Lovely

Weheeeej! Känner som inte för att skriva något idag. Har väl inte hänt något av värde direkt.

Dom har slutat leta efter Marcus nu. Jag hoppas bara att man hittar honom nångång i framtiden..

Nu ska jag lägga mig på sängen och plugga vägmärken, bajstråkigt.

Pusss.sssss

Förövrigt så har jag bäddat rent och ska till Umeå imorgon.
ÄLSKAR ER TJEJER!!!

image180

Looking like a mango when it pass

Nu ska jag snart iväg och köra bil. Jätteroligt, jag har ju verkligen hunnit träna på att backa och så!

Ikväll blir det hackan och körkortsboken. Jag måste fanken börja plugga nu. Det närmar sig...Alltför fort kan man tycka. Så ikväll måste jag verkligen ta tag i att läsa ut den igen. Måste läsa den minst två gånger till och nästa vecka blir det nog att nöta körskolan och faserna. Ska nog dit efter skolan idag och nöta.
Jag måste klara det.

Sen imorse då hade jag ju anmält mig för att gå ut med Jolin. Men redan klockan sex vaknade jag och varje tionde minut vaknade jag igen, precis som om snoozen var på men de var den inte. Skitmysko. Och tillslut började jag verkligen undra om vi ställt klockan till sommartid, det kändes bara så konstigt att klockan var sex.

Men den gick rätt och för en gång skull så hann jag ut innan halv åtta. Närmare bestämt tjugo över sju. Min sjukskrivna pappa hade inte stigit upp då jag gick. Men självklart då jag kommer tillbaka. Och då jag kommer in i köket ligger det räkningar över hela bordet!
Jaha tänkte jag, vart ska jag sitta då?
Så jag fick sätta mig i vardagsrummet och läsa tidningen. De gick ju bra de med. Men det var inte lika mysigt som vid matbordet och med radion på.

Måste komma ihåg att ta med mig en frukt också. Annars lär jag avlida på skolan. Hinner inte äta lunch innan historian, och jag vill inte heller gå själv och äta lunch mellan lektionerna. Det känns lite pinit. Så jag får antingen hålla mig, eller ta med mig en frukt.
Hm... kanske ska satsa på en banan...


Make no mistake there is an ache I have to live with

Och förresten, nu när jag ändå är på g kan jag ju berätta om bussresan hem. FÖRFÄRLIG. Klart bussen ska få lust att gå sönder så allting tar fyrtio minuter mer än vanligt ungefär. Bakdörrarna gick inte öppna och sen slutade stoppknapparna funka så allt var åt skogen.

Ikväll åt jag ett päron. Mumma.


The sound of your sorrow comes

Som halvskön dag idag ändå. Gjorde ingenting mer än jag verkligen behövde. Minns knappt vad jag gjorde idag.
Ungefär som vanligt då.

Imorgon ska jag på bilskolan, köra mer bil, boka in nya tider blabla. Betala tio lektioner till buhuuu pengarna bara rinner iväg fattar ni hur fattig jag kommer bli på dethär jävla körkortet?
Så idag var jag då ute och backade runt hörn. Konstigt att de går sämst då bilen är tre meter längre än bilskolebilen, gillar inte!

Men iallafall så måste jag köra på järnet nu. Ingen halvfart det är fan all tid i världen som måste gå åt till körning. Ska ta mig i kragen och börja läsa på boken ikväll igen.
Jag kan inte misslyckas, jag har inte råd.

Var då inne på Stadium för att köpa skorna idag efter skolan. GICK från Kaplan bara för att hinna in på Stadium innan bussen hem gick för jag hade lovat att gå ut med hunden. Men när jag väl var där, tror ni någon som jobbade där hade tid att stå vid skorna och hjälpa mig?
NEJ, såklart inte.
Så jag blev arg som fan och gick därifrån, gråtfärdig för att nästan inte tänka köpa något mer där forever. Jag ringde Jennie och tänkte be henne köpa då hon sluta skolan, men hon skulle ju såklart åka med samma buss som mig, så det gick inte för sig. Och jag hade fått en fixide att jag var tvungen, verkligen tvungen att köpa dom där skorna. Så jag ringde mamma men hon lät inte peppad så då var jag arg på henne och nästan slängde på luren.
När jag kom hem efter att ha varit ute med hunden vid tjugo över fyra så hade mamma köpt skorna <3
Är hon inte en ängel?

Så imorgon ska jag gå förbi och prova vita. Tihi.

Pussen.

Nu har Marcus varit borta i över en vecka och två dagar...

I only apologized to you to make you feel better

Idag måste jag ringa till Umeå och checka läget. Gäller bara att jag kommer ihåg det innan de blir för sent så att alla har gått och lagt sig. Men jag ska fan minnas.

Idag ska jag också inhandla skor. Wihooo!
Billigt och bra, love it.
Men frågan är om jag hinner efter skolan, måste hem och ut med hunden nämligen. Så jag kanske inte stannar hela dagen i skolan.... VI får se, måste försöka få byta så jag har CAD på morgonen så att jag lite snabbt kan kirra bilden sen då vi egentligen borde ha teknik något något.
 
Japp, men nu ska jag dra mig.
Känner mig förvånatsvärt pigg idag faktiskt!

Ses på stan.


Nu är det bokat och klart



Nu är det bokat.
Nu har jag alltså en tid jag måste infinna mig på Vägverket och skriva det där hemska provet med hundrasjuttiofrågor ungefär....


Brumbrum

Imorse försov jag mig medvetet. Efter jag skrivit inlägget la jag mig ner på sängen och sovde till åtta. Det var guld värt. Hade jag inte gjort det hade jag troligtvis somnat på trätekniken. Eller vart himla trött så att jag bara suttit och tänkt på att vara vaken och inte något annat.
Istället sovde jag på bussen hem. Märkte inte ens att folk steg av.

Lämnade tillbaka väskan idag också och upptäckte att Stadium har fått in likadana skor som jag hade förra sommaren. Och såna ska jag köpa igen. Troligtvis så blir det svarta, kan nog bli ett par vita också. Men imorgon blir det svarta jag köper.

Körde bil idag också, på bilskolan. Gick så bra som det kan faktiskt. Det känns som de närmar sig lite lite lite iallafall.

Nu ska jag gå och sno en tshirt av Jennie sen ska jag köra till träningen.

Puss.

We hear the leaves fall to the ground

Är det något jag är riktigt trött på så är det då Jennie på morgonen ska fixa håret. Hon står liksom mitt i badrummet använder två speglar och är därinne i en evighet (ungefär tio minuter). Så man kan inte göra något inne i badrummet. Hon som stiger upp så tidigt kan ju anpassa sig och göra klart håret INNAN hon äter frukost.
Men nej, det går inte för sig.

Sen var hela familjen hemma och vaken imorse. Fyfasiken så jobbigt ändå. Massa spring då man vill ha lugn och ro då man äter frukost. Och pappa visste ingenting om vad jag brukar syssla med på morgonen så för honom var det som en chock då han såg mig skala en apelsin.

Annars är jag så jävla trött. Blev inte så mycket sömn inatt. Sex timmar kanske, alldeles för lite och de tar igen sig nu. Jag håller seriöst på somna, jag ska nog sova och åka om fyrtiofem minuter istället.. jag behöver denna extra sömn..

Vi ses.

When we met you said we were the same
You know that we're different

But there's no trail for sorrow when your flyin'

Idag har jag känt mig som en mamma. Idag har jag nog varit en mamma.
Vaknade hyfsat tidigt vid halv tio någongång. Fast egentligen vaknade jag ju först av att Jolin väckte mig innan åtta nångång och var himla olycklig. Jaja, men annars idag har jag rensat ur garderoben och sock/troslådan. Eller mer strukturerat den igen. Liksom bytte plats på saker och ting. Sen blev det att dammsuga. Och det tog tid. Massor av tid. Säkert tio minuter? Pappa blev tillochmed fundersam efter ett tag och kom och frågade hur stort rum jag egentligen hade! Men nu är det rent iallafall.

Sen lunchen då. Mamma är och tränar med hunden, pappa har ju skadat handen och Jennie, ja hon gör väl som ingenting hemma. Så jag tog tag i lunchen och efter ett förslag av Jennie så ställde jag mig och stekte fattiga riddare. Ingen hjälp fick man nej. Jag dukade och allt själv. Men, de gör inget. På tiden att börja hjälpa till hemma. Sen så diskade jag ju såklart efter mig.

Nu är Jolin hemma WIhoooo nu ska jag pussas lite med henne, sen ska jag nog ut i det underbara vädret. Kanske springa. Men jag HATAR att springa och att svettas. Så jag tror de blir ingenting med det.

Men vi hörs.
Puss.

(Fan de var ju fysikläxan också bajsbajsbajs)

I stay awake thinking this life gets lonely

Trött trött trött.
Det är så det känns. Men nu har jag ju bara sovit hela kvällen framför soffan så jag lär ju inte somna hips vips i sängen direkt.

Pappa är iallafall hemma nu. Men måste till sjukan imorgon och få tre påsar till pencillin.

Idag har jag som inte varit hemma något känns det som. Steg upp tio över åtta för att följa mamma ut med Jolin, sen drog vi på stan och var ute med Jolin en gång till innan vi for och fikade med pappa på sjukan. Köp aldrig fika där! RENA RÅNET!!
Sen kom jag hem och var ute med Jolin två gånger till. Sen hämtade vi pappa vid kvart över åtta och sen har jag bara sovit.

Imorgon blir det läxor och läxor. Måste starta med historian nu också.
Bajs.

Förresten så var jag med i tidningen idag men ajg tänker inte länka till den iallafall hahahahahah för de var så fult.

Puss.

Wake up you're holding on to nothing

Känner mig oerhört trött. Dom har inte funnit något än och de är det enda man väntar på. Ett besked.
Ett slut.

Pappa fick läggas in på sjukan också. Han ska sova där inatt och kanske imorgon beroende på hur det går med hans tumme.
Han har ju sågat sig i tummen med rondellsågen. Himla fiffigt. Det hände i onsdags och först idag gick han till vårdcentralen som skickade han på akuten som la in honom.
Så han ligger där iallafall och blir kanske opererad imorgon om det röda inte försvunnit eller något liknande.

Annars gjorde jag världens godaste cheesecake idag och den var bara för god. Synd att de var så lite botten och bara vitt, men det var himla gott ändå. Käka lite godis med mamma och så ikväll.

Men nu tänkte jag lägga mig för att sova. Är så fruktansvärt trött.
 
Puss.

Du gav så många så mycket.

Frös hela natten inatt. Sovde med långbyxor och sockar utöver tshirten som jag alltid sover i.

Imorse när jag vaknade var det som om allt hade släppt. Jag var så otroligt slut, jag orkade ingenting. Kände bara inte för något heller. Var som i ett zombieliknande tillstånd.
Men jag är lättad. Lättad för att dom hittat skotern. Det var nog därför allting släppte. En av de första sakerna jag gör då jag kommer till skolan är att börja gråta mitt i klassrummet. Men jag bryr mig inte, det gör inget alls.
Jag är bara lättad.

Nu vill jag bara att han ska komma hem.

image179

Gick aldrig till kyrkan idag, var bara så slut. Jag gick ut med Jolin istället och bara svängde in och pratade lite med Amanda och Lina som var där. På morgonen var jag på församlingsgården och pratade med Karin och Tomas och några präster Victoria som jag egentligen aldrig känt, bara på omvägar.

Försökte med läxorna ikväll, gick inte så bra.
Men nu ska jag snart gå och lägga mig.

Vila i frid Marcus Degerman, du har gett så många så mycket.
Tack.

Du är en av de bästa

Man går bara och väntar. Känner mig utmattad nu när jag kom hem. Vet inte varför, det är bara så mycket. Marcus som är borta fortfarande, men dom har ju hittat skotern och det frambringar ju hopp att dom iallafall vet var kroppen borde finnas...

Hoppas dom hittar honom så att han kan få en värdig begravning och slipper vara själv...

Var på körskolan och hade lektion imorse, klarade Fas A två gånger också så de är bara tre grejer kvar nu gånger två? om någon förstod det där. Men måste få klart de snarast så jag kan boka teoriprovet, fyller år om mindre än en månad nu.

Efter det var jag på skolan, men vi slapp arbeta med historian på skolan så jag åkte tillbaka till körskolan då och gjorde klart andra testet, alltså ett på morgonen och ett sen, sen var det hem fort som attan med bussen slänga i mig nån mat sen cykla till kyrkan där jag träffade både Amanda och Lina, skönt att få prata med något.

Samtalet börjar lite avslaget, men senare kommer det igång och man börjar prata om saknaden och allt man inte vet, vad som kan ha hänt, hur det hände och hur det gick sen.. Sen börjar man prata om alla roliga minnen, hur många som älskar honom. Sen börjar man älta igen.
Saken är den att det är skönt, skönt att få prata med någon likasinnad.

Åkte dit på kvällen igen, med mamma denna gång. När jag såg henne gråta hemma, framför mig vid köksbordet brast det för mig med. Jag hatar när min mamma gråter. Hon är min själ. Jag började bara tänka på hur hon skulle må om det var jag som var borta. Min lilla mamma. Så vi åkte tillsammans till kyrkan då och var där till åtta, innan vi åkte på Maxi och stresshandlade för att hinna och hämta Jennie på Balder. Tiden efter det har gått otroligt fort. Vart flög de två timmarna?

Han var den första jag pussade. Och det kommer han alltid vara.
Och för mig kommer han alltid vara den killen som alltid var snäll med alla, den killen som alla gillade.
Du är en av de bästa.
image178

Marcus Degermans skoter hittad

http://www.norran.se/sektion_c.php?id=7323139&avdelning_1=102&avdelning_2=0

Det får bara inte vara sant, även fast det känns som att en sten lyfts från mitt bröst.
Nu vet vi att han finns..

Marcus Degermans skoter hittad
 
Nyheter Kustbevakningen hittade kl 11.43 den skoter som Marcus Degerman,18, Skellefteå, färdades på när han på söndagen körde ner i en vak på Kågefjärden.

Skotern hittades ca 300 meter norr om Norra Skogsägarnas kaj i Kåge.

Snälla, låt dom hitta honom

image177

Man går bara runt och funderar. Dagen på skolan var otroligt jobbig, men ändå lättare än jag trodde. Jobbigast var att vara i Ahuset, i samma klassrum som Marcus brukade vara i. Allt jag önskar är att dom hittar dig..

Träffade Amanda då jag slutat skolan vid halv fyra möttes vi på kyrkan och satt där länge. Pratade lite med några som jobbade där, den nye prästen Jan, tände ljus. Vi gick förbi hans hus idag också.. det var tungt.
Känner mig hemsk som inte kan gråta.. men jag är ledsen och jag hoppas människor kan förstå det.
Pratade med en som skulle in dit, hade köpt lite mat till familjen. Men det finns inget att veta, det har inte hänt något.

Låt dom hitta honom imorgon.

Låt det inte vara sant

Det finns verkligen inga ord. Man är bara slut på allt. Vill inte tänka för man kommer ändå ingenstans. Man slutar på samma punkt
"Var finns du?"
Jag tänker på din familj, hur dom ska sitta hemma och vänta på det där telefonsamtalet som bara aldrig verkar komma. Aldrig har tiden gått så sakta.

Kom bara hem.

image176

Var på kyrkan ikväll, tröståt både hemma och där. Träffade alla tjejer i klassen från nian. Det var skönt att inte behöva vara ensam med sorgen och saknaden. Det behövdes inga ord, alla tänkte ändå samma sak.

Imorgon blir en tuff dag

Kan inte låta bli..

Jag hoppas du inte är i vattnet Marcus, det hoppas jag inte.
För jag kan inte låta bli att tänka vad de sista du tänkte var och hur du kände när du tog ditt sista andetag...

Hela Skellefteå hoppas på dig...
image175

Kom bara hem

Man önskar att det är en dröm. En hemsk jävla mardröm.
Men det är det inte, du är faktiskt borta och dom hittar dig inte.
Och spåren slutar vid isen.

http://www.folkbladet.nu/2008/01/21/fortfarande-inga-spar-efter-skoterakaren/

Snälla... Kom bara hem...

image174

But the truth is, I only have myself to blame

Vaknade som vanlig tid imorse. Mamma och pappa är borta och tränar hunden så de var skönt att få vara lite ensam iallafall på morgonen. Men nu har Jennie tagit hem Amanda så då får man ju knappast lugn och ro.

Vidare idag så ska jag nog plugga. Ge mig i kast med fysiken igen, men bara om jag orkar. Kommer väl bara börja grina för att jag inte fattar. Annars ska jag försöka hinna läsa klart Körkortsboken idag, ett måste tänkte göra ett nytt försök på Fas A på onsdag då jag också ska köra bil.

Nästa helg blir det troligtvis Umeå. WIHOOO! Säger jag bara. Det kommer bli bäst!

Pussen.

It's a blue snowfall
For you're not here with me
It's a blue snowfall
Through tear filled eyes I see.

In a blue evening
How slow they always go
It's a blue evening
Because I miss you so.

Snow bends the willow tree
Where we made a vow
My arms held you close to me
Where are you now.

In these blue moments
I'm wondering if you
See the blue snowfall
And if you miss me too...

Home and away

Känner bara hur stressad jag är. Fast lite sådär bubblande under ytan. Inte så att jag svettas, har världens hjärtrus eller nått. Mest bara stressad.

Vi förlorade matchen fick sitta på bänken halva sista, alltid lika kul(?). Fast Elin satt med mig så det var najs för då hade jag någon att skratta med även fast det är minst populärt i hela vårat lag för i vårat lag gäller bara sura kärringar, okej en.

Väntar på att pizzan ska bli klar nångång också, så jag kan äta den, vara klar innan sex gå ut med hunden, gå förbi Maxi med hunden, köpa godis (för trettio kronor!!!! WIHOOO) och gå hem igen. När jag kommer hem ska jag duscha och sätta mig framför teven och bara trycka godis och titta på Americas Funniest Homevideos, och det börjar åtta. Så jag har det lite stressigt eftersom jag har en timelimit att passa.
Annars är det väl som lugnt, fniss.

Köpte en rouge idag, mähääää. De vart väl bra. Eller de blev de, samma som förut. Myspys. Har varit så jävla bra denna månad och inte köpt något jag inte tänkt köpa! Jag har nog bara köpt saker som hör till skönhet och det är väldigt bra för att vara mig!!! Hade ju som bestämt mig innan denna månad börjat att bara köpa grejer som gör bra saker, inga kläder. Och nu är det typ bara en vecka kvar innan jag får pengar och jag har hållit det jag sagt.
Detta bådar gott inför framtiden.

Men nu ska jag gå och vakta pizzan.
Pussen.

Strange little girl, like all the rest

Hur sjukt otaggad får man vara på match? Jag känner mig mer som en säck vetemjöl än en hurtig typ. Vill bara lägga mig ner på sängen och dega resten av dagen, käka godis och så. Men de går inte för sig, nej, först måste jag gå till gamla ÖB och få skjuts till matchen av Lovisa och Roger. Sen är de match och sist men inte minst så ska jag gå hem. Jag kommer vara blöt, eller bli kanske man säger. Det snöar massvis och är plusgrader. Ingen bra kombination. Men vi får se.

Ska förresten köpa ett par till av mina nya favorittrosor.
DOM ÄR BARA SKÖNAST!!

Dying in the sun

Sen vill jag mer än gärna tacka Lovisa som sa att mitt hår igår var fint. Det var bara en enkel hästsvans(?).

Och igår kom hon även på vilken ny nördsort jag är. Kulturnörd.
Tack ännu en gång käre klasskamrat.
Jag är så många nördar nu att jag inte ens minns det, ska fråga henne idag på matchen.

Och det snöar ute,wihoooo!!!!
image172
Tupacalex.

At least I learned from my mistakes

Ska väl lägga mig och sova snart, alltså om en halvtimma ungefär. Men jag vill sova nu, men de tar ju alltid ett tag att gå från datorn av någon konstig anledning. Det blir att plugga teori tills jag stupar och sen vakna imorgon och fortsätta med de djävulskapet.

Ikväll var jag med Lina och hennes kille (vet fortfarande inte om de är Jocke eller Jonte) men det var iallafall mysigt och vi åt mandlar av nå slag, äkta lakrits, nått bröd som var himla gott också! Salt var det, jag älskar salt! Och turkisk peppar.

Trosorna var sköna som attan, känns ju inte ens som om jag har på mig nåra. Helt sjukt. De gillar jag ändå. Måste köpa fler!!!

Men imorgon är det match och jag känner mig opeppad, vill mest som bara träna inte spela något. Känner mig inte tillräckligt bra.
Funderar också på att baka en cheesecake, så jag måste hitta recept nu.

Pussen.

We laugh in the face of love because nobody?s really there

Hade sena dagen idag. Hann inte med kvart över tre bussen, men fick istället hjälp av Olle med fysiken som jag fattar noll av, och gör fortfarande. Så nu tänkte jag som göra klart fysikläxan medans jag minns och så. Sen får de bli matten och sen ska jag bara slappa tills jag ska till Lina ikväll vid sju/halv åtta. Vi ska bara mysa och pysa haha och kanske se lets dance.

Mitt tangentbord är då också lite stramt av hårsprayen som jag råkade spraya imorse. Buhu, undra om de ska vara såhär i all evighet?

Fick en semla av mamma då jag kom hem idag också. Mumma, den åt jag lycklig om de inte hade varit tio kilo grädde på den. Jag förstår inte vad de är med semlor och grädde?
image171

Nej, nu ska jag gå och plocka bort allt från sängen.
Köpte förresten strumpbyxorna, men dom var inte lika täckande som jag trodde, så man ser typ min hud? Vad mer kan man begära? Två för 69 och något, men med 10% rabatt. Det är toppen. Köpte nån kroppspealing med, från LdB, förpackningen var snygg hahaha och sen köpte jag då trosorna.
Har insett att jag har nån sorts passion för att köpa trosor? Jag älskar att köpa nya trosor, det är de bästa som finns. Men egentligen behöver jag inga fler, för jag har hur många som helst! Jag har trosor så att de räcker i flera veckor, men jag älskar bara att köpa trosor.

Puss.


HJÄLP MIG

Okej, mitt tangentbord har någon skrövlig hinna för att jag dumt nog satte mig och sprayade hårspray. Buhu, nu är hela tangentbordet förstört !!!

Nån som har något tips?...

En fråga

Får jag fråga varför det bara är dåligt på tv nuförtiden?
Och varför har min mens börjat komma en dag innan den brukar?

Du är bäst

Pratade med Sandra nyss, jag saknar henne och Umeå alldeles för mycket. Ska åka dit då jag får pengar nästa gång, på stört.
image131
Annars kan jag ju berätta om då jag typ(?!) förstörde min nya miniräknare för femhundrakronor. Då är man inte särskilt lyckad. Jag hade inte ens tittat på den, öppnat locket. Nej, det hände då jag satt och väntade på att våran lärare skulle komma och då liksom bara gled miniräknaren ur mitt knä från blocket och hamnade på golvet med en duns. Och jag säger skämtsamt "nu gick den säkert sönder". Det skulle jag inte gjort för när jag sen behövde den funkade den inte, men jag fick en ny eftersom alla trodde det var displaybatteriet som var dött. Jag hoppas ingen kommer på mig...

Nej, nu ska jag äta något. Magen skriker efter mat!!

Smakar ju bajs

Jag vill inte ha pytt i panna till middag. Det smakar ju bajs!


Dancing on a carpet of dreams

Nu är jag hemma från skolan, mycket tidigare än jag väntat mig. Så istället för att sitta och dega framför teven eller datorn hade jag tänkt ge mig på läxan i fysiken slipper jag bry mig om den vidare i helgen. Sen hade jag tänkt försöka läsa igenom någon av alla mina tidningar. Ligger som en hel hög på mitt vita bord!!!

Ska förövrigt ge mig ut på jakt efter en korg i mörkt trä, samma färg som mina hyllor osv för att använda till tidningar. Och imorgon ska jag köpa mig rougen och trosorna. Jag har spanat på dom länge nu, men imorgon ska jag köpa dom, och ett par strumpbyxor! Jag längtaaaaaar!!

Nästa månad ska jag nog satsa på att hitta ett par nya jeans. Det ska jag.

Nej, fysiken ropar.
Ses!

Happiness is a gift

Marcus ringde inatt vid halv tre för att han kom hem från krogen. Som vanligt slutade det med att han nästan sovde och att jag var väldigt pigg, och kissnödig, och hungrig. Så jag låg där och vred mig i den alldeles för varma sängen. Gick på toa och lämnade sen rumsdörren öppen efter ett besök av den älskade hunden.

Idag ska jag ju köpa rougen tror jag, eller det ska jag!
Men först måste jag till skolan. Dagen startar med fysik, teknik och sen matte b. Ser nog mest framemot matte b. Ska försöka hinna hem så jag får gå ut med Jolin då jag kommer hem.

Snart helg.

Remember waiting there to find nothing at all

Skrev nyss klart historian. Känner mig mest stressad och trött. Slut på allt, även fast de inte är något alls i skolan, det är bara det är jag är trött i kroppen. Orkar ingenting. Trött i huvudet är jag också, trött i psyket. Antingen så är det bara någon mörkerdepp som tagit överhanden och sitter och lurar på axeln och petar på mig då jag börjar bli lite för glad. Eller så är det för att mensen är på ingång. Ska jag verkligen behöva leva med att bli deprimerad varenda jävla gång mensen är på väg eller? 
Antagligen, jag får väl bara tacka och bocka, nångång kanske jag inser att jag borde ta vara på livet efter en sådan depp. 



Fick en fin kommentar igår, eller så var det bara någon som jävlades.

Du har ett bra skrivarsätt, det gör inlägget mer intressant:)
Tack denna smälla själ, det värmer faktiskt. Även fast jag inte i mitt allra förståndigaste kan förstå hur det skulle vara intressant? Jag maler på om samma saker vareviga dag. Har aldrig något intressant att berätta om. Har ingen ätstörning, ingen depression jag måste ta mig ur, jag ska inte gå ner i vikt och jag är inte gravid. Så det finns inget intressant i mitt liv som jag kan berätta om. Antagligen skulle jag ju kunna berätta allt mitt innersta, men det är sådant jag bara inte kan, just för att de är något som jag behållt så länge. Folk skulle bara börja tänka så konstigt om mig om dom fick veta.

Jag skulle ju kunna skriva om min kamp mot acnen? Mycket intressant, verkligen. Nu tror väl alla att jag är ett acnemonster men det är jag inte, bara de att dom börjat ploppa ut nu när jag faktiskt försökt ta tag i problemet och köpt massa jävla grejer för att få bort dom. Förhoppningsvis är de någon slags strategi av dom för att försöka överleva i min tonårshy, men de kommer dom inte för jag ska förgöra dom. För gott. Och jag har ett problem med att jag alltid ska vara där och pilla. Det är något jag sannerligen måste sluta med för det är det som förstör.
Och jag ska väl sluta äta också för allting verkar ju framkalla acne?
Hata acne, kunde inte jag bara få min lillasysters hy?

image167 Såhär ser det alltså ut bakom mitt hus nu, kul!!! De är bara att köpa långfärdsskridskor och dra ut.

Idag köpte jag Elle, mycket reklam och lite tidning kan man ju säga. Men saken är ju den att jag fick 20% rabatt på H&M vilken jag tänker spendera på en ny rouge. Min gamla är så gott som slut och jag skulle ju som behöva en ny för att se lite vinterfresh ut, eller ska man kalla de slaskfresh för de är ju de som är den nya svarta. Så då blir den billigare än billigast.

image168

Jag och Lovisa hade ju tänkt gå på bio på fredag, men de går ju inga bra filmer så de får väl bli nästa helg och alla har typ pojkvänner som dom kan vara med utom jag? Buhu, men jag har ju lovat att vara hundvakt på lördag så jag har väl inget val. Men jag älskar min hund. Det gör jag.
Jag kommer gråta blod då hon dör.

image169


HAHAHAH ska bara lägga in en bild på den fina fjäll lemmeln vi hittade i vårat klassrum för någon dag sedan. Den heter Lill-Erik, hälsa nu!
image170


Björnavinter

Hade två lektioner med bara historia idag. Ganska skönt ändå. Började kvart över elva och slutade fem över två så de var najs. Fick tyvärr ingen inte äta lunch idag, hann inte. Och jag tänker inte sitta själv i matsalen och äta! Så nu har jag två nya saker att göra. En som ska vara klar den 27 februari, så den tänker jag absolut inte hasta med, men jag har en grej till som hör till grupparbetet som jag måste göra klart innan... ja på fredag?
Så jag tänkte göra klart den nu så jag kan skicka den till Frida.

Annars så är det som mest tråkigt väder i världen? Vart är vintern? Det är mest regn, halka och slask.
Jaja, ge mig björnavinter nästa år så är jag nöjd.

Pussen

Blue horizons touch the limit of beauty like forgotten angels

Mår lite jobbigt nu. Känns som att de är mycket jag vill uttrycka men bara inte kan säga för jag vet inte hur jag ska säga det. Finns som inte ord för det. Skulle som bara vilja bli vuxen så jag kan åka lite var jag vill och köpa grejer till lägenheten och blabla. Laga egen mat och så.

Ikväll blir det ingen träning, känner helt enkelt inte för det. Tror att jag sträckt min vänstra skinka också. Istället ska jag nog bara vara. Plugga körkort och lägga mig tidigare än tidigast. Tio så går jag från datorn för kvällen och jag får hoppas att jag somnar direkt. Inatt kunde jag inte sova, varje gång jag låg på höger sida brann mitt ben. Inte bokstavligt, men jag ramlade ju då igår på träningen och fick som ett lite halvnajs skrapsår på benet. De är inte så farligt som de låter, men de tar ondare än vad det ser ut.

Och ikväll ska jag kolla på Ugly Betty för första gången på över hundra år!!

Fick Juciy Fruit tuggummin av min älskade mamma så sitter och tuggar på ett nu. Men dom är inte goda så länge som dom borde. Skön dag imorgon, två historielektioner sen slutar jag. Wihooo!
 

Now I can't care to worry
I'm feeling so lonely
Breaking apart all this love in my heart


Bättre

Hmhm, borde dra mig nu till skolan. Jobbigt men tisdagen vi har i år är hur mycket bättre som helst än den vi hade förra året kan jag ju bara påpeka.

Ses!

Still I'm dying with every step I take

Singing Bee på trean, fyfan så hemskt dom sjunger. Man måste ju typ stoppa in öronproppar de är för hemskt. Men förjäkla kul för dom är väldigt fula?

Idag gjorde jag äntligen klart historian. Det känns så himla skönt att jag nästan måste fira. Typ med att gå och lägga mig nu. Är så himla trött. Vaknade ändå vid elva och möttes av världens vitaste Skellefteå?
Det hade ju snöat hur mycket som helst inatt så det var helt sjukt och himla jobbigt att gå ut med hunden.

Och ridningen gick greeeeaaaaaaat! Hade Aminette gick fort som attan. Nej, jag funderar på att gå och lägga mig på riktigt. Är så himla trött.

Ses imorgon!

Himla bra

Nu har jag då alltså 22 kanaler att välja på endast i mitt rum jämfört med mina tidigare tre. Så det är lite kämpigt vilken kanal man ska titta på, fast idag så är de ju inget bra på tv. Så de gör ju mindre. Men jag ska iallafall ge teven en chans. Annars drar jag till med en Sunes Jul. Så himla bra!

Lovely

Undra hur jag ska klara mig med 104 kronor på kortet tills den 25 januari?
Men på något sätt lyckas jag alltid få de fungera.

Idag ska jag till mormor och sen tänkte jag skriva klart historian så att ingenting ligger och tynger mina axlar. Det blir bra.
Imorgon ska jag läsa körkortsboken igen.
Toppen.


You complement me

Idag var en lugn dag på skolan. Men ändå lite smått tråkig. Vet inte, går bara mest och funderar på Marcus, även fast jag inte borde.

Ikväll var en tråkig kväll. Satsade på att göra läxor, och de gjorde jag. Gjorde klart både matten och fysiken, nu är de bara den viktigaste kvar. Historian. Så den ska jag väl satsa på på söndag, imorgon hade jag tänkt följa med till mormor och läsa körkortsboken där ännu en gång. Lär verkligen behövas!

Annars tänkte jag sova nu. Ska upp imorgon och fara på stan med mamma innan vi ska till älskade mormor.
Måste ju läsa alla tidningar jag fått nu på senaste tid. Dubbelt upp av allt ungefär.

Pussen.

And this is not our last goodbye

Fick bästa schemat nu igår. Så himla bra. Inga hål, sovmorgon två dagar i veckan. Slutar runt två fyra dagar i veckan. Kunde inte blivit bättre.WIHOO.

Nu ska jag börja peppa för mattelektion. Matte är faktiskt kul!

Sen regnar snön bort, buhu.

Chokladbollar

Har nyss fikat. Mumma. Älskar kvällsfika. Var och fikade med brudarna nyss. Det var mys, men tyvärr har jag ju lite pengar så de blev bara apelsinjuice hahaha.

Så på söndag ska vi också fika, fast hemma hos någon. Betydligt billigare. Hoppas det blir chokladbollar.....


There is no need to take a step

Alltså grammisgalan igår. Vad var det med Gry? Såg ut som att hon var en korsning mellan morot och tomat! Såg helt sjukt ut. Hoppas de bara var ljuset.

Förövrigt så vare fan helt fel att Kent och Lars Winnerbäck vann allt, heja Sahara säger jag. Men jag är glad att Salim vann något iallafall.

Igår vare lugna dagen. Fick 60 av 70 på provet på bilskolan körtid onsdag vecka 4 klockan 10.20.

Ses på stan.

Onsdag morgon

Har fått någon konstig tvångstanke om att jag måste stänga av datorn varje gång jag åker hemifrån till skolan tillexempel. Jag får för mig att den ska börja brinna annars.

All smiles and sunshine, a perfect world on a perfect day

Nyss hade jag riktigt laddat upp med brakfika. Två mackor (med gräddost såklart LOVELY), ett glas oboy och en apelsin. Så himla gött. Men jag orkade tyvärr inte halva apelsinen. Så den får jag slänga i de bruna kärlet. Hahaha.

Men imorgon är det då idrott så nu ska jag packa kläder för det sen ska jag borsta tänderna och lämna disken. Vill inte riskera att få en läskig apelsin i mitt rum imorgon då jag vaknar.

Körde hem från träningen det var läskigt faktiskt! Men det gick som en dans. Jag är stolt över min insats på vägen. Så jag ska köra imorgon med. Och så ska jag ju då till körskolan imorgon och fixa körtid och fas A då.... hur det nu ska gå. Spännande att se.
Har jag pluggat?
NEJ.



Jag tror att jag och Marcus inte kommer träffas på år och dar. Och sen då vi nästan glömt bort varandra träffas vi, inser att vi är som gjorda för varandra, gifter oss och skaffar barn.
Det skulle vara det ultimata!

We've all been sorry, we've all been hurt
But how we survive, is what makes us who we are


Until you find what you're missing

Hur börjar man inte första dagen bättre än att försova sig?
På alla sätt! Jag vaknade och tittade på klockan rent reflexmässigt. Tog väl nån stund innan jag insåg att klockan var sju och att jag skulle till skolan! Buhu, frukost på tre minuter och skynda mig med allt. Så bråttom hade jag egentligen inte heller men det är alltid jobbigt att ha försovit sig.

Började dagen med Matte B, verkar som jag har kvar lite matte i kroppen ändå så de ska nog gå bra i fortsättningen hoppas jag. Historian gick väl bra idag också få se hur det fortgår. Ingen historia på torsdag iallafall skönt. Så jag ska se till att faktiskt skriva den imorgon. Ikväll ska jag ägna resten av kvällen åt att plugga körkortet och träna. Köra till träningen också säkert.

Nej, nu ska jag plugga lite innan AFV.

Pussen!


This sad and sullen winter night seems tropical and bright

HIMLA HELVETE SKIT och allt. Jag har ju som vanligt då glömt vad jag skulle skriva till historian så imorgon får jag bli ärligheten själv och säga att jag glömt och att jag ska skriva de till på torsdag. Fan och helvete.
Förlåt Gud.



Napoleon på tv nu. Dålig, men jag ska se den ändå. HAHAHA

Somebody shake me

Hejhoj!!!
Idag har jag läst ut hela körkortsboken, jajamen. Det tog sin lilla tid. Men nu har jag iallafall läst den, så kvar är att läsa den ungefär trettio gånger till eller något. Och plugga vägmärken!! Buhu. Men jag ska klara det. Gjorde nått test idag, hade 60 av 70 rätt, så de bådar ju lite gott iallafall. Tyvärr byter dom bara frågor varje månad så jag får vänta ett tag till innan jag kan satsa igen. Men som sagt, nu äre så.
På onsdag ska jag då till bilskolan och firra ny körtid och göra fas A.

Historian blev det inget av. Kom som vanligt inte ihåg vad jag skulle göra, så jag ska fundera ut det till imorgon och satsa då på att göra de klart. Måste vara klart på tisdag då jag kommer ha historia.

Ställer väckaren på elva imorgon också så jag kommer upp i tid. Kan ju vara bra eftersom jag har så massor att göra. Ska hinna ut med Jolin två gånger och jag vill verkligen på stan. Sen måste jag ju som sagt göra klart historian! Har ju träning imorgon igen, känner mig lite opeppad, men de kanske kommer.

Inget bra på tv nu då så jag ska sätta på Sunes Jul och spela Sims som jag inte gjort på år och dar. Toppen!!
 
Imorgon börjar de riktiga livet igen!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1576909.ab
Lite kul var de faktiskt...

Och förresten så ska jag nog få en plattskärm i födelsedagspresent HOPPAS!!!

Is the darkness that we knew

Hej igen, nu har tiden kommit till mig.
Just nu har jag inget vettigt för mig annat än förundra mig över hur mycket fortare mitt internet faktiskt går. Allt är ju klart på nolltid. Så himla praktiskt. Att jag någonsin kunnat leva utan de? Helt oförståeligt!
Tillochmed Marcus är lite fascinerad och avundsjuk, men han är söt och jag älskar honom.

Helt konstigt att jag någonsin inte kunnat göra det. Jag älskar honom och förstår inte hur jag har kunnat vara utan honom så himla länge. Han är bäst, på alla möjliga sätt.

Har då umgåtts med honom mestadels av tiden. Eller okej, hela tiden, men sen har vi varit med hans vänner också. Jag är lika förundrad över att raketer, nej förlåt, smällare kan få män att bli som små pojkar igen. Det är inget annat än läskigt. Hatar raketer och smällare, fast lite kul är det då.

Annars hade vi det myspys. Låg mest i sängen och tittade på tv, åt godis och kramades. Love it.
Förra lördagen var en riktigt jobbig dag. Hade en sån hemlängtan. Började gråta direkt jag såg en hund eller tänkte på mamma. Det var tungt så in i bomben. Som tur var gick det över och på söndagen var de inte lika jobbigt.

Nyårsaftonen då. DEN SÖG. Hade varit roligare att sitta i bilen ett helt år till. Började med att vi for till Rasmus i hans nya lägenhet, men den var ju inte klar så vi var tvungen att fixa klart den innan "alla" skulle komma. Vi började väl dricka vid halv nio och då var jag redan lite tjurig för allt var väldigt tråkigt. När gästerna sen kom visade det sig bara vara fem stycken typ? Och alla ville av någon konstig anledning bara sitta i köket. Så där satt jag och Marcus ensamma i soffan i vardagsrummet sa knappt ett ord till varandra och tittade på nån film med Mr.Bean. Fast de var ju inte han, eller jo, men som en annan skådespelare. Rowan Atkinson tror jag han heter eller nå på rikt. 

Jag satt och förespråkade att gå till festen som Olle var på. Visst, de var skitkallt och aslångt. Alltså verkligen långt! Längst bort typ! Och vi visste inte om de gick några bussar eller något. När vi kommit till GoldenGatebron som alla kallaren och jag hade kissat bakom ett stort träd och Marcus smällt smällare för fulla livet säger han att han vill gå hem.
En nyårsafton! INNAN TOLV?!?!?!?!
Vad händer med världen?! Snäll som jag är gick jag med på de och surade hela vägen hem. Jag var verkligen arg. Det var ju bara så jävla tråkigt. Marcus försökte få mig glad men det går inte, jag har ju rätt lätt att bli irriterad av mig och de var jag sannerligen.
Så klockan 23.37 kom vi innanför dörren hemma hos Marcus och demonstrativt la jag mig på sängen och där tillbringade vi då nyårsafton. I sängen. Jag sur som ett bi och Marcus mest ledsen för att han trodde att jag tyckte han var tråkig. Och de tyckte jag. HAHAh men okej, jag är så snäll och söt så jag sa inte det just då. Hann inte ens bli full även fast jag tror att Marcus var de, han är så bra på att dölja det på något sätt.
image166
Love you bubbelibubb... .. . .

Annars var det toppen. Susann är ju bara för söt. Fick ett par tofflor av henne sen två superfina ljuslyktor som jag har tända nu. Köpte också kuddfodral till kuddarna på sängen. Blev riktigt snyggt faktiskt. Får försöka fixa en bild på det.

Nu kommer jag inte på något mer vettigt att skriva. Bara att jag har mycket att göra imorgon eller något? Som tillexempel att se klart Greys Anatomy Season One, skriva klart HISTORIAN!! som jag borde gjort innan jag åkte till Marcus och sen var det något mer.... attans har jag glömt det... ja, men de var något mer viktigt jag skulle hinna göra efter historian. JO plugga till körkortet ja, nu är det de som gäller.
Ska fan satsa alltså. Körde bil idag gick jävligt king, inte för att skryta eller sååååå men de gick skapligt. Dragläget börjar närma sig!

Japp, allt jag ska göra imorgon. Ska ringa lovely nu. Får se när vi träffas igen, aldrig?

Pussen.

Not very exciting

Gott nytt år allihopa.
Nu är jag hemma från Marcus. Vet inte om jag ska säga äntligen eller gråta blod.

På lördagen drogs jag med världens största hemlängtan. Höll på att bryta ihop direkt jag tänkte på mamma och Jolin. När jag väl skulle hem tog de bara inte lika ont.

Nyårsafton är ju en annan historia. Inte lika roligt.

Nu har jag tusen tidningar att läsa för att jag fått massa nya nu då jag varit borta. Sen har jag nya kuddfodral i mitt rum också. Skitsnyggt blev det. Lila och bruna och sen ett svart.

Berättar om livet senare. Ska kolla lite snabbt i tidningarna innan jag ska ut med hunden och sen till kusinerna kanske...

Pussen

Then we watch TV

Until we fall asleep

Not very exciting


But it's you and me

And we'll always be together

Så himla sant.... hAHHAHAHAH


RSS 2.0