Explosions in the sky

Vaknade idag till en svullen, ond hals och jag tror att när jag vaknar imorgon kommer jag vara förkyld.
Sen håller mitt huvud på att sprängas också, det är nog också ett tecken på att en förkylning är på väg. Förvånatsvärt så fryser jag inte än, men det kommer nog såsmåningom.

Och idag insåg jag att jag är en riktig naturmänniska. Jag älskar att promera i skogen. Det är så mysigt och ingen bryr sig hur man ser ut eller hur man är.
Imorse när jag var ute med Jolin övervann jag min rädsla för skogen, fast den försvann lika fort jag såg älgarna som stod och tittade på mig. Det är de enda jag inte pallar med skogen, djuren. Jag hatar djur som skrämmer mig.
Men jag vågade gå i dimman och det anser jag som lovande för min del.

Idag ska jag bara slappa till klockan efter 4 då Erik kommer hem till mig och ska äta middag. Bjuder honom på middag för att kompensera att jag inte var med honom igår, men han verkade inte märkvärt arg då jag träffa han idag på tippen. Innan 4 ska jag baka klart limporna jag håller på med (degen vägrade för det första släppa mina fingrar så jag stod i tio minuter och skrapade men det blev som bara en handske med all smet), sen ska jag hinna måla naglarna och bestämma kläder för ikväll.
Klockan sju ska jag träffa Amanda på Ica där vi ska handla drinkgrejer mm sen ska vi på Station8 nångång ikväll.

Ses där!

Kommentarer
Postat av: Anonym

men visst tagggar vi till tusen nu?! :D

2008-08-13 @ 11:45:36
URL: http://amandajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0