LOLLO!! HEhe

Himla kul att vara med Lovisa idag. Även fast det var värsta dramat på Maxi och att jag ungefär mår väldigt illa. Har ätit massor med godis, fika och sen middag på det. Ska bara byta kläder så jag är fit for fight för handling med mamma på Maxi, sen ska jag bara lägga mig ner och dö framför tvn typ.

Men det var väldigt najs!
Hon vågade tillochmed äta hos mig! Det hade aldrig jag vågat!! :)

image125

Every day

Var på en trevlig morgonprommis med Amanda och hunden. Hunden var såklart lyckligast i världen. Speciellt då man är två (jag är tydligen så himla tråkig).
Nu sitter jag bara och väntar på att Lovisa ska ringa så vi kan träffas på Maxi!!

Understanding you is making me not want to do the things that I know I should do

Näe, vad ska man säga. Imorgon ska jag vakna tidigt och gå ut med Amanda vid halv tio. Det blir fint. Har inte varit med henne på länge.
Så jag tänkte typ sova nu.

Imorgon ska Lovisa komma och hälsa på med. Vi ska på Maxi och ladda upp med godis till på torsdag efter träningen då jag och Lovisa tänkt vara med Magda och titta på Linas kvällsbok och Livet enligt Rosa. Det kommer bli himla najs!

Och till sist vill jag bara tillägga att pepparkakor är farligt. Tar man en så kan man inte sluta. Jag åt flera hundra nyss ungefär. Det var så himla gott.
Jag älskar pepparkakor och julen är bäst bara för det!
I år hinner jag tillochmed titta på julkalendern innan jag åker på morgonen. Det betyder typ allt!
Imorrn ska jag spana efter pepparkaksdeg, wihoo!

This is my face

Helkul knytkalas. Blev bara jag, Emma, Karro och Lina. Men det var så himla trevligt. Jag saknar de gamla tiderna så mycket. Man märker det först nu. Och vi har inte ändrats mycket. Vi pratar på som om det var igår vi var med varnadra varendaste dag.
Det är skönt.

Nu ska jag bara byta om och cykla på träning. Hinner typ inte förbi Lollo (hehe) för då vet jag inte vad jag ska göra med cykeln eftersom mamma surar så jävla mycket. Idag satt vi och skrek till varandra vid matbordet först jag och pappa.
Han blir ju fan aldrig nöjd. När jag inte springer då klagar han på att jag aldrig rör mig även fast jag rör mig mer än honom. Och nu när jag tränar är allt bara fel. Jag kommer aldrig göra honom nöjd.

Näe, nu ska jag packa väskan och cykla till Kaplanskolan där min träning ska vara. Bara typ två timmar innan den börjar? Orkar inte vara hemma allt är bara så surt just nu.

Nej, men tack tjejer för idag. Ni är bäst!
image124

It is like I'm always thinking to myself

Snart ska jag iväg och knytkalasa hos Emma med mellanstadiegänget. Det ska bli himla mysigt faktiskt. Har saknat dom och den tiden.
Med mig till knytkalaset har jag då idag bakat sega chokladrutor. Hoppas dom ska smaka. Den jag åt var då god!

Maskerad på lördag. Funderar på vad jag ska vara. Ska nog satsa på skogsmulle, fast det kan bli svårt med den gröna frillan och nävermössan. Näe, jag ska nog satsa på troll. Jag tror jag gör mig bra som det!
Måste bara hitta garn så jag kan göra mig en riktig trollsvans.



Grattis till mig och Marcus!
Två år idag!! :)

If you only

30 Oktober 2005.
Det var då jag träffade Marcus för första gången. Det var väl spännande. Himla nervöst. Jag kunde inte sova på hela natten och då tåget rullade in på stationen slutade hjärtat att slå, jag kunde inte andas. Då han kom gående mot mig var min första tanke "Så himla liten han är!". Det var han också. Jätteliten. Han hade blåa mjukisbyxor. Jag kommer inte ihåg vad han hade för tröja, men jag minns att han hade en halsduk med Norrlandsguld på. Jag minns så väl hur han så generat med väskan i handen kom mot mig.
Vi kramades. Sa bara hej. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Det var helt sjukt. Vi satte oss längst fram i bussen. Fortsatte att hålla hand. Sa ingenting. Absolut ingenting till varandra. Satt där bredvid varandra längst fram bakom busschauffören. På andra sidan i bussen längst fram satt två tanter.
Marcus frågade något som jag inte minns längre, jag var väl så nervös att jag inte kommer ihåg. Det var det enda vi sa.

När vi kom till stan var vi tvugna att vänta i någon timma på att få åka bussen hem. Första gången vi kysstes var utanför McDonalds. Jag minns det så väl. Jag försvann. Jag var kär.
Vi satt inlindade i varandra i busskuren och väntade på bussen.

Nu har det gått två år.
Det har varit många jobbiga stunder. Många stunder där man bara velat släppa allt och bara falla. Men jag har inte släppt. Jag visste ju vad vi hade när vi var med varandra. Det var då Marcus tog studenten allt jobbigt började. Han hade lovat, men höll det inte och det slutade med sjukan för honom och en natt utan en god sömn. Jag visste inte vart han var, jag orkade nog inte heller bry mig. Sen gick det utför.

Förra året.
Den 28 oktober om jag inte tar fel, åkte jag till Marcus. Jag visste vad som väntade, men jag vägrade inse det. Det hade varit dåligt länge. Jag ville bara inte förstå vad som faktiskt höll på att hända.
  Det hände. Marcus gjorde slut. Min värld rasade. Jag insåg att jag behövde honom mest i världen. Jag orkade inte utan honom. Stannade ändå kvar där hela veckan.
  Det var så tungt. Jag grät varenda dag. När Marcus inte märkte, när han märkte. Försvann i mig själv. Höll ändå skenet uppe.
  Jag kunde inte visa hur illa det egentligen var. Jag log även fast jag grät inuti, jag skrattade även fast jag sprack.
Lät honom göra som han ville med mig, orkade inte bry mig. Det enda jag ville var att han skulle älska mig igen. Att han ville bli tillsammans med mig, vara kär i mig. Dagarna gick, saktare än någonsin. Så sakta har dom nog aldrig gått. Vi sovde tillsammans. Jag njöt av det, mina sista nätter med Marcus. Samtidigt som jag bara gick sönder ännu mer. Det var som om en haj bet mig och skakade sådär på huvudet för att få loss en bit. Jag trasades sönder. Hade jag inte stannat hade jag nog klarat mig lindrigt undan, istället stannade jag och plågade mig själv till det yttersta bara för att få honom att älska mig igen. 
 
Du snackar om att det bara finns en sorts "Jag älskar dig", men det gör det inte. Det har du själv sagt.

Sista året.
Började ju dåligt, men efter en kväll ute och massa tårar nere vid älven ändrade sig allt. Vi blev tillsammans igen. Det var nog den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag trodde först att han ljög bara för att han inte ville att jag skulle hoppa. Men han menade det.
  Vi blev tillsammans igen. Det var bäst, allt var så lyckligt igen. Innan det gick utför. Det var då Marcus började lumpen. Och jag började umgås med E. Det var det dummaste jag gjort. Jag misstog mig och lät Marcus lida för det. Det slutade med att vi gjorde slut. På Valborg. Men det var behövligt.
  Efter det insåg jag hur mycket jag älskade honom. Jag hatade mig själv för vad jag utsatt honom för. Han var mitt allt. Jag förstod inte hur jag kunnat vara så egoistisk.
  Vi var nykära.

Jag vet inte, jag är inte det fortfarande. Förhoppningsvis är jag i en fas jag kommer över. Jag vill verkligen inte vara utan honom. Han är den enda som vet allt om mig. Han är den jag älskar mest.

2 år med dig Marcus Hjelm.
2005-10-30




Jag älskar dig.

I wish you'd hold my hand when I was upset

Imorgon, då är det två år sen vi sågs för första gången. Ändå känner jag inte likadant. Jag känner inte den pirrande känslan längre. Men jag vet att den finns. Jag vet att den finns gömd, kom och ta fram den...

Idag har dagen gått fort. Lyckades segsova mig fram till elva. Gick ut med Jolin vid tolv och åt sen mormors våfflor till lunch. Himla gott. Jobbade med historian till fyra sen. Jobbigt. Är fortfarande inte klar. Men är då klarare än jag var när jag började. Insåg att det blir bäst med en PowerPoint presentation.
Får se till att göra den klar imorgon så jag är klar med allt och bara kan slappa resten av lovet.

Första dagen har varit skön. Vädret var dåligt, lite synd faktiskt. Hade väl hoppats på finvädret på lovet.
Ikväll ska jag fika med tjejorna. Imorgon är det kanske reunion med gänget  från mellanstadiet. Minus tre stycken troligtvis. Kanske fyra. Så vi blir inte så många i slutet. Men det är ju bättre än ingen.
Det kommer bli kul.

Förhoppningsvis så ska jag väl få träffa Lovisa och Magda i veckan också. Magda som hälsade på mig i lördags. Det var himla najs. Vi tryckte ju i oss två påsar popcorn hahaha det var ändå gott. Kanske träna imorgon med. Ska prata lite med Lollo (hehe).

I wish

I wish you though I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style
I wish you couldn't figure me out
But you'd always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand when I was upset
I wish you'd never forget the look on my face when we first met
I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly coz it was on a hidden bit that nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars actually I meant three
I wish that without me you heart would break
Yeah I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
Yeah I wish I was that thing on your mind before you went to sleep

Look all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish we could see if we could be something

I know I should forget, but I can't

My finger tips are holding onto the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can't.
And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.

image102



I know all the answers before they are said

Jag kan inte direkt säga att jag är världens största fan av skräckfilmer. Och det gör inte hela saken bättre av att fyran bara visar Scream typ hela natten. Jag vill bara krypa ihop i Marcus famn och borra in mitt huvud i hans bröst och bara blunda och lyssna på hans hjärtslag.
Istället sitter jag med händerna framför munnen som hon på tv varje gång det tycker upp ett lik av något slag.
Jag hatar verkligen skräckfilmer.

ÅÅÅH, nu står dom och sticker varandra i magen. Äckligtäckligtäckligt.

Oh, my gosh, I cannot be bothered with this.

Herregud säger jag bara! Idag har varit en väldigt... långsam dag. Vaknade vid tio. Hann med att bädda rent i sängen, så himla mysigt jag längtar tills jag får gå och lägga mig. Sen har jag även hunnit duktigdammsuga. Det innebär att man ligger ner på golvet och dammsugar varenda liten vrå längst in under sängen. Så nu är det fräscht här inne.
Var ute och gick en snabbis också, kände fört sen gårdagens svullo. Så kom mamma och pappa hem från hundträningen och det blev som planerat att jag och mamma åkte in på stan. Hittade ju såklart en kofta då. En svart från Lindex. Skitfin. Mamma köpte av mig den andra. Får se om hon behåller den.
Sen har jag och mamma sprungit ut med Jolin nu idag då.
Ikväll blire Magdaaaa!!

Imorgon undrar jag om jag ska till mormor eller inte. Då måste jag stiga upp extra tidigt, sen vet jag inte om jag hinner se Idol där heller. Jag skulle ju så gärna vilja se Daniels framträdande igår. Men jag vill ju nästan träffa mormor mer!
Vi får se hur det blir, jag ska nog bestämma mig senare.

Ciao!

Somewhere on a desert highway

Hello!
Ikväll har jag skrattat åt Spiderpig, sovit framför Vilddjuren i soffan med mamma och Jennie och varit ute med Jolin. En mycket behövlig promenad efter allt jag ätit idag.
Fikabuffé på Stigs med Lovisa och Malin, himla roligt och himla mycket fika. Trodde jag skulle sprängas. Chokladbollar i mängder, arraksboll, bulle, chokladmuffins, en macka! Ibland förvånas jag över hur mycket skit jag rymmer i magen och hur lite mat jag rymmer.
Men inte slutade jag där med magen full av skit, istället åt jag godis och chips som mamma köpt. Så nu känner jag mig som en uppstoppad rispuff ungefär.

Lovisa fick ju väldigt roligt och försökte tvinga Malin att ta en snus av Lovisas egengjorda. Haha, det var så kul.
image100
Kolla bara så fin hon är med bajs mellan tänderna!! Killen bakanför skämta förresten med mig innan om att ta kort på mig. Himla kul. (Hon är bäst förresten!)

Idag blev jag också så förbannad. Så himla arg att jag nästan hade kunnat börja gråta. Skällde ut några i klassen bara för att dom beter sig som dagisbarn. Stackars Olle. Världens finaste lärare typ, han blev jätteupprörd och bara gick.
Näe, vissa tar faktiskt åt sig. Så då brann det av.
Men nu är jag glad igen!

Så imorgon ska jag på stan med mummie! Gjorde världens blunder på H&Ms hemsida då jag skulle trycka lite och kolla om man kunde ta bort det man beställt OCH JA, det kunde man. Så byebye 10% och att slippa betala frakt. Nej, istället så måste jag ju om jag ska beställa den betala både frakt och hela kostnaden för koftan. Dumma jag. Så idag då hade jag fått tips av Magda att den fanns på H&M i stan. Så efter Stigges sprang jag typ dit och letade igenom och fann dom. Men tyvärr ingen medium. Så jag har hemma en large och funderar på om jag ska ha kvar den eller inte. Som tur är har jag väl ungefär en vecka på mig att bestämma mig!

3 dagar kvar...

SPIDERPIG!!

http://www.youtube.com/watch?v=714-Ioa4XQw

HAHAH SÅ HIMLA BÄST!!
Så himla kul alltså.

Och Lovisa är inte fet, det inlägget angående mina alldeles förstora byxor. Dom är inte alldeles för stora. Dom är bara slappa och jag gillar inte det. Lovisa är helt perfekt. Jag lovar!

No limits!!

Himla kul. Nu ska jag lägga ut en bild på mina roliga klasskamrater!!
image99

Tränade idag då. Gick ändå bra. Sen cyklade jag till Lina och kika in hennes mammas butik. Det var ball. Sen tittade vi i hennes fotoalbum så himla kul. Ibland önskar jag att jag var lika kreativ som henne.
Sen cyklade vi till Kåffein och träffade Emmy, Amanda och Hanna. Så himla roligt det var. Har inte träffat Hanna sen jag slutade nian! TVÅ ÅR SEN TYP!
Det var himla najs.

Maskerad, måste hitta på värsta outfiten.
Help me!

Sen imorgon... DÅ JÄVLAR BLIR DET FIKA PÅ STIGGES MED LOVISA OCH MALIN! Så jävla gött! 65 kronor och man får fika. No limits liksom! Jag ska trycka till jag är lika stor som jag vet inte vad. En god bagare typ. I love it!

Jag såg en riktig uggla!

ALLTSÅ IDAG! När jag ändå kommer ihåg, så såg jag en uggla. EN LIVS LEVANDE! Som flög alldeles ljudlöst. Nu kanske jag låter som värsta nörden men det kan jag ta.
Det var
faktiskt speciellt.























Förresten så är dom himla söta!


You?ve got me feeling a brand new way

Okej, nu sitter jag här igen. Lite halvt trött, lite halvt hes. Eller en såndär trött röst man brukar ha då man är trött. Ska nog sova snart. Skiter i att ens titta på historian ikväll, jag orkar bara inte. Det kommer gå åt skogen. Så jag ska lägga min energi på något annat.

Dagen knallade på. Åkte till stan, fick veta att jag inte hade lektion, bytte skorna och åkte hem igen med bussen direkt efte. Himla kul. Tränade fotboll idag också. Hann med mycket, massor med skolarbete har jag hunnit klart. Eller okej, de få jag har.

Samtalet med Marcus gick fint. Det flöt på. Inte som den senaste veckans korta sura samtal. Jag gillar honom men det är så himla tungt att sakna honom dygnet runt. Jag orkar bara inte hålla lågan uppe.
Är det verkligen värt att vänta?


Imorgon får vi snabba bredbandet. WIHOOO! Hoppas det funkar toppen, då kommer jag bli happyface. Duvet Skekraft är grejen!

Bytte ju skorna mot den mindre storleken och nu ska jag sluta vela och ta dom och vara nöjd i resten av mitt liv. Eller iallafall tills skorna går sönder och jag måste köpa nya igen. Mamma säger att jag måste sköta om dom, putsa dom och så. Ja, vi får se hur det tar sig. Och lovet närmar sig. Jag har vänner att vara med, men det känns ändå konstigt. På tisdag är det två år med Marcus. Vad jobbigt, jag kommer inte ens få träffa honom. Fast alla år kommer ju bli bättre än förra året. Då tog det ju slut dagen innan. Lyckligaste dagen i mitt liv?

image98

Stressad

Stressen idag. Känns som om jag kämpar mot klockan. Fast det gör jag ju, men ändå.
Har hunnit klart Naturkunskapen, men Fysiken gav jag mig på men fattade inte ett piss. Så det får bli ikväll eller imorgon på lektionen. Jaja, historian måste också bli klar ikväll och jag ska även sparka boll ikväll tror jag.

Har också en mystisk värk i båda låren. Fick värsta krampen igår när jag var på Intersport. Benet tog bara så himla ont jag ville egentligen bara lägga mig ner och gråta. Måste ju vara min cykeltur till Campus i söndags!

Nej, skooola nu katjing!

Do you think that i?ve changed

Tisdagen har jag klarat bra. Vaknade imorse med en känsla av att jag verkligen skulle sjukskriva mig efter halva dagen. Men jag klarade det och gick hela dagen i skolan. Det känns som en duktig bedrift av mig. Jag som var borta massor förra året. Nu har jag bara varit borta två gånger. Jag är som en ny människa. Året i Umeå behövde jag, jag behövde det för att växa, för att bli säker i mig själv. Så nu mår jag fina firren.
Klart det mörka kommer tillbaka ibland, men nu är jag stark nog att stå emot.

Sen är jag så himla less på Labyrint. Dom visar det alltid på fyran. Hela tiden! VARENDA KVÄLL! Kan inte människor bara ta reda på då den äkta reprisen är och inte missa den så dom slipper sända samma avsnitt tusen gånger ungefär?
Näe, det är bara dåligt på tv nuförtiden!

Ikväll har jag då gjort Naturen istället för att träna innebandy. Tråkigt, men sant. Och Ugly Betty var inte lika bra som jag trodde. Fast Amanda rockar fortfarande. Hon är ju bäst i hela serien.

Hittade också ett par skor idag på stan! WIHO!! Men som vanligt då tog jag ju fel storlek. En för stor. Även fast den är rätt så är den för stor om den ska gå ut sig. Så jag hoppas på gud att det andra paret finns kvar. Fanns nämligen bara två kvar och jag tog ett av de så nu är det liksom bara den mindre storleken kvar. Jag hoppas!!
Gode gud, låt skorna vara kvar.
Det skulle betyda guld för skorna är verkligen fina. Annars får jag väl ha dom ändå. Även fast dom glappar och har sig.

Jaja, nu ska jag sitta lite vid datorn. Sen ska jag skriva Naturen, läsa lite ur min lånade bok och sova!

Har gjort en lista över alla aktiviteter imorgon. Ja, finns inte tid för något annat. Måste ju hinna ut med hunden innan halv tolv så jag hinner göra mig klar innan jag måste åka med bussen till stan. Det kommer bli stressigt. Men jag grejar det. Nu har jag ju iallafall en plan!!

image97

But life is so sweet 'Cause I let it be

Två dagar kvar tills löning!!
Måste spara massa pengar nu. Ska ju ha råd att åka till Marcus. Han har förresten inte snusat sen förra onsdagen! Han är bäst!

Det här är min att göra lista innan torsdag:
  -   Historian, måste se om jag ska ha någon karta
  -   Fysiken, rätta provet
  -   Naturkunskapen, göra klart labbrapporten med Magdish.

Jaja, nu ska jag göra mig klar. Bussen om tjugo minuter. Tviiii!
Kanske Magda efter skolan. Kommer bli najs!

Do you answer your door even if it?s late?

Imorgon ska jag nog ta fil och Magiform. Hoppas på att min mage inte kommer bli dålig igen. Är så himla sugen på fiiiiil! Gött. Men jag tror ju att jag har K-Special hemma. Då slipper jag ju iallafall russina!

Sen äre innebandy imorgon, och handla med mamma. Allstå vi har liksom 350 kronor kvar att köpa mat för i månaden? Är vi fattiga eller. Det blir typ ett bröd och två mandariner, nej förlåt, satsumas.
Kul.
Nej, men tur att det är löning snart!
Wihoooo!



Bästa tiden på året, satsumas till alla!!!

Where did you read my story

Jag får inte heller handla med kortet, bara kontanta pengar.
En parentes till det inlägget då jag skrev om pengar. Ja, men iallafall. Dagen har varit givande. Dumma Gunnar hade fel och jag gottade mig i hans skam. Får se om jag ska träna ikväll. Jag tror inte det blir något, alltså med Lovisas lag. Utan jag tränar med dom imorgon istället. Så får det bli. Ikväll blire lugna lungna och jag ska bara äta rostade mackor och oboy utan nåra som helst bekymmer. Love it.

Sen är det ju snart höstlov då som vi alla vet. Och vad fanken ska jag göra då? Jag har inget att göra. Varje lov vet jag exakt vad jag ska göra! Vara med Marcus. Men nu är inte han ledig så jag har ingen att vara med, inget att göra. Jo, det har jag ju faktiskt. Men det känns som så konstigt. För alla mina lov är jag med Marcus. Och så kommer ett utan honom. Hur ska jag klara det?


Imorgon är det Ugly Betty. TAGGA!!


Suktis

Nu har jag lagt upp en plan för kommande studiebidrag. Jag får absolut, verkligen inte köpa kläder. Jag får bara inte. I månaden får jag sukta. Istället måste jag tanka på mobilen och köpa en ny ansiktslotion innan mitt ansikte börjar likna elefanthud.

Näe, nu ska jag göra mig klar. TJING!

Snape snape

Sitter här och nördar. Har fortfarande inte gjort fysiken eller historian. Men det gör inget, inte historian iallafall. Får väl ta någon av mina väldigt korta dagar att göra fysiken på... Eller kanske imorgon kväll blir bra. Det vet man inte. Ja, men söndagar, det är min dag. Det är den dagen på veckan jag gör mest viktiga saker. Den dagen jag städar noggrannast, gör allt som har med skolan att göra och bara gottar mig. Är som lite smått uttråkad hela dagen.
Är ju inte direkt något bra på tv så man kan som inte sätta sig och titta på tv sådär mitt på dagen. Nejnej, utan det blir mest att jag gör något vettigare.

Var då ute och promenerade ikväll också, dock utan hunden för hon var halt, lilla hjärtat. Gick en sväng förbi stallet. Hälsade på Felix och Akke, de bästa. Himla najs, längtar redan till nästa vecka!!
Jag är värsta hästnörden egentligen, fast sådär smygit så ingen märker.



Han är förresten typ inte ful?

I aint lookin for you to feel like me

Av min "Att göra idag lista" har jag lyckas med att göra klart några av dom. Har träffat Isabell!!! (<3) och sen har jag innan det dammsugat och gjort klart Naturkunskapen. Nu har jag bara två saker kvar. Fysiken och Historian. Fast historian ska ju vara klar efter lovet så den är ju inte så brådis, men fysiken ska vara klar på fredag. Så den måste jag försöka hinna med idag.

Och jag som hade tänkt att det här skulle bli min nyttiga dag. Titta vart den slutade.
Det blev en halv chokladkaka, massa fika hos farmorochfarfar och sen som grädden på moset ett miniskrov från Frasses. Jag mår väldigt illa och känner mig som en fet, äcklig noshörning. Men jag kan ju säga att jag faktiskt hade rågbröd och juice istället för dricka och vitt bröd!

Världens raraste

Idag känns som en jobbig dag, det är så mycket jag ska hinna göra. Även fast det kanske inte är det.
Det här är min "Att göra idag lista"

  -   Spara det jag ska ha kvar från min anslagstavla   (KLART)
  -   Kolla igenom grupparbetet   (KLART)
  -   Titta på Isabells match
  -   Dammsuga
  -   Börja utforma historian
  -   Svara på alla frågor i Naturkunskapen
  -   Rätta fysikprovet

Hittills har jag bara gjort två saker. Kollat igenom grupparbetet och fixat det med anslagstavlan. Nu ska jag fortsätta min späckade dag och samtidigt titta på Idol, men nu missade jag ju att hinna dammsuga under reklamen. Fast Sam ska sjunga, han suger. Kan dammsuga samtidigt som det. Sen ska jag väl skynda mig med Naturen innan ett så jag hinner cykla till Isabells match!
Världens raraste tjej!
image96


Everyday I wake up with a smile on my face

Världens sämsta film på tv. Kul att man bara har tre kanaler på sin tv, varav en som inte ens funkar. Så det blir att titta på fyran och den sämsta filmen. Den är verkligen dålig. Massa afrikaner som skriker och göra massa nördiga saker. Inte bra.

Annars har halsen fortfarande ont. Livet går hyfsat framåt och fick igår en däng av den såväl återkommande depressionen. Övervann den dock och sitter här nu nästan lika lycklig som alltid. Imorgon ska jag försöka ta mig till Campus för att titta på då bästa Isabell spelar innebandy. Måste verkligen ta mig dit en stund iallafall. Måste sen imorgon hitta på massa annat nyttigt att göra. Typ naturkunskapen och fysiken och historian. Vad har jag mer att göra? Typ dammsuga för Jolins hår är verkligen överallt!
Det är så mycket nu. Förut var det verkligen ingenting. Och nu, nu är det typ allt. Men det värsta har ju inte ens börjat. Vänta bara tills nästa år.

Har inte pratat med Lovvisa på hela dagen! Har ju velat ventilera massa kuliga saker, men om jag vill nått får jag väl ringa. Och jag borde verkligen ringa Sandra också. Det får jag också ta och göra imorgon.

KAN FILMEN SLUTA VARA SÅ HIMLA DÅLIG?


Tänk om man ändå hade samma volym som han i håret!

Kliar det?

Idag vaknade jag tio. Förvånande faktiskt med tanke på att jag somnade halv tre! Sovde en halvtimma längre än jag brukar. Har världens halsont, men är faktiskt inte snuvig idag.
Det snöar.
Ja, du hörde. Det snöar.
Om snön stannar kvar gillar jag det. Om inte, kan den lika gärna skippa att komma.

Jag ska även säga att idag kanske mamma ska köpa nya skor åt mig, om hon ska in på stan och köpa sina nya skor vill säga. Har även städat ur garderoben (igen!). Nu ska jag ut med mamma och hunden i det tre grader varma klimatet.
Förresten, jag undrar när man säger att det är vinter? När blir det vinter?
För mig är det när snön täcker hela marken med ett vitt fluffigt täcke. Vad är det för dig?

Hes

Nova ikväll. Hyfsat kul. Tur att sällskapet var det bästa iallafall! Träffade massor med typer. Men nu sitter jag här med typ tinnitus och världens hesaste hals?

When the night comes falling

Haha ikväll blire Nova med Lollo(HAHHAHA), Malin och Elin! Det ska bli himla roligt har typ skrattat gott åt det hela dagen.

Mamma har tvingat mig att börja dricka Blutsaft också. Inte gott!


Innebandyn igår! Gick ju bra, har inte heller någon träningsvärk idag. Men vänta tills imorgon. Då kanske den kommer. På söndag blir det Isabell tror jag. Hon skulle komma och spela innebandy, fanken så roligt!
Ska firra lite nu, kanske skriva svaren på frågorna till naturkunskapen!

Stövletter

http://www.youtube.com/watch?v=-G0gp0fM_KI

Alltså...
Ibland undrar man ju hur smarta 91or är? Se bara på Viktor, han limmade fast sin sko i golvet. HAHAHA
Det var en av de roligaste dagarna.
Idag var också en bra dag, fast vi dissa Lovisa för hon var i grupp ett. Så vi lämna henne hela tiden, men som kompensation har jag lovat att träna med henne idag.

Nervösösösöst.

Sen hade jag verkligen inte tänkt gå ut med Jolin idag. Jag hade verkligen verkligen verkligen(!) inte tänkt det! Det var så skönt att ligga på soffan och halvsova vilket jag gjort hela dagen sådär.
Men nej, när jag gick upp från soffan vid tjugo över tre för att lämna min disk hade pappa fortfarande inte kommit hem och jag hade världens dåligaste samvete bara för det. Och Jolin med sina ögon tittade och gnällde och busade bara för att jag skulle få ännu sämre samvete.
Så det slutade upp med långkallsonger, stövlar och vindjacka.

Nej, nu ska jag byta om for innebandyyyyy!
Wihooo!

Svampbobfyrkant!!!

FÖRRESTEN! SVAMPBOBMARATON PÅ NICKELODEON TV HELA DAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Missade det bästa avsnitten av alla igår.
Discomaneterna såg bara slutet :(

Vanished from my hand

Slutade för ett tag sen. Sitter hemma och är proppmätt. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra nu fram till klockan tre. Egentligen känner jag för att spela Sims, men sen när jag tänker efter så känns det mest bara tråkigt och ovärt. Så då vill jag hellre se på tv. Men nu på dagarna den här tiden är det aldrig något bra på tv. Så då kan jag ju alltid ta cykeln och cykla till ÖB för att söka jobb. Men det känns ju också himla jobbigt. Kanske kan ta moppen, men fy så kallt! Och frågan är ju om den startar då jag ska hem. Sen känns det så synd om Jolin att lämna henne igen och igen och igen. Hon måste ju tro att hon är övergiven.

Hursomhelst. Ikväll, klockan halv sex blir det innebandyträning. Jag har bestämt mig och ja! Jag ska ge det ett försök. Kommer säkert missa 9 bollar av 10. Men, det kan aldrig bli tråkigt!


Är det verkligen värt det?

Egentligen hinner jag inte skriva. Men jag ska fatta mig kort.
Det blir pannkaka på skolan, och kanske jobbsökning efter skolan.
Frågan är om det verkligen är värt det?

Magen vände sig ut och in

Dagen idag har inneburit magont till tusen, två promenader med hunden och en veckohandling med mamma.
Magontet har plågat mig hela dagen. Kommer och går. Ibland tar det så ont att jag måste vika mig dubbelt. Och det är inte som mamma tror att det är. För jag har varit på toa. Jag tror mer på ägglossning eller något liknande. Japp, nu lossnar det ägg i min livmoder. Fast iofs... jag äter ju p-piller, finns det ägg då?

Jaja, som sagt så har jag ju då haft ont i magen, eller tarmarna kanske? Och nu har mamma börjat tvinga mig att dricka låglaktosmjölk för hon tror att det är det som är felet. Det tror inte jag, men om det gör henne så himla mycket lyckligare... så okej mamma, för din skull!


I know that living with you baby was sometimes hard

Just nu är jag jättekissnödig så jag sitter bara och tänker på kiss typ. Men jag ska försöka få ihop något vettigt.
Igår, då träffade jag yx-Per på mitt kvarter.
Vi i min familj kallar honom så för att han högg sig i benet en gång. Vi kallar han även buss-Per eller jägar-Per. Anledningen till alla dessa nanm är för att det finns en till Per på vårt kvarter.
Ja, men för att komma till saken skrämde han ju då upp mig med att säga att i skogen bakom mitt hus (som jag varenda dag går med min hund) där går även en björnhona med två ungar. Roligt!!!!!!!! Så när jag gick där idag tänkte jag bara på att inte tänka på björnar för att dm inte skulle dras till mig eller något.

Sen hade jag ju värsta grejen att berätta som jag såklart glömde..... ÅÅH hur kunde jag.
Jag återkommer!!

image94

Every now and then I get a little bit lonely

Kom till skolan vid tio i tio och då säger Felicia även den första jag möter "Du har inga lektioner idag". Så jag gick upp tidigt imorse utan orsak. Men okej, jag blev inte arg som jag skulle blivit om jag gått kvar i Umeå. Så jag tog det lugnt och gick med Lovisa och Magda på stan och sen åt vi på Balder med Lovisas vänner.
Så nu sitter jag hemma. Funderar på att antingen skriva klart till grupparbetet, eller spela Sims.
Sims drar mer.

Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time
I don't know what to do and
I'm always in the dark
We're living in a powder keg
And giving off sparks!!!
I really need you tonight!!

Dentisto

På fredag 9.20 då är det tandläkarn som gäller. Kul, nja.
Men bara dom säger att det är lungt och att mina tänder inte kommer se ut som farfars.
Då är jag nöjd.

Nu är det skolan som gäller.
Byebye!!!!

Estonia!!

Ånej, nu handlar det om Estonia på tv. Det måste jag bara se!

Förresten så drog mamma det roligaste skämtet idag. Hon stod vid handfatet och spolade och så säger hon
"Det låter som om vattnet rinner rakt igenom. Det är ju nästan så man blir blöt om fötterna!"
Hon fortsätter efter någon sekund med
"Men! Det läker ju!"
Älskade mamma.

Sen sa Lovisa idag att hon trodde att jag kunde sjunga HAHAHHA de var de roligaste! Men snällt, tackar och bockar!


Princess on the steeple and all the pretty people

Sitter här med väldigt ont i halsen. Det svider och har sig. Hoppas jag blir hes. Det är det roligaste med att vara sjuk. Sen hoppas ju en liten del av mig att jag blir sjuk så jag får vara hemma. Men ändå inte. Det är så roligt att gå i skolan nu. Även fast det var det förut med så kan det aldrig bli bättre än det är nu.

Mamma var även gullig och letade fram ett nässpray åt mig. Det var himla snällt. Har pratat med Marcus i kanske 4 minuter idag. Vet inte varför, blidde inte bara mer. Och jag kan inte direkt säga att jag saknar det... hemskt men sant...

Fick även en matta av min mamma idag. Snälla mamma. Den är från Rusta och supernajs! Ska nog firra ett foto av den och lägga in den. Påminn mig!

Nej, ska prata klart med Lovisa, bestämma när jag ska vakna imorgon och sen sova.
Måste ju ringa tandregleringen imorgon om mina tänder som flyttat sig så mycket sen jag hade tandställning. Mamma är nog orolig att dom ska bli som dom var förut. Det är jag med. Eller, de kommer dom nog inte bli. Dom kommer kanske bli som farfars, det oroar mamma. Så jag ska alltså ringa dit och säga: Hej, mina tänder flyttar på sig kan jag inte få en nattandställning?" (stavas det med två eller tre t?)


Jag ska ju vara glad att jag inte har såna gaddar iallafall......

All over

Min bh är nog den oskönaste. Den skaver och tar ont. Inte kul. Har också missat 4 samtal från Marcus. Mycket illa och han som är på hemligt uppdrag nu. Ja, får väl vänta tills han ringer igen.

Nej, nu ropar mamma på mig om att vi ska fara. Snabbhandling på Maxi, sen hunden hem igen.
Känner att jag är otroligt sportig.
Like it.
Ikväll blir det då Cesar med mummie och på fredag äre Nova med Lovisa och Maliin! :)

I aint lookin to compete with you

Inatt kunde jag bara inte sova! Låg typ i en och en halv timma och snurrade på mig. Men jag var ju helt tät i näsan och de finns ju inge nässpray hemma för min syrra har fyra stycken (?!). Så ikväll måste jag se ledsen ut på mamma och be henne köpa ett åt mig. Men då vill hon säkert att jag ska ta ett av Jennies gamla.
Blä.
Det skulle aldrig falla mig in.


Outside in the distance a wildcat did growl

Ååh, dagens ridlektion. Den roligaste i hela mitt liv. Det är så fruktansvärt kul att hoppa jag vill bara skaffa egen häst så jag kan hoppa hur mycket jag vill. Det är så himla roligt. Idag, hoppning med Fancy. Sen förra veckan har jag ju gruvat mig som tusan för att jag troligtvis skulle flyga ur sadeln eller inte lyckas få stopp på henne. Men allt gick så fint. Fortfarande lite tungt att få stopp på henne men det gick så bra allt annat. Hon älskar ju verkligen att hoppa och jag med. Jag vill alltid ha henne på hoppningen. Då blir det ju tillochmed kul att hoppa. Hata hästar man måste sitta och driva och driva och driva på.
Nej, hästar är bäst.
Måste försöka ta mig till stallet i veckan eftersom vi inte har något nästa vecka.

Har tankat Bob Dylan hela kvällen. Bästbästbäst!
Så ska väl sitta och digga på det inatt eller imorgon kanske. Snart ska jag ju sova.
Imorgon blire Lovisa på skolan som ska berätta om helgen. Sen får vi se vart veckan tar mig.

Måste iallafall bli klar med historian. Det absolut viktigaste.

Jaja, mamma och pappa var arga på mig idag för att jag inte gillar kyckling.Så då satt dom och klagade på mig och jag lovade att jag skulle börja äta bönor och groddar.....
Hur nu de kommer gå....


Dust

Söndag. Veckans vilodag. Eller så är det veckans arbetar dag. Den enda dagen i veckan man egentligen orkar med att göra vettiga saker som man måste göra.
Idag har jag tillexempel dammtorkat hela rummet. Så nu doftar det fräscht. Inte daggkoppor och rosor kanske. Men inte damm iallafall. Jag känner att jag kanske borde dammsuga nu när jag tagit steget att dammtorka. Men det får bli efter fikat.

Jag har även tänkt gå ut och promenadsmotionera snart. Sen måste jag seriöst börja ta tag i grupparbetet på skolan. Jag är gruppledare och har inte ens börjat!
Historian måste jag också ta tag i. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag måste allstå stå i typ fem minuter inför treorna och prata om hundraårskriget och Jean D'Arc eller nått sånt. Jättekul! Jag känner att det kommer bli dåligt. Har inte ens historieboken hemma så de blir jobba järnet med de i veckan. Så får jag ta grupparbetet idag och efter jag är klar med historian.

Nu ropar mamma efter mig för typ femte gången.
Så jag måste gå.

Sen blev skärmen så mycket ljusare då jag torkade av den. Undra om det bara beror på att jag inbillar mig eller om det faktiskt var ett sånt tjockt lager med damm!


Jag bor i en barnfokuserad villaförort i en medelstor stad

Gjorde ett test om hur mitt kvarter var.
Det stämde så väl.
Bara att kolla in resultatet!

  • Medelålders
  • Yrkesutbildade
  • Gifta par med hemmaboende barn
  • Medel- och höginkomsttagare
  • Hus i villaförort medelstora städer
  • Barnfokuserade
  • Traditionalistiska individualister

  • http://www.teleadress.se/


    Skjut dom

    U: Det skulle ju vara bra om du gick ut med hunden.
    E: Vad ska du göra då?
    U: Jag ska plocka undan så Mona kan baka.
    E: Mamma ska baka, du ska plocka undan, och jag har ingenting att göra.


    Så var det, så nu är det jag som ska gå ut med hunden. Igen. För tredje gången idag. Förresten så såg vi också ett av de fulaste och dummaste och äckligaste djuren i skogen....
    Älgen.

    Titta på den!
    Man ser ju hur dum i huvudet den är. Jag hatar dom verkligen. Alla borde skjutas.
    Och björnarna med.
    (Jag är ingen mordisk typ, jag är en riktig djurvän egentligen!)


    Sluta slåss

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1004655.ab
    Jag blir bara så ledsen av sånt där. Rysningar över hela kroppen. Så hemskt.
    Sluta slå varandra.

    Idag var vi då på stan. Fann världens mysigaste halsduk (eller ska jag kalla de sjal?). Den var brun och jätteskön. Mamma köpte även en julklapp åt mig, men jag kan inte säga vad de är för då kommer jag komma ihåg det! Fick vantar av favoritmamma också!

    Diarresockar

    http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article932575.ab
    Ändå väldigt roligt. Jag skrattade iallafall.

    Det var roligt ikväll. Agnes, Magda, Lotta och Felicia hemma hos Felicia med en gigantisk skål med godis och en film som Agnes tagit med sig men glömt skivan till. Som tur var hade ju Felicias granne samma film, så vi lånade den. Bortspolad var det.
    Sen tittade vi på YouTube och alla åkte hem förträffligt tidigt.
    Men det var ett skönt slut på veckan faktiskt.

    Imorgon blir det nog att slappa och kanske gå på stan. Jag tänker alltid "Jag ska INTE gå på stan imorgon". Men sen när jag vaknar av mig själv vid nio och sitter där framför tvn och tänker på vad jag ska göra på dagen så hittar jag inte på nått vettigare än att faktiskt följa med mamma på stan. Så jag slutar alltid upp där.

    Idag hade jag också på mig diarresockarna. Det är verkligen de fulaste sockarna i världen. Dom är diarrefärgade jag fattar inte hur man kan ha en sån färg på ett par sockar?! Jag kan typ inte ha dom utan att tänka på bajs och allt.

    Upplevde också nyss ett av världens tråkigaste samtal, men jag härdade och sitter nu hur trött som helst. Jag hatar sånadära uttjatade samtal som jag helst bara vill slippa. Men då skulle en viss M bli arg på mig och sluta älska mig för resten av sitt liv. De vill vi väl inte?


    Om dedär ändå var min påse........

    Håll tummarna för mig!!

    Jag har kommit på en grej. Att jag nog skulle ta och klippa mig en lugg. Alltså bara rakt av. Undra om det skulle bli snyggt. Jag ska fundera lite mer på det och rådfråga min mamma! Hon vet alltid bäst!

    Sen så ska jag snart trampa iväg mot Solbacken och Barnens hus, igen! Nu hoppas jag att han är där och har tid så att jag åtminstone får prata med honom om det. Annars är det fanken inte meningen att vi ska träffas.

    Håll tummarna!

    Förkastligt äckligt?

    Surströmming. Gott, eller helt förkastligt äckligt?
    Alltså (mitt och Lovisas hatade ord) egentligen var det inte så äckligt som jag räknat med att de skulle vara. Det smakade verkligen inte lika illa som det luktade. Det var som salt och gott. Men sen vet jag ju inte om mandelpotatisen smakade mer än surströmmingen. Det var blandade känslor. Både gott och lite spyfärdigt.
    Har aldrig varit ett fan av mackor med potatis på. Har väl aldrig riktigt heller varit ett fan av potatis överhuvudtaget. Bara pommes!! MUMMA!! :)

    Men mormor var så älskvärd hon bara kan vara. Hon är den sötaste som gud skapaste. Och den hurtigaste. Och Gullan, hennes kompis. Hon var så gullig en kompis kan vara. Dom var som systrar. Mormor bredde hennes macka och lassade på henne mat (och det är inte något fel på Gullan! Hon är en fullt frisk 80åring).

    Solveig är så cool som en moster kan vara. Haha, det finns ingen roligare än henne. Hon tar allt! Jag bara skrattar åt henne för hon är så jävla cool. Jag önskar att jag blir som henne, förutom rökandet och snusandet då.

    Jag vet inte om jag inbillar mig, eller om det verkligen är så att det luktar/smakar/stinker(?) surströmming ur min mun? Det luktar, tror jag.


    Snökaos?

    Snökaos? Vart om jag får fråga. Inte här. Läste igår på Aftonbladets hemsida att de skulle snöa från Jämtland och uppåt inatt. Här har det då inte kommit en millimeter snö. Inte en enda. Och snökaos. Pff. Snökaos för söderbor är då det faller tio snöflingor åt gången. Äh, så mycket behöver dom ju inte burra upp det. Så farligt är det ju faktiskt inte.

    Sen har jag fått tillbaka mitt dumma sömnproblem. Jag vaknade tjugofem över fem och kunde bara inte somna om. Jag vände på mig, blundade, vände på mig igen, blundade, tog av mig täcket, blundade, tog på mig täcket, blundade. Inget funkade. Men efter en halvtimma så måste jag ju lyckats somna om för jag drömde då de mest knäppa drömmarna efter det.

    Jaja, school today.
    Sen mormor!!! :)

    image93

    Fet, elak och ful kossa

    Idag var inte min dag. Eller kvällen var inte min kväll om man säger så. Allting var så himla illa ikväll. Jolin stannade och luktade på varenda tuva. Kom hem en timma och trettio minuter efter att jag gått ut eftersom Jolin stod och lukta på ALLT, och då menar jag ALLT! I typ ett år luktade hon.

    (Killen på tv kunde verkligen knäppa med fingrarna! Shit alltså, jag kan inte ens knäppa ojoj, jag tipsar alla att leta upp de på YouTube och titta på de!)

    Tillbaka till Jolin, ja hon stannade då överallt. Och då var mitt humör inte på topp. Mamma var så snäll och bjöd mig på godis om jag gick till Maxi köpte tvtidningen, Aftonbladet och Allers. Men kärringen i kassan slog ju in godiset två gånger så allt blev fel och ingen Allerstidning.
    Just nu känner jag mig som världens idiot som valde bort en tidning till mormor (älskade mormor) och var egoistisk och tog godiset istället. Just nu hatar jag mig själv för det.
    Så imorgon ska jag gottgöra mamma med att köpa en Allers åt henne. Ska även försöka på Maxi att få tillbaka pengarna men jag tror ju att det är mindre möjligt. Tyvärr.

    Nej, jag känner mig som världens största mest egoistiska kossa. Fet och äcklig.

    Mamma jag älskar dig!
    image92


    Var snäll, jaga INTE ekorrar

    Alltså det är verkligen skitkallt ute. Det är som att varje vind är full av isbitar som på något konsigt sätt tar sig igenom alla lager av kläder och når kroppen med samma styrka som innan den gick in i kläderna. Den tar tag i varenda hårcell och reser dom så det tar ont!

    Egentligen vill jag bara säga till Jolin:
    "Här, ta kopplet och spengummit, du har godispåsen vid högra frambenet. Lycka till, tänk på att inte jaga igelkottar, katter eller ekorrar"
    image91
    Men det går ju såklart inte. Hennes söta ögon och ledsna gny gör mig helt knäsvag. Jag kan bara inte stå emot denna charmiga varelse. Hon ser alltid så ledsen och sårad ut då man inte vill gå ut med henne. Så hjärtat säger ja medans resten av kroppen skriker "NEEEEEEEEJ, GÖR DET INTE! DET ÄR SKITKALLT UTE! Tänk att få ligga inne på soffan framför tvn med en varm kopp choklad och bara gotta sig i tusen lager kläder?!"

    Ändå så slutar jag upp, ute, med ett hundkoppel i handen och antingen för varma eller för kalla kläder.

    Följande rapport

    Snabb rapport:
    Bob som jag ska prata med på Barnens hus var inte där idag heller.
    Förvånande?
    Nej, faktiskt inte. Jag har nästan börjat räkna med att aldrig få träffa honom.
    Har också lite bråttom med tanke på att min buss kommer gå kvart i tolv. Var ut med Jolin snabbt som attan nyss, höll nästan på att glömma att ge henne mat också. Det var inte så fyndigt. Men jag kom ihåg det. Så hon är mätt och belåten.
    Själv fick jag pannkaka till lunch. Uppstekt med glass, socker och mjölk. Mumma!

    Och för att följa upp gårdagen så var jag tvungen springa till bussen igår. Som vanligt. Att jag aldrig kan vara i tid?
    Så nu ska jag satsa.
    Jag går nu.
    Hej!

    Hårt pris

    Jag visste att jag inte skulle titta, men jag gjorde det ändå.
    Nu får jag betala priset.

    Munnen säger ja, samvetet säger nej

    Sjuk kille på tv. Fick sig igenom tre tennisracketar typ. Spännande. Annars har dagen idag varit innehållsrik
    Vi fick bra span på Ville som klippt sig. Började jobba med pärlorna, insåg att jag vill starta ett eget företag. Hemligt än så länge. Vill ju inte direkt att nån ska sno min ide...
    Men jag kan säga att det är det bästa jag kommit på sen jag föddes!

    HAHAHA nu är det en kille som ska sparka sig själv i huvudet. Töntigt. Han hade inte en sån snygg skjorta. Men det tar säkert ont, han sparkar burkar och ägg och ballonger. Men det är fortfarande inget mot killen som hoppade hopprep med tre tjejer klängande på sig!

    Nej, jag har tappat tråden om vad jag egentligen ville komma till idag. Men jag fångade upp den. Idag när jag var på Ica lyckades jag, emot alla odds stå emot mammas inbjudande köp till en godispåse fylld med de nya Maxigodiset. Ååh, jag ångrar mig. Intalade mig att det skulle bli godare med en nästan för nyttigt brun macka som mest smakar dåligt istället för en god jordgubbe eller en god vit fluffig sockerbit. Jag ångrar mig.

    Sen gick jag inte heller ut och gick. Det kan jag också få himla dåligt samvete för. Vet inte varför. Jag vet att jag egentligen inte borde vara ute så mycket som jag är, eller så mycket är jag inte ute. Men tanken på att inte ha varit ute är skrämmande. Igår tänkte jag verkligen "Idag ska jag inte gå ut med Jolin, ikväll ska jag bara ligga och slappa". Ändå vaknade jag upp av att höra mig själv säga "Men jag kan gå ut med Jolin ikväll". Så de var bara att dra på sig långkallsonger och regnkläder.

    Men livet lockar!
    image90

    Tid

    Idag ska jag i tid gå till bussen så jag slipper småjogga dit som jag gjort det senaste veckorna.

    Orakel

    Idag är det bara bajs på tv. Inget bra. Tråkigt tråkigt tråkigt. Jag vet inte om jag är så sugen på aktionsprogram med Ernst. Eller ID med Hans. Speciellt inte Allt för byn med Nyberg&Törnblom efter. Låter lite outstanding för min del. Näe, jag får väl förskjunka mig i något annat ikväll. Synd att jag varken har en bok, eller en tidning att läsa. Åååh, sometimes life sucks.


    Narigt

    Just nu är det så himla kallt! Idag har det varit kallt hela dagen och jag vill inte förstå varför. Det börjar närma sig vinter. Hurver och burver. Kalla nätter, kalla dagar, kalla fingrar, kalla tår. Allting är kallt. Så nu sitter jag med full mundering. Tjocksockar, mjukisbrallor och tjocktröja, med hög hals såklart!
    Till vintern hör ju då tyvärr också sjukt torra händer och spruckna läppar. Torra fötter också, så det bara frasar och har sig då man tänker lägga sig i sängen och gotta sig åt att det är varmt under täcket.

    Var också fruktansvärt trött på bussen. Så där satt jag på 6an och sov hela resan. Vaknade upp lite då och till och fick som ett speciellt uppvaknande på Morö Backe centrum. Höll tillochmed på att missa min busshållsplats även fast jag tänkte "Jag får verkligen inte missa min busshållsplats!".
    Men nu är jag då hemma. Lite kallare än vanligt kanske.
    Mamma tror jag håller på bli sjuk också. Kommer in ibland och känner på min panna. Hon är bara för gullig.

    Hata Gunnar förresten.
    Gör du också det?

    Nu ska jag ta mig varm Oboy och en macka.
    Mums!!!!


    Det får inte vara sant!

    Vad är de här?
    Blev helt plötslig jättedålig. Sitter och svettas, hostar även fast det inte går för halsen är som torr och det tjuter då jag andas och går knappt svälja. Ögonen tårar sig och näsan kittlar och nyser. Det är helt sinnes. Vad har hänt? Det kan inte varit av att jag torkade av Jolin. Det kan det bara inte. Nu måste jag försöka knarka vatten så att tjutljudet i andetagen försvinner. Hela halsen blöder typ då jag hostar. Inte bokstavligen men det känns så.
    Det får inte vara Jolin. Men innerst inne vet jag att så är fallet.

    image89

    Irriterande

    Asså dehär med Sam i Idol. Jag förstår liksom inte. Han är 30+ och klär sig som en ungdom. Det är bara så fel. Och kan han ta av sig den där fula mössan han har på sig. Han är gammal! Inte ung!
    Och Gathania kisar ju bara hela tiden. Näe, jag är lite neg känner jag men så är det. Bara lite störd sådär. Och Marie med sina sprattelben.
    Men Daniel han är kingen. Och Amanda.

    Pusselipuss

    Tråkkkkkkkk

    Alltså vad ska man säga?

    Det händer ingenting på internet längre.

    Det blir alltid värre framåt natten

    Nyss satt jag och diggade Celine Dion låtar. Fick som bara rycket att lyssna på det. Vet inte ens om hon stavar så, men jag gjorde ett tappert försök. Så jag satt där och lyssnade på hennes stämningsfulla låtar då Marcus ringde och liksom förstörde den stämningen. Sen blev det som inget mer med det. Slutade upp med ett telefonsamtal som ledde ingenvart. Typ som att gå rakt fram tills man inte kan gå rakt fram längre. För min del skulle inte det bli så långt. Det är liksom instängt här i mitt rum och skulle jag gå ut så är det ju hus överallt. Fast på landet skulle det typ funka. På lägdor och så. Jag ska nog göra så nån gång. Bara gå rakt fram tills jag tar i nått.

    Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Borde lägga mig i sängen, läsa ut boken och sova. Fast vi får se. Blir nog inget simmande ikväll. Får bli imorgon, eller kanske aldrig. Och jag ursäktar om mitt förra dagboksinlägg kanske var lite förvirrande. Jag trodde själv att det var fredag idag tills jag insåg att så inte var fallet.

    Godnatt.

    Ligger vaken
     tänker på dig,
    minns för mycket och är ensam.


    You always seem to make me feel at home

    image88
    Maten var inge god. Jag som sett framemot någon god fläskfile med tacofyllning. Godast. Men nej, det blev äcklig Skelleftegryta istället med en form full med äckligt parmesanpanerade fläskfileskivor. Och alla bitar dröp i äcklig parmesanluktande och smakande sås. Inte gott.
    Så jag åt mest av potatisen från Ica med ketchup till.

    Annars har jag idag letat igen mina gamla skolkritor från typ ettan! I samma ask också! Superfint. Hade tillochmed en guldig och en silvrig. Men till saken. Jag färglade min perspektivteckning riktigt fint med kritorna. Så den är najsig nu. Hade egentligen tänkt börja med min bilduppgift. Men det blev som de brukar. Inte något av det.

    Ikväll blire lugna lungan. Måste bara ut med hunden först för att jag så dumt lovat det. Jobbigt. Fast det är ju bara de första tio metrarna som är jobbiga, och de tio sista. Då vill man bara in. Blir att dra på sig stickade mössan och tjockaste jackan. Sen bara att hoppas att Jolin bajsar nånstans där hon får bajsa och jag slipper ta upp den varma rykande avföringen!

    Snart är det stallet och hästarnaaaa. Längtar faktiskt. Och jag är en sucker. Förtrollande förtjust i de nya Häst&Ponny spelet Ridskolan. Alltså riktigt nördigt förtjust. Jag vill bara ha det. Även fast det är från tre år. JAG VILL!


    Nej, nu toaletten. Sen hunden.

    Trött

    Ja, vad ska man säga? Dagen har flytit på fint. Vaknade tidigt. Har ingen aning om varför jag inte kunde somna om utan gick upp och åkte med mamma till stan vid tio. Hittade ingenting. Tur det för jag har ändå inga pengar.
    Näe, jag orkar inte berätta mer nu. Jag är trött som attan. Blir tv och sova nu.

    Pusselipuss!

    Worlds greatest!

    Hejhejhejhejhjejhejhjejhe.
    Marcus har åkt. Sorgligt, men också otroligt skönt. Att äntligen slippa tusen och åter tusen sockeludd i hela mitt rum och i sängen och på sängen. Fast jag kommer sakna alla mornar med han och alla kvällar. Det var så mysigt att få somna i hans famn nu när jag av någon konstig anledning hade superenkelt att sova. Sovde hela nätterna. Kanske vaknade en gång av något som inte Marcus hade nått med att göra. Det var så skönt!
    Men ändå saknar jag honom. Jag saknar allt. Nu vet jag inte ens när jag får träffa honom igen. Om det blir om fyra veckor. Eller om det blir om två månader. Jag vet ingenting.
    Det enda jag vet säkert är att han den sjunde december blir ledig från lumpen i resten av sitt liv. Och som det ser ut nu så är det efter det jag kommer få pussa honom igen.
    DET ÄR JU EN EVIGHET!!!!!

    Ikväll var roligast på länge. Magda och Lovisa hahaha de två roligaste tjejerna i universum typ. Magdas hund var ju sötast av alla (fast Jolin är fortfarande sötast!!!!). Kladdkakan var godast, godiset med. Och sällskapet trevligast då.
    Roligaste kommentaren idag:
    "Hon tog mina byxor!"
    Ganska sant faktiskt. Jag åkte hem i långkallsonger för Lovisa skulle låna mina alldeles förstora jeans.
    Sen har vi bytt skor också!

    Kramelikram

    Imorse var det något kämpigt att stiga upp ur sängen. Att gå upp själv, klä på sig och äta frukost. Utan Marcus. Den sista morgonen vi sover tillsammans. Det var lite motigt att lämna honom under det varma täcket och själv dra på sig kilovis med kläder för att inte frysa ihjäl.

    Så nu sitter jag här, sjutton minuter före beräknad tid och har ingenting att göra. Eller jo, jag skulle ju kunna läsa på fysiken som jag kanske gett en blick för lite. Det kommer verkligen gå inte bra, jag känner det bara på mig. Jag som hade tänkt skita i jeans och ha mjukis idag, men det ser ju inte rätt ut med handväska och mjukis (jag har lite svårt för det!) så det blev mina svarta jeans istället.

    Och det har varit en fin vecka med Marcus. Två dagar hade jag inte tid att vara med honom, en morgon tvingade jag upp honom så att han kunde skjutsa mig till A-torp och lyssna på Paolo Roberto. Sen skjutsade han mig till Barnens hus då gubben jag skulle prata med fortfarande var upptagen. Den dagen var han lite tjurig (det var på onsdagen). Kan ju bero på att han vägrade följa in utan insisterade på att sitta kvar i bilen tills jag var klar. Och det tog ju mer än två timmar.
    Annars har vi haft det toppen. Vi har kommit ur den där perioden då man äter massor när man är med varandra. Den har vi som kommit förbi. Så nu istället tar vi kvällsfika (även fast vi syndade någon dag).

    Skolan går fint. Jag ångrar mig inte alls nu. Inte ett endaste dugg. Har inte hört av Sandra heller på flera år. Säkert två veckor sen sist. Jag saknar henne, och jag saknar alla andra med. Dom är så bäst!

    Kvällens planer lyder:
    -  Lämna Marcus på busstation så han kan åka till tåget.
    -  Sen cykla till Kvantum för att möta Magda och Lovisa och sen cykla till Magda, se Idol, baka kladdkaka och massa annat kul!

    Nu jäklart kan jag börja om att blogga igen. Imorgon rättare sagt.
    Jag kommer sakna Marcus.

    Älskar dig!! :)
    image87

    RSS 2.0