jag bryter ihop

marcus har varit i lumpen i en dag, och jag håller redan på att bryta ihop. han har snaggat sig också, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag ska nog satsa på att gråta, jag som älskade hans lockiga hår. jag vill inte se honom förrän det växt ut igen, jag vill inte förstöra minnet av det fina håret som inte kommer växa ut på flera år. men jag antar att vi inte kommer ses på elva månader heller. nu borde jag börja gråta och snart gör jag det. han kommer se ut som ett ollon.

om fjorton dagar ska jag träffa Lizzzzzzzzzzzz. om hon döptes till det eller har tagit det för att det ska verka häftigt att vara hos henne vet jag inte. jag skulle gissa på det första även fast det andra hade varit lite roligare. jag vill inte träffa Lizzzzz och jag vill itne sluta med mina p-piller heller, jag vill inte vara utan marcus och jag ivll itne gå i skolan. jag vill kortsagt inte göra någonting för jag har inte lust för det. jo, vara med jolin vill jag. hon är bäst. älska henne föralltid, puss på nosen. sen vill jag inte gå till Lizzzzzzzzz på min födelsedag heller, jag hoppas att det inte kommer inträffa. då går jag inte. då kan mamma och pappa gå själva om dom tycker det är så himla kul.

jag vill bara bli arton så jag kan bestämma över mitt eget liv och flytta till nederländerna och börja arbeta som hora. fast mer realistiskt skulle det ju vara att flytta till göteborg eller något och gå på komvux för att inte bli en arbetslös ungdom. men jag kommer sluta som anställd på en liten icabutik, som efter tre år kommer stängas för att det öppnat en ny stormarknad på något hippt ställe. fan fan fan.

RSS 2.0