Många bäckar

Idag har de bara regnat hela dagen. Hade hoppats på att mamma skulle till stan så jag kunde åka med, men så blev inte fallet. Ska nog hoppa upp på cykeln imorgon och cykla hela vägen till stan. Var ute när de regnade som mest. Det var mysigt. Skönt att höra hur regnet träffar luvan på regnjackan och se hur det rinner ner framför ansiktet. Jag gillar det verkligen.

Nu ska jag som vanligt spela Sims jag känner mig hemsk. Spelar det hela tiden, det måste bli ett slut!
Men inte just nu. Kanske imorgon...

Älskar Marcus mest.
Igår var det ett år och nio månader med min älskling.
Jag hoppas på att de blir fler.

Kicka

Vaknade imorse av att jag sparkade in i väggen. Haha, hade jag inte gjort det hade jag nog sovit vidare. För då jag vaknade var jag så fruktansvärt kissnödig. Nu ska jag följa mamma och handla på Maxi och handla. Sen ska jag ta ut pengar. Längtar tills jag får prata med Marcus igen och sen efter allt de ska jag spela Sims!!!
Fast först har jag lovat en runda Betapet till Tomas.

Ensliga dagar

Idag är det ett år sen och nio månader som jag och Marcus blev tillsammans. Det är helt sjukt att de hållit så fruktansvärt länge. Jag kan nästan inte förstå de själv. Vi är varandras motparter, men ändå passar vi så bra tillsammans. Det kanske är därför det fungerar. Vi har haft våra dåliga dagar, inte bara dagar, månader!
Men vi har lyckas lösa det och det har blivit riktigt bra. Jag har aldrig varit så kär som jag faktiskt är nu. Och med tanke på att jag har mens och INTE är irriterad på Marcus, de är ett stort steg.

Dagen har varit ensam med tanke på att han inte är här. Men jag har ju hunden. Hon finns ju alltid. Dagen har varit lugn. Vaknade av väckarklockan vid nio efter fyra och en halv timmes sömn. Åkte till stan vid tio med min mor och gick där med lyckat resultat. Anlände hem med ett halsband, två armband och en ceriserosa tröja. Har planerat att införskaffa en grå tshirt med, eller ett linne. Måste bara hitta ett först.
Vandrade ut med Jolin till lunch, spelade lite Sims, solade och somnade där vaknade sen av att Jolins blöta nos var i mitt ansikte och gick sedan efter lunchen till hästarna i hagen och matade dom med knäckebröd.
Jag vet inte ens varför jag skriver om mina dagar. Det är ändå ingen som är intresserad. Imorgon ska jag iallafall ta tag i mina dagar och göra något produktivt.
Vi får se hur de blir med den saken...

Jag ska då spela Sims nu, och planera vad jag ska ha med till Marcus. Åker på fredag. Kyss på honom!

Fenomenalt

Rummet är nu helt i sin ordning. Hyllan är uppe, har en sänglampa och klockan sitter och ticker som aldrig förr. Som en liten extra detalj hängde jag även upp min spindel i taket. Så nu hänger han och dinglar där över tvn. Han är riktigt fin. Ska försöka ta en bild på honom då han slutat röra på sig. Allt är som sagt riktigt bra. Mitt rum är i harmoni.
Jag som hade tänkt se på Lejonkungen idag, får väl göra det inatt. Tänkte faktiskt se Lejonkungen2 också. Jag somnade ju som sagt efter halv sex igår. Barnprogrammen började då jag skulle lägga mig i sängen, så jag var tvungen stänga av tvn för att överhuvudtaget kunna somna. Och det kunde jag. Vaknade förvånatsvärt tidigt. Kvart i elva. Eller, det är egentligen sent för att vara mig. Jag brukar annars vakna vid tio snåret, om inte ännu tidigare. Igår tillexempel vaknade jag innan både mamma och pappa.
Har varit ute med Jolin idag. Har saknat det. Tänkte sola, men gav upp då solen försvinner efter tio sekunder ungefär, är borta i en minut och sen kommer tillbaka.

Räknade ihop mina pengar idag gjorde jag med. Hur mycket jag kan spendera av allt jag har på kläder. Det visade sig att jag kommer ha 671 kronor innan jag åker till Marcus att shoppa för. Och ytterligare 399 kronor efter. Jag längtar. Det var längesen jag shoppade. Jag vet exakt vad jag vill ha. Funderar även på att köpa trosor. Det är något jag är helt hopplös på. Jag älskar att köpa trosor, men jag använder dom aldrig för jag tycker dom är för fina. Speciellt mina spetstrosor. Men nu ska det en gång för alla bli ändring på det.
Jag önskar att jag vågade ha cerisa strumpbyxor, men de vågar jag inte.
Funderar även på att köpa smycken. Är inte ofta jag gör de, men nu ska jag nog ta och göra det. Känner för att förnya mig lite. Jag bestämmer här och nu att tvåhundrakronor får gå till enbart smycken!
Jag längtar så till imorgon då jag och mamma ska på stan. Vi ska även köpa tyg till mina stora kuddar.

Alla säger att mina busfrön ser ut som ogräs. Det gillar jag inte. Fast ärligt talat så gör de faktiskt det.
image47

Sjuk

Jag måste ju vara sjuk på något sätt. Har suttit sen halv tolv, tills nu, och spelat TheSims. Helt sinnesjukt. Men det är så fruktansvärt roligt, eller...
Ja, jag har iaf lyckats skapa en hyfsat framgångsrik blomsterfirma.
Idag åkte hyllan upp på väggen, det blev riktigt bra. Saknar Marcus. Det är nu bestämt att jag ska ner till honom.
Jolin var överlycklig då vi hämtade henne i stugan, jag med.
Var även teknisk idag då jag fixade min video som vägrat fungera, men jag ordnade det.

Under skenet

Här sitter jag i skenet av min nya röda golvlampa från IKEA. Det är en riktig redig affär. Ibland önskar jag att de var jag som knäckt den fenomenala iden. Men det är det ju såklart inte. Ska få ett samtal om tio minuter typ. Just därför ska jag nu starta TheSims. Som jag trånat efter i två veckor. Jag har såna visioner för mina nya husprojekt att de ska bli så roligt att få förverkliga dom!

Alldeles för länge

Nu har jag suttit vid denna dumburk alldeles för länge. Jag har fortfarande inte packat upp de sista ur min väska och jag som tänkt fara ut och springa också. Det kommer nog inte inträffa, inte ikväll. Och jag som hade tänkt börja mitt nyttiga liv. Nu kommer väl min mage bli dålig igen efter att den nyss återhämtat mig från mina tre hämningslösa veckor. Veckor fulla med chips, dip och godis i mängder.
Men det var gott.
Så nu ska den väl bli dålig igen i en vecka och sen bli bra igen, perfekt till då jag ska åka till Marcus igen. Blev nämligen bestämt igår att det får bli jag som åker till Marcus igen, nu, nästa fredag. Så jag ska väl beställa biljetter till de imorgon. Ska börja checka in dom idag. Funderar på att flyga hem, har ju faktiskt tjänat en slant på sommarjobbet. Men de kommer kosta skjortan och då kommer allt försvinna. Jag som faktiskt tagit steget ut i vuxenvärlden och bestämt mig för att spara minst 500 kronor VARENDA månad. Det kommer hålla i en, kanske en och en halv. Sen blir de pengabrist och jag tar från pengarna jag sparat. Så blir de alltid.
Jag orkar verkligen inte åka tåg hem, det tar liksom tolv timmar. Hellre dör jag. Jag får inte heller vara med Marcus så länge jag kan, utan bara till på onsdag. Jag ska försöka smöra mig till på torsdag! Jag älskar honom bara så mest. Men han vill ju vara med sin familj med.

Näe, ärligt talat. Mycket har hänt i mitt liv nu på senaste tiden. Tankar som rör runt i huvudet. Nytapetserat rum och allt. Ska packa upp de sista, kanske dammsuga en snutt och sen ta en dusch.

Elaka värld

Är hemma igen..
Tillbaka till den tråkiga vardagen. Utan all kärlek och alla skratt. Jag kan bara inte annat än gråta. Det finns inget värre än att sakna den man älskar mest.
På sista tiden har jag funderat mycket, funderat på min framtid och vad jag vill göra med mitt "liv". Jag har alltid velat åka härifrån. Bara flytta från denna lilla stad och flytta till en större. Frågan är om jag vågar. Jag vet inte om jag vågar lämna min älskade mamma, min älskade hund. Det är bara det som stoppat mig nu på senare tid. Ibland får jag känslan av att jag bara vill skita i allt.
Hoppa av skolan, flytta till Marcus, skaffa ett jobb.
Men sen inser jag att jag inte kan det. Jag älskar mamma för mycket, mamma och Jolin. Jag kan inte lämna dem efter mig. Sen vet jag inte om jag bara kan hoppa av skolan sådär för mitt livs kärlek. Om jag ens kan uttala mig om det. Jag har bara träffat en kille i hela mitt liv, och jag fantiserar redan om att dela resten av de med honom.
Är det verkligen så konstigt?
Allting har blivit så bra för oss. Han vet allt om mig, allt som ingen annan vet. Om relationerna till pappa och mamma. Om alla eviga bråk och hatord. Om alla hårda beröringar.
Jag älskar verkligen honom.
Men är det inte ett tillräckligt högt pris att betala. Tänk om det inte håller. Tänk om det tar slut. Då har jag ingen utbildning för att jag dumt nog sket i den för att få vara nära honom. Men det skulle vara värt det.
Vad är inte mer värdefullt än ett liv man faktiskt vill leva?

Tre och en halv timmar kvar

Ångesten knackar på. Jag har låst och tänker inte öppna så den får tillträde till min kropp. Men det kommer misslyckas, som vanligt.
Dagarna med Marcus har gått så fort. De känns som om de var igår vi var med varandra. Det har varit underbara dagar, de har de verkligen. Även fast vi var lite less på varandra förra veckan, men de löste vi snabbt. Jag vet inte hur, men de löste sig. Det är så skönt att ha Marcus nära. Att han finns och andas... nästan åt mig. Jag trodde dagarna skulle gå saktare. Att vi efter den första veckan skulle vara så trötta på varandra att vi skulle vara på bristiningsgränsen till att ha tråkigt.
Så har det inte varit. Det var en dag, en dag. Sen blev allting bra igen. Den dagen bråkade vi om allt litet och löjligt.

Göteborg, den efterlängtade "semestern" med Marcus blev ingen katastrof. Nästan inte iallafall. Vi hittade hotellet, de regnade, vi hittade Liseberg, vi hittade hem.
Vi anlände på morgonen vid tio, tog våran väska och promenerade genom de regninga Göteborg mot hamnen där vårat hotell skulle ligga och guppa. Och de gjorde det. Vi lämnade våran väska och promenerade vidare in till Nordstan, det gick fort att hitta och vi gick där och tittade. Blev hungriga, åt på McDonalds och fortsatte gå. det regnade fortfarande, men då kunde inget i världen förstöra mitt humör. Jag var den lyckligaste på planeten.
Marcus förstörde min shoppingtur med sina suckar, men det gör min ingenting. Jag fick inte köpt någonting förutom en sak till mamma och pappa på deras bröllopsdag (det var ett år sen den 23/7). Han var sur och vrong vid två, så vi bestämde oss för att vandra tillbaka. Och det gjorde vi. Hotellrummet var litet, behagligt, lagom. Vi låg och pratade och kramades innan vi somnade och vaknade vid klockan fyra.
Halv fem gick vi ut för att leta reda på Pizza Hut kvällens valda middag. Vi hittade de och åt. Det var så fruktansvärt gott, mmm.
Vi anlände till Liseberg vid halv sju. Då hade vi vandrat från Nordstan till Liseberg utan komplikationer. Jag trodde jag skulle dö då vi åkte deras nya attraktion "Uppswinget" eller iallafall innan. Men jag överlevde, utan att kissa på mig. Så kvällen fortgick, vi åkte kramades, pussades, åkte ännu mer. Marcus köpte tre nappar av olika smaker sen ville han gå hem. Så då gjorde vi det, tyvärr. Jag ville hellre ta spårvagnen och de var nog vad vi skulle gjort.
Vi slutade upp någonstans i GöteborgMarcus helt plötsligt insåg "Vi har gått åt fel håll!". Som tur var hade vi en karta, vi letade upp våran position och gick genom hela staden hem. En lång omväg om man säger så. Men det var trevligt. Tryckte in en hel chokladkaka i protest efteråt.
Men det var helt underbart ändå.
Så vi åkte hem klockan tio dagen efter, för vi orkade inte gå mer i Göteborg.

Nu ska jag lägga mig i sängen och väcka Marcus, innan han vaknar själv och surar för att jag inte ligger bredvid honom då han sover.
Kommer hem imorgon.

Hemma hos lyckan

Vi är hos Marcus nu. Ska nog följa pappa Håkan att handla. Nu sa han nåhot obegripligt. Ibland är det svårt att förstå med deras Ösgötska-dialekt om de nu stavas så. Jag ogillar deras öööööö men jag gillar det mesta. Marcus enda kusin är här också, Oliver. Söt unge! Men han väcker mig varenda morgon vid sju av sina skrik. Så länge jag kan somna om gör det faktiskt ingenting.
Nu ska jag springa efter Marcus.

Jag känner mig bara så oerhört deprimerad nu om dagarna. Jag vet inte varför och vill inte känna så, men det gör jag...

Hemma hos lyckan

Vi är hos Marcus nu. Ska nog följa pappa Håkan att handla. Nu sa han nåhot obegripligt. Ibland är det svårt att förstå med deras Ösgötska-dialekt om de nu stavas så. Jag ogillar deras öööööö men jag gillar det mesta. Marcus enda kusin är här också, Oliver. Söt unge! Men han väcker mig varenda morgon vid sju av sina skrik. Så länge jag kan somna om gör det faktiskt ingenting.
Nu ska jag springa efter Marcus.

Jag känner mig bara så oerhört deprimerad nu om dagarna. Jag vet inte varför och vill inte känna så, men det gör jag...

Borta

Nu ska jag åka till Marcus, eller vi rättare sagt. Allt är packat och klart.
Kommer hem någongång vecka 30. Beror på om jag åker tåg, då är jag hemma Fredag den 27. Om jag åker Regionaltåg, och blir hämtat i Gävle av mina kära föräldrar, är jag nog hemma under helgen. Det återstår att se.

Puss på alla.
Ska försöka uppdatera bloggen.

Ps.
Har ni något roligt att berätta kan ni alltid ringa!!!!
0730688332

Andetag

Marcus sitter här och andas. Idag har det varit varmt ute, jag har fått dammsuga och bädda rent i min säng. Helt underbart. Nu väntar en bussresa sen en tågresa sen en bussresa till sen är vi i Linköping igen och drar runt.
Eller äter.
Mamma och pappa har inte tänkt åka på semester så jag måste ta tåget hem. Men sen, idag, då ändrade dom sig och sa att jag kanske kunde åka till Gävle och att dom skulle hämta mig där. Det skulle vara underbart.
GÖR DET FÖR MIN SKULL!!!

Jag drömde om dig inatt igen M. Jag saknar dig så otroligt. Allt har vi gjort tillsammans...

Nu petar Marcus mig i ögat så jag måste sluta.

image46
Älskade Busfrön bara växer och växer. Idag hade det kommit upp tre till.
UNDERBART! :)

Dagar av passion

Ja, nu sitter jag här. Marcus surar, får inte se TobbeTrollkarl på tv förrän jag skrivit klart detta inlägg. Jag har kommit på en ny uppgift jag ska påbörja. Skriva en lista med hundra saker jag ska göra innan jag dör!
Den ska jag börja med då jag får tid. Så jag kommer överföra den då den är färdig.
Annars var vi hos älskade mormor idag och fikade. Sprang även förbi på Byskemarknaden, men hittade ingenting intressant. Mest virkade dukar och antika saker. Ingenting för mig. Jag ska även börja bli nyttig då jag är med Marcus, min numer känsliga mage klarar inte av trycket från allt fett. Så jag ska börja med min gamla "diet" om man kan kalla det så. Vi var faktiskt ute och sprang igår. Måste vart en rekordtid från min sida. Själv trodde jag att jag skulle avlida. Då vi kom tillbaka var Marcus inte ens svettig. Jag vill också vara vältränad och militär!
Imorgon blir det att packa. För på måndag bär det av till sydligare bredgrader. Först ska vi in på stan i Stockholm. Hoppas jag hittar något fint. Helst billigt.

Nu ska jag umgås med min älskade, nagelbitande pojkvän. Ska även ringa Amanda ikväll en sväng hade jag tänkt.

Förlåt M för att jag inte kom.. Jag vet inte om jag passar in, men jag ångrar att jag inte åkte..


Inte ökad vikt!

Ånej, byxorna var extra svåra att få på sig först. Sen kom jag på tanken att gå på toa innan jag knäppte dom. Och tro mig, det fungerade. Jag kissade bara, inget annat. Förresten så sitter dom snyggast i världen.
Kommer med en längre rapport efter min och Marcus shopping med mamma på Maxi.

Perfektionist

Svenskt uppslagsord

perfektion perfektionen subst.

fulländning

Jag måste erkänna. Jag är en perfektionist. Jag klarar inte av att någonting står lite snett. Det går bara inte i mitt huvud. Så då måste jag gå dit, och vrida till den så den blir alldeles perfekt. Fulländad. Ja, och precis så är det nu, nu när jag håller på att ställa allting på hyllorna. Det måste vara en perfekt balans, man kan inte bara ställa något överallt. Så jag har försökt få in de mesta jag kunnat. Men jag saknar fortfarande en hylla. Hyllan som både jag och mamma antog skulle vara inte fullt så lång som 190 centimeter. Nej, inte alls så lång om ens hälften. Jag fick igen gylfen på byxorna.
Och den har inte spruckit!
Älskvärt. Nu ska jag pussas med Marcus, efter han suttit vid datorn och firrat med sin nya PSP.
Hate it.


Stoppad ondska

Marcus stoppar ondskan min far bedriver mot mig och trycker ner mig med. Det är skönt, han finns här och hjälper mig att hålla mig stark mot den så jag inte påverkas. Så jag kan bara leva livet nu, vara så lycklig och ledsen jag vill. För jag vet att Marcus finns här om det skulle bli för ledset. Jag älskar honom så mycket.
Igår fick jag mina möbler, och även byxorna jag beställt från H&M. Möblerna, ja dom gick bra att montera ihop. Bara ne liten skada på ett skåp, men den syns inte. Byxorna, ja, dom var tajta som planerat. Men jag har töjt ut dom så jag fått igen knappen. Bara gylfen kvar och jag hoppas den håller.
Nu har Marcus duschat klart och han surar för att jag inte plockat klart.

Bilder kommer.

Givande skogstur

Jag och Marcus var nyss ute på en skogspromenad med den älskade hunden. Tyvärr så var den kanske inte en av de trevligaste, eller jo, lite. Vi tjafsade mest om vilken väg vi skulle ta för han ville gå fort men inte jag. Så tillslut så gick vi Marcus väg som egentligen är segare än min. Sen började Marcus bråka med mig om att jag sa att det inte finns några björnar i skogen. Men han har ju bott här i hela sitt liv, så han vet. Så istället slutade jag svara och efter ett tag stannade jag för att se om han skulle fortsätta prata med sig själv. Och det gjorde han. Hahaha, det var faktsikt riktigt roligt då han fortsatte gå där och sen hade han frågat mig något och sa "Eller hur Emelie, Emelie?" Jag började gapskratta (jag vet att det är ett otroligt fult ord men jag kan inte komma på något annat bättre menat!) och han vände sig om och tittade på mig och blev sur. Då skulle jag börja springa efter honom. Men i stövlar, på en blöt stig slutar aldrig bra. Så jag ramlade på en rot och skrapade upp knäet.
Men vi är hemma igen. Bra behållna och några andetag friskare.

Nu ska jag få honom att sluta spela sitt nya PSP och vara med mig.

Lite över

Fick lite tid över till att sitta vid datorn. Marcus (som förövrigt är lite prylgalen) har inhandlat ett PSP. Så han ska kolla in det nu. Själv satte jag mig här. Det har inte hänt så mycket. Igår var vi hemma och myste hela kvällen. Gick dock till Maxi för att köpa godis.
Idag åkte vi först till Elgiganten, stan och sen på Maxi för att köpa ännu mer spel. Sen tvingade jag Marcus att gå ut och gå i regnet med mig. Han blev sur för att hans byxor blir leriga.
Det roliga i vårat förhållande är att
"man ska alltid säga att kvinnan har rätt"
faktiskt stämmer. Jag har alltid de smartaste lösningarna på problem och har då övervägande procent rätt på allting som händer. Han är bara för söt och jag älskar honom så.
Så istället för att sitta här ska jag gå till honom i sängen noll millimeter bort och krama honom och intressera mig för hans lilla nya spel.

En ny söndag

En bättre söndag! Idag kommer Marcus. Vi ska leva ännu en sommar till med varandra. Man kan inte förstå hur fort det gått. Förra året känns som en dag bort. Jag kommer antagligen inte ha tid att blogga, allra mindre sitta vid datorn.

Jag älskar Marcus Hjelm
2005-10-30

Imorgon

Marcus kommer imorgon. Det kommer bli så bra, hoppas jag. Jag älskar honom så fruktansvärt. Nu önskar jag bara att solen kunde skina på alla dessa trötta själar i denna lilla stad. Det behövs.
Iallafall för min del.


Panellängd

Var på stan då. Hittade ett par panellängder som jag först måste sy upp, sen stryka och sen hänga upp på en gardinstång. Det kommer nog bli najs, dom var vita. Eller lite mörkare vitt om man kan kalla det så. Införskaffade även en ny tunika och sen blev det även en sväng in på turistbyrån och en handbok om Göteborg.
Dagen är fulländad.
Nu ska jag titta på Live Earth hela dagen.

Marcus imorgon, puss.


En lördag

Idag är det lördag, igen. Den återkommande bästadagen på veckan. Det är det faktiskt. Då är man mitt i ledigheten, fast nu är jag ju iochförsig ledig i fem veckor till ungefär. Det kan bara inte bli bättre.
Hur är det med deppigheten då?
Jo, den fungerar. Har övergått lite till likgiltighet. Känner inget speciellt, bara att allt är jävligt tungt.

Marcus hade tydligen inte tid att prata med mig igår, han var så trött då han kom hem att han somnade i telefon. Så kan det vara, men han måste ju också få sova.

Idag ska jag på stan med mamma. Min älskade mor och titta på gardiner i två olika färger till mitt rum. Snart är det komplett. På tisdag får jag mina möbler också. Älskvärt. Så då är mitt rum klart och jag kan fortsätta leva mitt trasiga liv. Om man nu kan kalla det trasigt. Näe, det kan man nog inte. Jag har det för bra.
Jag ska även använda min nya hårborttagningskräm och sådärnt. Undra om jag ska ta mig tid och bädda rent idag, eller imorgon på morron innan jag ska hämta Marcus på stan. Jag ska fundera på det för nu ska jag och min mamma åka. Snart.

Kämpa emot

Du får inte falla tillbaka Emelie, du orkar. Deppa inte, deppa inte, deppa inte. Håll emot.
Jag vet att du kan.

Återigen, självintalning. Jag kan stå emot, men innerst inne vet jag att jag inte kan. Jag vet att jag inte kan men jag vill så gärna. Jag önskar att jag hade kraften att stå emot alla svarta tankar.
Men det har jag inte.

Jag försöker, varje dag, att inte falla tillbaka till alla dessa mörka dagar där jag satt inne med persiennerna nere och rakbladet mot handleden. Jag försöker varenda dag att inte tänka alla dessa mörka tankar. Jag försöker verkligen att se det positiva med allt och alla.
Det går bara inte, jag kan bara inte. Jag vill inte vara nere. Egentligen vill jag inte.
Men en del av mig vill. För det har alltid varit en bit av mig. Det där mörka. Alla de där tankarna. Det är en del av mig. Jag är rädd för att bli glad, lycklig. Jag är rädd för att aldrig mer få stänga in mig i mig själv och bara försvinna bort. Jag är rädd för att tappa allt som varit min bästa vän så länge. Jag vill tappa det, men vet inte om jag kan.
Egentligen borde jag kunna, jag borde vilja. Men jag är inte säker på att jag vill det längre. Det har jag aldrig velat. Det har alltid funnits där. Dödstankarna från tidig ålder. Alla dumma tankar om att rymma eller drunkna. Alla dumma tankar om hur jag skulle ta mitt liv för att slippa denna jävla plåga.
För det är det faktiskt, en riktig jävla plåga. Jag orkar egentligen inte att dag ut och dag in vara den där glada tjejen. Men jag vet att jag måste orka för ingen skulle ändå ha orken att lyssna. Och hur skulle jag vara om jag inte var glad?

Det är bara att dra på masken och fortsätta spela och se hur länge det håller. 
Det har ju funkat i tre år nu. 

Sista dagen

Jajamen, sista dagen idag. I alla fall för fem veckor. Det har bara blivit trevligare att arbeta. Jag må tycka det eftersom jag och Jennie fick alla smörjobb. Men jag klagar inte! Jag är lycklig ändå. Lönen fick jag idag också, eller lönebrevet. Lönen har jag ingen aning om då den kommer. Antagligen den 25 juli.
Idag fick jag och Jennie även ta från fikalådan där Delicatobollar medmera befinner sig - Alldeles gratis! Ibland är vissa dagar bättre och den idag var toppen. Första rasten som egentligen ska vara i en kvart varade i trettiominuter. Plus att vi fick god lunch idag. Och alla arbetare är bara så snälla. Fast jag hatar chefen men vem gör inte det? Han ser som sagt ut som Smithers i Simpson. HAHAHA. Det är sant! Och många av dom är lika massa andra, som The Sims killen, och han som liknar lånarepappan!
Jag kan berätta att jag och Jennie idag drog massor av dåliga skämt. Jag kände mig även på rim-humör så jag gick omkring och rimmade nästan hela dagen. Speciellt runt lunch då jag sjöng en utomordentligt bra låt.
"Stick Bestick, Stick mig med Bestick"
En riktig höjdare. Sen gick vi genom plastremsorna som hänger i taket som Carola. Väldigt snyggt måste jag säga!

Nu ska jag berätta om mitt nya liv också. Jag har funderat och funderat och kommit på att jag ska få mig själv glad genom att göra andra glada. Jag ska till en början le mot alla jag möter, bara för att det är så trevligt.
Jag gillar den iden och jag hoppas den kommer funka. Så jag ska från och med nu sluta blänga på folk, även på folk som jag inte gillar!

Min hund såg ljuset

Nyss, alldeles nyss kom jag hem från en timmas promenad med min kära hund. Men hon höll på att dö! Hon höll på att bli biten av en huggorm! Älskade Jolin!!! Vi gick efter en solig väg och det var massa pinnar överallt så jag tänkte "Det finns säkert en huggorm här, men jag kommer inte se den för det finns så många pinnar" Tror du inte att en minut senare, om ens det! Så går Jolin nästan på en! Det var helt sjukt, jag tittade ner, hade Jolin bredvid mig och där låg den lilla fan och lurade! Det tänkte ju inte vovvan på, utan hon traskade på så jag slängde mig efter henne, drog henne i halsbandet bort från den jävla ormen och platsade henne. Ormen höll upp huvudet och gapade åt oss samtidigt som jag väntade på att pappa skulle ringa upp mig och säga något vettigt som att jag skulle kasta en sten på den eller något. (Ja, jag vet att huggormar är utrotningshotade, men om dom vill bita min hund finns inga lagar!). Jag lovar, hon nuddade den med klon. Jag trodde jag skulle få hjärtstopp och dö.
Älskade Jolin.
Men jag räddade henne och sen gick vi hem. Så nu ligger hon ute på baksidan och flämtar. Mamma och syster ska iväg och hyra film nu. Det ska nämligen bli filmkväll hemma hos Wallström Björkman, alltid roligt.
Hoppas dom köper något ätbart, jag är sugen!


Näst sista

Idag var den näst sista dagen på arbetet. Skönt, men ändå lite sorgligt. Betyder inge mer pengar. Och jag som börjat ha så roligt. Jag och Jennie har hur roligt som helst. Vi leker med det som finns och mimar åt radion. Ja, det kan inte bli bättre och just då är det dags att sluta. Även fast jag absolut inte kommer sakna de varma matrummet. Vi som har en fläkt i "Hartes Bodega". Den lille mannens fläkt! Haha, han är så liten!

Låg ute och solade då jag slutade, det var skönt. Nu funderar jag på att hitta på nått aktivt, men det är för varmt.

Slutet är nära!

Äntligen, nu är det bara två dagar kvar av arbetandet. I alla fall för dessa tre veckor. Det har varit hårt, men bättre än förra året. Nu har dom knappt något jobb åt oss. Så vi får gå och köpa kontantkort och så. Men ingen anar hur fruktansvärt varmt det är i deras matsal (eller vad man kallar det!). HELT SINNESSJUKT! Jag kan ju bara säga att väggarna är bara fönster typ, plus att de allra största fönsterna finns i trappuppgången och där är det inte en enda persienn. Värmen bildas där och sprider sig in i matan och där står luften stilla för airconditionen har gått sönder. Är det sant eller?
Ja.
Så där svettas vi. Man kan knappt röra handtaget i trappen upp utan att bränna sig.
Men som sagt, två dagar kvar.
Håll ut!

Nedrans bh-band

Jag har nyss suttit i tio minuter och försökt fixa mina genomskinliga bh-band. Jag hoppas dom passar nu, har ännu inte provat. Men jag ska. Jag har mycket annat att göra idag med.

Uppgift 1 - Ta ut etthundra kronor åt pappa
Uppgift 2 - Kolla på bra alternativ till mina håriga ben.

Ja, det var väl allt jag kunde komma på. Jag ska även handla med mamma. Bara för att vara lite neg idag ska jag dissa mitt fula hår. Eller håret är fint men frisyren är ful som fan. Jag hatar den och önskar att jag hade kvar mitt långa vackra hår!
Sen vill jag då även hylla något. Och då vill jag nog hylla min lillasyster. Hon är toppen. Även fast vi aldrig umgås annars så är stunderna vi umgås helt unika. Jag trodde inte man kunde ha så roligt tillsammans.
Och sen vill jag ge dagens mellan till pizzan vi ska äta till middag. Varför kan mina föräldrar inte bara spara pengar och laga egen mat?

Återkommer med nyheterna om bh-bandet!

image45
                                                                                          Lillasyster!

Välkommen

Idag var en verkligen rolig dag på jobbet. Jag var otroligt trött, därav alla dåliga skämt och sånger jag och Jennie sjöng. Jag sovde även på matbordet och vi satt och blåste luft på varandra med popnitpistolen. Vi satt även och lekte med en fläkt och spelade Luffarschack. En verkligt rolig dag faktiskt. På slutet av dagen hade vi "Vem som kunde hålla tonen längst"-tävling. Det blev oavgjort, vi båda började skratta hela tiden.
Det är förgrymmat varmt, så jag ska lägga mig ute och bättra på brännan. Sen ska jag få pizza till middag, mums.

Inget

Har inget att rapportera. Ingenting faktiskt. Har inte vart en sån händelserik dag idag. Pappa körde in i min hand så nu har jag ett hål i den. Det är sant!
Ikväll är det Raj Raj, jag längtar!
Ses 00.15!

När natten smyger sig på

Nu ska jag lägga mig i sängen, min gamla säng på sitt nya ställe. Det ska bli spännande faktiskt. Jag ser mycket framemot det! Jag gick aldrig ut, kände inte fört. Spelade Sims tills nyss istället. Det fungerade också faktiskt.
Det blir att jobba imorgon, sen att fixa mer med rummet. Lyfta in saker och plocka lite. Det är alltid roligt. Nu har jag skarvsladdar också, så det räcker till tvn och datorn. Toppen!
Nästan bara gardinerna som saknas.
I like.
Måste kolla vad det är på tv innan jag stänger av datorn. Egentligen hade jag faktiskt tänkt ladda mammas mp3 (egentligen är den min och hon har inte ens fått den av mig, eller köpt den!). Men datorn laggade sönder och hängde sig så länge jag hade den där i. Så då skiter jag i de och får hoppas att de håller åtminstone till klockan tio imorgon.
Bullarna jag bakade igår blev poppis på jobbet, alla var slut då vi skulle åka hem också.

Jag ska nog komma på en hemlis som jag ska överraska Marcus med, men jag kan bara inte komma på vad. Jag ska lägga mig i sängen och klura på det nu!

Nightmares and dreamscapes
Tid: 23:00-23:45
Amerikansk skräckserie från 2006. Historier som har sin utgångspunkt i Stephen Kings antologi "Nightmares and dreamscapes". Del 4 av 8. The end of the whole mess. Bobby Fornoy, ett ungt geni utöver det vanliga, upptäcker plötsligt botemedlet mot ondska, och tillsammans med sin bror iscensätter han en plan att vaccinera mänskligheten. Till en början går allt enligt planerna, men det visar sig snart att projektet har en ödesdiger baksida. I rollerna: Henry Thomas, Ron Livingston. 

Frågan är om jag vågar titta på den där, jag tror inte jag vågar det. Sist jag kollade på ett av de avsnitten var med Marcus och då handlade det om en gubbe som blev dödad av massa tennsoldater. Då var jag rädd. Jag ska försöka våga titta på den där. Eller så tittar jag bara på tv4s tråkiga dokumentärserie om Andra Världskriget - i färg.

Hej tapet

Jag måste få säga att det är väldigt fint väder ute nu. Plus att jag inte har några skåp eller hyllor att ställa allting på så det står lite överallt i mitt rum just nu! Men det gillar vi också. Egentligen borde jag gå ut och gå, för att inte bli deppig, men ärligt talat. Vad är roligare - En promenad ELLER att spela Sims?
Jag röstar på det andra!

Sen har dom inte ens packat mina byxor och Jennies kofta än. Vilka segproppar på H&M alltså. Jag blir lite ledsen, men jag är ändå glad att jag snart får byxorna!
Jag borde verkligen gå ut, det är så fruktansvärt fint väder, men jag orkar inte och det börjar bli sent!

image41

image42

image43

Attans!

Jag hittar inte tvdosan. Fan fan fan, vart kan jag ha lagt den då? Ska fortsätta leta sen ska jag orka lägga in bilder på det fantastiska!

Det blev najs

Mitt rum blev väldigt najsigt. Mer än jag anade. Nu saknas bara nya möbler. Jag har varit riktigt duktig och ordnat bland sladdarna bakanför datorn och sen har jag kopplat om videon och dvdn. Allting är perfekt förutom den för korta nätverkskabeln! Sen har jag inga gardiner heller, funderar fortfarande på vilka jag ska ha!

Klart!

Underbart, det är färdigt. Men jag får nog inte sova där förrsän imorgon natt för tapeten ska torka. Eller tapetklistret. Ja, det är vackert i mitt rum nu. Listerna blev skitsnygga då jag faktiskt (alldeles själv!) målade dom vita. Så nu saknas bara lister runt fönstret sen är allt färdigt. Så jag ska väl och kolla på gardiner i veckan. Det måste jag! Vita ska jag titta på. Det kommer bli fint. Frågan är var jag ska ha sängen. Egentligen var det tänkt att jag skulle görat nu. Men Åsa kom och mamma började prata med henne. Åsa har förövrigt två väldigt fina och söta hundar, Zorro och Dino. Eller en är hennes den andra hennes dotters!

Men nu ska jag gå och titta på tv och vänta på att min bulle i långpanna ska jäsa klart så den kan åka in i ugnen. Jag tror den kommer bli total katastrof. För övrigt så har jag även torkat golvet och tvättat fönstret! Det är det som nästan är bäst med att tapetsera om i sitt rum. Att det blir så rent!


Avslappnande dag

Hyfsat iallafall. Var ute med hunden till lunch, eller rättare sagt eftermiddagspromenad! Ska duscha nu hade jag planerat. Sen spela Sims. Det är bara gudomligt roligt (jag vet, jag är en ultra nörd).
Rummet är helt underbart! JAG ÄLSKAR DET!!!!! Bilder kommer då det är klart med alla tapeter och min dator står på plats i mitt rum! Ni kommer tappa hakan av förtjuselse! Det gjorde jag!

Och mina Busfrön är hur stora och fina som helst. Dom växer verkligen bra. All min kärlek har nog smittat av sig på dom! Det kommer in en bild på dom senare också.

I veckan kommer också mina underbara byxor och vecka 28 (samma vecka som älsko är här) så får jag mina nybeställda möbler från IKEA.
I Like.  


Blunda och försvinn

Jag ska nu lägga mig i min systers rum och sova. Mitt rum är ju som sagt under påbyggnad. Tyvärr. Så jag har ingenstans att sova förutom i min systers rum. På en madrass på golvet. Inklämd mellan ett bord och en soffa. Ja, det går faktiskt bra, men det är lite trångt kanske. Får Jolins nos i ansiktet på morgonen också. Men det är alltid trevligt, jag har den hellre där än att aldrig få känna den där igen.
Ikväll var det faktiskt trevligt, även om jag blev snål och åkte hem tidigare än alla andra. Det bryr jag mig egentligen inte om. Jag måste ju ha råd att vara med min älskade och för mig så är det värt tre timmar mindre tid med mina vänner. Jag älskar honom mer än allt om alla bara insåg det. Om han insåg det. Jag har nog inte ens insett det själv. Om han skulle lämna mig nu skulle jag hoppa. Det skulle jag. Även fast vattnet nog inte är så kallt nu som de var i vintras.
Jag erkänner, jag var en fjortis. Men jag ångrar det så grymt, att jag ens tänkte tanken. Det är faktiskt pinsamt.

Men, godnatt i alla fall. Imorgon har jag ett späckat schema - eller hur det nu var....
Jag har faktiskt planerat att måla mina lister ett andra varv, om det nu finns kvar färg. Har inte hunnit fråga pappa än. Det ser ut att bli bra väder, så jag ska väl sola så gott det går. Om jag inte måste hjälpa till med tapeten, det lär då bli totalt fiasko för min del. Sen ska jag också spela Sims, det måste jag. Nu när jag fixat en ny Sim och allt!

Förresten blir det exakt en vecka kvar tills jag får träffa älsko igen imorgon. Och det gillar vi alla, speciellt jag!
Och efter den söndagen ska vi umgås konstant i tre veckor. Jag kommer älska det och gråta floder då vi skiljs åt. Fast det blir iochförsig bara i en vecka, sen ska han komma till mig igen i en vecka. Det kan bara inte bli bättre.

Marcus Hjelm!!!!

Egentligen

Jag tror jag har ramlat tillbaka i depressionens träsk igen. Jag vill inte få alla att tycka synd om mig, för det är det inte. Och jag vill inte få alla att tro att jag är en fjortis som vill ha uppmärksamhet och skär sig i armarna. Jag menar inte heller att alla som skär sig i armarna är fjortisar. För så är det verkligen inte! Jag har bara ingen att prata med om min dåliga sinnesstämning just nu. Då tänker säkert alla "Men prata med Marcus då?". Det är inte så jävla lätt. Jag klarar inte av att prata om det i telefon, och då vi är med varandra kommer vi aldrig till saken. Så det blir att jag bär runt på allting. Tillslut blir det en stor klump som exploderar och då blir det såhär.
Jag vill inte vara nedstämd, jag har ingen anledning. Det finns dom som har de mycket värre. De som inte har två föräldrar, ingen mat, inget hem. Jag har allt. Jag har en pappa och en mamma, ett eget nytapetserat rum och hur mycket mat jag kan äta. Ändå gnäller jag.
Jag försöker faktiskt sluta, jag försöker verkligen. Men det går inte. Då jag lyckats bygga ihop den trasiga själv jag bär på lyckas någon bryta sönder den. Oftast pappa.
Bara för att jag inte förstår behöver jag inte vara dum i huvudet. Bara för att jag fick VG på ett prov behöver jag inte vara dum i huvudet. Men det är jag alltid. Alltid är det mitt fel, alltid är det jag som ställt till med något.
Jag kommer aldrig duga åt honom, och det tar ont att inse de. Jag ville nog inte inse de när jag var yngre, det var när jag kom i tonåren jag förstod hur liten chans jag egentligen hade för att bli det "perfekta" barnet.
Egentligen vill jag inte kalla honom pappa. Det låter hemskt, men jag vet inte om jag skulle vara så ledsen om han dog. Jag vet inte ens om jag skulle sakna honom.
Skulle mamma dö skulle hela mitt liv falla i bitar, det är något jag aldrig, ALDRIG, skulle klara av.

RSS 2.0