckt om någon lika mycket som jag tycker om både mormor och mamma. 

Jag ska absolut åka dit igen efter skolan, måste ringa henne redan nästa vecka och fråga om jag får komma. 
För de är det värt.

image162

"Du var så märklig då du var liten. En jul då öppnade du några julklappar, sen försvann du bara. När jag gick och letade dig efter ett tag satt du på sängen i ditt rum och tittade i golvet. Då jag frågade var det var svarade du "Tänk på alla barn som inte får några julklappar"

Mormor, du är bäst <3

 

Mormor

Idag bär det av till mormor. Ska bli mys och jag har köpt present åt henne och allt. Hoppas hon blir glader.

Hundbajs plockar vi upp, jatack!

Just nu känner jag för att klaga lite. Jag vill klaga på alla jävla hundägare som INTE plockar upp sin hunds bajs efter vägen. DET ÄR ÄCKLIGT! Nej, dom tänker "min hund är så liten, och den bajsen är inget för världen" MEN DE ÄRE. De är äckligt med bajs. Mycket äckligt.

Och ja! Jag plockar alltid upp min hunds bajs efter att hon har bajsat på cykelvägen, i skogen göre fan inget! Men på cykelväga plockar jag upp de hur äckligt de än är. Så nästa gång jag ser nån inte plocka upp bajs efter sin hund ska jag fan fråga om denna person behöver en bajspåse, för om så är fallet så delar jag gärna med mig.

Tack för mig.

Honest? Everything is gonna be alright

Ärligt talat. Allt bloggande känns just nu värdelöst eftersom jag inte har något av värde att berätta. Det händer liksom inget, jag känner inget heller. Inget jag skulle vilja tala högt om?
Det är bara inte som förut, då jag verkligen behövde skriva av mig för att överleva. Nej nu lever jag för stunden tar varje minut som den kommer, tar för det mesta hand om den också.

Idag kom även biljetterna. Biljetterna till Marcus, vet inte om jag direkt längtar. Eller jo, det är klart att jag gör. Skönt att få åka bort, få träffa Marcus. Jag saknar honom. Mamma har nog sett igenom mig, igår frågade hon om jag längtade. Vad skulle jag svara?
Klart att jag svarade att jag gjorde det. Kunde ju inte komma och säga att jag inte längtade, för det gör jag ju?

Och ibland önskar jag att jag var någon annan, att jag bara gjort allt rätt och levt de liv jag verkligen önskat att jag levt. Nae, man kan inte få allt. Jag har iallafall fått lite.
Jag mår utomordentligt bra.

Hide behind those eyes

Japp, idag var en så jävla stressig dag. Kom ut med Jolin en kvart efter min planering som resulterade att allting blev något försenat. Satte mig sedan för att plugga fysik, som vanligt fattade jag noll och började nästan gråta bara därför. Så istället la jag mig föratt sova i 7 minuter innan de var dags för Jolin igen. Kom hem vid tjugo över men nudlarna tog ju ett år att göra. Så jag fick slänga i mig maten fem minuter innan bussen gick. VÄRT?!

Nej, men jag hann i tid iallafall och jag fattade ju noll på caden så de var som myspys.

Nu ska jag plugga. Hoppas på att få godis av mamma ikväll. Känner mig så förtjänt av det just nu!
Vill bara ha socker som ligger och bubblar i min mage och kittlar mina smaklökar.
Älska godis.



Do you ever stop to wonder
The spell you put me underneath
The sky from up in the clouds
Do you love it loud
Noises bring me crashing down
I'm falling to the ground

And sink like polished stones

ÅÅh granny rockar i Americas got talant. Så jävla bra. Nae, jag kankse inte fattar vad hon säger men hon är jävla cool iallafall.

Sitter och slåss mellan att äta clementinen eller inte. Jag orkar inte skala den och är inte hungrig på den heller. Så de får nog bli imorgon den åker nerför min strupe, mihihiih. Nej, imorgon är jag fullt upptagen med mitt liv.
Har lovat mamma att gå ut med lilla vovvan på morgon vid halv nio, sen blire att slappa till tio då jag ska cykla iväg till Maxi och Shape och köpa julklappar + något till mormor. För på torsdag blir det mormor hela eftermiddagen. Älska mormor!
Så jag känner att jag måset ha med mig något till henne, så då blir det att spana in på Shape. Hon hade egentligen annat för sig men hon avbokade allt bara för att få vara med mig.

Ja, tillbaka till morgondagen. Måste hinna ut med Jolin innan jag ska till skolan och CADen. Är verkligen inte sugen på CAD, fattar noll och kan verkligen INGENTING. Nej, det känns som mest värdelöst. Menmen, efter det blir det väl hem att hårdplugga eller något. Måste lära mig den jävla fysiken. Borde väl sätta mig med den nu, men jag fattar liksom ändå inte. Så de känns som också värdelöst.

Nej, jag ska fan satsa. MVG TJEJEN!!

image161
Mina tre favoriter!
Mamma, mormor och hunden <3

Set me free

Blir träning ikväll i alla fall. Hade som inte tänkt det men efter mycket om och men blev det så tillslut. Känner mig lite opeppad menmen jag kommer väl må bra sen vid nångång över elva då jag kommer hem.

Nej nu kom mamma och tjata på mig om träningen.

You had to choose, a side to lose

Hej allihopa. En ny dag har grytt och jag är som måttligt peppad på skolan. Känner inte för att ha världens hål mitt på dagen som jag har varendaste tisdag. Men men, får passa på att måla mina pärlor på det hålet.

Nästa torsdag ska jag sannerligen till mormor. Så mysigt, hoppas hon blir glad. Är som så jobbigt då hon börjat höra illa. Man måste som sitta och skrika hela tiden.

Idag vet jag inte ens om jag ska träna. Hade som mest tänkt satsa på fysiken. Tänkt ge mitt liv till den eftersom den verkligen motarbetar mig just nu.

Nej, nu är det skola på g.
Tjingeling!

(BILD MED LOVISA BÄSTÄSBÄSÄBÄBÄBSÄÄTÄ)

The way the trees, and fallin' rain, remind me in a way

Ååh just nu är jag mest less på världen. Fysiken är som ett mörker. Jag fattar ingenting av friktionskraft och densitet och tjittan dittan. Nej, det är som ett mörker som sagt. Istället vill jag bara lägga mig ner på sängen och sova bort dagen. Känner mig inte heller helt pepp på att träna idag heller faktiskt. Men jag antar att jag borde, speciellt med tanke på hur mycket bröd jag har ätit idag. Eller egentligen är det nog inte så mycket men det känns som om jag bara ätit bröd idag.

Sovde då hos Lovisa igår. Åkte dit vid åtta var tvungen vänta ett tag innan Magda och Lovisa kom tillbaka från att sälja bröd. Sen gick vi till Coop handlade fyra mjölpaket och fem jäst, vilket var lite onödigt. Två jäst och ett mjölpaket blev över. Det blev väl fem eller sex degar?
Blev jag som fick rulla många av bröden, säkerligen över 65 styckna. HAHAHA så jag har nog träningsvärk i armen imorgon. Bröden blev klara vid tolv, ändå så gick inte jag och Lovisa och la oss förrän vid tre.
Vaknade vid fem igen för att grädda bröden. Det var väl mysigt. När vi väl var klara såg vi julkalendern och åt av de bröd som blev över.

Bröden blev faktiskt mycketmassor godare än jag trodde dom skulle bli. Dom blev toppen. Men sen åkte Magda hem och jag och Lovisa gick och la oss gick inte upp förrän vid tolv. Lunchen bestod av ännu mer bröd och yoghurt. Jag gick sen till banken för att sätta in pengar på pappas konto så jag kan beställa tågbiljetterna och jag börjar bli lite nervös över att de inte verkar finnas biljetter kvar tills hemresan. Ja, vi får se vad som kommer hända.

Men det var kul, vi fick 105 kronor var. Skönt med lite extra i fickan. Nu ska jag väl sätta mig ner med den jävla fysiken och försöka att inte somna.


Satellites are chasing the silver clouds away

Vaknade imorse då mamma satte på sin julmusik. Måste säga att det var stämningsfullt så jag klagar inte. Somnade om och steg upp vid tio, men sen sovde jag till tjugo över elva bara för att jag var så jäkla trött.
Och nu sitter jag och kämpar med den jävla fysiken. Jag fattar ingenting, boken suger de står fan inge vettigt i den?! Den förklarar ju ingenting och har en skitenkel uppgift sen blri de direkt världens svåraste. Jag blir fan tokig, boken suger.

Jag ska iallafall fortsätta med det nu, sen måste jag typ ringa Lovisa. Ska ju som sagt sova hos henne ikväll. Baka bröd vid 4 imorgon.

Inatt såg jag även Kenny vs Spenny. Kenny måste ju vara den ondaste vännen i världen. Även fast de kanske var lite kul ibland. Nae, förresten inte Kenny var för dum. Men Spenny är ju söt.

HEjs

Every now and them there's an ocean of silver

1 december, ändå känns det inte som jul?! Jag vet inte, det känns som det men ändå inte. Jag antar att jag inte är barn längre. Då det enda man gjorde var att räkna varje sekund fram till julafton. Jag mådde illa hela december bara för att jag var så jäkla nervös.

Nej, nu är det andra tider. Istället går man och dolar och hips vips "oj, det är julafton". Men jag måste säga att jag gillar denna jul. Hinner se julkalendern, det är snö ute, men inte kallt! Förra året satt jag i bussen då julkalendern visades. Då reprisen gick på kvällen var jag för trött för att se den och låg och sov istället. Jag hade helt enkelt inte ork. Nu när jag börjat mitt nya liv. När jag har tid med så mycket annat än bara att sitta i bussen och sova bort hela dagarna, nu gör jag saker.



Och julkalendern i år var faktiskt riktigt bra. Iallfall första avsnittet. Så imorgon ska jag nog ställa väckarklockan bara för att pallra mig upp och se julkalendern utan text. Hatar text. Så jobbigt när det står någon knackar på dörren. Jamen hallå?
Ja, jag tycker synd om döva. Det gör jag.

Och innebandymatchen igår!!! Min allra första på över ett år!! Den gick faktiskt riktigt hyfsat. Var varken inne då de blev mål eller då dom gjorde ett. Så jag är himla stolt. Jag skötte mig alltså bra.



Sen drog vi vidare på Ica, handlade godis. Jenny hade tur och tog de arton kronor som mannen innan mig i kön glömde i myntautomaten. Så hon sprang och köpte godis hon med. Sen bar det av till Basvägen. Alltså Sjungandedalen. Och det var igår jag kom på varför de heter sjungande dalen. Basvägen, Tenorgatan, Sopran (vetefanken hure stavas, men jaja jag chansar på de och jag chansar även på väg och gata men poängen är att det är namn på stämmor och instrument och allt!!) HAHAHA och Lovisa!!
Jag har aldrig tidigare i mitt liv sett ett sånt roligt ansiktsuttryck. Alltså de var de roligaste jag någonsin sett! Sen skrattade vi gott åt det hela kvällen hos Jonte. Vi var där, jag vägrade sjunga, jag sjunger sämst, men vann över Lovisa på Tomas Di Leva låten Vem ska jag tro på? Eller varen heter HAHAH och de var så jävla ball. Men det var jäkla kul, förutom att dom andra i min klass kanske inte är på samma nivå som mig.

Nu ska jag fortsätta prata med Lovisa om morgondagen. Imorgon blire att baka bröd. Ska sova hos Lovisa med!!

HEJS

Everytime I walk this floor

Idag har jag mest inte gjort något. Eller så har jag gjort massor. Väckarklockan ringde nio. Kuta upp ur sängen för att hinna se julkalendern. Vilket jag också hann, och den verkar lovande!

Åkte med mamma på stan vid tio och var där till över ett. Helt sjukt, och massor med folk över allt. Man kan knappt gå utan att trampa på en människa. Okej så mycket det kanske inte var men med tanke på hur det brukar vara så var det många!

Mamma hittade allt hon sökte efter. Själv fann jag ett hårband för 20 kronor, kommer bli väl använt, sen köpte jag mig en ny mascara.

Men nu blir det att gå ut med mamma och hunden. Mysigt, men något mörkt ute.

Aja, pussen

RSS 2.0