spya

jag mår riktigt illa och magen vänder sig då jag tänker på dom tre orden: grädde, frukt och smältchoklad.

okej rent tekninskt sätt blev det fyra, men i mitt psyke är det tre och min mage vill bara vända på sig så att allt åker ut igen.

idag åt vi nämligen om jag kan säga ordet utan att få kväljningar.. fruktsallad! oh det gick bra, med grädde! och med smält choklad!!

jag tror chokladen är det vidrigaste, fan så illa jag mår. jag tror ingen riktigt inser att jag inte skämtar utan jag är faktiskt gravt seriös då jag säger att jag mår jävligt illa av att tänka på dom. jag skämter inte.



sen måste jag gratulera min kära partner (observera det väl uttänkta ordet!) som faktiskt tagit körkortet idag :) och nu ska jag passa på att säga några väl valda ord till honom.

'bättre sen än aldrig!'

förresten så älskar jag dig sötnos <3

då det inte längre räcker till

fredag, en fredag som alla andra. jag tillbringar den hemma, med mina föräldrar. jag är sexton år, jag borde vara ute med kompisar, kanske dricka alkohol, bara vara ute. men jag är inne, jag sitter framför en teve hela kvällen och tittar på program med mina föräldrar. jag är totalt misslyckad. jag har inga vänner jag umgås med längre. aldrig. hela mitt liv försvann på en dag, jag kommer fortfarande ihåg varför det blev som det blev. varför jag låste in mig i mig själv så länge.

jag vill inte längre.


när ska allting få en mening

jag svettas, fast jag vet inte varför. jag är ju nästan naken och imorgon ska jag upp tidigt och åka till min mormor. det var så länge sen jag såg henne, det var senast i somras på mamma och pappas bröllop. inte bra.

sen känner jag mig nere, fast det har jag gjort länge. jag har funderat, och kommit på att jag inte har en riktig vän, ingen såndär vän som jag kan prata med allt om, det har jag inte och jag saknar det, mest av allt. jag hade mina vänner, men sen blev jag deppen själv och satt hemma i mörker hela mitt liv typ. så nu har jag inga vänner kvar. jag vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. visst jag har vänner, men inte vännerna jag vill ha. eller jo, dom kanske kan bli såna, men alla mina gamla vänner har försvunnit, och det är ingens fel förutom mitt. jag hatar mig själv.

sen har jag torra ben, och torra armar och torra händer. men det ordnade jag med ldb :)

två veckor och fyra dagar kvar tills jag får träffa marcus igen, det ska bli hjärtligt. sen ska han in i lumpen, det kommer vara jobbigt. tänk om jag inte får träffa honom på elva månader, då dör jag på rikt.

snart måndag, och då är det skola igen. jag som tänkte vara duktig och faktiskt vara på skolan hela veckan, det var längesen jag var på skolan en hel vecka. men så sket sig allting och jag ska till tandläkaren på tisdag så då ska jag sluta tidigare så jag kan åka buss från skolan, in till stan och köpa jeans, lyktor på lagerhaus åt mamma och kanske nån tröja. och på fredag ska jag klippa mig. kort. jag har nu bestämt mig att alla jävla lockar ska bort för jag är så less dom, så dom ryker på fredag. så kort kommer det nog inte bli.. bara så att dom flesta försvinner, ska nog tunna ut det och klippa upp det ganska rejält, då försvinner nog dom flesta. det ska bli hjärtevänligt.

Explosions in the sky - Your hand in mine

min och marcus låt forever <3 :)

RSS 2.0