Det förgyllde min annars så bittra dag

Hej mamma.

Blev änteligen klar med alla matteuppgifter som var tipsade inför provet. Känns ändå lite bra, efter denna repetition kommer jag ändå ihåg det mesta. Jag har som en liten förkärlek till matte på något sätt.

Dagen började åt helvete. Vaknade av att du knackade på dörren och säger "klockan är tjugo i sju, strömmen gick inatt så det är därför din väckarklocka inte ringt". Oj så himla roligt!
Jag som planerat en tio minuter kortare morgon för att hinna göra labben till fysiken som jag var tvungen göra för att få göra provet. Så det blev en stående frukost och ett jävla humör.

Kan ju också tillägga att provet gick dåligt, satt mest och ritade träd och grisar (?).

Så efter provet hade jag huvudvärk, men mitt dåliga humör fick mig att ta beslutet att åka hem för dagen. Var väl hemma vid elva så jag åt lunch och sprang ut med hunden efter att jag rört ihop en bulldeg. När jag kom tillbaka så bakade jag bullarna klart och dom blev skitafina :)
Dom ska vi äta på lördag!!

image211


image212

Kolla så fina!! Nämen det kommer bli förhimla gott.
Så det förgyllde min dag lite att bullarna åtminstone blev lyckade.

Hade då innebandymatch idag med. Slutade oavgjort och Boliden spelar inte snälla klubben direkt. Nej, här talar vi om grisinnebandy med slag, knuffar i ryggen och fasthållna kroppsdelar och klubbor. Och på tal om domarn, eller förresten, vi säger inget om honom.

Annars ska jag lägga mig nu och sova.
Puss världen och puss Marcus som får lyckan att fara utomlands.

Mer less än livet!!

Den här morgonen har varit den sämsta jag haft i hela mitt liv. På riktigt. Vaknade av att mamma säger "klockan är 20 i 7, strömmen har gått så det är nog därför din väckarklocka inte ringt" TACK SÅ MYCKET FÖR ATT DU SÄGER DET NU! Jag som ställt klockan tio minuter tidigare för att hinna göra den jävla labben till fysiken. Som tur var hann jag fan det, men den suger. Jag är så less att jag skulle kunna dö. Jag orkar inte och sen insåg jag att jag även sovit med fysikböckerna spridda runt mig i sängen. Mysigt?

Superdålig morgon, provet kommer gå superdåligt, sen vet jag inte vad mer som kan bli åt helvete. Får vänta och se.

Något som gnager

Har försökt med fysiken nu. Och med försökt menar jag verkligen försökt. Tårarna har runnit och papper har samlats i en hög på golvet. Jag orkar helt enkelt inte. Jag är för stressad.

Vet inte om jag bara är i en psykisk obalans, men varför mår jag så dåligt? Jag har ju ingen anledning till det. Två föräldrar, ett hus, hund, massa kompisar jag trivs med blabla. Jag vet inte vad det är men något är det.
Något som gnager.

Pulspasset var döden

Hej mamma.

Jag säger bara, pulspasset på Friskis var döden. Det var jävligt jobbigt.
Så nu har jag förtjänat en dusch och sen är det bara att börja nöta på fysiken. Har ju prov imorgon och börjar plugga nu.. smart Emelie, smart.

Annars hann jag klart historian, wihoo!! Det var toppen. Men slutet sög, aja.

Puss.

Frysande

Mina händer fryser så att fingrarna nästan lossnar. Nu ska jag bara ut med hunden sen blir det att fortsätta med Historian för den ska vara klar idag så att jag kan skicka den till Lage.

Puss.

Stämningen är god en ensam morgon

Morgon mamma.

Gick bra att gå ut med Jolin. Förresten så finns det inget bättre än att vakna alldeles ensam på morgonen. Ingen att dela badrummet med och ingen att dela frukostbordet med. Så himla bra. Själva stämningen blir som bättre då ingen är hemma heller.

Skrev ju aldrig klart historian igår, men jag tror jag minns att vi fick skriva idag på skolan. Så jag hoppas med allt i världen. Annars är livet great.
Förutmo värdret. Det går från massor av snö till nästan ingen. Måste säga att jag föredrar mittemellan.

Nu ska jag klä mig och gå till bussen och planera vad jag ska inhandla för grejer idag. Funderar på ett ljusrosa nagellack och ett knallrosa. Eller kanske ett lila....


Puss.

Hälften klar, hälften kvar

Hej mamma.

Seriiiöööst jag dör så tråkigt är det. Jag har ändå skrivit klart hälften, men det betyder ju också att hälften är kvar och jag blir tokig. Kommer inte på någonting. Idetorka till tusen, speciellt nu när jag behöver alla ideer jag kan få. Jag har iallafall skrivit om det jag förstår.

Nu ska jag fortsätta ta mig an denna förhelvetesjävliga uppgift (ursäkta språket) och göra klart den så jag kan le och vara söt inför Lage så han förstår att jag ansträngt mig till max. För det har jag.

Och imorgon blir det bara fysik hela kvällen. Prov på torsdag och jag suger på att byta enheter. Wippiiiiie.

Puss.


Inte besatt, men det är lugnande

Äntligen började msn fungera. Inte för att jag är helt besatt direkt, men bara för att det känns så bra då det är igång. Att veta att folk kan kontakta mig om dom verkligen vill. Inte för att jag tror det. Helgen närmar sig med stormsteg. Fattar du? Det är redan tisdag!!

Och imorgon är det onsdag och historian ska vara klar, men jag pratade ju med Lage idag, och sa sanningen. Men han sa typ att de var okej?
Jag ljög inte det minsta alltså. Sa att "jag har bara pluggat på mitt teoriprov och blabla så jag har inte gjort det även fast jag haft tid". Så jag känner mig elak och dum. Men jag ska iallafall ge det ett försök. Har skrivit ett blad nu i skrivhäftet. HAHAHA bådar ju gott för framtiden...

Duschen nu sen fika. Älskar fika.
Fika is my life.

Puss.

Idag hoppas vi också

Ska förresten fixa en bättre bild på skorna som är från Dinsko och jeansen är från (uppmärksamma) BikBok. Deras jeans älskar min rumpa. Och min rumpa älskar jeansen.

Puss allihopa.

(Hoppas innerligt att min lillasyster vill ha min gamla väska så jag kan sälja den för 60 kronor och antingen köpa två nya nagellack ELLER köpa ett nytt läppglans, hoppas!!)

Idag är jag ful

image210

Hej mamma.

Fick sluta två timmar tidigare idag. Guld värt. Världens finaste väder + tusentals läxor? Nej, ingen bra kombination. Så jag är mest ledsen över att jag måste sitta inne och skriva historian. Som trots Lages förklaring jag inte förstår. Men han vet hur det ligger till nu, så jag ska göra allt i min makt för att få den klar. Den måste bli bra. Tänker inte förlora mitt VG pga detta. Nejnej, teknikredovisningen idag sög också. Sämst i världen. Lite synd faktiskt. Jag som har en framtid inom Teknik.

Syven hade som vanligt inte tid med mig idag heller. Hon har aldrig tid plus att hon är världens tråkigaste mört. Jag ska limma fast mitt kort på Friskis&Svettis kortet, sen ska jag ta på mig mitt underställ och plugga.

Puss på alla.
image209
Hej läxor, jag älskar er också.

Idag känner jag mig frääääsh

Hej mamma.

Tisdag morgon. Och jag är pigg!!
Piggare än jag någonsin varit såhär tidigt på morgonen. Tröttheten kanske kommer senare (på bussen) som vanligt. Annars kanske jag inte är så trött som vanligt. Varför jag nu tror det är för att jag igår la mig hur tidigt som helst!! Typ tio låg jag i sängen, fast för att inte ljuga säger vi halv elva. Och jag somnade kort därefter. Så skönt, så när jag vaknade imorse var jag ju nästan inte alls trött! Underbart.

Så inatt sovde jag alltså två timmar mer än igår. Jag är på väg mot ett bättre liv. Tjihooo!!

Annars idag händer inget särskilt? Jo, ska skriva fan på historian och idag ska jag hitta Lage. Och jag måste prata med Syven också. Sen efter jag skrivit den dumma histiorian ska jag plugga fysik.

Lycka till.
Puss.

Uppkörningen bokad

Hej mamma.

Nu ska jag snart åka iväg med Amanda och träna på Friskis. Fast denna gång blir det inte aerobics. För det sög. Vi var inte så bra om vi ska vara ärliga här.

Men jag kan ju tipsa alla om att jag har bokat uppkörningen nu. Och jag tänker inte säga när så de ger inget att fråga hahah.

Puss.

Windywindy

Hej mamma.

Jobbigt värre. Måste det blåsa massor ute?
Jag kommer bara frysa ihjäl + att det ändå är varmt så om jag rör på mig börjar jag svettas. Kan vädret bara inte stabilisera sig så att det blir lagom varmt, utan vind och bara sol.
Om du ändå kunde skjutsa mig varenda dag till skolan. Så toppen det skulle bli!



Puss.

Shoppa gör mig lycklig

Hej mamma.

Slingade ju håret på dig, det blev faktiskt fint. Men du är alltid fin älskade mamma.
Funderar ju själv på att slinga håret. Men jag är rädd för att jag har rött i mitt hår att det slutligen blir typ orange. Jag vill göra det, så jag ska nog prova. Kan ju inte vara dåligt?

Jag ska göra det, nu är det bestämt. Köpa slingor imorgon då? På H&M, blir det dåligt, bara att köpa brun färg och färga på.
Men jag ska iallafall rådfråga Lovisa och Magda imorgon!!

Historian gav jag attan i. Jag fattar ändå inget. Finlandskrig var ju inte enklare än dom andra, inte så mycket enklare som jag trodde. Får leta igen Lage imorgon och rådfråga.
Måste prata med Syven också. Fast hon är den tråkigaste man kan prata med. Hon pratar saktare än en snigel sniglar och har världens mest sövande röst. Sen tycker hon att allting jag säger verkar dumt?

Här är mina senaste inköp. Jag blir glav av att shoppa.
På lördag då, då har systeryster Cheerleading DM i Luleå. Så som en stöttande syster jag är ska jag följa med dit och kolla. Fast först ska jag gå på stan. Sen heja på tjejerna. (Ska hitta ett par till skor, helst i tyg! fniss vet exakt vilka jag vill ha och ska spana efter)



image205



Mina nya älskade jeans, mina nya tygskor (älskar dom) och min nya väska som jag gick av mormor i födelsedagspresent säger vi och mina nya örhängen! Love it.

Nu ska jag börja plugga fysik.
Puss.


Stressad

BAJSHISTORIA. Alltså jag orkar inte med den?
Jag har inte kommit någonstans sen jag började imorse. Jo förresten, jag bytte ämne. Nu är jag på Finska inbördeskriget. Det ämne som jag förstått mest av hittills.
Dom andra är som ett blankt streck.

Och de ska vara klart på onsdag....

Stavgångarn

Hej mamma.

Du sitter just nu och jobbar av de två timmarna du inte jobbade i fredags. Synd för dig.

Själv passar jag på med en ultrasnabb bloggning bara för att?
Ska nämligen sätta mig ner och skriva klart historian. Minns inte heller hur vi skulle redovisa den? Så jag får hoppas på det bästa, och jag får hoppas på att dom har överseende också. Vill inte att dom ska tro något ont om mig.



Annars idag så vaknade jag halv elva. Älskar att få sova hur länge jag vill. Och om en vecka är det sportlov. Guldvärt. Då ska jag sova ut varendaste dag!! Satte på Aladdin imorse, var så dåligt på teven då jag skulle äta frukost, så jag satte på Jafars återkomst. Den var lite spännande. Men såg inte så mycket eftersom jag läste igenom 6 av det 15 sidor jag har om Lenin.
Sen hade jag igår bestämt mig för att prova mina nya stavar. Och de gjorde jag! Hade redan innan bestämt mig för att promenera i Solbacken och de gick ju bra. Men när jag kom hem började mamma och pappa skratta åt mig för att stavarna hade blivit olika långa. Dom hade alltså inte skruvats åt ordentligt igår då vi gjorde dom redo.

Men nu är jag hemma och sitter och borde gå från datorn.
Det ska jag göra nu!

Puss.

(Fast sen... ikväll ska jag göra en gåmedstavarlista på min Ipod. Den kan bara inte bli dålig!)

Vilken dag

Hej mamma.

Jag har fortfarande inte insett att jag faktiskt är arton år och att jag kan göra precis vad jag vill, lika lite som jag faktiskt insett att jag klarat teorin och bara nu har uppkörningen kvar. Det går bara inte trycka in i mitt huvud.
Så i veckan funderar jag på att göra något riktigt drastiskt. Ungefär att köpa snus. Bara för att det är något man får göra då man är arton.

I veckan ska jag också på banken. Har tusen viktiga ärenden där? Känner mig så vuxen då jag ska få ett riktigt bankkort. Ett visa. Så vuxet. Ska också köpa svarta skosnören till mina najsiga tygskor och så funderar jag på att köpa ett nytt lipbalm och ett nytt nagellack.

Idag var släkten här. Fast du visste det ju redan mamma. Det var bara släkten på pappas sida som var här. Ungefär som vanligt. Fick pengar och ett par gåstavar. Skitsnygga! Metalicröda och allt, så jag klagar inte. Fick hur fina tallrikar som helst också. Både djupa och platta. Fast dom var ju egentligen inte platta, lite ovala och böjda men inte djupa iallafall. Svarta! FYFASEN SÅ SNYGGT. Det får mig att börja längta tills jag har en egen lägenhet jag kan inreda all by my self.

Städade också idag. Riktigt ordentligt. Blev en riklig röra på sängen men nu är allting ordnat och på plats. Hur fint som helst. Flyttade om litegranna och så. Så jag är riktigt nöjd nu över den nya utstyrseln.

Var på stan med dig mamma också. Fann en väska (som jag anser att jag fick av mormor i födelsedagspresent eftersom det var av pengarna jag fick från henne som jag köpte väskan för) sen ett par skor och världens jäkla klipp på Glitter. Dom hade visst att man tog tre och betalade för två. Men jag hittade fyra grejor, så mamma tog den billigaste och köpte den. Resten betalade jag med mitt presentkort och för 160 kronor fick jag 5 örhängen och ett halsband! Så bäst. Och snygga var dom med! Köpte ett par helvita skor från dinsko också. För 199 kronor. Älskar då jag har såna hära bra dagar.
(bilder kommer imorgon, även på mina nya supersnygga jeans!!)

Har också köpt ett par nya högtalare till datorn. Behövdes nådigt eftersom dom andra var från våran första dator typ? Väldigt usla och stereohögtalarna som jag bärde in imorse hade funkat, med stereon, men dom hade inte heller uttag för hörlurar. Vilket inte är nödvändigt nu då mina Ipodlurar gått sönder helt.

Nej, nu ska jag börja skriva på den dumma historian som förövrigt ska vara klar på onsdag.
Imorgon blir det att pluggapluggaplugga och sen åka till stallet :)

Lyckoarmband och lila strumpbyxor

Kvällen var trevlig. Var med Lina ikväll hemma hos henne. Tittade på tv, åt nötter chokladbollar och knäck!! Vi såg Aladdin och den var så himla bra. Älskar barnfilmer.

image198Presenterna från Lina och Amanda!! Finast.

image200
Armbandet som Lina gjort! Lyckoarmbandet alltså.
image201
Båda två!!


image202
Och all plats jag fick över då jag bytte skärm!

Puss.


JAG KLARADE DET!!! :D:D:D

WEHIIII!!!!
Teorin är avklarad för alltid! ALDRIG MER! Jag behöver aldrig mer känna mig stressad över att hinna läsa en dum bok som inte beksriver allt man behöver veta. Aldrig mer behöver jag sitta och läsa hela kvällen i den jävla boken!
Och Britta klarade det med, kunde inte bli bättre!! Eller jo, om hon som jobbar på trafikskolan inte vart sjuk så vi kunde bokat våran uppkörning. Men allt är ändå bäst!

Det måste varit armbandet jag fick av Lina och Amanda igår. Så jävla great. Kunde inte bli bättre.
Kärlek på allt och alla.

image197

Bilder på armbandet, halsbandet och outfiten jag fick igår kommer senare!!
Sen kommer även en bild på de finaunderbarajeansen jag fann idag. Helt älskvärt.
Och jag köpte min till mig själv lovade tidning som jag skulle köpa då jag klarat provet. Blev en Elle.

Nu ska jag inreda mitt rum efter att min feta fula skärm försvann. Kom fram så mycket plats!! Så nu har jag massor av ny plats att ställa saker på! Och två nya necessärer att stoppa smink och sånt i. Det kan jag också lägga in bilder på senare ikväll.

Ikväll ska jag vara med Lina sen vet jag inte om någon fler skulle dit? Men det blir kul! Och hon har lovat att baka en pannkakstårta till mitt planerade kalas nästa helg!! :)

PUSS PÅ ALLA!!!

bra dag!

Alltså jag säger bara Amanda och Lina hahahahahah så himla bäst. Dom kom och grattade mig idag men nu har jag inte tid att berätta mer om det. Nejnej, nu ska jag sätta mig och plugga UTAN att somna.

Puss.

Förövrigt var det en riktigt bra artonårsdag :)

Fina fisken, är du arton?

Hej mamma.

Idag fyllde jag arton år. Alltså jag är liksom myndig nu?
Jag kan bara inte fatta att tiden går så jävla fort? Fortare än allt?

Och nu är de inte länge kvar till teoriprovet. Det suger. Träffade Britta på körskolan så vi satt tillsammans och gav oss på de olika faserna. Men för mig gick det åt helvete. Britta ägde.

Fick fina födelsedagspresenter också. Men dom berättar jag om sen. Först så ska jag stöka undan lite. Sen plugga tills Amanda anländer och ska äta cheesecake med mig + chokladbollar. GODAST!! :)

SKITUNDERLACK ALDRIG MER

JAG HATAR UNDERLACKET?! KAN DET DÖ?
DET FÖRSTÖR MINA NAGLAR MER ÄN ALLT.

Först målade jag då underlack och sen två lager guld. Men nej, direkt jag titta på naglarna lossnade det. Och nu tänkte jag äh vafan jag tar svarta naglar och målade först på underlacket och tog sen det svarta. Nu har fan samma sak hänt igen. Jag blir så jävla tokig.

SKITUNDERLACK ALDRIG MER

Du får inte lämna mig hjärtat

Hej mamma.

Jolin var dålig idag då jag kom hem. Hon fick ett nytt epilepsi anfall idag. Man kände sig så hjälplös när hon låg där och krampade. Det var så hemskt. Jag fick bara ont i hjärtat av det.
Du får inte dö nu Jolin.
image195

Halkan avklarad idag också. Man får inte säga att det var kul, för det är typ förbjudet? Så det var hemskt. En riktig skräckupplevelse.
HAHAHA speciellt då vi skulle krypa ur bilen som var uppochnervänd HAHAHAHHA det var så jävla roligt. Man kände sig som en ödla eller något?

Nu ska jag ringa Amanda, jag borde faktiskt träna med henne idag. Vi hade ju sagt det till varandra att vi skulle det! Så jag ska göra det ändå.
Även fast jag är trött och egentligen borde plugga på teorin.

Men det hinner jag imorgon. På min artonårsdag :)
WIHOOOO!
Fast idag ska jag ju göra en cheesecake... och det hinner jag ju inte om jag ska träna..

Får nog stå över idag. Buhu..

Men nästa vecka!!

Puss.

Utvilad till tusen

Hej mamma.

Världens huvudvärk har tagit över mitt huvud. Går knappt tänka det låter bara dunkadunkadunka. Tar skitont. Men jag har tagit en Ipren nu så förr eller senare borde det gå över. Bara det inte pågår till imorgon då halkan gör sitt intrång i mitt liv.

Jag är mest nervös för att köra bilen till eller från Piteå (hoppas att få köra först av alla). Är inte så nervös för själva halkningen. Men det kommer nog imorgon ska ni se.

Har nog ådragit mig ett nytt skavsår. Eller jag har nog förnyat det gamla en aning.

Nu blir det sängen. Jag måste ju vara utvilad till tusen!

Puss.

Halkan imorgon... .

Hej mamma.

Var nyss och storshoppade mat med dig innan jag gick hem med Jolin. Promenaden hem gick fine. Hon är så lovely lilla hunden. Även fast hon kan vara en riktig bitch ibland.

Nu ska jag duscha och ta på mig mjukkläder sen ska jag sätta mig ner och plugga.

Allt är iallafall klart för halkan imorgon.

Puss.

Nu pluggar vi

Alltså friskisen. Jag och Amanda hängde ju liksom inte med alla andra superhurtiga tanter och kvinnor. Nej, vi var liksom fem steg efter hela tiden.

Så de blir nog aldrig mer arobic.

Vi får satsa på något annat.

Plugga livet nu.

Puss.

Hurten

Idag känner jag mig hurtig!! Friskis med Amanda om tio minuter!!!

Always seem to make the body cry

Hej mamma.

Blev ingen promenad då jag kom hem från stugan. Slutade med att jag somnade på sängen. Jag som hade tänkt hinna massor. Men jag hann iallafall dammsuga innan jag somnade och sov i en halvtimma.

Känner mig som sugen på att shoppa. Jättejättesugen. Men jag kommer nog inte hitta något. Men jag känner mig ändå peppad till tusen. Behöver nya jeans. Så de är mitt nästa mål, och kanske någon snygg tröja eller så.

Ska försöka få med mig någon till myrorna!

Puss.


Varför har du världens största öron lovely? :)
image195

Pinky

Hej mamma.

Tänkte blogga inatt. Men de hade typ gått och lagt sig så de var inte lönt. Istället får jag göra det nu. Som du vet var jag ju med Amanda igår. Jag och Amanda som egentligen hade tänkt gå ut på jordens långprommis hamnade lite tidigare än beräknat hemma på min säng. Men det var ändå mysigt. Vi möttes upp på Maxi och handlade lite åt hennes mamma och pappa. Sen gick vi ut en sväng. Men klockan var redan halv åtta och vi som tänkt se på melodifestivalen. Så de blev powerwalk till OK för att hälsa på Emilia. Sen direkt till Maxi igen för att köpa godis som vi sen åt hemma hos mig. Här bjöds det också på blåbärspaj.
Den var god!!


Idag är det världens najsigaste väder. Alltså jag kan bara inte sitta inne. Och just det styrkte mitt beslut att följa med er till stugan och grilla korv (korven förstås också). Jag ska nog ändå ut och gå som jag planerat men vi får se när det blir.
När jag sen kommer hem måste det städas, skulle egentligen haft dammtorkat också, men de lämnar jag till en annan gång!

Och detta var det jag köpte i fredags!!!
image185image187image188image190image186 + örhängena igår då.

Jag gillare bara!

Nu måste jag dra Puss världen.

(Känner världens sug efter att shoppa!!!!!! På fredag då smäller det!!)

Värsta klippet

Hej mamma.

Efter min riktigt flitiga dag på stan igår så hade jag inga större inväntningar på dagens shoppingtur. Blev inte heller något förutom ett par hårsnoddar och ett par rosa örhängen. Dom var faktiskt riktigt söta.

Hade min fina sjaaal idag också. Den är så najs. Känner mig som sommarfin, eller vårfin kanske är ett bättre ord? Och mamma fick igår några rabatter igår från H&M för att vi handlat för blabla. Så jag lämnade tillbaka parkasen. Hade ju ändå tänkt byta till en 36a. Känns som bra med 36 istället för 38. Det jag ville komma till var att tack vare mammas rabattkuponger fick jag parkasen tillslut för 198 kronor.
TOPPEN!!

Så idag bakade jag kärleksmums tills ridningen imorgon.
Näe, nu orkar jag inte skriva mer!

TV :) pussen


Tröttmes

Hej mamma.

Nu sitter jag här och halvsover. Tänkte lägga mig tidigt. Iallafall ligga i sängen bara för att plugga på den jävla teorin så jag blir klar någongång. När jag väl gjort provet och klarat det ska jag köpa två tidningar!
Jag ska gå direkt från vägverket till Ica och köpa två tidningar. Sen ska jag åka hem och läsa dom resten av dagen. Klarade förresten slutfasen jag är så stolt över mig själv. Nu är det inte långt borta.

Idag kände jag mig liksom shoppingsugen. Hittade en efterlängtad skjorta på Vero Moda som jag bara var tvungen inhandla och en sjal på H&M som jag ändå drömt om. Den är sådär mysigt grön.

Provade det oranga nagellacket idag. DET SÖG. Men jag tror underlacket förstörde allt!!
Jag som köpte ett svart och ett underlack på Maxi för mina allahjärtansdagpengar. Ska prova det svarta någongång i veckan faktiskt. Men just ikväll får det bli det oranga tror jag. Ett försök till får det på sig.
Och denna gång utan underlack.

Puss.

Honey honey food for the bees

Hej mamma.

Sovmorgon till tio över tio egentligen. Men jag har bättre saker för mig än att sova. Tillexempel att dra på bilskolan och bara plugga plugga plugga och klara av sluttestet. Börjar bli dags nu.

Och jag över fortfarande på hur jag ska se ut på körkortet. Jag måste ju ändå ha det i typ tio år innan jag måste byta bild igen. Och jag kan ju inte vara ful i tio år liksom?
Nejnej, men de kommer jag antagligen bli ändå.

Igår när jag skulle sova bröt jag bara ihop. Grina och grina och grina. Men då det gick över började jag plugga på om fordon. Weheeej.
Skitroligt, verkligen.

Matte och fysik är då ämnena jag har idag. Vad myspys, dom två minst förståeliga.

Byebye.

The heartbeat of hope

Hej mamma.

Roligt med nagellack förresten. Köpte mig två styckna idag och nagellacksborttagning.

image183

Imorgon ska jag nog måla dom guldiga. Lite festligt sådär inför helgen. Måste införskaffa mig ett överlack också tror jag. Eller ett baslack. Och det svarta då. Blidde inget på H&M för deras var glittrigt. Jag vill ha helsvart. Det är najs.

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga på den jävla teorin tills jag stupar. Jag börjar grina bara jag tänker på det. Antingen så är det mensen som strular eller så är jag bara jävligt slut. Somnade i bilen till träningen ikväll. Somnade på bussen hem från skolan.
Måste leta upp de jävla järntabletterna och offra min nu ganska hyfsade mage till att bli rent urusel. Jag är bara så trött och matt. Borde kanske äta dedär extra tillskottet?
Skulle nog haft kollat järnvärdet i blodet igen...

Glad alla hjärtans dag förresten.

(Vad passar bättre än färgglada gelehjärtan?)

Jag orkar inte längre

Hej mamma (om du nu läser min blogg)

Seriöst, jag orkar inte med detta jävla skitliv längre. Jag vill vara vuxen, gravid och dagisfröken. Jag orkar inte pallra mig till skolan och körkortet is killing me. Jag orkar ingenting. Nu vill jag bara sova och snart bryter jag ihop. Det bara närmar sig. Jag orkar inte med allt detta med Marcus, inte tjafset om körningen med pappa. Jag orkar bara inte.
Det enda jag vill är att bara få vara.
Vakna när jag vill, äta när jag vill vad jag vill. Somna när jag känner för det utan att känna mig knäpp.

Jag orkar inte.

Läser du min blogg mor?

Hej mamma.

Jag var hela dagen i skolan idag. Jag känner mig duktig förutom att jag inte orkade ta med mig termobyxorna och iställer frös benen av mig på vägen från Balder till Kaplan.

Nu är det mat Puss!!


Hur kunde hon?!

Mona säger (07:27):

visst ska du på skolan idag och inte skolka

emelie säger (07:27):

näe varfrö tror du det?

Mona säger (07:27):

har fått för mig att du har tänkt skippa fysiken eller kanske tekniken

ALLTSÅ SERIÖST?! Hur kunde hon ana? Antingen så vet hon att jag har en blogg och läser den, eller så kände hon bara på sig det på riktigt. ÅÅåh jag kan inte göra så mot mamma. Så det blir skolan all day long today.

Måste prata med Amanda då också. Hur kunde hon ana?
Jag fattar bara inte....

Fick en hjärteask och ett presentkort på Ica på 100 kronor :) Den ska jag nog spendera på nagellack. SÅ KUL!! :)


You made much more than a hole in the sky

Godkväll folket. Jag borde egentligen stänga av denna helvetesmaskin och ägna mig åt det viktigaste i livet.
Körkortet.
Seriöst. Det är viktigare än livet?

Och alla tankar på körkortet gör mig stressad. Jag har bara inte tid med skolan, den får komma i andra hand. Skolan är gratis. Det är inte körkortet. Jag har verkligen inte råd.
Inlämningsarbete och kort liten redovisning av arbetet också. Det har jag bara inte tid med. Jävla historia. Och den hade vi idag med, så alla mina planer på att bara leva dog ut. Men jag satt ändå på bilskolan en och en halv timma idag (+ då körningen på en timma).
Klarade tillslut Repetitionsfasen två gånger. Provade fyra gånger och den första var rentutav usel, 54, sen fick jag 61. Det är en jävla siffra som förföljer mig överallt känns det som!! Varenda gång jag gör ett test får jag 61. 

Men sen stack jag dit efter skolan och då klarade jag det två gånger i rad. 

Imorgon planerar jag att skippa skolan, eller efter fysiken och sen sticka på myrorna med Amanda. Vi är på jakt efter samma sak. En oversizad skjorta. Jag vill bara ha en, men jag finner aldrig en. Så jag tror jag skipper tekniken imorgon och faktiskt åker på Myrorna istället. Och de kan jag faktiskt få unna mig.

Sen har jag världens roligaste grej. Jag ska köpa nagellack imorgon. Så roligt roligt roooligt. Idag har jag målat dom röda. Skithett. Imorgon ska jag köpa iallafall svart nagellack, de hade jag ju redan bestämt. Sen hade dom ett orange på H&M så var riktigt hett, och sen är jag lite lurig på guld (kommer nog aldrig måla naglarna med någon av de färgerna men de är något jag känner att jag måste ha) så de ska jag handla imorgon. Sen hade dom ett jättefint halsband på H&M med och sen ska jag nog köpa nya trosor där och en scaaaarf (jag är lite anti det ordet) en grön, bara den finns.... snyft.

image182

Kom nyss på att jag nog måste införskaffa nagellacksbortagning också. Orka stava rätt.....

Ja, sen insåg jag att jag måste ha någon festlig klädsel till nästa fredag då jag ska ut på krogen med Madelene och nåra andra i trean haha premiär och allt. Arton nästa torsdag wihooooo.

Och jag tänker inte bli min klass utköpare.

Orkanvind

Varför blåser det typ orkan ute idag? Jag kommer frysa ihjäl och jag vet fortfarande inte om jag ska hoppas på ingen skola idag.

But Im still hoping (HAHAHAHAH Usel engelska men i like it)

You are hurting but you are learning

IMORGON ÄR JAG TYP LEDIG FICK JAG VETA NU!! WIHOOO!! :) ingen kan var lyckligare än jag! Men Madde var inte säker så jag får nog veta sanningen imorgon. Men jag hoppas på det bästa för jag orkar inte få dåligt samvete för Lage som faktiskt är riktigt snäll.

Så imorgon ska jag förhoppningsvis om de inte är någon historia ska jag börja dagen med körskolan dirren dom öppnar. Alltså halv nio. Körtid kvart i tio då har jag en timma på mig att göra ex antal test. Sen så får vi se om jag orkar, verkligen orkar gå till Kaplan för att äta mat med Lovisa, annars äter jag mag med Amanda men jag vet inte då hon har lunch, men jag ska fanken äta lunch på skolan (NACHOOOS) sen ska jag gå på stan och köpa parkasen jag drömt om i evigheter. Egentligen funkar jag nog inte med parkas, men jag gillaren ändå. Får se om de funkar ändå, kan ju alltid lämna tillbaka som tur är. Sen ska jag leta ett svart nagellack. Jag vet att du Lovisa är emot det, men jag vill skaffa ett ändå. Hahahaha, Lovisa har ju klagat lite på det när jag pratat om det hahha, annars ska jag hitta ett fint lite rosagenomskinligt nagellack eller helt enkelt bara köpa en franskmanikyr eller nå liknande. Har som fått upp ögonen för det här med att måla naglarna :)

 DET ÄR ÄNDÅ HETT!!!

Godnattpuss.

This is the day that everything changes

Idag var en såndär lagom jobbig dag på skolan. Började halv nio med matte. Fattade ändå, och då går det bra. Men på CADen var de däremot värre. Kände bara hur jag ville börja gråta då en ellips inte funka för mig.
Tror mensen är på väg, eller det vet jag ju egentligen. Så imorse på bussen blev jag också sådär himla känslig att jag nästan börja gråta då jag tänkte på hur mycket jag egentligen vill ha barn och jobba på dagis som dagisfröken.
Vilken dröm.

Annars så har jag nog klarat mig rätt bra från menssyndrom.

Hade tänkt träna ikväll, men bara till halv tio. Blev det något? NEJ!!
Blev istället så att jag for och handla med mamma och gick sen till Amanda med hunden för att gå på promenad. Och snacka om promenad. I en och en halv timma var vi ute och vandrade. HAHAH vi hann typ överallt? Och snacka om att Jolin var trött sista biten. Hon ville bara hem. Sen då gick vi hem till mig, satt på garagegolvet och åt banan och drack vatten. Sen skjutsade jag hem henne. Rätt nöjd faktiskt. Övningskörningen går ju riktigt bra.

Imorgon sitter jag nu och planerar. Det blir antingen sovmorgon, eller så ska jag upp och åka till bilskolan enkom bara för att hinna plugga. Och det måste jag fan. Drar ihop sig nu. Men ni får veta när det är först när jag gjort det. Men alla kommer nog fatta ändå?
Ja, och som grädden på moset så är det ju världens godaste mat imorgon?!! Och jag som aldrig hinner äta på onsdagar. Så jag sitter nu och överväger olika alternativ. Ett är att helt enkelt sjukanmäla sig. Och missa dessa två viktiga historialektioner som jag har varje onsdag. Eller att jag helt enkelt får skippa nachosen och vara hungrig. Känns nästan dumt att komma för sent. Vet ju liksom inte när han slutar ha genomgång och istället så får vi åka hem och jobba. Kan ju bara vara en minut? Eller en timma. Antingen chansar jag och åker på skolan och äter direkt efter körlektionen. Eller så sjukanmäler jag mig och går på stan.

Men jag tror jag kör ärligheten och äter och sen går på lektionen. Hur dum jag än kommer känna mig där jag kommer senare än livet.

Jaja, Lage är ju snäll. Halkan nästa onsdag.... Buuuhuhuhuhuweee
Jag har typ ont i magen, och jag har redan nu börjat öva på körkortsbilden HAHAHA jag tänker bara inte vara ful (vilket jag antagligen mer än världen kommer vara).

Pussen.

I don't know what I've done
Or if I like what I've begun
But something told me to run
And honey you know me it's all or none

We're all just waiting, waiting to die

Idag satt jag på körskolan i tre timmar. Och det gav utdelning. Alla fyra faser avklarade och nu är det bara att kämpa vidare med Repetitionsfasen och Sluttestet. Haaaalleluja!

Klarade Fas C och Fas fordon en gång vardera innan jag skulle ut och köra på körlektionen. När jag sedan kört färdigt satte jag mig framför datorn för att göra klart den sista Fas fordon som jag börjat med. Och då får jag 61 av 70. MAN MÅSTE HA 63 FÖR ATT FÅ GODKÄNT.
Så då blev jag så jävla arg att jag gjorde den igen.
Det resulterade i att jag kom försent till idrotten, men istället klarade jag den. Så nu är jag bara lycklig!

På idrotten satt jag bara i gymmet och tittade på de olika maskinerna. Är som lite dålig på att gymma. Hatar egentligen gym, jag är inte gjord för att träna i ett sånt.

Slow down

Igår gick jag ändå och la mig tidigt. Tror att jag faktiskt låg i sängen halv elva. Så skönt det var ändå, även fast jag inte direkt kunde lägga mig och sova. Nejnej, var ju tvungen plugga på körkortet. Fanken säger jag bara. Det blir bara närmare och närmare. Jag mår typ dåligt över det.
Herregud, kan inte tiden bara gå en aning saktare?

Gick ju upp i ottan bara för att hinna till bilskolan innan och göra alla dessa test jag måste hinna med innan provet. Seriöst, jag får inte missa.

"Om det var din son, skulle du sluta leta då?"

Var hemma hos Marcus idag. Det var skönt faktiskt. Jag vet inte hur man ska beskriva det egentligen. Känslan innan var mest att jag inte tänkte fara. Det skulle kännas så fel eftersom jag inte hade varit med honom privat eller något. Jag vet inte, kändes bara så fel.
Men jag och Maggan drog iallafall. Och det var inte så tokigt..

Fick allt berättat igen, av någon som verkligen visste hur det låg till.
Fick veta vad Marcus hittat på för upptåg i sitt liv och fick höra Sebbes sång till Marcus. Det var tungt att se hur Ingrid och Leif började gråta. Det var tungt.

Och orden som stannat kvar är det Leif sa till poliserna då dom sa att dom skulle sluta leta
"Om det var din son, skulle du sluta leta då?"

I left the past behind for good, there's no more sorrow

Sitter nu och klurar på vad jag ska ta till lunch. Jag orkar inte ställa mig och laga någonting. Jag är inte heller sugen på typ.. yoghurt? Men de får nog bli yoghurt ändå, lättast att laga till.
Hm.. undra om vi har några flingor hemma bara säkert inte. Bara pappas sockerbomber och dom passar inte till yoghurt.

Idag ska jag också gå hem till Marcus, plugga körkortet och rida. Wiho. Vilken toppendag. Har inte ens börjat med historian vilket jag faktiskt borde gjort. Dumma Emelie...

image181

There is a little bit inside me that hopes it is blank

Sitter mätt och belåten efter att ha tryckt i mig tre digestivekex och ett glas oboy. Mumma. Så nu ska jag väl snart orka pallra mig till badrummet för att borsta tänderna.

Åkte till Lovisa ikväll och umgicks. Det var najs, vi såg melodifestivalen HAHAha kanske inte så himla bra. Jag satt mest och sura på Amy Diamond, och nej, jag är inte avundsjuk. På riktigt alltså.
Sen höll jag på somna. Var bara himla trött.

Idag hade vi match också. Vi vann med 4-2 och jag gjorde mål! Mitt första mål sen jag började om min innebandykarriär. Fan så najs, idag kämpade jag fan tror jag.

Men jag hade ändå hellre åkt till mormor..


Tänk om man hade en sån fin lergök!!

Det feta håret

"Har du färgat håret Emelie?"
"Har du klippt dig?"
"Vad fin du är i håret idag!!"


Dessa kommentarer får jag om sänder. Det roliga är att det är just den dagen då jag har det mest feta håret, eller det risigaste. Oftast är det bara otvättat. Så det är som fett ungefär. Det är just de dagarna jag får kommentarerna om mitt hår. Hahahaha är det inte roligt?
För det är ju dom dagarna folk inte borde kommentera.

Antingen så gör dom det för att jag har just fett och äckligt hår. Bara för att jag inte ska känna mig fullt lika äcklig.
Eller, så gör dom det för att det verkligen ser bättre ut då det är fett?
Det måste ju ha nått med det att göra. Måste ju ha nått att göra med att det feta håret frambringer min egentliga frisyr?

Jag kanske alltid ska vara lagom äcklig :)

Synd att jag inte hade kvar bilden på mitt fetaste hår ever. Mitt hår har nog aldrig varit så fett som det var just den dagen. Hade väl inte tvättat det på tre dagar eller nått (fråga mig inte varför) och det hade övergått från att se fett ut, till att se fluffigt ut. Du kunde liksom styla håret, utan några produkter alls!!
Mitt hår hade som blivit en produkt av sig själv.
De var rätt ball.

When the one you leave is the one thing you believe

Ska in i duschen nu. Känner mig lite smått ofräsh sådär.
Om ni såg någon tragisk figur med världens fulaste frisyr, trötta ögon, trött kropp med termobyxor och stora kängor så var det nog jag. För jag såg exakt ut så på Maxi innan jag gick hem med hunden. Som vanligt ångrade jag mig hela tiden. Ville bara hem, lägga mig på sängen och sova bort tiden. Men så blev det inte. Jag sa med min stora trut "Jag kan gå hem med Jolin ikväll" ÅNGEEER.

Men nu är jag iallafall hemma, svettig och söt.

Maybe I'm just living out the same old stories in and out
But you know that don't make it easier
Time will fly away with me if truth won't stop and let me see
And tell me I am to believe that you and I should never be again

Pocket all the hurt

Hinner jag ska jag förbi Ica Kvantum nu på morgonen innan skolan och köpa det där jävla naturgodiset. Egentligen känner jag mig inte sugen nu, men jag kanske blir. Och då har jag inget naturgodis. Bättre att ha i förebyggande syfte!

Bilskolan på lunchen. Lovade Olle att bli en millisekund för sen, det kommer aldrig hålla. Men jag ska göra mitt allra bästa!!

I helgen har jag inga planer alls, sova och plugga historia och körkort. Det är trotsallt väldigt viktigt. Jag tänker INTE kugga. Jag måste klara det.
Men en plan har jag och det är att jag på lördag ska till mormor.
Älskade mormor :)

Sen har jag bara inga ord.

Puss.

When you're young you have this image of your life

Idag fick jag veta att det inte blir någon Träteknik på måndag. Skönt, sovmorgon till ett, idrott och sen slutar jag. Himla najs!! Den ska jag ta vara på, eller så inte. Ska nog sannerligen på bilskolan medmera.

Så jag måste springa in på bilskolan imorgon och byta körtiden på måndag. Hoppas jag får en annan på måndag, helst senare innan kvart i åtta på morgonen. Sen ska jag nog in och åtminstone göra ett av testerna.

Målade naglarna ikväll också! Tyvärr inte i någon skrikig färg, gav som upp det efter mitt misslyckade försök med den röda sist. Utan nu blev det bara genomskinlig. Lika najs.

Nej, nu ska jag titta på Kitchen Nightmares (stavas det så?) och plugga körkort sen.
Jag bara älskar det.

Imorgon ska jag fan köpa naturgodis på ica kvantum också. Det var fanimej billigt. Jag kan bara inte låta det rinna ur mina händer. 9.90 per hekto! SÅ BÄST!!!

Nu kör vi en snabbis!!

Japp, en snabbis var det. Väntar på att Amanda ska komma. Vi ska till Lina på knytis. Jag bakade helt misslyckade snoddas (kärleksmums). Jag menar det, helt misslyckade. Dom får äta och vara glada ändå. Kan berätta vad som gick fel senare. Eller nu.

Jo jag tänkte fel då jag skulle ta smör och tänkte att ett streck var 50. Men det är det ju verkligen inte. Så det tänkta 150 grammen smör i receptet blev slutligen bara 75. Buhu, en smalkaka alltså.

Och glasyern blev bajs.

VI HÖRS!!


At least that nothingness will end the painful dream

But if I never fell again,
at least that nothingness will end the painful dream, of you and me...
If things get real for me down here,
promise to take me to before you went away, if only for a day.
If things get real for me down here,
promise to take me back to the tune we played before you went away.




Igår tittade jag och Jennie tillsammans på House, så jäkla bra och när pappan började gå igen började jag nästan gråta. Det var så fint.

Idag blir det bilskolan gånger två. Sen ska jag faktiskt dra mig till Gina och köpa nya trosor.
JAG ÄLSKAR ATT KÖPA TROSOR!!! :)

I'm all for believing if you can reveal the true colours within

Ikväll blev det ingen träning. Ska gå och lägga mig in tolv minuter hade jag tänkt. En semla till blev det idag också. Och naturgodis. Så jävla gott det är. Synd att det kostar kosingen.



Känner mig nere, får se.

I'm all for believing, if you can reveal, the true colours within,
And say you will be there for me to hold,
when the faith grows old
and life turns cold,
when the faith grows old, (I'm all for believing) and life turns cold.

There were sounds in my head

And I won't be far from where you are if ever you should call
You meant more to me than anyone I ever loved at all
But you taught me how to trust myself and so I say to you
This is what I have to do



Nej, körskolan öppnade inte halv åtta som jag trodde. Snarare halv nio. Så i fyrtiofem minuter gick jag runt på stan som en lodis för att vänta på bussen. Kände inte för att gå till skolan.
Åkte till körskolan efter skolan istället. Eller, jag skippade bara lite CAD och satte mig framför fas B istället. Det var väl bra eller något?
Klarade faktiskt fas B de två gånger som behövs för att få en grön plupp.

Så ikväll blir det alltså ingen träning utan istället ska jag plugga på om fordonet och sen ska jag då göra fordonstestet imorgon + fas C. Lycka till Emelie!!

Fick veta betyget på nån tekniktjosan idag (kommer inte på vad det heter). Men det gick iallafall bra. Jag fick bättre än jag någonsin kunnat ana. Så imorgon ska jag fira genom att köpa nya trosor från Gina, dom hade så fina!!!!! Jag älskar dom även fast jag aldrig provat dom. Men iallafall, ja så ritningsprovet gick då jävlart så bra jämfört med vad jag trodde.

I helgen ska jag börja med historian. Kan inte skjuta upp den längre nu.


Idag hade jag och Lovisa världens bästa dag. Vi åt först massor med tunnpannkakor på skolan med grädde, sylt och socker!! MUMS. Sen gick vi på ICA som planerat för att köpa SEMLOOOOOOR!!!
Sen försökte vi hitta ett ställe att gömma oss på för att äta upp dom, men vi fann inget. Så det var åt skogen.
Men vi åt dom ändå och det var gott! GOTT GOTT GOTT.

Älska fettisdag <3

Every cry is a separate emotion

Sitter här och peppar nu. Snart blir det Friskis&Svettis med Amanda. Haha, ser framemot att stå och hoppa med massa gamla tanter som har tajta långa cykelbyxor. Helst röda och svarta string på det.
Själva tänkte jag och Amanda smygstarta lite med shorts.
Det kommer bli great!

(men de blev visst inget, kommer på onsdag istället!!!!)


Imorse då jag vaknade kände jag mig lite opeppad på att först åka till skolan som jag tänkt, för att sedan gå till bilskolan och köra och sen gå tillbaka till skolan igen. När jag då kom upp och in i köket säger mamma "idag är det minus tolv ute!" Jag gick raka vägen tillbaks till sängen igen. Sovde en halvtimma extra.

Drömde också världens knäppaste dröm. HAHAH drömde att jag inte fick av klockradion och när jag vakna så var den på. Exakt samma låt som i drömmen också hahahaha de var lite fult, men ändå roligt.
 
Och idag tjuvlyssnade jag på en killes samtal i matsalen. Det var fullt med tanter, kvinnor och några män i matsalen (vi gissar på att dom är dagisfröknar/fritidsledare eller något) sen säger killen:
 -  Om man skulle skrika nu.... så skulle alla bara (han gör en handgest då han håller ihop händerna och sen delar på dom) För hälften skulle ju dö av en hjärtattack.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH, så rolig kille.

Nej, nu ska jag plugga för det är sugigt på tv. Jag får inte misslyckas med teoriprovet. Blir att nöta datorerna i veckan.

Time passes slowly when you're lost in a dream

Nästan världens finaste väder ute och massor av ny fin snö. Och jag sitter inne?!

Det är ju för taskigt egentligen. Men varför ska jag röra på mig liksom? Finns så mycket bättre att göra. Som att sitta på sängen och läsa körkortsboken. Buhu, den måste jag läsa ut annars är jag körd på teoriprovet.
Och då menar jag det. Helt grillad, överkörd av först en lastbil och sen en bandvagn. Jag dör, helt seriöst. Jag måste fixa det.

Annars är det okej med mig, vaknade vid halv elva. Firra frukost, stängde av teven och läste klart kapitlet stadskörning eller vad det heter. Så nu kan jag allt om det, allt jag minns iallafall.

Nu, senare idag ska jag försöka ta mig ut på en promenad, om jag orkar vill säga. Sen ska jag fortsätta läsa i körkortsboken, historian får vänta tills efter provet då jag har tid med den. Ikväll blir det stallet också, fast bara teori, lite halvtråkigt sådär hade hellre hoppas på nån kul grej typ hoppning? Sen hade jag tänkt försöka se I en annan del av Köping.



Nej, nu ska jag titta klart på Let's Dance och sen ska jag äta något!

Pussen.


That you can get it all confused as we go our own way

Umeå igår.
Bra, bättre, bäst! Världens bästa sällskap, kan ju inte bara bli dåligt då.

Vi var hos Stina. När jag kom direktanländ från bussresan på två timmar satt Matilda i långkalsonger och färgade håret, Isabell stod utan byxor och färgade håret på Matilda. Sandra satt under en filt, Alex hackade grönsaker och Stina satt på soffan. Frid och fröjd.

Började med god middag. Tacos, bästa maten för alla magar. Så vi åt, sen blev det Singstar och så varvade vi med att dansa och sjunga järnet. Det var så himla kul. När alla sedan for lite väl tidigt, vid halv ett så var jag, Stina och Isabell kvar. Vi dansade lite till, bestämde oss för att fika och då kom Stinas grannes tjej och frågade om en tändare, när hon senare kom för att återlämna den bjöd Stina in henne. Så hon satt där och babblade på väldigt friskt. Men hon var bara trevlig, haha.

Dagen efter fikade jag och stack sedan på stan med Sandra <3. Hittade såklart inget av värde. Bara mat som jag med glädje tryckte i mig. Åkte hem till Stina igen, sprang in pratade lite. Överräckte filen och colan jag köpt åt henne och åkte buss igen till NUS och tog bussen hem. Blev inte så att jag stannade en dag till. Men det gör inget, får göra det någon annan gång.

För Umeåtjejerna är bäst.

We and me best friends forever
Any time that your feeling down
All you need is your friends around
Its alright we can hang around together


RSS 2.0