Hihi

Ååååh vad jag älskar umeåtjejerna. Dom är det bästa som finns :)

Varför finns den inte?

Jag vill bara börja detta inlägg med att säga
GRATTIS AMANDA ARTON ÅR!! :)

Så, då var det sagt! Och jag glömde det inte som jag misstänkte att jag skulle. Annars ska jag åka till Erik alldeles strax. Ska väl som sätta på mig lite kläder först så jag inte är så naken.

Vi har varit med varandra tre dagar i rad nu hahaha, men det är mest för att vi inte kommer vara med varandra något i helgen. Vi vet liksom inte när vi hinner vara med varandra igen, så vi håller på att bunkra upp oss nu med kärlek. Och det är toppen. Jag gillar han bara mer för varje gång vi ses. Han är bäst :)

Ska ju till Umeå imorgon och vara med Sandraaaa!! Det ska bli king för det var ju hur många år och dar sen som helst! Annars så på lördag ska Ingela har inflyttningsfest och det ska också bli king. Förutom att jag inte lyckats finna hennes present NÅGONSTANS?!?!??! Har letat över hela stan överallt, men nej, den är slut. Så Umeå blir mitt sista hopp, annars får jag nöd hitta på nån annan sak till henne. Men hon blir nog lycklig för allt!!

Jag tror ändå Robin sköter om Erik fint då jag är borta, jag hoppas då det. HAHA vi har ju som våra duster där om Erik, men jag tycker det är roligt. För jag vet att jag ändå kommer vinna!! MOHAHAH

Vattenballongskrig på skolan. Akta dig, inte roligt och på måndag är Erik tillbaka på skolan. Robin har redan försökt och idag smekte en vattenballong min vad innan den gick sönder på asfalten framför mig. Annars har jag varit rätt så torr! Synd för Erik och Robin som tydligen har värsta planerna för mig att jag är ledig MOHAHA men jag kommer nog inte klara mig ändå... det är ju en dag på tisdag med.

Nu har jag inte tid med detta.
Erik nästa och VG I MATTE B WIIII!!!
Puss.


Happiness a la mode

Nu är det verkligen rent i mitt rum. Det stinker rent, det ser rent ut och det är som bara en förövrigt ren atmosfär.
Mamma tyckte att jag skulle stänga dörren så att doften inte skulle försvinna. Själv så försökte jag vädra ut den.
Man blir lite less då man städat hela dagen. Men såhär rent har det nog inte varit sen jag gjorde om förra sommaren.
Skönt, nu kan man sova gott!!

Ikväll var jag med Erik. Vi hade ju som vanligt jätteroligt hahaha, han retar mig och tycker det är jättekul. Jag knuffar honom utan att han rör sig en millimeter, men han tycker bara det är ännu roligare. Sen säger vi att vi älskar varandra och pussas lite.
Han är bäst :)

Kursprovet i fysik. Jotjena, det gick ju verkligen great. Satt mest och tjura över alla saker jag inte fattade och över det som inte stod i formelsamlingen. Men har ju iallafall sovmorgon på torsdag så okej, det får väl gå då.

Annars ska jag plugga min redovisning i historia en gång till. Sen äre sleepysleepy.
Puss.

Rent

Nu har jag inte tid med att sitta här längre. Alldeles för mycket att stå i idag! Inte bara det att jag ska vara med Erik och att min lillasyster fyller sjutton idag (GRATTIS) så hade jag även tänkt hinna dammsuga, dammtorka alla hyllor och golvet!! Något som jag aldrig tidigare gjort i mitt liv (alltså torka golvet).
Så nu måste jag springa ut med hunden först innan det börjar.
Här ska bli rent!

PUSS.


Vart är svenskan på väg?

emelie säger (20:00):

hej mande jag igentligen

Herregud, vart är svenskan på väg?


Löparn

Sprang från matbordet då jag ätit klart. Mamma satte igång med sitt otroligtOTROLIGT jobbiga tuggande. Trodde nästan jag skulle bli galen där ett tag. Så jag sprang nästan därifrån bara för att slippa det.

Egentligen har jag inte tid att sitta här. Fysiken är mitt liv just nu.
Och Erik :)
2 månader idag. Fick världens finaste sms också hahahaha.
"För två månader sen stod du och spanade på mig"
Tack Erik jag vill verkligen bli påmind om det där ;)
Men jag älskar dig :)



Annars måste jag ju berätta om ett jätteroligt kalas i lördags i Linas stuga för Lina och Amanda. Det var hur kul som helst med massa gottis. Fondue och frukt det var nog det godaste. Även fast jag påmindes om smält choklad, grädde och frukt från Östra då jag höll på att spy. Men det var gott iallafall sen lekte vi typ bakåtvänd fiskedam (?) haha och lite sånt.
Tack tjejor :)

Puss.
FÖRÖVRIGT sprang jag broarna på 23 minuter HAHAHA det trodde jag inte om mig själv!!

Inte så lovande

Alltså det här med vattenballongskastning sista veckorna i skolan känns ju inte allt för lovande.
Tur att Erik inte är där i veckan då, då har jag iallafall en mindre att akta mig för.

Puss!

Söndag

Hotellet består av tre byggnader och har en liten trädgård med apelsinträd och vackra, färggranna blommor.

Hur sugen blir man inte på att bara ta första bästa flyg, vinka lite åt släkten och sticka iväg.
En liten trädgård med apelsinträd och vackra, färggranna blommor?! HERREGUD!

Fast kanske inte just nu med tanke på att jag känner mig lite som en räka med min alldeles röda hud. Fast det är ju som mest på benen och hej, jag har faktiskt fått ränder också!


Superkorkad

Nu har jag tappat suget på att känna mig superkorkad. Jag förstår ju inte en enda uppgift i fysikboken.
Totalt värdelöst.

Hade jag inte borstat tänderna hade jag lätt ätit upp resten av muffinsen vi har hemma.

Nu ska jag göra något som inte har med fysiken att göra (även fast fysiken har en förklaring av allt i mitt liv).
Puss.

Är inte världen bra liten ibland?

Nu sitter jag hemma trött som tusan. Ska lägga mig på sängen och titta genom mina och Eriks finfina resekataloger.
Önskar förövrigt att han var här mest i världen. Saknar honom så mycket och jag förstår inte hur jag ska kunna leva utan honom enda tills tisdag!! FATTAR NI HUR LÅNG TID DET ÄR?! :(
Jag blir som mest ledsen. Men vadå jag får ju ändå vara med honom! <3

Middagen hos hans farfar och farmor gick toppen. Jag tror ändå dom gillar mig litegranna. Fick även veta att hans farfar kände min farfar för dom har jobbat på samma jobb. Samtidigt som Eriks mamma och mormor jobbar på samma jobb som min moster!
Är inte världen bra liten ibland?

Resekataloger nu.
Puss.



Snart två månader med Erik-lovely :)

Lördag

Sitter här nu och käkar muffins. Ska snart köra till Erik och umgås med honom tills vi ska till hans farmor och farfar och äta middag. Aldrig får man vara utan honom hahaha men det vill jag ju iofs inte heller! Jag vill bara vara med honom :)

Sen direkt efter middagen blir det att dra sig till Linas stuga. Hoppas bara att man hittar dit så man inte hamnar åt skogen eller nått. Men det kommer nog ordna sig fint!

Näe, nu ska jag göra mig klar.
Önska mig lycka till.
Puss.

Erik Brännström <3 :)

BOKBÅL

Alltså nu har jag stressat mig i onödan för jag trodde Erik var på väg men det var han inte utan han var fortfarande hemma och jag duscha fortsomfan och allt bara för att hahaha. Men han är förlåten :)

Sen var Olle roligast idag, jag med antar jag. För både Lovisa, Magda och Olle satt och skratta åt mig då jag fick ett utbrott över att fysikboken suger babbe.
Lovisa var alldeles tårögd och Magda skrattade sitt härliga (klingande) skratt. Olle satt däremot och sa "det är bara för att du inte kan uppgiften" varje gång jag öppnade munnen.
Sen sa han att jag var röd i ansiktet, och det enbart för att jag var så upprörd över att boken verkligen är så dålig som den är. Men såhär i efterhand var det ju riktigt roligt.

"Vet du Olle vad jag ska göra när kursen är slut?"
"Nej, vad ska du göra Emelie?"
"Jag ska bränna upp boken!"


Sen sa Olle att han önskar att han lärt känna mig tidigare. Och det önskar jag att han gjort också. För jag trivs riktigt bra med Olle. Han är en av de bästa lärarna jag haft HAHAHA och idag när han skrämde Lovisa då han hade Viktors moppehjälm. HAHAHAH de var riktigt roligt.
Näe, han är för härlig dendär Olle!!!

"Nu ska Emelie berätta för er vad ni ska göra"
"När den här kursen är slut, ska vi ha bokbål!"

Hm.. ja vad ska jag mer berätta?
Jo, jag och Lina har fixat presenter nu och det var riktigt skönt att det är avklarat. Så då slipper jag tänka på det. Nu är det bara en present kvar för i maj, min lillasysters. Men jag har väl som planerat vad det ska bli. Justfan, det var ju inflyttningspresent till Ingela med, den är något klurigare, men det kommer jag lösa fint.
Har ju en del av den här hemma som står och väntar.

Annars kommer jag väl inte hinna blogga något i helgen. Ska ju som mest vara med Erik typ ikväll och imorgon och äta middag hos hans farmor och farfar (ja, jag är nervös som tusan). På kvällen är det ju kalas för Lina och Amanda (GRATTIS TJEJOR!!) och på söndag är det fysik all day long.

Med tanke på hur allt som hör till fysiken gick idag, så ser det verkligen inte lovande ut. Men jag har blivit bättre på att byta enheter nu.

"Olle, du vet hur usel jag är på att byta enheter"
"Ja Emelie, det vet jag"


SO LONG

LOVE

Idag har det varit två till som sagt att jag är brun. Olle och syster. 
Mina få soltimmar verkar göra inverkan!
I LIKE!

Imorgon ska jag vara med älskade Erik, jag längtar. Saknar honom så det tar ont.

Nu ska jag stänga av detta helvete och fortsätta med det andra.
Fysiken.

Cykeldejt med Lina imorgon + JÄTTEFINA INBJUDNINGSKORT TILL LINA OCH AMANDAS KALAS!! :D ni anar inte!! Ska ta kort på dom senare!!

LOVE

Bluhu

JAG ORKAR INTE PLUGGA KURSPROV I FYSIK


Bokad

Nu har jag ätit typ tio muffins och det är fortfarande lika gott.

I helgen är jag som fullbokad lika bokad som jag är resten av alla timmar de kommande fem dagarna. Fredag ska jag vara med Erik, lördag ska jag kanske äta hos Eriks farfar plus att Lina och Amanda har artonårskalas WIHOO :)
Så jag måste prata ihop mig med Lina 2 om vilka presenter dom ska få!

Annars är det fysikprov som gäller.
Ska sätta mig nu och plugga och snart hämta en till muffins :)

GRATTIS LINA ARTON ÅR IDAG!! :)

Onsdag

Världens bästa är min :)

Erik Brännström <3

Önska mig lycka till

Då var det snart dags då. Ett sista försök att visa vilket betyg jag är värdig. Hoppas det går vägen.

Fick även låna bilen imorse, så fruktansvärt skööönt! Att slippa cykla eller åka buss. Men vi ska förbi nyöppnade hemköp på vägen och köpa mer naturgodis moooooh så gott!!

Annars ska jag vara med världens finaste Erik ikväll.
Fysiken får vänta till imorgon.
Puss.

Its killing me

Äntligen klar med historian.
Nu ska jag läsa lite matte sen ska jag lägga mig och sova till jag vaknar imorgon och hoppas att det jag fått i bröstkorgen kan ge sig. Har nämligen fått något som tar jätteont. Kan inte skratta, då tar det ont, kan inte heller prata ibland för då får jag också ont.

Aja, imorgon får jag iallafall vara med Erik min älskling :)
Puss.

Time

Nu orkar jag inte by mig om matten längre, istället blir det att göra klart historian så jag kan bocka av den från min lista och sen har jag bara en grej kvar. Den värsta.
Fysiken.

Tänk om man kunde klona sig själv och göra sig supersmart. Då kan man ha den klonen på alla smarta lektioner och prov som man måste ha bra på. Och sen ha den riktiga Emelie på alla roliga tillställningar..
Bra tanke där.


En centimeter

Imorgon är det då nationella provet i matematik B. Och hur känner vi inför detta helvete?
Jo, det känns faktiskt riktigt hyfsat. Jag har som insett att antingen går det eller så går det inte.
Men jag köpte naturgodis idag, så blir det dåligt tröstäter jag bara som vanligt hihi.

När jag är ute och går med hunden eller bara chillar (typ cyklar) så kommer jag alltid att tänka på udda saker. Tillexempel kom jag att tänka på hur mycket en centimeter av min kropp vägde. Alltså om jag skulle hugga av mig en centimeter. Sånt tänker jag på under dagarna.

Annars höll jag på ramla över Eriks klasskompis bord då han satt och åt efter att jag och Magda gått in i varandra och studsat åt varsitt håll.

Nejdu, nu ska jag plugga till halv åtta då det blir fika MACKORMACKORMACKORMACKOR!!


Fybubblan

Fy bubblan. Jag börjar vara så less på att göra bildspel och jag hatar att det är jordens svåraste steg som guldet ska gå igenom för att bli en tacka. Fytusan. Jag skrev bara att allt var för jobbigt så att dom fick läsa på Bolidens hemsida istället.

Nu sover jag.
Puss.

Det slutar aldrig att imponera

Förutom att vara med Erik har jag ju idag som så många andra varit i skolan. Trätekniken gick finemang, jag och Lollo kämpade på riktigt bra så vi är nog klara nästa vecka.

Annars så hade vi idrott och innan idrotten gick jag och kollade upp mitt skavsår. Det var jag, skolsköterskan och Magda som intressant satt och drog lös lim/död hud från min häl innan vi kom fram till det friska fräscha såret. Kurator-Tomas tittade också intressant på när vi höll på pilla med hälen.
Mitt gigantiska skavsår slutar aldrig att imponera!

Nu ska jag bädda upp och göra sängen klar innan jag ska börja plugga fanken. Fast jag kan inte plugga matte som jag egentligen borde och vill, istället måste jag göra klart bildspelet till tekniken, och det är en uppgift i sig.
Kommer väl vara klar vid tolv inatt nångång.
Fytusan.

Puss.

Måndag

Jag har världens finaste pojkvän :)

Älskar dig så massvis!

Söndag

Najje, vad säger vi?
Sleepysleepy som Erik skulle sagt. Saknar honom :(

Äckelpäckel

Vi kan ju säga såhär: mitt skavsår har bara blivit ett kladdigt äckelpäckel. Jag har inte längre någon aning om vad som är hud och vad som är kladd.

Yöööök.

Happyyyy

Nu ska jag plugga matte för alla krafter i världen. Är inte många för jag känner mig sjukligt trött just nu. Helt slut.

Jaja. Men igår sa Sarah att hon tyckte mina ögon blivit ljusare, som om dom typ hade blekts eller nått, ändå lite kul haha.
Sen sa Annie att hon blev glad av att titta på mig eller något liknande HAHAH. Det är andra gången någon säger det i veckan till mig. Men det är väl positivt att göra folk glada.

Nej, matte nu!
Bara att hålla humöret uppe. Haaappyy haaaappyyyyyy som Erik skulle sagt. Älskar honom :)


Halvt ihjäl

Näe nu måste jag sluta titta i dom underbara resekatalogerna, iallafall på deras hemsidor hihi. Ska fortsätta läsa dom i sängen. Har hittat den perfekta nu. Detur, billigt och bra (tror jag). Ska prata lite med Erik imorgon. Jag börjar verkligen känna peppen för detta nu. Jag åker typ själv!!

Annars frös jag halvt ihjäl ikväll.Eller vadå halvt?
Jag dog typ, så kallt var det!

Nej, resekatalog nu.
SES.

ÄLSKA ERIK!! :)

Mobilnörd?

Kolla så fint!!

Kolla så fin den blev då jag sydde om den. Jag ska garran (garanterat, min syster tyckte de var jättefult då jag sa garran) köpa fler och sy om dom. Vänta bara!!



Första bästa


Sovde med världens bästa Erik inatt.
Jag älskar honom mest :)

Har inte hunnit så mycket annat idag faktiskt. Vi vaknade vid halv elva och steg upp sen åkte vi på stan inte jättelänge. Vi hämtade bara massa resekataloger som vi ska kolla igenom.
Skulle ju inte vara helt fel att bara hoppa på första bästa plan bort härifrån, speciellt med Erik :)

Men iallafall, sen åkte vi hem till Erik igen och kollade igenom dom. Och nu är jag hemma. Med en godispåse, mumma. Ikväll blir det att plugga matte. Nationellt prov på onsdag känns inte särskilt lovande.

Och för alla er som undrar eller inte gör det, jag tror skavsåret läker fint nu. Även fast plåstret halkat ner på halva hälen och det bara är nån äcklig gegga däruppe. Det kliar däremot lite obehagligt, och dunkar ibland. Skulle det bli inflammerat så skulle jag få gå till skolläkaren på måndag som tydligen skulle hälsa på.
HAHA de roligaste var ju när skolsyster skulle ta bort plåstret och det satt fast i skavsåret och all likblek, död och variga hud. Så det var bara att klippa bort det döda och sen var jag fit for fight igen.

Och gårdagens roligaste var då Magda skällde ut mattanten HAHAHAHAHAHHA de var det roligaste jag varit med om HAHAHahahahaha.

Nej, nu ska jag ta på mig mjukisbyxor, jeans är döden!
Puss.

Sjukt stört

Jag måste ju bara få säga att det känns sjukt stört att måsta ha en plastpåse på foten då man duschar.

Världens finaste

Jag älskar Erik Brännström föralltid :)


Nasty

Ikväll ska jag vara med bästa Erik. Längtar redan mest av allt.

Sen har skavsåret blivit nasty. Och då menar jag riktigt riktigt äckligt! Det varar, har blivit nya bubblor och tar ondare än allt i världen. Så imorgon måste jag till skolsyster, se lite ledsen ut och få nått nytt som hjälper bättre.

Men jag har iallafall fått nya joggingskor av pappa. TACK PAPPA :)

Nu ska jag handla! VI SES!!

En hel lista

Har en hel lista på saker jag ska fixa imorgon. Får se om jag orkar pallra mig förbi stan efter jag slutar imorgon bara. Annars skulle det ju typ funka?
Jag har ju lördag på mig.

Nu ska jag sova.

Älska Erik :)


Var det verkligen så roligt?

Var det verkligen så kul att ringa Erik och säga att jag varit otrogen?
Först blev jag bara förbannad, fruktansvärt arg blev jag. Hur fan kan man bara ringa och säga så till någon?
Nu är jag mer ledsen. Så otroligt tråkigt liv man måste ha om man ringer och försöker förstöra andras.
Hoppas du hittar på nått vettigt att göra istället för att ringa och säga osanningar.

Jag älskar Erik och jag skulle aldrig vara otrogen mot honom. ALDRIG.
Ingen människa har gjort mig så lycklig som han gör mig och jag har aldrig varit så kär i hela mitt liv.

Tack.

Gladeligen överraskad!!

Idag blev jag som glatt överraskad då Fredrik säger till mig (då jag lite sent, endast någon minut, anländer till historialektionen):
"Har du varit utomlands?"
"Nej... hurså?"
"Tänkte bara, du var som så brun"

ALLTSÅ?! Hur glad blir man inte då man hör sådant?!?!!!!
Alldeles för glad!! Så jag har som varit på bra humör sen dess. Jag har alltså blivit brunare av de två gånger jag suttit ute. Fast det hade jag ju som räknat ut själv också då jag för inte allt så längesen upptäckte min bikiniränder runt halsen.
DENDU!

Tack Fredrik för dagens finaste kommentar :)


3 minuter i skolan

Jasi, då var man hemma igen. Efter tre minuter i skolan.
Det var som en värd dag kände jag. Tur att jag fick låna bilen annars hade jag dött.
Tänk att cykla i trettiominuter för tre minuter på skolan och sen trettiominuter hem igen.

Nu ska jag göra Fattiga riddare att äta sen ska jag skriva klart Historian. 
Synes.  

Lever och frodas

emelie säger (10:34):

hoppas tomatplantan klarar sig jag vill se tomaterna:D

Mona säger (10:34):

jag med men jag vill äta dom

Ibland är min mamma alldeles för kall!
Förresten så är det tomatplantan hon fick av mig och syrran i morsdagspresent (förövrigt så visste inte Jennie om något) och hon verkade glad över den. Den var nämligen på extrapris och jag fick nått infall av att hon bara var tvungen få en sån, så nu har vi en tomatplanta på köksbordet som förhoppningsvis kommer leva och frodas.


Rosa och riktigt ont

Hade ju som tänkt cykla in på stan innan skolan idag, men jag känner att jag orkar bara inte.
Istället ska jag sätta mig och plugga matte.

Annars så har jag ju världens mysigaste skavsår som ni kanske minns. Idag när plåstret hade lossnat lite i kanten var jag tvungen ta bort det. Tror ni att huden stannade kvar på hälen?
Ack nej. Den följde med. Så nu är det bara rosa och riktigt ont.

Puss.


Tisdag, massor med skit

ÄNTLIGEN klar med den smått irriterande idrottsläxan. Kändes som att den aldrig skulle bli klar när jag skrivit hälften. Men nu är den klar och Nille får tåla att jag inte orkade skriva världens bästa motiveringar till allt. Jag orkade helt enkelt inte. Men som sagt för typ tredje gången, den är klar.

Bara fyra grejer kvar att göra alltså. Och jag har redan lagt upp en plan för allt.
Fast egentligen falerade min plan redan ikväll då jag egentligen hade tänkt hinna göra nått till bildspelet om guldet (guldspelet). Som jag faktiskt inte hunnit, men vem säger att jag inte kan göra det nu?
(Allt, jag borde sova)

Annars imorgon blir det att börja plugga Matematik B, inget annat på en hel vecka.
Eller jo, jag hade ju planerat att göra klart Historian imorgon på dagen som jag kom på nu skulle skicka till mig själv på hotmail så att jag kan kolla på den på skolan. Puh, det är så mycket nu.

Men Erik hinner ju inte vara med mig heller, inte imorgon iallafall, så jag har ju en hel kväll på mig att plugga.
Sen i helgen blire typ festis med Ingela igen! HON KINGAR :)
Och snart är hon stolt lägenhetsinnehavare (är hon ju redan, men hon bor ju liksom inte där än) och imorgon ska jag cykla tidigare till skolan bara för att kolla på en inflyttningspresent åt henne!!
KING!

Mormor och moster Solveig kingar också. Solveig som satte sig och började dunka radio i sin bil. Och då menar jag DUNKA. Inte bara dunka på typ, nians volym, nejnej, typ tjugonio! HAHAH men de var så roligt och alla i Byskesamhälle tittade så konstigt på oss.
Mormor var förövrigt sötast också :)


Varför kan jag bara inte vara normal?

Har egentligen inte tid att sitta här så det ska jag inte heller göra.
Jag ska duscha sen ska jag skriva klart arbetet till idrotten, göra klart powerpointen om guldet och försöka färdigställa historian. Måste prata med någon om någon ska till historian imorgon överhuvudtaget.

Sen har jag fått onda skavsår av mina nya stövlar. Men denna gång inte på hälarna utan som en sexig ring runt vaden.
Varför kan jag bara inte vara normal och aldrig ha ont?

Mmm...

Oj så sugen jag är på glass...
Jag känner lukten av vaniljpucken redan nu...

Sammanställning

Sitter och sammanställer en lista på vad jag måste göra de närmsta veckorna. Innan maj slutar alltså. Det är 5 grejer i skolan att göra nu. Två viktigare och tre lite mindre viktigare. Matten får gå först. Har ju nämligen nationellt prov i matte nästa onsdag. Wippie.

Sen är det tusen människor som fyller år nu i maj. Herregud så många majbarn jag känner + att Ingela flyttar hemifrån och jag har redan hittat på en inflyttningspresent åt henne!
Den kommer bli så bra :)



Sen längtar jag massor efter att få smaka Lakritspuck. Jag hade tänkt köpa idag, men jag frös så mycket då jag cyklade hem att det inte blev av. Ska nog försöka tvinga Erik att äta glass med mig snarast.
Älska Erik mest förresten :)
Puss.

Tisdag

Tisdag. Slutar nångång efter ett. Efter skolan ska jag till mormor och hälsa på. Så mysigt. Får hoppas på god mat och så.

Annars älskar jag Erik mest :)
Måste börja skriva en lista på allt jag behöver från IKEA.
Wihoo!! :)

Ganska bra va?

Erik + Emelie + Bil =
 +

WIHOOO :)

Måndag

Nu ska jag handla, sen ska jag till världens bästa Erik :)

Inte igen

Längtar tills ikväll då jag får vara med Erikgullet :)

Annars så håller knäet på och tjärvar igen. Fyfanken också. Jag orkar inte ha ont igen, men skavsåret har blivit okej ändå. Fick nått jättebra hos skolsyster så.

Nu ska jag väl sova en stund eller nått.
Vi ses.

Eskalerat

Dethär med mina skavsår har eskalerat och blivit helt galet. Vi har inte ens ett plåster eller något hemma som kan täcka de nya GIGANTISKA skavsår som tonat upp sig på min häl! Jag vet inte vad jag ska göra åt det och jag vill ju inte ha tofflor på mig idag!

Alltså blir det att gå till skolsyster först av allt för att få plåster eller nått som kan täcka det otroligt stora och äckliga skavsåret. Nästan så att jag tycker lite synd om mig själv..

Sen älskar jag Erik :)

Erik

Du gör mig lyckligast i världen.

Jag älskar dig :)

Jag orkar verkligen inte

Nu orkar jag inte bry mig längre. Humöret är på botten och jag orkar bara inte med något. Så fruktansvärt less jag är på livet just nu.

Först, då jag verkligen kommit igång med Beach 2008, då börjar knäet strejka. Två veckor utan att kunna göra nått. Och nu när knäet äntligen börjat fungera normalt i promenadtakt, då får jag världens största skavsår som tar ont hela tiden. Nu måste jag väl vila tills det läkt och de kan ju ta hur lång tid som helst.

Jag orkar verkligen inte bry mig längre.

Aj?


Jag hade tre skavsår, det blev ett.

Dagen efter

Dagen efter, dagen som man minns och inte minns allt man vill. Dagen som man kommer på allt roligt som hänt HAHAH och dagen man läser allt man skrev.

Men allt var jävligt roligt igår. Förfesten hos Ingela. Den ägde. Använde sånthär läppförstorarläppglans eller vare var. Men jag tror inte mina läppar vart större, hahahaha, det tyckte inte Erik heller.
Och jag ska förklara mig då jag skrev "HEJ INGELAS PAPPA!!!" Han stod just då jag skrev utanför fönstret och vinkade. Så, därav den meningen. Men allt var fruktansvärt kul!

Efterfesten hos Kim. Aldrig sett killen tidigare, men Ingelas kompisar är mina kompisar. Så jag fixade efterfest hos honom och så följde några andra med och det var bara kul.

Men nu ska jag ut med vovvisen.
Vi ses.
:)

ÄLSKA ERIK! :)
Han ska komma och vara med mig ikväll hihi..

Kolla bara

Förövrigt. Kolla på coolaste bloggen ever!!
http://einekleine.blogg.se/
LOVE YOOOU!!

sen är jag bara lite för packar ojojoj detta känns inte bra. Måste hitta på nått drastiskt... typ jaa gud vet vad...

Heltrevlig kväll, men ack så onykter

Lägger jag mig såhär onykter kommer jag inte må bra imorgon. Det är då ett som är säkert.
Plus att jag fick nog veta massa ikväll som jag nog klarat mig bra utan. Men det är coolt, jag klarar upp det fint.
Jag har ju Erik nu!

Annars kingar Ingela allt och det var synd att hon inte följde med på efterfesten hos Kim som JAG fixade hahahah. Men den kinga ändå så det är typ ok.

Nu ska jag äta mina mackor sen sova. Vi ses.
Puss.

Älska Erik forever. Fick träffa han ikväll och det var bäst ever :)

FINAST!!

HEJ INGELAS PAPPA!!!

HEJ INGELA BARA FÖR ATT DU ÄR SÖTAST I V*RLDEEEEN!!! :)

Sluta gråta!!


Jag och Lovisa är så snälla att vi får Magda att börja gråta på matten hihi :)
Snarare så var vi så roliga att hon började gråta. Mohaha!

Ge mig

GE MIG MAAAT!
Jag är fruktansvärt hungrig. Har redan ätit en banan och en skinkmacka och tusen till skulle kunna slinka ner.
Släkten ska komma ikväll för att fira pappa sen ska jag iväg till Ingela och så får vi väl se vart vi hamnar tillslut. 'Säkerligen på Olles, men bara för att Ingela kingar så göre nada!!

Sex skavsår

Ånej.. två nya skavsår på högra hälen + en mystiskt ond bit på vänstra ovanför ett plåster..
Nu har jag alltså sex skavsår.. slå det du.

Och knäet håller på att börja dö igen.

Hihi

NU PEPPAR VI PARTY MED INGELA FYFAN SÅ KUL!!



Det finns inte

Var som duktig imorse då jag gick upp vid halv nio för att äta frukost och sen bege mig till stallet för att titta på hopptävlingar och förhoppningsvis åtminstone träffa Malin. Men gjorde jag det?
Nej! Hon var som bortblåst.
Letade överallt där hon kunde tänkas vara, men både hon och hästen fanns inte någonstans. Så jag är lite besviken men det får gå.

Jag sitter hemma nu iallafall och funderar på vad jag ska göra av min dag. Orkar inte sitta ute, solen försvinner väl snart igen som vanligt och då blire kallt. Så jag tänkte väl mer på att sitta inne och satsa på att göra klart alla läxor som existerar just nu. Börja plugga till kursprov och nationella blandannat.

Sen ska jag väl försöka få Ipoden att fungera tillsammans med datorn.
Vi ser väl hur det går!
Puss.

Ps. Hur fin häl får man ha egentligen?

3 skavsår på en fot. Det finns bara inte.
Har minst ett på andra också, orkar inte leta igenom hälen för att hitta fler.

Jag älskar..

Erik :)

Råfort

Ska snart ta bilen och åka iväg till världens bästa. Men först ska jag gå på toa och lite sånt.

Cyklade rekordfort hem efter skolan idag också. På 19 minuter var jag hemma. Det gick ju råfort.
Men jag hann ändå inte till stallet. Fast fika hann jag. Mmm...

None


Har fortfarande inte börjat skolan

Goddagens.
Ändå fint väder sådär. Har väl skaffat mig fräknar i fejjan så det räcker och blir över nu, men det är lugnt. Dom försvinner efter nån dag om jag inte är ute i solen.



Har ju fortfarande inte börjat skolan än. Tänkte ju som cykla iväg om typ tio minuter eller något sådant. Så drygt att bara sitta och vänta på att få börja. Aja, jag är iallafall duktig och far till skolan!! Kunde ju likagärna bara stannat hemma och skitit i det.

Idag efter skolan ska jag även försöka hinna förbi stallet. En gammal klasskamrat till mig från Östra tävlar nämligen där både idag och imorgon. Så jag ska försöka hinna dit och titta på henne eller försöka träffa henne och hennes häst!! Så trevligt att få träffa nån från the old time (kanske inte så längesen men det känns så...)
Ska bli trevligt iallafall. Har inte egentligen hoppats på att hinna det idag. Har väl som insett att det är ganska tajt om tid eftersom jag slutar sent också. Men imorgon ska jag iallafall försöka ta mig dit och titta. Så myspys.

Annars i helgen ska jag vara med Erik (han ville dock inte komma hem till mig och fika... eller så hade han bara inte tid haha), sen vetetusan om Karro skulle ha kalas imorgon (?) måste även hinna prata med INGELAA!! och kolla om hon ska till Luleå eller stanna i stan?! Hoppas på de senare, men vadå, Ingela består kan vara med henne varje dag om så önskas.

Nej, nu måste jag göra mig klar. Sitter ju typ naken!
Ses!


Present

Ikväll tog jag en sväng förbi Amanda som ska till Polen för att ge henne en liten present på resan. Hoppas hon gillar den!! Det gjorde då jag hahahaha daimmuffins, vanliga muffins och mina specialare.
Lycka till på resan!! :)



Och jag och Erik som egentligen inte skulle vara med varandra idag utan imorgon kunde inte vara utan varandra. Så vi var med varandra ändå. Saknar honom redan. Han är bäst :)

Imorgon har jag dock sovmorgon till tio över två. Och ja, ni såg rätt, tio över två börjar jag alltså imorgon. Då de flesta slutar börjar min första lektion. Så fruktansvärt illa det känns.
Så imorgon istället ska jag försöka hitta på något produktivt, tillexempel dammsuga mitt rum, göra klart historian och kanske baka nya muffins.

Men vi ser!
Puss.

Finast

Erik Brännström :)

Puls

Nyss satt jag och kände på min puls. Fråga mig inte varför, handen råkade som bara hamna där och då kände jag den. Hihi. Annars väntar jag på att pappa ska duscha klart så att duschen blir ledig och jag kan slinka in och göra mig fräsch inför ikväll då jag ska vara med världens bästa :)

Skavsåren is killing me!!
Det tar så fruktansvärt ont att ta på sig skor och gå runt i skor överhuvudtaget.

Nu ska jag packa ihop kläder så att jag slipper göra det senare.
Synes.

Förresten klarade jag g-gränsen på Fysikprovet och fick typ vg på matten wihooo!!!

Ikväll ska jag prata med Karro och Lina, det måste jag komma ihåg!!

Tired

Är fruktansvärt trött sådär just nu. Har nyss tryckt i mig tre muffins mmm, dom var inte dåliga iallafall.. kanske skulle ta en till nu.. JA!! 

Annars var maten god synd att jag tog för lite och inte orkade gå och tränga mig för att hämta mer, men det var ändå gott!
Sen har jag inget mer att berätta för tillfället mer än att jag nog ska vara med Erik ikväll :)

Puss.

Tills jag sprängs

Ojojoj, torsdag morgon. En vecka har redan gått och det är bara fem kvar tills vi slutar skolan (eller nått). Idag är det alltså torsdag = nachos för hela slanten! ÄTA ÄTA ÄÄÄTA!!
Jag ska äta tills jag sprängs, eller iallafall nästan, brukar då må rikligt illa efter. Och vad klockan är lite, ska ju cykla iväg om typ hundra timmar. Jättejobbigt.

Men jag har iallafall bränt en skiva med allt om guldet och gruvan och bildspelet. Ifall det inte skulle funka de jag skicka på firstclass till mig själv, det såg dessvärre lite negativt ut igår då jag försökte mig på det. Så jag provar detta och ser om det fungerar bra.

Nu ska jag nog platta håret eller något.
Ses!

Saknar världens finaste Erik också.

Quiet

Världens bästa Erik var här nyss. Han gör mig lyckligare än alla andra i världen.
Jag älskar dig.

Hold me now
Don't cry
Don't say a word
Just hold me now
And I Will know though we're apart
We'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough

Hemma och duktig

Har som varit duktig idag och tagit tag i alla läxor jag haft hängande över mig själv här hemma.
Matten är avklarad och glatt förvånad blev jag då jag upptäckte att jag också gjort fysikläxan klar. Det minns jag inte ens att jag gjort, fast sen insåg jag ju varför också, fattade ju ingenting så jag hade bara skrivit upp allt man behövde men inga svar eller uträkningar.
Olle får hjälpa mig imorgon.

Annars är historian fortfarande kvar och jag måste säga att det går faktiskt riktigt bra. Måste bara bli klar med den i veckan så att jag slipper ha den som en axelvadd nästa vecka då det blir att plugga mattemattematte.
Nationellt prov i Matematik B onsdag 21/5, buhuu.
Men hon sa till mig igår att jag nog klarar VG, sumpa inte detta nu Emelie..

Jag saknar Erik :(
Puss.

GOTT

Sen säger jag bara....

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas

Torsdag

Nötfärswook, pasta        Endast grundskolan
TEXMEX BUFFE              Endast gymnasiet
Tacoröra med chili, dressing med salsa, ost, nachos/tortillas


Långpanne

Är fruktansvärt trött idag också. Tröttheten har som kommit smygande. Men det kan ju bero på att jag inte håller på med något som är särskilt intressant heller. Fast egentligen är det ju det, bara lite långtråkigt.
Har iallafall börjat med bildspelet om slavhandeln över Atlanten och det går riktigt bra. Kanske inte riktigt lika engagerat och fint som Guldspelet, men jag ska väl bli nöjd såsmåningom.

Annars har jag bakat muffins som blev totalt misslyckade. Det var då inget fel på smaken, det kan jag garantera efter att ha ätit typ fyra stycken. Tyvärr så hade jag fyllt formarna lite mycket, provade nämligen en ny grej och först efter jag fyllt dom insåg jag att det aldrig skulle hålla. Så all muffin var på plåten. En långpannemuffin skulle man kunna säga :)

Ikväll ska jag nog vara med Erik, sen måste jag plugga också.
Pusselipuss!!


Hur hungrig?

Hur hungrig är man om man biter sig i fingret istället för skinkmackan?


Är du lika snygg som mig?

Nu ska jag iväg och fika med denna filur!!



Pusselipuss.

Vilken snäll själ

Oj vilken snäll själ jag varit idag.
Jag har bakat åt pappa hela dagen och nu är jag äntligen klar med mitt. Du skulle inte ens tro att nån bodde i köket om du skulle se det nu. Jag har gjort det så fint och rent, vikit ihop diskhandduken och disktrasan. Shitas så fint det är. Bullarna är prydligt förpackade i påsar och muffinsen packade i lådor som står staplade på varandra.
Jag diskade till och med stekpannan jag använde till lunchen alldeles själv! Det är något jag aldrig brukar göra. Vanligtvis lämnar jag den bara och låter någonannan göra skitjobbet. Men idag gjorde jag det själv.
Börjar gilla att diska nästan. Det känns som harmoniskt.

Nu är jag förövrigt jättetrött och ska väl lägga mig och sova en tjugo minuter.
Vi ses!!


Jättetrött tisdag

Jättetrött tisdag kommer det bli iallafall.
Det känner jag allt för väl redan nu. Har redan hunnit sova i tjugo minuter och det var fruktansvärt skönt. Hade ju som tänkt cykla, men med tanke på att jag är fruktansvärt trött och att jag bara har en lektion (+ att mamma sa att de skulle börja regna) så känner jag liksom bara inte för det. Inte idag. Jag är för trött.

Och varför är jag trött?
Jo, för att jag stannade hos Erik lite väl länge igår. Men tiden bara springer iväg då jag är med honom. Redan halv tio sa jag "men jag ska börja fara nu". Kvart i elva åkte jag. Tiden står aldrig still när jag är med Erik och jag önskar att den gjorde det så att jag aldrig slapp åka hem för han är bäst i världen.

Har alldeles nyss plockat fram alla ingredienser jag behöver för dagens bakning. Och tro inte att jag bakar för egen vinning idag, nejnej. Jag bakar för att pappa bad mig. Han sa att jag kunde få 250 kronor, inte för att jag tror att han skulle betala mig det, men jag tackade nej också. Skulle kännas så elakt. Fast nu känner jag att jag inte skulle tackat nej.
Men iallafall så står allting på bordet nu utom det som måste ligga i kylen.
Då går det lite fortare då jag kommer hem.


Sen vill jag bara säga grattis till barndomskompis Karolina Sandström som fyller arton idag!! :)
GRATTIS!!!

Aldrig så lycklig

Har nyss varit hos världens finaste Erik.
Jag blir aldrig så lycklig som då jag är med honom.
Älskar dig Erik :)

There is no love like your love
And no other could give more love
There is nowhere unless you are there
All the time, all the way


Det är inte meningen

Hur ofta händer det liksom att man måste trampa nerför i Solbacken för att ta sig framåt?
ALDRIG! DET ÄR INTE HELLER MENINGEN!

Där vid Norrhammar hade jag tänkt hoppa av cykeln och gå för jag blev så tjurig. Det var ju omöjligt att cykla. Blåste ju värre än allt så man stod still ibland och hade man inte trampat hade man åkt baklänges, jag lovar.

Men nu är jag hemma efter en kort och tråkig gympalektion, så jag ska väl bara lägga mig på sängen och sova tills Erik säger om jag kan vara med han eller inte.

Ses.
Puss.

I believe in what I see

Idag är det måndag. Fast det känns nästan som en helgdag med tanke på att min första lektion är tjugo i ett.
Och finns det något jobbigare med en sådan sovmorgon?
Verkligen inte!
Hela dagen går åt att vänta på att man ska ta sig till skolan för att sedan ha en lektion och sluta. Det känns bara onödigt!

Men jag steg upp i tid imorse, bara för att jag tycker det är skönt att hinna göra något vettigt på morgonen. Så nyss försökte jag göra ett tappert försök att sitta ute och plugga. Men det var alldeles för kallt. Så det blir att sätta sig vid köksbordet och planera innehållet på powerpointen till historian. Det går bra än så länge iallafall.

Annars vill jag bara önska min älskade pojkvän lycka till på sin första dag på praktiken :)
Jag hatar praktiken för det gör att jag inte får träffa honom på fyra veckor på skolan!! Buhu.. men jag får överleva. Ska kanske få vara med han ikväll om han orkar umgås med mig.
Jag älskar honom så massvis :)

Historia nu.
Puss!!

Nu satsar vi på lördag!

Idag börjar jag peppa för nästa lördag. Då är det jag och Ingela på party. AKTA EEER!!!
Vi kommer vara farligt heta, mohaha!!


INGELAAA :)

Annars imorgon kommer jag sakna Lovisa väldigt mycket för att hon är i Stockholm och inte kommer imorgon på skolan. Det får bli jag och Magda på idrotten tillsammans.

Puss!!

Hurtig

Åter igen grattis till min pappa som fyller år idag.
Har fått äta tårta nu, och bullar mmm..

Idag har jag varit med Erik, hela natten för den delen också!!
Världens bästa Erik! :)
Vi var tillochmed hurtiga idag och GICK (!!) till Solbacken för att hitta skor åt Erik, eller en ny telefon. Vi kom hem med ingetdera.

Nu ska jag lägga mig på sängen, sova lite och sakna Erik.
Imorgon tihi :)

Älska Erik <3

Puss.


Grattis!!

Grattis pappa som fyller år idag :)

Nu åskar det så nu ska han dra ut internet.
Ses!

Lördag

Snart kommer världens bästa Erik hit :)
Sen ska han stanna här tills imorgon hihi.
Älskar att sova med honom.
Puss.


SLUTA TUGGA!!

Jag tror jag ska sluta baka.
De enda som äter upp det jag bakar är alla utom jag själv. Speciellt Jennie typ. Hon bakar aldrig, och ändå äter hon upp allt jag bakar! Dålig stil där...

Sen måste jag bara få beklaga mig över hennes überjobbiga sätt att tugga.
Eller vadå tugga? Hon suger ju typ sönder bitar av mackan eller det hon äter. Och mamma, hennes tuggningar är ännu värre.
När man sitter och har ätit klart, är det nästan alltid mamma som har mat kvar. Och ingen tuggar bara hon. Då är det nästan så att man bara vill säga "Tack för maten" och löpa därifrån med händerna för öronen.
Det finns inte en själ i världen som tuggar så jävla irriterande som henne. Nog för att Jennie "tuggar" jobbigt, men mamma är ännu värre! Shises.

Idag har jag på mig mina nya shorts. I like them. Och kom inte och klaga på hålet mellan mina ben.
De ser bara ut sådär på riktigt och jag kan inte styra över det!!


Jag hade som tänkt mig sätta mig ute, men nej, då kom farmor och farfar och jag oooooorkar ibland bara inte lyssna på deras prat. Men jag ska gå ut och sätta mig ändå.
Dom har ju fika.


Åtgärd

Nu är det snart slut vanliga muffins hemma.

Men det åtgärdar jag fort genom att baka nya!! :)


Mycket gladare

Fick träffa Erik en snabbis ikväll. Det räckte för att göra mig glad igen. Har haft lite dåligt humör på sistone.
Men Erik gjorde allt bättre.

För någon dag sen var det någon som sa till mig "Du verkar så mycket lyckligare med den nya killen".
Och hur skulle jag inte kunna vara det?
Han är ju världens bästa :)

Nu ska jag sova så jag fortare får träffa Erik!!

Världsbäst

Fråga mig inte hur jag lyckats tappa bort en hel rulle med presentsnöre. Den är bara spårlöst borta, så förhoppningsvis hittar jag den såsmåningom.

Annars funderar jag på vad jag ska köpa imorgon då jag ska på stan.
Hm.. jag tror jag vet vad.

Nu ska jag lägga mig framför teven, har fortfarande inte blivit någe piggare.

+ Att mormor och moster Solveig är här!!
Världsbäst :)


Trött

Oj så trött jag är.
Antingen så har jag näringsbrist typ med tanke på att jag inte ätit lunch än, eller så är jag bara trött.

Knäet då?
Jo, det funkar. Det tar ont, men inte lika ont som det gjort den närmaste veckan. Så jag antar att det är på bättringsvägen. Toppen, jag gillar det.

Puss.

Två år sedan

jag kom dit, förvånad. en man satt vid en brasa. ensam. hade ett block i knäet. en penna i handen. vi hälsade på varandra. jag önskar att jag hade pratat med honom, men han kanske inte ville. han kanske sökte sig dit i samma syfte som mig. ensamhet. tid att tänka. han kunde ha ritat, skrivit memoarer, dikter, självmordsbrev. en blå moped hade han också. jag hade en hund. han verkade inte störas av min närvaro. han tittade upp, sa hej, tittade ner igen. jag undrar vad han gjorde. söker han sig också till ensamheten som jag? är han som mig?

AHAHAHAHAHAHA dedär skrev jag för två år sen. 1 maj 2006 HAHAH första gången jag träffade Jenka men de visste jag inte då men nu vet jag och det är lika kul att tänka på det varje gång. Och så roligt att läsa, vilken deppig typ jag var HAHAHA aldrig mer.

Jag har ju Erik nu :) <3

Nu blev det bättre

Nu blev jag på lite bättre humör.
Jolin kom in och kramades med mig.
Världens bästa hund.



 
<3

Idag är inte min dag.

Det är inte min dag nu. Verkligen inte. Jag orkar bara ingenting. Har hamnat i någon psykodepp och vill bara lägga mig ner på e4an och bli överkörd.

Och när jag tappade mjölklitern på Ica och upptäckte att den läkte så tappade jag även humöret. Tur att jag betalade den för mina egna pengar.

Börjar knäet kärva nu lägger jag mig ner där jag står och vägrar röra mig.

Ge mig Erik...

Föralltid

Kan ju berätta om gårdagen. Bakade tre nya kaksorter, såklart!
Det blev chokladbollar, kärleksmums och några chokladkakor som inte blev som på bilden men oerhört goda ändå! Så i helgen ska jag fika, fika och fika. Tröstfika lite eftersom jag inte kommer få träffa Erik på skolan mer förrän de tre sista dagarna. Jag kommer vara så ensam.


Sen var jag bara tvungen lägga in en till bild på mina superfina dammsugare. hihi.

Jaja, men på kvällen då, första maj. Mamma skjutsa mig till Sebbe där Erik var. Sarah var också där. Längesen jag träffa den tjejen, hahaha och nu är jag märkt på båda armarna. Det gillar vi ändå. Men det gick bra, och var roligt. Skämde inte ut mig, tror jag iallafall.
Men jag hade en halvtimma där jag mådde åt helvete. Så jag låg på soffan uppe och Erik satt där och höll mig sällskap. Världens bästa Erik :)
Sen stack alla till stan, men vi orkade inte så vi åkte hem till Erik och sovde.
Älska Erik föralltid.

Puss.


Ge tillbaka skon!

Hade som skrivit ett fint inlägg igår men jag råka radera det av nån dum anledning, kan skriva ett nytt nästan identiskt lite senare idag tänkte hjälpa mamma att laga mat först som den duktiga unge jag faktiskt är.

Sen är Erik bäst i världen.
Om den som tog hans sko bara kunde lämna tillbaka den!!! :(


Världens finaste Erik!

RSS 2.0